Пред скъсване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пред скъсване?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4085 пъти
Здравейте на всички!

Радвам се че открих този сайт, намирам много полезни съвети и отговори на мои въпроси. И от това, което ще ви споделя ще ми поолекне, затова и може би писателите издават книги- излизават мисли и чувства. Аз съм на 24 години. Имала съм много връзки, попадала съм на различни харктери и никога не съм сравнявала едния със другия. Имала съм чувства, явно не съм обичила истински някой. Нито една от връзките ми, не съм я чувствала пълноценна, завършена и като цяло "истиснка". За първи път ми се случва тази година. Познавахме се още от преди, чрез негов приятел. Но стана така че изминаха 2 години и ние се видяхме отново. В дискотека сред толкова много хора, забелязах погледа му. Той просто стоеше на бара, засякохме си погледите, след което дойде сам при мен. Вярвате ли ми хора, когато се доближи какво усетих- не може да се опише. Такова чувство, което може би е в сънищата или незнайно къде. Танцувахме, но трябваше да тръгва. Не си разменихме телефоните. Знаех че ако има желание ще вземе телефона ми от нашия общ познат. Така и стана- точно на нова година съм говорила 3 часа по телефона:) Имаше огромно желание да отидя при него, но не исках да оставя компанията ми. След това продължиха срещите, излизахме заедно, запознах го с 10 жени. Идваше с мен на всяко събиране и повод. Той също искаше и ходех при него. Но в един момент започна да се променя. Срещите ни намаляха от всеки ден до 1 път на 2 седмици. Накрая останаха телефонните обаждания. Държанието му коренно се промени, бях свикнала с бъзици и подигравки към моите приятелки, както се обърнаха и към мен. Мисля си, че през цялото време просто се е шегувал с мен, а когато останехме само двамата ми обястняваше, че държи на мен. Не може да забрави и бившата му, вече цяла година и ми разказваше за нея всеки път когато пие. Но аз го слушах и съветвах, че нищо хубаво не му е оставила. Само болка и гадно отношение към жените. Надвам се аз съм помогнала да я забрави, защото никога до сега не съм срещала такъв човек и никога не съм имала такива моменти както с него. Той е весел, постоянно за купона и е свободолювив. Незная какво чувства и мисли. До сега само той ми е звънял да се виждаме, дори ми каза че не искал да е будала, а да му звъня и аз. Нямам смелост да му звънна, незная какво да му кажа. Последната ми среща не мина добре- мълчах в компанията му, не му говорех, той също на мен-почти. Но не мога да се боря повече с тази връзка. Изтощих се и ако се върна ще ме наранява. Той ме лъже и не си го прекрива, сигурна съм че се вижда и с други. Аз не съм само за интимни отношения. Какво да правя? Много се привързах към него и ми липсва. Просто той тръгна и каза "довиждане".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: a574887f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е станал по-хладен защото е носил маска пред тебе, вътре е бил отчаян и в болка и си мисли че ти не мислиш за него по начина по който той иска и мисли за теб.
Може и да греша, но най-вероятно е това.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65ff46ef8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е забравил бившата си приятелка, все още си я обича. Вината не е в теб.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e85000578d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте,
благодаря ви много за отговорите. Но как да постъпя докато не е станало прекалено късно? Макар, че знам че ако държи да се виждаме ще е постоянен и пак ще ме потърси. Ако вече не се съмнява в моите чувства. На мен ми е по- леко без да имам връзка, защото съм много чувствителна и ме нараняват лесно, само едно погрешно действие, особено когато съм привързана. И да ви призная- жал ми е за него, защото е невероятен човек и знам какво преживява в момента. Но мен също ме боли от предишната ми връзка и не искам да се случва същото и в тази. И сте прави, че е слагал маска и го усещах. Но се отдръпна от мен. И аз слагах маска. Не исках да му показвам какво мисля и какво чувствам, за да не се разкривам. Беше ми казал да не си покавам чувствата, а аз му отговорих- "чувствата се покават, пред този който заслужава". Знам че има момент във връзката, в който играта на гоненица и криеница трябва да приключи, защото ако наистина има чувства към мен това ще го боли. Как да продължа? Той ме беше попитал "какво очакваш от тази връзка", моя отговор беше "сътба! ". Аз силно вярвам в нея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d0e1708a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти вярваш във връзката ви, но и двамата се уморени от всичко, как се поддържа такава връзка? С цената на какво ще платите и двамата, за това да сте заедно, бил е мил и добър преди, ами сега? Какво е отношението му към теб :) Няма смисъл да се залъгваш, че може да се получи нещо

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e85000578d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте отново. Искам просто да споделя какво разбрах. Открих отговора след това, което разбрах снощи. Разказвал е на хора, които ме познават(аз не разбрах кои са тези хора, не искаха да споменават имена), че си е намерил една "шматка", с която правел каквото си иска с нея. Угаждала съм му за всичко. Напивал се като куче и аз съм му вървала по гайдата. Вярно е, че последните пъти го виждах в така светлина. Това е, за да ме злепостави, да излезне той свестния, правилния и честния. Да се хвали за постиженията си пред другите. Не съм предполагала, че този човек може да постъпи така към мен. толкова омърсена се чувствм, че всичко ми е разкъсано отвътре. Толкова съм наранена, смазана направо. Това е голямо унижение. На никого не го пожелавам. Момичета усетите ли такъв тип мъж до себе си, събирайте багажа. А си мислех че този човек е просто за купона и си изкарва добре с мен и се радвах, че съм намерила човек, с който не се налага да сме в отдени компании, за да си изкарваме добре. Направо съм срината. Всеки ден научавам нещо ново, което много боли. Опитвам се да го забравя. Но тази сутрин станах с мисълта, как се е потигравал с мен, с приятелките ми и всичко останало около мен, направо като парцал. Не съм си мълчала през това време доакто бяхме заедно. Признавах му какво ми пречи и да спре да го прави. За каквато и да било подробност. Спира да го прави, но измисляше нещо ново, което да ме накра да се чувствам зле. Как се лекува такъв срам? Не живея за мнението на хората, но сме тесен кръг и се познаваме и не ми се иска да слуха на някои много важни за мен. Каквото и да направя, каквито номера да му скроявам, каквото и да кажа съм сигурна, че ще му е толкова забавно. Ще се смее и ще си прави купона- ознавам го до болка.
Благодаря ви!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4262f8eaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Убий го с безразличие - това ще е най-голямото наказание към него /съдейки по думите ти какъв човек е/. Пък ти си знаеш какъв е бил като любовник - можеш да го кажеш на вашите приятели... от това най-много ги боли такива "купонджии".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker