Зависимост от приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зависимост от приятели
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 646 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 22 и имам приятел на 21. Разбираме се прекрасно и си помагаме, но има една негова черта, която никак не ми харесва. Откакто един негов приятел му помогна за един проект, този приятел не спира да идва в къщата му и да стои при нас по цял ден. Не можем да правим любов, нито да гледаме нещо заедно, съобразя се с него непрекъснато, приятелите му идват когато си поискат, разваляме си плановете и виждам, че моят се чувства неудобно на кого да угоди. Обикновено е силно момче, силен характер, но с приятелите си е напълно различен, като се има предвид, че скоро може дори да не сме в страната. Имаме да учим, да се развиваме, лято е, да правим секс докато не сме заети, но той дори не иска да започва работа, а стои на компютъра с мен и с тях. Аз обаче скоро смятам отново да работя. Той няма такива планове. Като го помоля нещо, когато са тук, той се извинява, че няма да е удобно за тях или игрите ще им лагват, ако гледаме филм и не може. Опитва се да угоди на всички. Ако ще ми кажете да говоря с него, говорила съм, и той ми отговори, че ако им каже нещо, те ще го изоставят. Държи се като напълно зависим, в същото време преди два дни много се скарахме за това и аз го оставих без орална любов и без да спим заедно. Не за да го накажа, а защото си нарушава обещанията заради приятелите. Няма да го търпя за дълго, един мъж трябва да е силен и здраво стъпил на земята. Вече започнах да го избягвам, не искам да съм покрай него, когато приятелите му са там, а това е всеки ден, не му казвам вече нищо, защото виждам, че няма резултат, но ми пада в очите. Обичам го много повече от тях и му обясних, че ако приятелите му го уважават, те ще го разберат. Нямам против да се виждат, всеки мъж има нужда от време сам, но да ме чука и те да си влизат, когато им се иска, това е недопустимо. Ще приема всякакъв съвет, оценявам всяка добра дума.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker