Защо е все недоволен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (92363)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21615)
 Секс и интимност (10798)
 Тинейджърски (19718)
 Семейство (4532)
 Здраве (7489)
 Спорт и красота (3914)
 На работното място (1978)
 Образование (5507)
 В чужбина (1224)
 Наркотици и алкохол (894)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1448)
 Други (12359)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е все недоволен?
преди: 5 месеца, 10 дни, прочетена 808 пъти
Здравейте на всички! Благодаря на хората, които ще прочетат и ще и дадат съвет.
С приятеля ми се заедно почти от 3 години, живеем самостоятелно на квартира. И двамата сме студенти, в края на обучението си.
Принципно в началото на връзката ни той се държеше много добре, беше много грижовен, мил, помагаше ми във всичко. След като видя, че съм изцяло отдадена на него, не ме интересуват други, охладня към мен. Вече не беше толкова добър, мърмореше повече, хокаше ме, но някак си успявах да бъда с него. Казвах си, че ще се науча да живея с друг човек, ще свикна - така и стана.
Към днешна дата, обаче държанието му започна да бъде непоносимо и не мога да разбера на какво се дължи. Той е безработен, аз работя повече, за да имаме средства. Поемам цялото домакинство - готвене, чистене, пране - било мое задължение, да не съм се оплаквала, че ми тежи. А той по цял ден си почива, играе на игри и се шляе в общи линии. И след всичкото това той е недоволен за всичко. Крещи ми се за всяко малко нещо, за всяка трохичка на земята и прашинка във въздуха. Мърмори как се обличам, как говоря, как изглеждам, как съм сгънала дрехите или как съм му преместила нещо, където не трябва.
В общи линии държанието му е много грубо, обижда ме и се държи сякаш не му пука за мен.
Според вас на какво се държи пълната му промяна в държанието? Защо в един момент е много весел и за 2 минути може да ме обиди адски жестоко? Какво не му дадох, какво не му достигна?
Благодаря на всички, които ще коментират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 8 дни
hash: aa07b4a585
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Просто не се е бил разкрил. Винаги е бил такъв. Манипулатор, чакащ плячка, видял е че си уязвима и се възползва от теб. Не го допускай това, повечето жени станаха като слуги, пасивни. Поговори с него, но едва ли ще има резултат. В краен случай и ти самата знаеш какво да направиш ....
Успех !

Ж

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 26600e3052
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Все е недоволен, защото го търпиш. Трябва да го накараш с нещо да ти помага - например да мие чиниите.
Щом е безработен означава, че може да помогне с много неща в домакинската работа.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 844fcdc6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бий му шута. Не стига, че учиш, работиш и най-вероятно му даваш пари или плащаш по-голямата част от разходите, ами той не може едно пране да сгъне или да пусне една пералня или прахосмукачка, че даже и ще ти мърмори и ще те хока. Ръцете му в задника ли са заврени по цял ден? Поне да си намери работа. Свикнал е първо мама да му чисти и да търчи по мамин златен, а сега ти. Или да се стяга, или да лови гората. Макар, че да се стегне е малко вероятно. Не си длъжна никому с нищо, камо ли да издържаш и отглеждаш някой си неблагодарник, защото няма кой друг по цял ден да е по кафетата или пред компютъра.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: b944bea37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Проблемът не е в това, че нищо не си му дала, а в това, че му даваш всичко от-до, а той е един мързелив хрантутник, който е свикнал да си му слугинаж. Държейки се като такава, той спира да те уважава, почва да мрънка за всичко и да става все по-нагъл. Спри да се унижаваш и да си отглеждаш безполезен търтей. Научила си го да седи и да чака всичко на теб, а на него си му е супер гот да си клати макарите по цял ден, много ясно. Това е проблемът. Събираш му парцалите и навън, да ходи майка му да го обгрижва. Имайте малко самоуважение бе, хора!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 8c51264207
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мъж да седи вкъщи по цял ден без работа - не го ли е срам? Нещата не вървят към хубаво. Трябва сериозно да поговориш с него какви са му плановете за бъдещето, и ако смята така да я кара направо го оставяй.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 1866046ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Понеже е тотално безполезен и с нищо не допринася се опитва да мачка тебе, за да не се чувства той, а и ти да не се усетиш, че всъщност е едно нищожество и паразит.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 2e6d6eca21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Теб ли да пратя на психиатър или него?
Замисли се първо обаче с какво допринася този човек живота ти да е по- добър?

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 3e44ae97ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изритвай го на момента!

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: c1c73af6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разкарай го. Ти да не си му слугиня нещо? След като не работи може да поеме част от домакинството, чистене, пране, няма да му се счупят ръчичките. Както може да играе така може и да помогне. А не да му слугуваш!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: d1c7e16234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Алоо бягай, ти уважение към себе си нямаш ли...За какво ти е тоя

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: d5a89ce938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За да го обичаш и да се чудиш к'во толкова не правиш добре.

Ужас е колко хората са в подобни връзки с години и години.


Братан.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 7aace2e06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Такъв му е модела, както баба ми обича да се шегува от край време.

Приятелят ти е ударил 6-ца от тотото. Ти изкарваш пари, чистиш, готвиш, търпиш му емоционалните изблици и той стига степен, в която си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Започва да има високи изисквания, защото е наясно, че ти ще направиш възможното и невъзможното да му угодиш. Не си го научила ти така, просто си е такъв. Не търси причини във възгледите му, възпитанието му или друго... кофти характер е. Намерил е лесното, отпуснал се е и сега си върти номерата, защото има спокойствие и увереност. Дори да го накараш да се разколебае, рано или късно пак ще стигнете дотук. Той няма да се промени, а причините за поведението му не бива да те интересуват. На практика каквито проблеми има с теб, такива ще има и с всяка следваща. Даже ще е по-зле, защото не всяка ще ходи след него и ще мълчи. Той още не е разбрал какво цвете си е прибрал.

Съжалявам, била съм в твоята позиция (даже на твоите години) и те разбирам. Ще ти кажа това, което ми казаха и на мен преди време, а после и сама осъзнах. Едно е да готвиш и чистиш за лентяй и съвсем друго за човек, който те уважава и ти е благодарен за всяко усилие. Между другото, това е мнение на баща ми. Никоя жена не иска да я носят на ръце и да я глезят, защото е направила мусака, но отношението е ключов момент. Когато готвих и чистих за човек, който прекарваше всяка свободна минута пред монитора, се чувствах като прислужница. Когато започнах да готвя и чистя за човек, който разговаря с мен човешки, излиза на кафе с мен и уважава както мен, така и всичките ни близки, се чувствах прекрасно и никак не ми тежеше. В първия случай си си прибрала юноша, сдобила си се с дете без да си раждала, а във втория случай наистина имаш мъж до себе си. Съжалявам, пак ти казвам, разбирам те и съм била на твое място, но ти си имаш дете, нямаш партньор. Оставяй го да живее сам, тогава и ще проработи и ще започне да домакинства. Ти не си слугиня, ти си негова половинка. Той не бива да те кара да се чувстваш по-малко човек. Един ден пак ще готвиш и ще чистиш вкъщи, даже деца ще гледаш, но човекът до теб няма да те кара да се чувстваш длъжна или нисша. Търси правилното отношение, за да не ти тежи, че бършеш пода и да не се притесняваш, че е останала прашинка някъде.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 491b065eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Комплексиран идиот. Вижда, че се развиваш, напредваш и имаш все по - малка нужда от него. Осъзнава, че ще разбереш, че не се нуждаеш от него и ще го захвърлиш като ненужен боклук. Затова се опитва да те малтретира психически и да ти срива самочувствието, за да останеш с него и да му прислужваш. Разкарай тази пиявица веднага, за да не съжаляваш един ден.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 6e51d16ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Сигурно ти изневерява.Друго обяснение няма.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 67dbcf3f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Завижда ти. Ако ти се случи нещо лошо, ще умре от радост. Може и да те набие някой ден. Пощади мъжкото му самочувствие, намери си друг.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 8945329148
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мила, зарязвай го тоя веднага! Ти смяташ ли, че е нормално ти да работиш, да го издържаш, а в замяна той не само да не поеме домакинството, ами и да си позволява да ти крещи? Повярвай ми, с времето и по-зле ще стане. Такива не само не се променят, но дори с времето съвсем се озлобяват и накрая като нищо и шамари ще ядеш, защото манджата не му е по вкуса или защото си закъсняла след работа, а той лежи на дивана и чака да се прибереш и да му сготвиш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: c4ea13b32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Моя приятелка имаше подобед проблем, само че ситуацията беше малко по-друга. Той и казваше, че много била слаба да качи няколко килограма, защо пушела да ги отказва той/ или цигарите, защо не предлагала весели неща, тези които му предлагала на него, не му били весели, трябвала да бъде по-спонтанна и т.н. На теб това как ти звучи?
Чист нарцисизъм.
Те такива хора търсят дето да се грижат за тях, а те не толкова и човека отсреща да не се оплаква, а почне ли да се оплаква той е виновен, че не си го разбрала, бягай от такъв! Нищо хубаво няма да ти донесе, той винаги е бил такъв и сега като живеете заедно се е разкрил! Млада си имаш много избор пред себе си!


Lisa

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 5ed73fdc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Изритвай го на момента този неблагодарен и комплексиран боклук.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker