15 години разлика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

15 години разлика
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1487 пъти
Здраейте, на 35 години съм, живея на семейни начала с мъжа си от адски много време 18 години, имаме и дете на 2г. Но връзката ни коренно се промени преди около 3-4 години, бях бременна в 3тиа месец, след спонтанен аборт, изплашена и много уязвима, а той заяви, че се е влюбил в друга жена, но нищо нямало между тях и иска да остане с мен, защото ме обича. Останахме заедно, но нищо вече не е същото, загубих доверие в него, започна да ми става безразличен и респективно забелзах, че на този свят, освен моя мъж има още много други мъже. Липсва ми близост, нежност, ласкава дума, невинна предгръдка през кръста , ако щете. Има мъж в леглото ми, а то е ледено студено. Преди месец обаче случайно се запознах с един мъж, работим заедно по няколко часа, почти всеки ден. Мъж на 50г. Мъж, който иначе не е мой тип, по-възрастен е, но се влюбих лудо в този човек, дори не можах да повярвам, че е на 50г, повече от 43-45 не мога да му дам. Мъж в чиито очи мога да потъна, мъж изпълнен с живот, енергия и сила. Човека ясно ми показа и ми каза, че за него съм красива и атрактивна жена и отбеляза, че съжалява, че не е по-млад. Н въпроса ми "Това твоя начин ли е, да ми кажеш да стоя настрана от теб? " той беше, той беше категоричен, че не желае да се отдалеча и на милиметър. Чувствата нми са споделени, но аз съм адски изплашена, какво да правя с тези чувства, не искам да мамя мъжа си, искам да съм честнна с него и да му кажа какво се случва, защото до сега няма какво да се каже толкова, влюбена съм, но държа мъжа на една ръка растояние от себе си, не смея да се доближа до него, защото знам, че ако веднъж попадна в ръцете му, няма да мога да се откъсна от тях, защото няма да искам. Лошото е, че явно съм егоист, защото животът ми сега е скучен и еднообразен, но стабилен и сигурен, а аз искам в живота си този 50г. мъж, който ме разсмива, който ме кара да изпитвам чувства погребани в мен много одавна, който ме кара да се чувствам специална и обичана. И може би бих опитала да се отдам изцяло на тази любов, но детето ми. Живея в малък град и всички ме познават, семейството и е тук. Дори и да разваля семейството си в името на щастието си, ще мога ли да понеса всичката злоба и помия след това. Освен това мъжа ми е изключително добър баща. Знам, че хората имат къде, къде посериозни проблеми, но това ме разкъсва отвътре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: e490328be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Грешно ти е заглавието. 15 год. разлика ИЗОБЩО не са ти проблемът, а проблемът ти е, че си майка и съпруга и те е посърбяло. дори си търсиш някакви оправдания в миналото. Една несправедливост не оправдава друга!
Не ме разбирай грешно - взимай се с този мъж като искаш, но не лъжи и не мами съпруга и семейството си, а си подреди нещата. Не че ще го направиш де...
Тук търсиш просто хора, жени, които да ти кажат - давай. Давай, но винаги лъжите излизат на яве и ще стане грозно, а имаш деца. Не е като да си сама вече и да си сменяш мъжете както желаеш. Като майка и съпруга си в съвсем различна категория, а този 50 годишен мъж също сигурно е женен.
Прави каквото искаш, но знай, че ще има последици. Не сме в детската градина - танто за кукуригу. Нямаш зелена карта за паралелна връзка, само защото мъжът ти някога е забегнал. Накрая ще се почешите и двамата, но цената ще плащат децата ти.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2b2e0b7a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоята дилема е като на маса жени, писали тук. От една страна сигурността на семейството, с макар и сивото ежедневие, споделените грижи за детето, статуса на омъжена жена, от друга - тръпката на новата любов, интереса към новия мъж в живота ти и връщането на вълнението и желанието, на самочувствието на обичана жена. Само че не знаеш дали с новия ще се получи семейство и дали и то няма да се превърне след време в повторение на сегашното. У новия мъж с влюбени очи сега виждаш само доброто, но всеки си има тъмна страна. Разликата в годините ви също не е пренебрежимо малка, човек не е само външност, все пак.
Щом между теб и мъжа ти няма доверие и взаимна обич, няма и връзка. Така го разбирам аз. Има някакво тягостно съжителство, което може би не удовлетворява и него. Аз бих му казала как стоят нещата, така е по-достойно вместо да мишкуваш зад гърба му. Но първо бих се опитала да подходя към ситуацията с разум, а не само с чувства. Изборът е твой и никой не може да ти подскаже верния отговор.
Колкото до клюките и приказките в града, това ти е най-малкият проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8c8e9c557c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не се чувстваш щастлива, продължавай напред с този, който те прави такава. Нищо не и сигурно на този свят! Понякога си мислим, че имаме сигурност, но това е илюзия. Минала съм през всичко, което описваш, с изключение на детето (всъщност дете има, но то е на съпруга ми от първия му брак). Аз скочих в дълбокото и нито за миг не съжалих. Открих в себе си неподозирани възможности, развих ги, той също и в момента смея да твърдя, че сме наистина щастливи. Пет години вече не може да се нарадваме един на друг, даже понякога ни е неудобно от хората, защото спонтанно се целуваме и прегръщаме като тийнейджъри по улиците, а сме над 40-е. Всяка вечер за нас е празник и всеки бърза да се прибере у дома. И да - леглото е много, много горещо...
Имала съм и аз, авторке, твоите страхове - как ще се оправям сама, как ще си плащам сметките, какво ще кажат хората, как да започна нов живот, но в крайна сметка се реших и не сбърках. Между другото, още нещо в нашите биографии съвпада - когато аз претърпях спонтанен аборт, бившият ми съпруг също ми сервира, че е влюбен в друга жена, но така и нищо не се е получило.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 917fff93a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих се позабавлявала, ама ще гледам хладнокръвно и без много емоции, най-вече чувства.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5dcd241bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никой няма да бъде по-добър баща на детето ти от истинския. Не допускай детето ти да бъде с разделени родители.

Както виждаш, живота непрекъснато дава уроци. Никой не е застрахован, че няма да се влюби, дори да има брак, дори да има деца. Просто се случва, връхлита те, не пита искаш или не искаш. Преди години се е случило на мъжът ти, сега се случва на теб. Да, но той ясно е осъзнал, че не иска друго семейство, въпреки че е имал чувсгва към друга. Имало ги е, минали са и са заминали. Сега е време за размяна на ролите.

Добре знаеш, че семейство се гради трудно. Една гола любов съвсем не е достатъчна за това. Освен това любовта има срок на годност - продължава от няколко месеца до 3-4 години. После отново сиво и монотонно ежедневие. Само, че теб те чака с дядка, а на теб тепърва ще ти се живее.

Моят съвет е да си изживееш тръпките и емоциите. Опитай секс с нов човек. Не казвай на мъжът ти, но ако разбере, му кажи истината и му припомни за неговата история. И не оставяй детето ви да страда.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 87cad2a63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това, че 50-годишният обожател те разсмива и ти запълва липсите от семейния живот, не означава, че го обичаш и че всичко при една евентуална връзка с него би било цветя и рози. Нормално е да се старае да те спечели, защото ти, на 35 г., си като 6-ца от лотарията за него. Но за теб някак си 50-годишен мъж, надушил една неудовлетворена от семейния си живот жена, не ми се струва най-добрият вариант за ново начало. Та този човек само след няколко години няма да може да бъде толкова активна част от живота ти по обясними и безвъзвратни причини (и не говоря само в сексуален аспект). Щом не си щастлива със съпруга си, разделете се, но не избързвай с нова връзка с хора, с които има голяма вероятност да се "подхлъзнеш".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0edc2bd0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замисли се за последниците, ако бяхте на 15г да всеки по живо, по здраво. Обаче вие имате дете, от толкова години сте заедно?! Защо НД поговориш с мъжа си да възвърнете страстта си отново? Идват още много въпроси, ако тоя мъж на 50г иска само секс, а не да дондурка чуждо 2год. дете; ако не е само флирт, Ей тъй за забавлението; жертваш дълги години брак и живота на детето си за някакъв 50г мъж дето не се знае какво сака изобщо. Ако не ти е жал за мъжът ти помисли за детето ти: ще празнува по график(за Коледа ще е с тати, за нова година с мама) КОШМАР! Тоя дъртьо може да не го иска Ко прай шута и баща му да го гледа? Повярвай ми пропуснатите години не можеш да ги наваксаш!!! Радвай се на детето си докато можеш щото на 14-15г вече няма да има нужда от теб и много ще съжаляваш! Говоря ти от личен опит. Моята майка тъй фана си кефа с някъв боклук там и никво внимание не ми обръщаше не питай колко ме е боляло, сега иска да сме заедно е да ама съм на 22 и имам мъж, всяко нещо с времето си!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: aeae7c0ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мъж съм в подобна ситуация.На 40 години съм и животът ми е един провал от където и да го погледнеш.Също искам да бъда поне за малко отново щастлив.И какво ще стане?! Ще живея още 10-15 години и до там.А детето ми?! То да страда,че баща му не до него ли? Да придобие комплекси като порастне. Детската му психика да бъде смазана от случващото се? Аз не мога да причиня каквато и да е вреда на това невинно създание!Всеки иска да се чувства щастлив.Всеки копнее за пеперудите в стомаха си. Но това не е цената която трябва да се плати!Живеем за децата си! За това ги създаваме! Ако трябва да бъда нещастен,за да е щастливо детето ми- ще го направя!Помисли за него,а не за моментното увлечение от няколко месеца.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ed24018872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Слаби хора сте.

Семейства не се праят така и деца не се отглеждат така.

Не си се влюбила в чичака, а просто той единствен ти е показал някаква близост, която да ти завърти главата.



Братан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker