Жените от Родопите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените от Родопите
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2106 пъти
Привет, израснал съм в чужбина, но все по-често се връщам в родната България! Като малък се прибирах може би веднъж на две години, но откакто пораснах и вече съм зрял мъж България много ми липсва, но това е друга тема. Запознах се с едно момиче, впечатлен съм от възпитание, ценности и т.н., когато я запознах с родителите и приятелите си от българия казаха, че това е защото е от Родопите и е запазила истинското в себе си и вече няма такива момичета. Стана ми изключително интересно, не съм от Родопите, не съм ги посещавал, споделете ми мнение! Ще бъда щастлив да разбера какво да очаквам, когато отида там, питам ви, по повод едно изказване на една моя леля, която каза, да не бъда изненадан неприятно от някои неща, когато отида в Родопите. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 03fed18547
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупости. Жените са си жени и дали са от Рила, Родопите... Пиринеите...Кракатау, са си жени. Може би бъркаш социалната им изолираност и изостаналост в сексуално отношение със висок морал и леля ти ти ги набива допълнително. Твоя воля, но жените и светът в който живеем не са черно-бели, че да очакваш да са или такива, или онакива, че и да се изненадваш с леля ти чак. За всеки влак си има пътници. Ако търсиш зорлен някоя моралистка с притъпени сексуални желания, съветът ми е да потърсиш в някой църква някое сираче останало там след 18-тата си годишнина. Един мой близък се ожени за такава защото беше захлюпен и родителите му го уредиха чрез отчето. Момичето беше толкова религиозно обработено, а моя познат толкова захлупен, че на първата брачна нощ, майката на момчето с гръб в същата стая им казвала какво да правят. Та за всеки влак си има пътници. Надявам се и ти да си намериш някоя със "обработен" за твоя вкус морал, гордост за всеки арабин и българин. :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8b378d87f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената и колата са на късмет, а кучето и мъжа както си ги направиш.

Просто в Родопите все още има жени с патриархални ценности. Жени, които не смятат, че трябва да минат през 100 кура, че да си поживеят, преди да излъжат някой балък да им плаща сметките.

Но това е и нож с две остриета, защото пък и там има такива, които им идва точно да счупят 100 кура, обаче се стърпяват от кумова срама, че просто обществото ще ги разкъса после. И познай кога се развращават - точно когато решат, че са вързали някой балък, а и вече нагона напира и не се издържа.

Дори и да е морална, пък вероятно ще е по-захлюпена, което пък в някои моменти тежи. Но в крайна сметка перфектен човек няма. Предполагам, леля ти има предвид това, че там хората са по-консервативни, с остарели разбирания и т.н. Иначе са адски гостоприемни и ще останеш очарован първоначално.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a3a32af484
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   2, личи си, че представата ти за морални жени е изкривена. Доживяхме на нас, моралните, да ни наричат "захлУпени"... Личи си колко си "умен" и морален... Бог да ме пази от такива като теб.

За моралните пък ти си захлУпеният, ако харесваш извращенията и моделите на секса от порното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a3a32af484
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че човек отстоява принципи и позиция, които са в разрез с най-новите идеологии (идиотизми), не го прави захлУпен, закостенял, смотан и прочие, а го прави човек със собствено мнение, предпочитания, желания и НЕжелания. И най-вече Човек с главно Ч, вместо долно, извратено, гнусно животно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8b378d87f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   3, спокойно, не се обиждай, съгласен съм и аз харесвам морални жени като теб, а не такива с по 100 счупени кура. Съгласен съм с теб, но не разбирам бурната ти реакция. Под захлЮпени (за У-то, което повтори 10 пъти ще се сърдиш на номер 1, аз съм си го написал правилно) имам предвид някои техни виждания като например, че искат да са неработещи домакини и подобни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d3b6bd9644
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От 3 до 5 :

Прав си за У-то. Не съм видяла добре. Извинявай много!
Реагирах така, понеже все повече развратници налазват тук и бълват простотия постоянно, та вече ми писна...

Изключително нелепа ситуация. Още веднъж - извинявай! Желая ти прекрасен ден! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 92bf78e6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1.
"За всеки влак си има пътници"??? Ще спрете ли с тъпите клишета? И откога морал означава "притъпени сексуални желания" ?
Това е писано от подобие на жена.. Всички знаем каква :)))

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8aa571c17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Няма други като родопчанките! Женен съм за родопчанка и от първо лице мога да ви кажа, че изобщо не са такива за каквито ги смятат повечето хора!
Ще започна оттам, че не съм от Родопите и никога не съм си и помислял да си намеря жена от този край, поради простата причина, че през годините на израстването ми около мен е имало хора, които един вида са насаждали омраза към тези хора. Искам да кажа, че близки, приятели или просто общестовото като цяло са изградили в мен представата, че там хората са прости, ограничени, ПОМАЦИ и т.н. Пиша помаци с главни букви, защото това е дума, която за съжаление се използва едва ли не като обида, а изобщо не бива да бъде използвана като такава, защото я използват хора невежи и необразовани. В този край може да има турскоговорящи, може да има хора, носещи забрадки, НО такива са само тези около Кърджали. Когато за пръв път отидох там носех със себе си предръзсъдъците и гледах към хората с пренебрежение, но с любовта, гостоприемството, благите широки души, приествеността си ми удариха морален шамар, който помня и до днес! Разбрах, че колкото и пари да имам, колкото и името да работи за мен, нищо няма значение ама нищо, щом къщата ти е празна, а душата пълна с омраза. Обиколих всички краища на Родопите, за природата няма какво да говоря-величествена. Всичко хора ивеят в мир и разбирателство-християни, мюсюлмани, цигани. Това къде другаде го има в България? Отовото се връщам към ПОМАЦИТЕ, поредния морален шамар. Попитах една баба в едно смолянско село дали помацит им създават проблеми, а тя ми се изсмя в лицето и ми каза - ти не си оттук и не знаеш, но помаците нито говорят турски, нито носят забрадки, нито са предали държавата си, това са хора, които насилствено са приели исляма и това са хората , които в миналото най-яростно са изпитали турската жестокост. Каза ми, че така наречените помаци почитат всички празници и християнски и мюсюлмански и това название е обида САМО извън Родопите. Жалко, почувствах се ужасно, защото когато видях всичко това с очите си, разбрах, че предпочитам цялата държава да бъде с такива "родоотстъпници'- да почитат така празниците, да носят такава ценностна система, да са честни, почтени и трюдолюбиви, така да обичат България! Християнин съм, но тези обиди, тези етикети, които се поставят са признак за малодушие и невежество!!!
Съпругата ми е от Родопите и още нещо ще ви кажа, нито е захлЮпена, нито иска да бъде само домакиня, нито говори турски, нито очаква мъжът и да и поднесе всичко на тепсия. Образована, интелигентна, с висок морал и ценностна система, достойна майка и съпруга, жена,с която можеш да се гордееш! Пък нека си говорят... помаци били, изостанали били...
Само, който се е докоснал до тези хора ще разбере казаното до тук!!!
В заключение ще кажа, помислете добре, когато слагате етикети, рано или късно, отговорите ще дойдат пред вас и моралните шамари са по-болезнени от физическите! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 81a88e4113
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   3, няма лошо човек да е морален, напротив, това е супер. Ако обаче е негово вътрешно усещане и желание, а не се прави на морален за да не го оплюят останалите. Според мен това имаше предвид предният коментиращ и такова е и моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d3b6bd9644
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, морал не означава притъпени сексуални желания, но и сексуални желания не е равно на извращения, разврат и т.н. Интересно ми е да разбера, какво значи "подобие на жена" и как разбра от какъв пол е авторът/авторката, при положение, че сайтът е анонимен? Също и каква е тази жена (подобие)? Кои са всички, които знаят каква е? Къде, как и какво успя да видиш? Конспиративните теории в сайтове като този, не важат, а ти да дрънкаш наизуст, не говори добре за теб. Във всяка тема има някой с коментар като твоят. Станахте банални.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9135764613
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Имах едни много морални жени, дето си пазят девствеността до брака. Ама са девствени само отпред, ако ме разбираш. В някои етноси си се практикува съвсем нормално тази „културна" особеност.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b94d87e8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, аз пък също познавам помаци - за Черноочене говоря, на около 30-38. Да, вярно е, че помаците не са образовани. Единият от тия нарича българите рая и се изказва напред-назад за избиване на българите като по турско. Имат афинитет към непълнолетни българки и им разбиват живота. Казвам ти го искрено, преди да познавах тези хора нямах предразсъдъци, сега ми се повръща от тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 36447b7c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе надявам се да ме разбереш правилно.Тарлък на краката,тарлък в гащите!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6254137400
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 1, християни наставлявани да правят секс от майката на момчето. Прилича на сюжет за порно-филм, не е много оригинална обида и то за християнин. Явно си жена с "понижена или липсваща социална отговорност" и някой забелязал това те е оставил и сега всеки признак на морал отваря раната :Д. Препоръчвам психолог... като за начало.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8aa571c17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 12
Помаците НЕ СА необразовани!!!! Моля ви не бъдете ограничени, не всички са еднакви и е проява на изключително незнание да поставяте, която и да е група под общ значенател! Ако следвам вашата логика мога да кажа, че всички хриястияни са престъпници, крадци, нагли и нахални хора, макар и образовани!
Ако ме разбирате...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8aa571c17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Много смешно е положението в държавицата ни! Докато се дискриминирате на християни, помаци и т.н., накрая циганите ще превземат България, а тогава ще стане многооооо интересно. Вярата не е от значение, поне са българи!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 667597da4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Помакиня ли е или още не знаеш?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6254137400
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 15, много ясно, че има образовани помаци и при това не малко. Някой беше написал, че помак се използва в негативен смисъл, никога не съм забелязал подобно нещо. Всички сме граждани на майка България и това е най-важно. Живи и здрави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b94d87e8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   15 - Да го кажем така - в по-голямата си част са необразовани. В огромната си част.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43a465232b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Няма никакво значение от къде е жената, та ти какво си мислиш, че в родопите няма курви ли? :D Всичко си е до човека дали си от Бъкингамския дворец или от Люлин няма значение всяка жена си е различна вселена.
Веси19

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1bd251f73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   №12, в Черноочене живеят турци, а не помаци. Извън темата е, но как се разбива живота на момиче? Със секс ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cefb823801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 - Баш помаци са си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker