Как да си го върна??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна???
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3574 пъти
Здравейте,
започвам историята си с това, че от месец и половина ходя с едно момче. Той е военен и след 2 дни заминава на учение. Иначе в общи линии ситуацията е следната. Тръгнахме, всичко беше прекрасно. ТОй ми звънеше, пишеше ми. Говорехме си за това, колко ни е хуаво заедно, но мен имаше един факт, който мн ого ме дразнеше. Не искаше да излиза с неговите приятели и да ме взема с него. За врмето през което ходим ме е взел точно 2 пъти с него и неговите приятели. В събота бях в едно заведение с наши общи познати. Разбрахме се да дойде да ме вземе от там, а аз го помолих да влезне за малко докато си допия питието и ще тръгваме. ТОй упорито отказваше. Започна се един спор и аз избеснях, попитах го какъв му е проблема да го видят с мен и т. н. , защо не иска да влиза при което той си намери тъпо оправдание, че имало хора, които не искал да вижда и т. н. Забравих да ви спомена, че пред 2 седмици той беше в същото заведение в събота вечерта. И така... на кой ще ги разправя тези, аз не му повярвах. Винаги най-много съм мразела да ме лъжат. Изпокарахме се, е всичко приключи с това, че той ме изчака отвън и отидохме в нас, не сме спали заедно тъй като аз бях в цикъл. В неделя вечерта ходих в тях. Беше станало нещо в работата ми и в понеделник той ми писа дали всичко е наред. ПО-късно през деня ми писа и ме пита какво правя.. Аз вечерта се опитах да му се обадя, но телефона му беше изключен. Днес сутринта ми пи ше и ме пита всичко ок ли е. Аз му казах да и че съм му звъняла да си поговорим, а той ми отговори, че довечерра ще си говорим много. и така. писках му да ми звънне довечерта. Вече не ме търси както преди. СИгурно е заради твоа, което се случи в събота, но се чувствам много тъпо, все едно се криеи не иска да се показва, че е с мен. Не мисля, че нашата връзка има някакво бъдеще. ТОй след 2 дни заминава на учение за месец и половина.. като го гледам тук как ме търси, сигурно пък като е там изобщо няма да го прави. Не знам какво да правя, как да си го върна? Как да постъпя за да почне пак да ме търси и да ми звъни? Тъпо ми е, че сама си провалям връзките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: d5bc22220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, мила и аз съм така :( И аз вчера с един СМС провалих нещата и младежът не ми е звънял цял ден. Сама съм си виновна, но понякога действаме под състояние на афект. Дано нещата се оправят. В смисъл - обади му се, кажи му "Извинявай, ако с нещо съм те засегнала" и го поимоли да се видите. Това ми хрумва. А аз какво ще казвам - незнам :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c2d7963874
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   опа... младежа май не гледа много сериозно на теб... не иска да го виждат с теб... странно.. дали пък няма друга? или пък не гледа много сериозно на теб и е решил че няма смисъл да те запознава с приятели и т. н...
"действай като жена мисли като мъж ".. ако може да прочетете тази книга ще разберете как се държи един мъж когато гледа сериозно на вас и т. н

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b2aa795c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изобщо не трябва да му се извиняваш. Не го притискай също така. Може да си има причина, която за него да е основателна. Не мисли, че за месец и половина се познавате. Възможно е да не е сигурен какво ще се случи между вас и да не иска да дава повод на приятелите си да коментират. Може да е имал дългогодишно гадже преди теб - просто не знаеш всичко.
Изчакай да се върне от учението си. Не възлагай големи надежди, не му прави сцени. Някои връзки тръгват трудно.
Просто изчакай :).
Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e4cf209d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има си друга, постоянна, и се крие да не го видят с теб, ти си явно за временно ползване. Това поведение е толкова типично, учудена съм, че не го разпознаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 974fd5f739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как ще си има друга постоянна, като тренира 2 пъти на ден, виждаме се всеки ден и почти всяка вечер спи в нас....??? Освен това идва с мен на различни места, води ме на басейн, купувал ми е разни работи. хм.. аз лично не мисля, че има друга. Води ме в тях, познавам се с майка му.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7bd92cc226
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   е хубаво бе драга като са ти толкова ясни нещата що пишеш тук.. и що ни задаваш тъпи въпроси.. питай си го него.. дано да ти отговори най накрая.. бил и купувал разни работи... и ти направи от мухата слон...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 26f80c173b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   аз намирам, че доста се впряга авторката и го впряга и задушава момчето, така че то се чуди как да се измъкне вече... затова те е излъгал, не за да те нарани, а просто, за да има малко пространство за себе си.
Не вярвам във вашата връзка, явно всеки от вас си има неговите интереси и потребности и не сте един за друг, какво да му връщаш тогава?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 974fd5f739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Проблема не е, че го задушавам, а в това, че не обичам да ме лъжат. На мен не ми пречи ако ми каже, "искам да свърша някои неща" или пък "имам си работа". Искам само да ми казва истината. А това, че не ме показва на приятелите си и че не излизаме заедно с тях пък ми дава поводи да се съмнявам, че няма сериозни намерения към мен. Нито съм грозна, нито съм проста, че да го е срам от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 162ca8ecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, мъжете не са най- разговорливите същества на света и не обичат въпроси от типа "Как ти мина деня? ", "Какво ще правиш сега, къде ще ходиш и с кой? " и така натататък... Просто остави момчето да диша и да прави каквото си иска, без да задаваш никакви въпроси и ще видиш как сам ще започне да ти дава обяснения без дори да си ги искала... ако държи на теб разбира се ;) Другия вариант е да не му пука за теб въобще.. сори, че съм толкова директна, ама и тази опция я има. Та опитай да се държиш както ти казах и ще видиш какво ще последва. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 974fd5f739
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами какво да ви кажа. Замина преди седмица на учение, а не ми се е обаждал вече 5-ти ден. Вярно , че това са военни, ама все пак не е в затвор. Писах му преди 2 дни вечерта да го питам всичко наред ли е и ако иска да ми се обади да се чуем когато може. Нищо. Нямаше отговор. На другия ден се опитах да му се обадя , даде свободно 2 пъти и ми затвори. Ами какво да кажа повече. 5 дни да не намериш 5 мин за един смс - то работата е ясна. Няма повече да го търся или да му пиша. Той ако иска ще ме потърси.. въпреки,ч е не разбирам какво стана от веднъж и дали това не е просто намек, че не иска да сме вече заедно. Иска ми се поне да разбера какво става...

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 79f7f9f123
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Забрави за него.. приятеля ми е в англия и от момента в който стъпи на англииска земя намери начин от телефона на познати да ми звънне.. от тогава не е спирал... казвам ти го защото един мъж когато иска и има желание ще се влачи и пак ще намери начин да се свърже с теб.. и понеже прочетах предните коментари и ти много силно го защитаваш този мъж ще ти дам един съвет.. не си хаби силите за хора които не си заслужават.. този със сигурност не си заслужава!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf51879bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   скъпа имах същият проблем - но аз бях съпругата! момичето плака пред мен! нагло! съчувствах и но тя беше толкова глупава! мъжете са артисти! и моят мъж се срамуваше от нея! а тя милата си помисли, че той я харесва! не се хаби! има друга със сигурност! събуди се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ec2c438fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има нещо тук определено нещо крие. А ти сигурна ли си всъщност, че е заминъл някъде?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 974fd5f739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   значи след като ми отговори с 3 дни закъснение и каза, че ако е свободен щял да ми е обади да се чуем вече ми стана ясен. Така и не се обади вечерта. След 3 дни, тоест вчера пак ми пише: пиши ми когато си по-свободна. ПО-късно може да ти звънна да се чуем ако искаш. " аз отговорих: сега съм на работа. звънни ми довечера след 9
той : ок, ще ти се обадя
Вечерта към 10 ми пише, че си бил легнал, но там всички спели и не можел да говори. Да не му се сърдя, целувал ме.. ала бала. на сутринта щял да се обади да се чуем.
аз му казах : ок, лека нощ.
и така... днес никакъв го няма. вече ми е ясен, ама аз няма да търпя такова неуважение.!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 51e9ae10c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Що за детинско виждане на нещата! Ако я обича, сам ще я търси, ако не.. никой не може да и го върне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker