Имам ли шанс за дълга и сериозна връзка с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли шанс за дълга и сериозна връзка с него?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1333 пъти
Здравейте,

Пише ви Ж21, във връзка съм с М27 от близо месец.

Той е изключително мил и внимателен с мен, винаги е насреща, ако имам нужда от нещо. Говорим си всеки ден, смеем се, имаме си вътрешни шеги, споделяме обща страст към киното и музиката. Спомена, че има намерение да излезем заедно с приятелите му и да гледаме филм заедно тази седмица. Предложи да отидем на почивка заедно следващия месец, в момента работим по въпроса.

Има няколко неща, които ме притесняват:

1. Той е много по-начетен от мен във въпросните 2 области. Факт е възрастовата разлика и това, че той се интересува от тези неща от повече от 10 години, а аз- по-активно и осъзнато - едва от 3. Не спирам да се себеусъвършенствам, но все пак на моменти се хващам да казвам, че съм гледала определен филм, който всъщност не съм, за да го впечатля. Правя го неволно, но и той ме усеща. И двамата се дразним на това.

2. Той каза, че е човек, чието доверие се печели трудно. Отбягва или отговаря лаконично на лични въпроси. Знам, че сме още в началото и за това трябва време, но все пак... Как бих могла да спечеля доверието му? Попитах го как най-близкият му приятел му е спечелил доверието, а и ппц в общия случай как човек би могъл да го, но отговорът му беше нещо от сорта на "с времето и ситуациите, в които попадане, различно е, зависи. ".

3. Аз съм човек, който много трудно лъже. Почти никога през живота си не съм лъгала, а и да съм, съм го правила толкова нескопосано, после ме е глождила съвестта седмици наред. Когато започнахме да излизаме и осъзнах колко много го харесвам, започна да ме страх, че няма да хареса определени аспекти от мен и живота ми. Миналото ми (преди да замина да уча в София) не е било цветущо, поради много причини (най-вече семейството ми) съм била подлагана на тормоз у дома и в училище, като цяло не съм била особено социална, бях дори аусайдер. Имах 2-3 много близки приятелки, да речем и още 2-3 познати, с които са съм излизала 2-3 пъти в годината, никога досега не съм имала компания приятели--тоест имала съм, но не сме се задържали дълго. Правила съм опити да ги събирам, но те не се харесват особено, прекалено различни са като типажи. Откакто дойдох в София отворих нова страница. Не искам миналото ми да ме дефинира. Обаче се случи така, че приоритизирах университета и работата, отделно в началото имах много сериозни проблеми със social anxiety, отделно не съм най-общителният човек на Земята... Та в момента имам само 1 близка приятелка, с другите 2 се разделихме поради множество причини. Той като започна да ми разказва и за 2те си компании и на мен нз какво ми стана, но започнах да го лъжа, че и аз имам. Не искам да изглеждам асоциална, мразя това, че го лъжа. Ужасно много го харесвам, в момента работя върху това да се сближавам с колегите, колкото и да ми е трудно заради интригите, които се въртят в офиса... Как мога да си намеря собствена компания? Наистина искам да съм открита пред него, да си имаме доверие, и аз да го допусна до себе си максимално, колкото и той мен. Усещам обаче, че може би и той усеща, че го лъжа. Не знам дали си въобразявам...

Спомняте ли си историята "Девствена на 21, а едва не го направих с непознат"? Това бях аз. Веднъж му показвах някакви неща на телефона си и изведнъж изскочи едно напомняне да си взема тест за бременност и да видя дали не съм. Той го видя. Мъжът от гореподочената история еякулира докато членът му беше в близост до срамните ми устни, макар че нямаше проникване, се притесних дали част от спермата му може да е попаднала в мен. Той не използваше кондом. Това разбира се, се случи преди да започна да излизам с въпросния М27. Но след като вече сме започнали да си пишем. Тогава не бях наясно със себе си. В този момент признах на М27, че съм девствена. Беше изключително объркан, но не посмя да ми каже нищо, беше едва 3та среща след първата ни целувка. За историята с въпросния мъж нищо не споменах.

4. Онзи ден се опитахме да правим секс за първи път. Аз съм средна хубост, 172см, 84кг, леко пълничка, средноголямо дупе, но много малки гърди - двете с различна големина. Спортувам и спазвам режим, отслабнала съм, но има още много какво да се желае. Ппц докато сме се натискали му е ставал много пъти, казвал и показвал, че го привличам. На него обаче не му стана за дълго на няколко пъти. Казва, че причината не е в мен и че има такъв проблем от 1г и нещо. Не е правил секс от тогава насам. Мастурбира по 3 пъти дневно и тогава му се получава. Не му стана за дълго. Казва, че не е в мен проблемът, но дали не го казва, за да бъде тактичен? Уж е дуперман, но сякаш се разочарова щом свалих сутиена. Може и да си въобразявам. Постарах се много, носех любимия му цвят облекло, бях напълно обезкосмена, парфюмирана, гримирана, секси бельо (което каза, че му хареса). Но все пак... Дали не избързах? Питах го дали сме официално заедно и той ми каза, че сме, но отговори колебливо някакво. "Не сме подписали нищо, но ами.. Да! ". Възможно ли е, ако е само list след време да се превърне в Love?

5. Напоследък започна да ме е страх, че връзката може да приключи скоро, след 2-3 месеца. Не знам поради каква причина имам такова усещане. Не искам да е така...

Въпросът ми е: как бих могла да спечеля доверието му? Усещам, че и на мен ми трябва време да се открия. Започнах да му разкривам някои лични неща за себе си. Той обаче явно не се чувства готов. Не искам да го притискам. Искам да бъда истинска с него и да му призная, да няма тайни между нас. Тежи ми. Искам да му призная, но същевременно се колебая дали не е прекалено рано все още. Същевременно обаче искам наистина да си намеря компания. Не знам какво ми става. Никога не съм си давала сметка колко тайни имам докато не тръгнах с него. Харесвам го, започнах да се привързвам. Помощ!


П. С. : Простете дългия пост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: e3c49aa75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Загубих си 5 минути от живота

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0f34f18310
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката- ти сигурна ли си, че си студентка? Много незряло и инфантилно ми се струва написаното. Ти от месец си с човека, вече си се изсилила тайни да ти се споделят, признания да се правят, доверие да се печели и пр. Много се филмираш и впрягаш каруцата пред коня. Това , че си събула гащите пред някого и си му бутнала, не значи, че трябва да ти се доверява и да ти разказва живота си в подробности. Или че имате официална връзка, каквото и да разбираш под това. Това, че ти бързаш да си изпееш всичкото, си е твоя работа, не може да искаш от човека същото. И какво доверие търсиш като лъжеш дори за дребни и незначителни глупости като някакъв си филм? Ама иначе се смяташ за човек, който трудно лъже? Това е същото, като девствена съм, ама да не забравя да си направя тест за бременност, че допуснах някакъв да ми се изпразни около ... .Както си я подкарала на първия месец от познанството да даваш да те е..т, наистина не чакай особено трайни връзки. Ако си много натрапчива и пришпорваш нещата може просто да отблъснеш човека. Като прибавим и че на 21г не си развила умението да общуваш и да имаш приятели. Да имаш компания, своя среда, означава да привлечеш тези хора, да си им интересна с нещо, да имате общи интереси, не само си го поставяш за цел и не става за ден-два. Както и спечелването на доверието и love - то. Изобщо понамали малко темпото и детинското искам това, искам онова...И спри да лъжеш и да се правиш на това, което не си. Който ще те хареса и обикне, ще те приеме каквато си.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5a6de58c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Парадоксалното е че искаш да си открита пред него, а го лъжеш, вероятно от страх. Няма от какво да се страхуваш. Той е с теб заради самата теб. Връзка основана на лъжи не трае дълго или е мъчителна. Затова следващият път, в който те попита дали си гледала даден филм, който ти не си, му кажи, че не си, но че имаш желание да го гледате заедно. Това не е състезание, а връзка. Бъди открита с него, правете нещата заедно. Седни и му кажи, че миналото ти е било самотно, че семейството ти не е от най- прекрасните, че имаш проблем с общуването. Ако той държи на теб, ще те разбере. Така ще се опознаете, а това че ти му споделяш, с времето ще го предразположи той да ти сподели. Иначе, той усеща, че го лъжеш и това го отблъсква.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4cb8898e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя не става за теб. Струва ми се студен. Прави ти се на интересен. Никога не излизай с мъж, който от самото начало ти казва, че "трудно му се печели доверието". Такива неща не се казват. Предупредил те е, че не търси нищо сериозно по заобиколен начин или поне, че не търси нещо сериозно с теб.
Отделно от това - блъска чикии по 3 пъти на ден ? И ти го каза ? Бягай надалеч!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a5b2cfc52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче много мислиш. Живей си живота пък квото стане!

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c6e2f035d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се заяждам, ама какво е "дуперман"?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ce7c38ddaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6

нещо като инжектопляктор

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 470c08f7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле, ти си като дете на 13 години.. Все пак ще ти отговоря, на 28г съм, с доста богат опит с мъжете. Първо-да, разочаровал се е и за гърдите ти и за тялото като цяло. Мъжете си представят жените малко нереално заради порното и фантазиите им. Второ- щом не се отпуска да говори и споделя до толкова, че го усещаш каго проблем, значи е така и човека най най-вероятно не търси сериозна връзка. По-добре се отдръпни по навреме, понеже си прекалено влюбена(даже бих казала вманиачена) и само ще страдаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker