Имам ли проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли проблем
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1164 пъти
В последните 2-3 години мисля, че се опознах доста. Разбрах, че обичам да работя, да се развивам, да се образовам и да се грижа за здравето си. Но всичко това се е превърнало в нещо като болестно състояние.

От около три седмици мога да кажа, че съм напълно свободен - единствено работата ми остана. Но свикнах да живея по следния начин - когато съм на работа, 12-часови работни смени, в почивния ден много учене и за разнообразие фитнес. Това заедно с хранителен режим, пиене на определено количество вода и горе-долу поне, нужното количество сън. Умишлено не влизам в социални мрежи, за да не се разсейвам с ученето, а това е може би най-лошото от всичко.

Но когато завършиш поне една част от образованието си, в този случай бакалавъра ми остава само работата след една много кратка почивка на морето. И като се прибрах от тази почивка - ПРАЗНО. Остана ми само работата, поне до началото на магистъра, живот и здраве. Сам съм и нямам приятелка. Естествено винаги, когато приятел ми звънне или пише да се видим - аз почти винаги се съгласявам. Но ежедневието ми до толкова е станало еднообразно с работа, учене и тренировки, че сега докато започна отново образование, всяка вечер си лягам пиян, или поне подпийнал, за да заспя, страшно много започнах да пуша цигари и въобще не съм на себе си. Сякаш работата, образованието и здравословния живот, за ирония, се превърнаха в болест.

На финал: Публикувах историята в категория Любов и изневяра, защото любовта реално липсва. Може би и заради егоизма от моя страна да се грижа само за себе си, без да отделям сериозно внимание на жена, но просто и тя не се е появила. Можеше и да публикувам в Секс и интимност, защото заради този егоизъм и те започнаха да липсват сериозно. Ако може, моля историята да бъде публикувана, дори и ако трябва в друга категория. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 573259abe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз като теб оставих социалния си живот. Работа, учене, здравословен начин на живот.. И в един момент като се поосвободих усетих също тази празнота, за която говориш.. Хубаво е да се грижим за себе си, но и да не забравяме на първо място, че сме хора, а хората са социални същества, създадени да живеят заедно. Бих ти дала съвет да заздравиш контактите си и най вече истинските приятелства. Успехите няма да избягат, но повярвай по - сладки са, когато има с кой да ги споделиш!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1f66ebce3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наказанието за егоцентризма. Рано или късно омръзваш на самия себе си. Губиш умение да контактуваш с хората. Не можеш да привлечеш интереса им към себе си. Особено пък на жените. Много има да работиш над себе си (не във фитнеса), за да постигнеш нещо приемливо в тази насока. Някои така и не го постигат.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 552510f97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пф стига глупости. Нищо ти няма, продължавай си с това темпо, развивай себе си колкото можеш пък жени бол. Недей слуша хората прави това което искаш. Любовта рано или късно ще я срещнеш. Твоето винаги ще те намери. Тренирай си, учи си, глези се . Когато се освободиш малко разпускай в дискотечки или заведения с приятелчета ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 32e380ccf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До коментар номер две : Kaкви са тези диагнози за наказания и неумение да контактуваш с хората ? Момчето има еднообразно ежедневие , но това не означава ,че е егоцентрик . Аз също имам този проблем с еднообразното ежедневие , но искам да те поздравя с това ,че тренираш и се грижиш за себе си , знам ,че си и добър приятел . Хората ,които се стараят да се обучат и помагат на близки и приятели, един ден ще бъдат възнаградени ! Моят съвет е да не прекаляваш с алкохола , няма смисъл да давиш несъществуващи проблеми , а и това не е начина ! Колкото до гаджето , не се притеснявай да ги заговаряш момичетата във фитнеса . Повечето момичета ,които ''тренират" e да си търсят гаджета по залите ! Това е масов проблем и е съвкупност от странични фактори ,които не зависят от теб. Желая ти успех и здраве.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3fd9d81532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора: Коментар номер 2, в никакъв случай не съм егоцентричен. Споменах в историята за приятелите ми. А мога да се похваля, че имам такива. С някои от тях се познавам от около 10 години, с някои от 5, с някои други от по-скоро. И освен, че почти винаги когато ме потърсят да се видим, аз съм на линия, винаги, когато ме потърсят да споделят, аз ги изслушвам и им давам мнение, а не просто културно кимане с глава и мигане, примерно.

И не съм омръзнал на самия себе си. Много харесвам това, че съм станал такъв човек. Работещ, целеустремен, съсредоточен във всичко, което правя, мечтаещ, добър и това, че искам да се развивам всестранно. Просто съм се лишавал от доста неща, от момичета, купони и разни глезотии, защото на другия ден е трябвало или да съм на работа, или да трябва да уча и да тренирам, или заради някакъв друг ангажимент. Когато имах гадже отделях цялото си внимание за нея, грижих се и се стараех да е щастлива, но не се получи и просто малко явно съм се променил. Но приемам критиката ви.

Коментар 1, имам приятели, приятелства изградени с години. И наистина е така, успехите са много сладки, когато има с кой да ги споделиш!
Коментар 4, това с момичетата във фитнеса ме заинтригува и мисля да го пробвам, досега не съм. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker