Скъсах с гаджето си и немога да я забравя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъсах с гаджето си и немога да я забравя.
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 810 пъти
Здравейте на 20 години съм и за първи път в живота си успях да си пасна от - до с едно момиче още докато бях в моят град. Разбирах се изключително добре с нея, сякъш дори когато мълчахме бяхме на едно мнение всичко беше прекрасно и толкова красиво. Въпреки, че и ние имахме нормалните малки спорове за някакви неща, но по-важното беше, че се разбирахме каквото и да кажем както и да постъпим ние се разбирахме и допълвахме взаимно винаги ни е било забавно заедно и позитивно. Не бяхме много време заедно, може би бяхме заедно около 3 месеца, но определено беше нещо истинско, любовта ни беше на духовно ниво. Беше хиляди пъти по истинска от по предишното ми гадже с което бях 3 години. Та както разбрахте тя вече ми е бивша понеже ми се наложи да следвам висше образование по програмиране в град Варна, а тя учише в друг град на България на около 600 км от Варна. Иии да, може би растоянието отдалечава хората или поне нас и започнахме да се караме просто защото си липсваме, но нямаше начин да се виждаме всеки ден, а се виждахме през седмица- две. И това създаде доста проблеми в общуването по между ни. Въпреки това аз я обичах толкова силно и много плаках защото постоянно се разделяхме и събирахме карахме се от ревност просто защото не сме един до друг, дори се извинявахме когато осъзнавахме, че грешим въпреки, че и двамата мразим да си признаваме грешките. След всичко това идваше денят когато аз се прибирах в родният ми град и се виждах с нея и при засичането на нашите два погледа просто се усещаше във въздуха в атмосферата просто и двамата усещахме колко много се обичаме и се разбирахме въпреки тези караници. Но тя реши, че не иска да сме заедно, може би не желае такава връзка и аз от 3 месеца получавам странни паник атаки доста често постоянно ми е разтревожено постоянно съм подтиснат и леко изнервен, но в същото време толкова лесно раним, сякъш съм се отказал от абсолютно всичко щом нея я няма, сякъш тя беше моето слънце с което съм се чувствал толкова спокойно и на място, сякъш след като тя си тръгна съм загубил смисъл да живея, нямам мотивация дори да стана от леглото смачкан съм, ходя на психолог пия капка против паник атаки, постоянно гледам клипчета за паник атаките и за това как да забравим бившо гадже, но все още ги получавам все още не съм себе си. Няколко пъти вече съм бил в спешното в Слънчев бряг, дори се наложи да напусна работа защото немога да работя. И съм толкова объркан, отчаян, и в същото време изморен от всичко това което ми се случва. Мисля, че това е първият път в който се влюбвам толкова сигурно, силно и истински.
Днес отново ми направи впечатление, че получавам паник атака като започна да си мисля "ами ако я срещна някъде какво ще правя" или когатп някой ме попита за нея или когато тя ми пише и се сетя за нея веднага ми става лошо.
Вижте хора:
Това е моята тайна която аз тая в себе си и я споделям само с психоложката ми понеже много ме е срам да споделя на баща ми майка ми и на сестра ми или на който и да е приятел.

Моля ви дайте ми съвети как да преодолея тази раздяла и тези ми чувства към това момиче. Ходя на църква, излизам на планина, разхождам се навън сред хора въпреки, че искам да се свия на едно място и да не мръдна никога.

Благодаря ви предварително всяко едно изказано мнение от вас струва много за мен благодаря ви ^-^.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: f6eca633ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слушай БРАТ МИ ти си сериозен човек затова просто се замисли колко прецакани хора има на тоя свят! Има хора които няма какво да ядат, без покрив над главата си, смъртоносно болни или кой знае още какво! Твоят проблем е на чисто подсъзнателно ниво, ти си програмист, значи разбираш че ти е бил зададен код, който ти следваш... тоест трябва да се разсееш... не с работа, а със спорт... просто тичаш, след това ще си спомниш за нея пак но ще отмине, а понеже не искам да ти е кофти желая да ти покажа един много як клип! Предполагам щом си на слънчалка разбираш руски. Наясно си, че 140 хил. палеца на горе са много :) УСПЕХ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙ ДО КРАЙ ТОВА КОЕТО ТИ ПРАТИХ
https://m.youtube.com/watch?v=Gaj9UZujSLM

https://m.youtube.com/watch?v=xoUXGgO0Lj4

НЯМА ДА ОСТАНЕШ РАЗОЧЕРОВАН БРАТ МИ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker