Възможно ли е да е харесал сестра ми или си внушавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да е харесал сестра ми или си внушавам?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2343 пъти
Не знам от къде и как да започна. Коремът ми се е свила на топка. В главата ми се въртят сценарии и глупости. Чудех се изобщо има ли смисъл да пускам тази тема, но имам нужда от мнение. На почивка сме аз, той, сестра ми с мъжа си, племенника ми и родителите ми. Сестра ми настояваше да сме заедно и ние решихме тази година така. Ние с приятелят ми не живеем в България. За Коледа също си бяхме тук и всъщност тогава започна всичко. Първо ще отбележа, че аз съм много ревнива. Признавам на моменти съм му правила сцени дори, когато сме навън. На Коледа, когато се бяхме събрали ми направи впечатление, че се споглеждат и двaмата, но беше толкова неочаквано и неприемливо, че си мислех, че съм болен мозък. Въпреки това, обаче тъпачката аз му казах какво мисля, а той разбира се откачи. Мина време останахме си само двамата и всичко беше ок. Сега обаче, откакто сме тук отново забелязвам, че я поглежда, всъщност той поглежда всички, но не знам мен ме човърка отвътре и ме изяжда. Сестра ми има проблеми със зет ми и наще постоянно я обгрижват и все за нейните проблеми говорим. Аз от доста години съм сама и се спасявам някак си, не ги натоварвам с нищо. Просто усещам, че започнах да и завиждам. Тя винаги е номер едно, аз съм две. Забелязвам как тя го гледа и му се усмихва и това ме влудява. Все за него пита. Не знам как да се държа и какво да си мисля. Направо искам да се прибираме. Настроих се и срещу нея и него , днес за пореден път му се сопнах, просто ги виждам да се гледат. Внушение и измислица на моят болен мозък или истина? Главата ми ще гръмне, сърцето ме боли. Каза ми че всичко е свършило и се прибира и повече няма да го видя. Каза ми, че не издържа повече така и това е краят. Може би така е редно, може би аз си внушавам. Знам обаче какво виждам. Попадали ли сте в подобна ситуация. Как бихте реагирали ако сте на негово място? Не мога да споделя на никого. И другото, което е усещам как се дразни на зет ми, той всъщност зет ми е голям гадняр, но аз си мисля, че той ревнува сестра ми. Така хора буквално съм в джаза и съвсем се сдухах. Да го моля ли да ми прости или няма смисъл ? Дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: a49950f4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пийте си ги тия хапчета, бе, хора...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 38a98f0859
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл. Стой си сама по-добре.
Патологичните ревнивци нямат никакво бъдеше, що се отнася до здравословни връзки.

Имам познати, жената във връзката така ревнуваше приятеля си, че му казваше "бабоеб", щото в нейната глава бил спал с фризьорката си, която е на 60 .

Вземи си котка, запиши се на йога и се примири със себе си.

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d2bc1c6762
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съжалявам да ти го кажа, но на негово място отдавна щях да те разкарам, твоето е болестно състояние. Не го търси, лекувай се, чети книги по въпроса- когато се почувстваш добре сама, тогава ще ти е добре и с някой друг. И още нещо- винаги се поставяй на мястото на другия- не прави неща, които и на теб ще са неприятни. Жена съм, наскоро станах неволен свидетел на сцена на ревност от едно момиче, направо се ужасих. Проблемът ти е сериозен, действай и успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1b5558339b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първата ти грешка е, че правиш сцени, още повече за неща, за които ти самата не си сигурна. Единственото, което постигаш, е да показваш ниско самочувствие, неисгурност в себе си и т. н. Това отблъсква страшно много. Дори да не си някаква изключителна жена, държейки се достойно и с авторитет, ще помогнеш много на това как хората те възприемат отстрани. По този начин се самоунижаваш и показваш, че възприемаш другата (в случая сестра ти) за по-добра от теб. Знам, че е много трудно да се сдържиш в такива ситуации, граничи с непосилното, но крайният резултат не си струва. С това поведение ще опропастяваш всяка връзка, защото нямаш стабилна основа, на която да я изградиш.

Единственото, което можеш да направиш, е да наблюдаваш безпристрастно как се държат един с друг, за да си сигурна, че не си втълпяваш. Аз ти вярвам, може да си ревнива, но не си сляпа, а и това, че някоя ти е сестра, не значи, че няма да се държи супер нагло. Ако си 100% сигурна, че има някакви закачки, то моментално го разкарай. Просто е скандално - семейна почивка, а той под носа ти зяпа собствената ти сестра. Смятай какво е, когато те няма. Даже може да си направиш някакъв експеримент - остави ги двамата сами, ако е възможно, да прекарат време заедно и виж какво ще стане. Този, който обича теб, няма да рипне да се занимава с друга жена, независимо от обсоятелствата. Поне ще имаш отговор на въпроса, който те терзае... и без люти сцени.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6fd06b94a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами ти си започнала с основното - МНОГО СИ РЕВНИВА. Имай предвид, че неконтролируемата ревност е болестно състояние и вреди както на теб, така и на околните. Това не са само празни приказки. Факт. Поработи върху ревността си ако трябва поръси помощ от психолог, защото ще убиваш всичките си връзки с нея. В главата на ревнивеца картините са страшни и той сам си вярва, че е така.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8104f9ecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Точно това щях да пиша, номер 1!

Jack The Ripper

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 99dfeb2aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си усетила нещо, значи има причина.
Никой не ревнува без причина.
На твое място бих припомнила на сестра си, че е омъжена жена и не е редно да флиртува с други мъже, още по-малко с гаджето на сестра си. Ако не е щастлива с мъжа си, да се развежда и тогава да ти търси друг.
А приятелят ти, щом лесно поддава на свалки с друга жена, можеш да си направиш извода що за стока е. Много ясно, че ще отрича и ще се опитва да ти внуши, че ти не си наред. На това му викат gaslighting. Така действат манипулаторите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 114cd3873d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не знам как да се изкажа за да не те обидя с нещо.
Добре че жена ми не е като теб.
Жена ми има по- малка сестра, 2 години им е разликата.
Имало е периоди в които съм живял при тях- аз, жена ми и сестра й.
Със сестра й се разбираме отлично. Имаше един период от време в който аз и сестрата на жена ми бяхме колеги в една фирма. На обедните почивки си хапвахме заедно в едно кафенце.
Жена ми не пие никакъв алкохол, но сестра й си пийва, както и аз.
Често сядаме и пийваме по кенче бира след работа, но жена ми никога не е ревнувала от собствената си сестра.
Това, че се разбираш и се усмихваш с балдъзата, не те прави неин любовник.
Дори ми се вижда неприемливо да имаш такива параноични помисли.
Съчувствам на приятелят ти.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 18079a6317
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мечтата на всеки мъж е да си близне и от балздъзката.В много случаи с еполучава и тръпката е невероятна.Аи самата ситуация е такава,че и двете страни са заинтересовани да пазят пълна тайна,така че често пъти нищо не се разбира.Аз също съм намазвал от сестрата на моята,но по ред причини вече не го правим.Така и никой не разбра за тези години.Така че му дай малко свобода на твоя,нека отмори и отдъхне със сетра ти,в крайна сметка това есамо секс и нищо повече.Защо не менкате?Морето е идеалното място за това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7e238dd174
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   направи услуга на човека и го остави да си намери нормална жена. Ревността без причина е болест, причинена от ниско самочувствие и комплекси. Сама пишеш, че родителите ти обръщат повече внимание на сестра ти заради нейните проблеми и ти се чувстваш неоценена и в сянка. Поговори с тях, обясни им как се чувстваш. Позволила си на това чувство да замъгли здравия ти разум и да товари партньора ти с проблеми, които изобщо не са негови и нямат нищо общо с него.
Извинявай, да се хващаш за неща като кой как погледнал, кой какво казал, е несериозно. Ако не сега, другия път ще се хванеш за някой друг детайл, който нормален човек дори няма да забележи. Остави човека и работи върху себе си, така ще имаш шанс за нормална връзка

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 007724fc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Законът гласи: Който има балдъза, е** два гъ*а. А ние с баджанака така се обичаме, че като седнем на ракийка, караме докато се забравим. После всеки ляга при която сестра свари. Няма ревност, няма скандали, всичко е любов - между мен и баджанака.

Сега сериозно - много си зле, честно. То бива ревност, ама чак толкова... Тровиш неговия живот, своят и този на близките ти.
Ако знаеш само колко хубаво се живее без ревност. Въобщене ми пука по кой се зажлежда жена ми, нито кой я заглежда.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 006b445ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте, искам да благодаря на всички. Не ми пука вече кой кого и по какъв начин гледа. Относно приятелят ми искам да кажа, че спестих някои подробности, понеже щеше да е дълго за писане и объркващо. Откакто ми каза, че ме зарязва не съм го търсила, той ми пише или звъни. Държа се така все едно нищо не е и мисля така да продължавам. Реших да се развивам и да влагам в себе си, а не да си тровя живота с глупости. Някои от вас се изказахте доста остро, но нищо аз приемам критики. Казахте ми да го оставя да си намери нормална жена. Аз мисля, че му дойдох в повече, понеже той никога не е бил обичан по този начин. Сигурна съм, че ако си намери някоя която грам не го ревнува, ще си спомня за мен. Или когато има тежък ден, а насреща няма кой да го изслуша. Или когато закъса за пари, а онази нормалната я няма никаква. Ако моят недостатък е само ревността и на него му идва в повече нека да си тръгне. Аз го приех с всичките му недостатъци, но той не може. Виждам, че повечето от вас са над нещата и биха си тръгнали. Значи и любовта ви е лъжлива и обичта ви.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 021ac0dca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Погрешно е схващането, че щом човек не ревнува, значи не обича. Ревността може да съсипе всичко хубаво в една връзка. Казвам го като преживял задушаваща, безпричинна ревност в последната си връзка

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a52febcd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката, здравей!

Тъжна история си! Позволи ми да бъда искрена и пряма. Като жена на жена ти казвам:
- Тъпа путка си! Не се обиждай, опитай се да размислиш. Дай си сметка, че на този свят не съществува вечна вярност. Доста от коментарите са прави.
Любовта и секса са две различни неща. Вървят ръка за ръка до едно време. Колкото партньорите са по- разкрепостени, толкова по- дълго време това продължава. Любовта е комплекс от приятелство, уважение, доверие, чувства и секс. Но секса сам по себе си е резултат от химични процеси в организма ни. Всичко останало е утопия и измишльотини. Когато двама души държат един за друг, те оставят и лично пространство на партньора си. Ревността е тежко психическо заболяване! То е опит да отнемем личното пространство на партньора и да направим от него наша собственост.
Омъжих се на 18 години, по стечение на обстоятелствата година след като родих синът ни. Съпругът ми е доста интелигентен, забавен, добър любовник, контактен и много внимателен с мен. Разликата ни е седем години. Семейството му е страхотно! Свекър ми мъж с клас, свекървата наистина Дама и двете му сестри, красавици, изтърсака и той хубавец.
Моето семейство е съвсем съвременно. Доста либерални, без задръжки. Баща ми е пич от всякъде, а майка ми... - свиделка съм как са я спирали и предлагали какво ли не само и само да я имат. Имам брат година по- голям и сестра година по- млада.
Щом се омъжих се преместихме в нова къща, голяма с кон да вършееш. Детето беше вече на 10 месеца. Имах нужда не толкова от помощ, колкото от компания. Съпругът ми работеше като млад адвокат в една кантора, налагаше се понякога да пътува до Люксембург, Хага или Страсбург. Така поканих сестра си да остане с нас.
Един ден всички си бяхме в къщи, съпругът ми точно си дойде от път и влезна в банята.
В един момент ме повика за нещо, но точно тогава кърмех. Механично помолих сестра ми да види, какво иска. След около 15 мин. се появи. Попитах я за какво викаше мъж ми. Искал си хавлията, която беше в спалнята ни. Впечатли ме гласът и, стори ми се, че потреперва. Погледнах я, около врата и надолу по гърдите имаше червени петна. Знак че е много възбудена. Не помислих коя може да е причината. Когато мъж ми се появи по халат ми каза:
- Сестра ти май ме видя гол.
- Как така те видя гол?
Реагирах доста рязко и дори грубо. Щях да скоча и да го зашлевя, като че ли вината бе негова. Той ме изгледа изненадано и каза в режим на защита:
- Извини ме, но тя почука, мислех, че си ти и отворих вратата. Тогава я видях.
Разбрах си грешката, но бях бясна. В главата ми почнаха да се редят спомени от шеги и подмятания. Реших, че сестра ми го желае и той и дава поводи и стимулира желанието и. Щях да го заколя, такава мисъл ми дойде. Същият ден вечерта седнахме да вечеряме. На масата седяхме както обикновено той на тясната страна и ние двете около него. Изтървах си ножа на пода и се наведох да го вдигна. Докато го видя къде е ми грабна погледа сестра ми. Беше без бельо и се виждаше секса и. Побеснях, погледнах съпругът си, мама миа! И той по халат на голо. Изскочих рязко из под масата готова за скандал. Но те двамата съвсем невинно и безгрижно си пасяха в чиниите. Замълчах, но ме ядеше от вътре яко. Така минаха няколко месеца. Станах раздразнителна, нападах ги за нищо. Обстановката се нажежи. Един ден бях сама в нас дойде татко. Беше ходил на риба, донесе един голям скат и едно турбо. Турбото е дънна риба, подобна на калкан. Настани се на фотьойла. Беше много горещо над 36 С показваше термометъра под стряхата. Той беше по една ризка на голо, разкопчана и шорти. Винаги съм си падала по него. Макар и да не съм го приемала като секс обект, подсъзнателно съм била готова да му се отдам.
Схвана, че нещо не ми е на ред и внимателно ме попита. Опитах се да шикалкавя, но пред него не минават такива. Повикаме и ме накара да седна до него, прегърна ме през рамо и каза:
- Казвай какво има! Нещо с мъжа ти ли не е на ред? Да не е спрял да де обича, обръща ли ти нужното внимание? Често след раждане някой жени губят вниманието на мъжете си, стават им безинтересни.
- Не! Не, татко! При него всичко е на ред. Мисля, че сестра ми го харесва.
Като ме чу почна да се смее и каза:
- А, това ли било? Едно време и аз за малко не сгреших. Майка ти и чичо ти флиртуваха и то доста открито. Но си дадох сметка, че ако ги погна, че стане по- лошо и най- вероятно ще отблъсна майка ти.
- И как решихте проблема? - попитах.
- Както възрастни хора, съвременни. Осъзнах, че ако тя иска, ще го направи. Между нас никога не е имало тайни и реших да говоря с нея. Така и стана, макар и в не подходящ момент. Но е било за хубаво.
Така и не разбрах какво са направили и продължих с въпросите си, на които той отвърна:
- Бяхме в леглото... и тя изтърси колко много обичала да го прави. Тогава аз допълних и с брат ми ли? Не се смути. Мисля дори, че и подейства стимулиращо въпросът ми и каза:
- Защо не? Та вие сте почти еднакви по държание и начин на мислене. По външен вид почти, само не знам с това еднакви ли сте- сочейки ми нещото. Щях да падна от леглото. Но за мое учудване, не се раздразних, като че ли се възбудих повече. И друг път сме си дрънкали разни фантазета и подобни, но не по адрес на роднини. Колкото и да ти звучи неприятно, и казах, че ако го желае, ще го можем да го поканим. Той спеше в съседна стая. И тогава тя отвърна:
- Вярно ли ще направиш този жест? Любопитна съм да видя. Пък и защо не? Казват че било хубаво.
Слушах баща ми и разбрах, че свободата може да доведе до положителни резултати. Исках да науча продължението, но ми беше неудобно да попитам и тогава казах:
- Според теб, ако и аз постъпя така, всичко ще се оправи? При вас с мама така ли стана?
Настана известно мълчание, но аз очаквах отговор. И го попитах:
- Ами ако ти беше пожелал сестра и?
- Никакъв проблем. – отговори татко.
Явно нещата се бяха осъществили. Спомних си, че веднъж като много малка видях татко, мама и леля в сауната голи. Кикотеха се двете на висок глас. Но все още търсех нещо и казах:
- Да си представим хипотетично, че аз постъпя като теб. И той хване, че я наебе(последната дума я изтървах)?
- И какво от това? Няма да го остави без играчка. И съм убеден, че той самият, че стане с пъти по- мил любвеобилен с теб. Той е достатъчно интелигентен и знае какво прави. Що се отнася до сестра ти, мисля, че веднага ще и мине силното желание. Има и друго, може би не аз трябва да ти го казвам. За него това е стимул.
Слушах и си представих как съпругът ми е вдигнал краката на сестра ми на раменете си и я люби. Пламнах при тази мисъл, усетих гореща вълна да минава през мен, обхвана ме възбуда и изтърсих без да си дам сметка, че това е баща ми:
- Ох! Като те слушам, се възбудих. Приеба ми се.
Wow! Ужас! Едва сега се усетих какво съм казала. Опитах се да не го гледам и както ме беше прегърнал се свих в него. Умирах от срам! А той ме целуна по главата и каза:
- Това не е проблем мила! Колко е часа, чакай да се обадя на майка ти.
Побърках се. Не знаех какви ги върша. Чух го да говори с мама:
- Рут, аз съм при детето. Има малък проблем, ще остана да го изгладим. Да, да! Нещо такова. Поговорихме си, дори се възбуди... аз ли, не знам, от нея зависи. Да, обещавам, ще бъда мил!
Боже, какъв разговор. Научих нещо ново за родителите с и го попитах:
- Какво казва мама. Доста разкрепостено си говорите.
- Каза да остана тук докато се успокоиш. Да направя всичко каквото е нужно, да бъда мил и нежен с теб.
Ти какво мислиш? Той кога се прибира. Имам нужда от душ, ще дойдеш ли с мен?
Главата ми съвсем даде фира. Не бях сигурна дали го разбирам правилно, но отговорих:
- В петък ще се прибере, но сестра ми, не знам.
- За нея не бери грижи, майка ти каза, че ще я задържи.
След тези му думи съвсем, ама съвсем оглупях и вече нищо не разбирах. Докато си блъсках главата, татко свали шортите и бельото си, постави си акуратно ризата на облегалката на фотьойла, погледна ме в очакване. Бях Бог знае къде, махнах си роклята и с него във ваната. Едва там осъзнах какви ги върша. При видът му и онова чудо, обещаващо нещо прекрасно не си помислих и да откажа. Осъществи се нещо, което чувствах до този момент несъзнателно.
На другият ден се прибра сестра ми. Все едно нищо не е било, като че ли е ходила до магазина и се е прибрала. Всичко до петък бе по старому с нея. Но още на другия ден си намерих работа и помолих сестра ми да остане с детето, а аз прескочих до нашите.
За мое съжаление татко го нямаше, само майка ми бе вкъщи. Като ме видя се зарадва, прегърна ме и попита:
- Успокоили се? Как мина вчера, хареса ли ти, доволна ли си?
С нея споделях разни неща, но днес се почувствах по- близка с татко. Не знаех какво точно да отговоря. Все пак се спрях на истината и разказах подробно всичко. Слушаше ме внимателно и когато свърших каза:
- Постъпила си правилно! Баща ти е най- мъжкото момче което познавам! Спала съм с брат му, спала съм и с брат ми, но за мен той и дядо ти са най- истинските мъже!
Години на ред съм си задавала въпроса, кое свързва толкова силно мама и баща и, как никога не съм чула да си повишат тон с татко или нещо да ги подразни. Днес вече знам!

Годините си минават, ние си се обичаме с моят съпруг и живеем прекрасно. Но щях да съсипя всичко, само поради тъпата ревност. Щастлива съм, че на време се взех в ръце, за което благодаря първо на татко и на мама!

Ти скъпа не му се ядосвай. Ако уважаваш себе си и държиш на любовта си просто ги остави да се наебът и толкова. Иначе си вън от играта. Който и да е на неговото място, ще си хваща пътя щом те усети.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker