Въпрос към мъжете, които имат любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете, които имат любовница
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2616 пъти
Интересно ми е да разбера какво изпитвате към любовниците си, привързвате ли се към тях, изобщо какво чувствате към тази жена, с която сте дълго време и реално щом сте дълго време, би могла да ви бъде жена, ако вече не се намирахте в брак?
Има ли моменти, в които обмисляте възможността да се разделите с жена си и да бъдете с любовницата, ако не защо, ако да- какво би могло да ви накара да предприемете такова действие?
И може би наистина най-много ме интересува - разкажете ми (тези, на които жена им е разбрала) как реагирахте, какво направихте и какво обяснявахте, а тези, които все още не са хванати - как смятате, че бихте реагирали и какво ще кажете и направите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9c82b656e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм мъж, а бивша съпруга! Отговора е колкото мъже, толкова и ситуации.. Мога да коментирам моя брак и любовниците.. Първата се появи на 14-тата година от връзката ни, усетих, че нещо се случва около третия месец.. Истината от съпруга си изкопчих след още 5-6 месеца. Деляха ги стотици км, онлайн познанство в он лайн игра.. Влюбенозагубен до ушите... Тя също беше омъжена. Когато реши да говори не ми спести нищо! Пожелах му щастие, разделихме се, но... След месец взе да звъни на вратата ми всяка вечер. След 6 месеца се

събрахме, имахме труден период, но.. успяхме основно с негово участие.. Последваха 10г в които аз се чувствах обичана и обичах, постигнахме много, изживяхме много.. През това време нито за миг не съм ревнувала.. И в един момент се появи отдавна забравено усещане.. Този път нито ровех, нито ревнувах.. Просто заявих " че знам".. Реакцията беше да ми се изсмее, но... След два месеца сам започна да говори.. Този път тя беше свободна жена. От година и аз съм свободна такава.. Вече компромис с мен не можех да направя, а и той също..

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5e95ac922a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж на 33г
На 27г се ожених за една жена, в която небях влюбен, но знаех, че може да ми отгледа децата. Родиха ни се две прекрасни деца, грижа с за семейството, ходим в годината по 20пути на почивки. Обичам жена си, но като човек. Беше ме страх да не остана сам, пък и никога не съм живял влюбяща среда. Имам любовница от 2 години, накара ме да съжалявам, че съм избързал толко в живота от страх, от егоизъм. За първи през живота си започнах да изпитвам яд, да съжалявам за минали събития. Хем искам да я напусна, хем като знам, че се чувства добре с мен, не искам да и го причинявам. Сега съм на кръстопът, толкова много обичам любовницата си, никога не бях изпитвал такива чувства и затова се ожених. Не знаех, че е възможн8 да изпиташ нещо толкова силно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0ee0468d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В такива истории има две жертви, жената и любовницата. Ти си изляла неговите думи върху нея, но и тя е чула много думи от него, лоши за теб и хубави за себе си. Но те е боляло и си искала да й го върнеш, няма да те съдя.

А и го е играла твоя приятелка, което е долно. Но се е наиграла. А ти сега трябва да мислиш как и дали да събереш счупените парченца на брака си.

Стана ми интересно понеже си питала какво е правил и той си е казал (условно, разбира се, съмнява ме да е бил честен, такива и пред себе си не са), мислиш ли, че ще можеш да преглътнеш всичко това? Такива истории съм чувала, как мъжа си вика любовницата вкъщи и я оправя в леглото на съпругата, докато тя е в болницата бременна и чака да роди, че не мога да си представя как се продължава с една връзка, след като научиш подобно нещо. Слава богу не съм била в такава ситуация, надявам се и никога да не бъда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: daf1883544
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако някой мъж иска да се раздели с нея, ще ти заяви до първия месец, бъди убедена. Ако не иска, никога нищо няма да каже по този въпрос. Случвало ми се е два пъти връзка с женен. Първият път и дума нямаше за това, само пазеше семейството си и да не бъде хванат, втория път убеждаше мен да бъда с него завинаги, а има 2 малки деца. Ако на мъжа му е писнало до гуша и иска нормално семейство, ако смята че децата му ще са щастливи само при щастлив баща, ще иска да бъде с теб и още как... И помни.... Ще ти го заяви още в самото начало след като се влюби.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ad67cf6d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Питай някой шеф - те обикновено на 99 % са женени и с любовница, която е по малко от мего с около 30 г. и по-слабичка с около 30 килца !

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a8ef200162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жена съм,виждам че въпроса е отправен към мъжете,но смятам,че имам какво да ти кажа по въпроса,тъй като работя с мъже,приятели сме-да,само приятели,нищо повече и са споделяли много неща с мен.Това,което лично мен ме изумяваше,че жените им бяха в пъти по-хубави от любовниците.А често и по-млади.Виждала съм толкова шокиращи неща,че каквито и оправдания и обяснения да слушам от мъжка страна и до днес не мога нито да проумея,нито да разбера.В най сбит вид мога да ти кажа моите наблюдения:-мъжете не изневеряват,защото са спрели да обичат жените си.В повечето случаи продължават да ги обичат и да държат на тях.
-повечето мъже е влагат чувства в изневярата.Или ако има нещо,то е за кратко.И то по-скоро не е чувства,а чара на новото,непознатото.Когато стане твое бързо омръзва.
-твърдо не вярвам,че и най обиграната и коварна любовница може да разведе някого.Ако има и малко чувства между съпрузите.Тя просто се явява капката,която прелива чашата в един предварително опустошен брак.А накрая и на последния ти въпрос-ако се разбере за изневярата в най-неизгодна позиция е любовницата.Да не си на нейно място.Не те знам защо задаваш тези въпроси,но подозирам за какво става въпрос.А дали ще вземеш под внимание това,което съм ти писала си е изцяло твое решение.Желая ти повече разум.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: faa5f7c5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и на мен ми е интересно, какви биха били отговорите на мъжете имали и имащи любовници? Жалко, че не се включват по-активно да отговарят и да сподялят,как наистина приемат и чувстват нещата.
Винаги жената - любовница е оплювана и нападана, определяна е като лекомислена и безморална, дали мъжът решаващ да има някъкви отношения с нея също я приема така или в последствие си променя мнението.
Отговаряйте мъже, да видим ще се намерили някой да каже една добра дума за своя бивша или настояща любовница.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker