Да му призная ли? След толкова години... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му призная ли? След толкова години...
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1613 пъти
Моля за съвет!
Влюбена съм в един човек от преди много години. Но така и не му го показах, защото вече бях сгодена за друг... Мислех, че е само временно увлечение и ще го забравя, щом вече не го виждам. Не е имало нищо между нас, освен някакви дребни закачки на работа.
Ожених се, напуснах работа, имам и деца вече. Уж живеем добре с мъжът ми, но не спирам да мисля за другия човек. Наскоро си дадох сметка, че и той ме е харесвал и ми го е показвал, но аз съм била сляпа да го видя... И сега постоянно се връщам в миналото и си мисля, какво ли щеше да стане ако му бях признала...
Той сигурно отдавна вече не изпитва нищо към мен (ако изобщо е имал чувства). Но аз не мога повече да живея така. Искам да продължа живота си начисто, без да крия нищо и без да се надявам на нещо невъзможно. Искам да мога да мисля само за съпругът си и да забравя другия, но как? Понякога си мисля, че трябва да му се обадя и да му призная. Да го питам дали и той е имал някакви чувства и да се надявам, че Не е, защото, да, така ще ми разбие сърцето и ще ме унижи, ще ме боли много, но вече ще знам истината и ще мога да продължа напред. Не мога да живея повече така, в лъжа и в постоянно бленуване по невъзможното.
Само да допълня, че с този човек си пишем от време на време в социалните мрежи, но само общи приказки и се държим чисто приятелски, без каквито и да е намеци за нещо повече.
Има ли смисъл да му признавам, или какво друго мога да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: beb5854e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги съм се изумявал от способността на жените сами да си създават проблеми и да се вкарват във филми, а после да реват.
Жено! Имаш съпруг, който те обича и се държи добре с теб и децата. Имаш и две здрави деца. Имаш дом. Какво повече искаш?
И като се срещнеш с оня и той ти каже, че те е обичал и представи си още те обича. Ти какво? Ще свалиш гащите веднага и ще започнеш да живееш в розов сериал.
Изборът е твой..., но явно не обичаш съпруга си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aeaea6f5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да признаеш нещо, означава да бъдеш честен сам със себе си, прецени дали да си честна сама със себе си или да си затраеш и да те изяде отвътре

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b2e3f71b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Кажи му. Ти ако си поне малко привлекателна, ще те излъже, че много ясно, че те е харесвал супер много, мислел си е за теб често, но не е посмял да ти каже. Ще започнете да си говорите за това "какво ли можело да бъде", ще ти се завърти женската кратуна, която отчаяно има нужда от "плам" и айде, докато се усетиш, ще си с хуй в уста, ще ти се изпразни на джуките и после ще ходиш да целуваш децата си с тая уста.

Ей такива, като тебе, развалят семейства.

Госпожа "Уж живеем добре".



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c861f74abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво очакваш да стане като му признаеш? Да не би да искаш и той да ти се обясни в любов и да станете любовници? Трябвало е да мислиш навремето преди да се омъжиш за човек, когото не обичаш. Сега вече имаш деца и отговорности. Готова ли си да разрушиш всичко градено досега с лека ръка? Не споменаваш да имате проблеми с мъжа ти, сигурно ти е станало скучно и искаш нови емоции. Но помисли добре, преди да съсипеш семейството си заради някакви неосъществени мечти.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b3e6b1e81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това е супер тъпа идея. Естествено, че като му признаеш, той ще ти каже, че те е харесвал, дори и да не е така, за да не те засегне или за да те вкара в леглото. Ти какво искаш, мъжът ти да разбере, че се обясняваш в любов на някакъв и да те зареже ли? Май ти е много скучен живота, намери си работа или хоби. Ще ти мине.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6f50f90fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо да е унижение и то от негова страна към теб, ако не е изпитвал същото. Той семеен ли е, май не. Това, че ще му признаеш нещо, не те прави слаба нито пък е унижение. Такова ще е ако тръгнеш да му се молиш и слагаш, а той не те иска. Но:
За да разбереш, не му го казвай в прав текст и веднага. Бъзни го така отдалеч. Например: "Ееее, помниш ли когато бачкахме заедно, тоя сваляше тая, оная пък другия и така. И в същото време, хем сериозно, хем с лек бъзик му казваш: "Хаха, като се сетя, че и аз едно време си си падах по теб, ама ти така и не е разбра. Уууу, мъжете не разпознавате женските знаци. :-)".
Ще видиш каква е реакцията и какво ще каже. Ако каже, че и той, вече зависи дали да го питаш, а още ли. Ако пък каже не, все едно и за теб е минало и така. И си продължавате по старо му.

Мъж на 46 г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3bc7a971d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 - откъде знаеш, че имам 2 здрави деца? Може да са 3! А също и съпруг, който се държи добре с мен и ме обича??? Съпругът ми е безразличен към мен от години и с нищо не ми показва, че ме обича! Можеби за това съм се влюбила в друг, който е показвал някакъв интерес към мен и ме е карал да се чувствам специална. .. Мъжът ми никога не го е правил... Още от начало като се запознахме със съпругът ми държанието му към мен е било студено и дистанцирано. "Аз съм си такъв", казваше. Аз нямах опит с мъжете и си мислех, че това е нормалното поведение. Казва, че ме обича, но с нищо не ми го показва. С годините и аз охладнях към него.. Можеби затова си мисля, че съм влюбена в другия. Като удавник за сламка се хващам! Но всеки има нужда от любов!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a434003d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   не била по тикви, че по кратуни...
Стегни се малко, не си момиче, а омъжена жена с деца. Не се вкарвай в разни филми, животът не е турски сериал. Вместо да търсиш евентуалния интерес на някой си от миналото, потърси вниманието на съпруга си. Ако си умна жена ще знаеш как да го накараш да се чувства като желан мъж и любовник, не като обезличен провайдър. Скучен и сив е животът на скучните хора. Няма нужда да търсиш емоции от миналото, създай ги сега с човека до теб. Ако оня искаше да има нещо с теб, щеше да го прояви, няма нужда да му се предлагаш за каквото и да е. Просто забрави, насочи си вниманието, мислите и свободното време към нещо по-смислено от самонавивките, че МОЖЕ БИ си отървала голяяяямата любов. Какви хора сте бе, толкова ли нямате поне малко чувство за отговорност, за достойнство и самоуважение? !

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5f4df88e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 1, типично по женски, тотална мерзост и неуважение към човека до теб. Тотален егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d5c1be1283
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да му се обадиш/пишеш след много години, отдавна омъжена жена с деца и да му се обясняваш в любов само защото сте имали преди незнам колко време в офиса лека закачка?

Какво ще си помисли ли? Първо, че не си добре с главата и явно си някакво психо и можеш да му докараш проблеми. Ако това не го стресне достатъчно и все пак на вид още го докарваш и си привлекателна, а той е сам и загорял, то втората му мисъл ще е, че явно си сексуално незадоволена и затова се оглеждаш наоколо и си търсиш секс забежка. Сигурна ли си, че искаш да започваш нещо от това изходно положение?

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5969a43d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен авторката е от този тип хора, които дори да живеят добре и да имат читав човек до себе си, винаги искат нещо повече и някого, когото не могат да имат. И си живеят в тоя измислен свят години наред, понякога дори цял живот. Част от тия хора имат късмета да не са чак толкова безнадежден случай и не си съсипват семействата, други го правят и после съжаляват... Мацка, сама избери от кои да бъдеш. Ако трябва да посъветвам нещо - изпуснала си влака, преживей го и си гледай семейството.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 98da6a9803
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не бих казала такова нещо и съвет от мен имаш деца и семейство аз на твое място бих спряла да мисля за другия мъж и бих се погрижила за съпруга и децата си. Не мисля че да му казваш и то след толкова дълго време е правилно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a0af42a1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Само да допълня, че с този човек си пишем от време на време в социалните мрежи, " -Работата е ясна, и развоят също, не ми ясно само защо авторката пита, да изчисти гузната си съвест ли?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 03491d336f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   :)) и аз така си мислих за един човек, но всичко приключи с едно ч*****.
А ти си имаш и мъж, и деца до теб. Хич недей да разваляш всичко за нещо, което е само в твоята глава. Не се самонавивай повече.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d8b8614681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мъж съм на 26.. А кажи ми бате са, защо да се женя?
Защо да си губя времето и да влизам във връзка с жена, като след 10 години фасадата ще падне и се оказва, че обичала друг, че се чукала с друг, че е влюбена в друг и т. н.
Да, да, знам сега ще кажете не всички жени са такива. Знам знам, спокойно. Не всички, само дето тука има 10 000 теми, като тая и още хиляди жени, които живеят по същия начин.
Дете има, мъж има.. нема братко, не и пука изобщо. Не заслужаваш нищо нито ти. нито жените като теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker