Как да намеря правилния начин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да намеря правилния начин?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 777 пъти
Здравейте!
Казусът е следния: живея в апартамента на майка ми. Баба ми живее с нас. Нашите са разведени, майка ми си има приятел и през повечето време я няма. Проблема е с баба ми.. тя е ужасна. Ужасно остър език, вече 21 години живея с нея и всеки един ден е ад. Говорим за елементарни неща-не ме оставя на спокойствие дори да спя, какво остава да си направя кафе вкъщи или недай си Боже да си взема едно кенче бира в събота вечер и да гледам филм-алкохоличка съм!
Искам да се изнеса. Проблема е следния.. имам куче немска овчарка на 8 години. Много голям сладур, с изградени хигиенни навици и живял в апартамент, стига да се съгласи наемодателя всичко ще е добре. Но както разбирате трудно се намира квартира с такъв домашен любимец. Варианта да го изоставя дори не го мисля, аз толкова се борих да му спася живота, той е моето бебе.. няма как.
Страхувам се също че няма да се справя финансово... аз съм лесна, но той има проблеми и няма как да яде всякаква храна. Аз мога и да съм гладна, но за него няма как да го допусна..
заплатата ми е 800 лв, наемите вървят около 200-250 долу горе оправени апартаменти. Колкото да имаш къде да спиш.
Ако се изнеса ще имам разход път, ще плащам наем, ток, вода, Рекс има разходи, лекарства, храна..
Моля ви, дайте ми някакъв съвет. Искам да се махна, не се издържа. Всеки ден обиди, как съм един провал, какъв боклук съм, как дори съм плащала на мъже за да правят секс с мен... приказки на една 76 годишна жена. Искам просто да се махна, това не е ден или два, това са години. В почивния ми ден постоянно ми крещи и не ми позволява дори да полежа до малко по-късно. Всеки има нужда да си почива. Моля ви, дайте ми малко кураж. Имам чувството, че съм стигнала дъното на дупката, в която съм и няма излизане от нея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: bf1cd7d87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш къде живееш, но около големите градове има често села с много добра транспортна връзка с града. Би могла да живееш там с кучето при нисък наем. Обаче си млад човек, може би не ти е до живот на село. Аз на твое място бих постнала в социалните мрежи какъв ми е проблемът. Реално на теб ти трябва просто стая в жилище, в което живеят и други млади хора и нямат против куче. Търси нещо със съквартиранти, така ще плащаш по-малко, но ще има и хора за кучето докато си на работа или на път някъде. На 21 г. можеш да си позволиш да живееш и в по-запуснато жилище.
Друго не ми идва на акъла. И аз не бих си зарязала животното така...Имам котки, с тях е много по-лесно. С голямо куче си е проблем.
За баба ти - тя има някакъв психически проблем и се храни от твоята реакция. Ако я игнорираш или не реагираш, тя ще спре да те тормози.
Много лесно е да се оправи човек с такава. Примерно ако ти казва, че плащаш на мъже за секс (луда!!!), не отричаш, а напротив- преувеличаваш - Да, плащам на мъжете за секс, при това на много мъже. В днешно време всеки мъж спи с жени за заплащане и тем подобни ги казваш като не оставаш възможност да ти отговори така. Почнеш ли да се защитаваш, си загубена. Почнеш ли да се нервиш - също

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bb3580c710
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 добре го казва- пълен игнор на бабата. Аз бих си сложила слушалките на ушите или тапите, когато спя и просто няма да чувам злото женище. И ще гледам колкото се може повече време да съм навън- с приятели, с кучето. Със заплата като твоята трудно бихте се справили на квартира с Рекс. Но опитай варианта със съквартиранти. Пък може да се събереш и с приятел, ако имаш такъв, а и бабата няма да е вечна...
Успех ти желая.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cc8feadfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На баба ти й тегли шут в гъзището. Някои хира са си просто злобни, не е от годините и деменцията, и моята е така и винаги е била така- и на 15, и на 50, и на 80. А със заплата от 800 лева просто никога нищо няма да можеш да си позволиш. Мойто мнение е по някакъв начин да се сдобиеш със що годе нормална заплата. Дали курс, дали в чужбина или просто смяна на работата, защото би трябвало да можеш да намериш работа и за 1000 лева без сертификат за космонавт.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker