Уж ме обича а ходи след други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уж ме обича а ходи след други
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1026 пъти
С приятелката ми сме заедно от година и половина и бих казал, че имаме хубава връзка, много хора ни се радват и ни казват че сме много сладки заедно. Харесва ми да съм с нея и тя уж твърди същото, но напоследък започвам силно да се съмнявам.

Всичко започна след като замина за две седмици на село и една вечер не започна да ми пише съмнителни, че била на купон и после поканила две момчета да спят у тях, защото не можели да се приберат, но нищо не било станало. В последствие се оказа, че спала на едно легло с единия, но нищо повече. После пък се оказа, че той й казал че я харесва, но пак нищо не било станало, та да... Скарахме се, но й се доверих, че го е отрязала.

След време взе да ми говори разни неща от сорта на защо трябвало хората да са моногамни, ако се разделим дали ще си останем приятели и подобни. Казах й, че с подобни глупости не се занимавам. Тук вече започнах да се съмнявам, че явно наистина я сърби вече и иска да ме сложи като резерва.

Снощи бяхме на купон на мои приятели. Преди да отидем само ми говореше колко съм хубав, как ме харесва и тн. Като отидохме се държи все едно не се познаваме и само търчи след единият от приятелите ми. После говорих с компанията и те са на мнение, че има нещо гнило.

Какво бихте направили на мое място? Как мога да спася връзката и струва ли си? Аз ли греша някъде?


Иначе накратко за мен:
На 22 съм, а тя е на 19. Средна височина, ходя на фитнес и се поддържам във форма, бих казал, че имам атлетично тяло. По професия съм програмист, но през свободното си време се занимавам и с фотография. Прнципно си падам малко "нърд" - обичам да чета разни неща, напоследък ме влече философията. Като цяло съм леко интровертна личност - най ми харесва в нас, не обичам да ходя по дискотеки и рядко съм душата на компанията, но мога да си лафя с почти всеки и ми харесва да ходя на домашни партита и концерти/събития. Тука леко се различаваме, тя харесва да се раздава повече, докато аз съм по контролиран.

Извинявам се ако има правописни грешки, писано е на телефон.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9d61079667
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Омръзнал си и иска да се плющи с други. Ти си резерва.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 535c8b2fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен те харесва или поне има нещо, което я задържа при теб, но опипва почвата или просто ѝ е приятно да те тормози. Такива истории за моногамността и аз съм ги развивала, точно защото имах друг мъж предвид. Изневерих в последствие.

Това с търчането след приятеля ти е крайно обидно и злепоставящо. Определено не ми звучи като нормално поведение, а не ходите от много време. Явно ѝ харесва да се занимава с момчета и пристъпва границата. Някакви хора да ѝ спят в леглото и постепенно да се разкрива истината... доста подозрително. Не бих имала вяра на подобен човек. Изглежда сякаш си удобен, ама ако може да забърше нещо друго или поне да си повдигне самочувстието, флиртувайк с други. Звучиш като добро момче, а някои девойки много обичат да злоупотребяват с това. Не си заслужава да ходиш с подобна повлекана. Такива най-обичат да си имат по няколко, които да им тичат след полата и да се величаят колко са прекрасни и красиви. Най-голямото наказание за тях е просто да не им се дава вниманието, което смятат, че заслужават, защото ги удря директно в самочувствието. Това и бих те посъветвала да направиш... аз самата имах доста подобно поведение преди години и помня от кое ме болеше най-много.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 559be3b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Братленце, гадженца, тя на 19, в 21-ви век... четеш философия... мислиш ли, че тая връзка е в състояние да се развие в нещо по-сериозно?
Аз ще ти отговоря - не. Шанс, клонящ към нулата.
Кефи се колкото можеш, като усетиш гнилото бягай и това е. Има време за другото.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 44f40b273f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няква върти опашка е тази, малка

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0a22507246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Я стига глупости! Имам десетки приятели мъже, с повечето от тях съпругът ми се сприятели, често остават у нас на вилата, отношенията ни са свободни и разкрепостени, но... да си легнем в едно легло с някой от тях е просто немислимо. Човекът по-скоро би спал на пода или на дюшек на терасата, отколкото в спалнята ми. Един единствен път съм спала с мъж в една стая и умрях от притеснение. Бяхме с мой колега командировка в чужбина и се оказа, че вместо две стаи са ни резервирали една, при това с общо легло, а не с две. И няма други стаи. Аз звъннах на мъжа ми да ни търси през интернет друг хотел, той вика: абе, сместете се там някъде за една вечер. Жената на колегата ми пък умря от смях като разбра в каква идиотска ситуация сме попанали. Накрая и ние го обърнахме на майтап и криво-ляво, с хиляди неудобства и преобличания в банята, пренощувахме и още си я спомняме тази случка като виц. Но да си легна в един креват с гостите, извинявай!
Авторе, за жалост твоето момиче не си пада особено по теб. Млад си, имаш време да се ориентираш към нещо по-смислено. И не се връзвай на приказките, че "нищо не е станало". Не си в пети клас.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aeb81dd66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Току-що описа моят мъж мечта... Значи ... Зарязваш нея, аз те взимам и всичко точно. С мен няма проблем. ;DDD

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6253c4e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих обвинил приятелката ти, ако н3 беше на 19г. Младите си мислят, че ако не поживеят сега, после няма време и ще са изпуснали момента. Плюс това, сега е на 19,започва да става повече жена, чертите се изменят. Чувства се в "разцветя на силите си". Разбира се, че ще иска да види друго, различно, харесва и внимнието. Връзката ти няма да оцелее дълго, тя трябва да си го изпита това щом има такива наченки. ,

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker