Как да му докажа, че съм се променила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му докажа, че съм се променила?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1225 пъти
Момиче съм, на 21. Имам приятел по-голям от мен с една година. Заедно сме от края на 2016 г., но сме се разделяли няколко пъти. Повечето пъти е било за кратло, само един път бяхме разделени 4 месеца (2017 август до края на декември). В началото нашата връзка за него не беше сериозна. Изневеряваше ми редовно и с различни момичета. Аз, разбира се, не знаех, но разбрах и тогава се разделихме за 4 месеца. Подозирала съм, че може да ми изневерява, защото той просто обича женското внимание. Както и да е. От година си разменихме ролите. Аз, от яд, започнах да му изневерява . С различни, дори и с негови приятели. Той разбираше, но и аз не си правех труда да го крия. Донякъде исках да го накарам да ревнува и може би да почувства това, което аз чувствах, колко ме беше наранил. Разделяхме се много пъти и се събирахме. Но аз продължавах, защото виждах, че той не страдаше колкото аз. Просто знаеше, че имам очи само за него и, че нито един с, който съм била не може да го замени. Така и беше. Казват, че в любовта винаги единия обича повече. И двамата знаехме, че това съм аз. Но отчаяно се опитвах да му покажа, че не е така. Преди месец-месец и половина отново се събрахме. И проведохме дълъг разговор. Разбрахме се повече да няма изневери. Аз му обещах, че приключвам с тях и, че вече може да ми има доверие. Решихме да почнем на чисто. Но след всищко, което направих той ми няма никакво доверие. Постоянно ми натяква за изневерите и, че дори и да иска не може да ми повярва. Съмнява се във всичко, което му казвам, винаги си мисли, че аз продължавам да му изневерявам. Аз му имам доверие, защото след 4 месечната раздяла той се промени много към по-добро. Но той, въпреки ме знае, че го обичам повече от всичко, ми няма доверие. Как да му докажа, че вече не съм това, което съм била? Как да му обясня и да го накарам да ми вярва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3d19336533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото се почукало такова се е обадило. Кажи му ако има на кого да се сърди да се сърди на себе си, той те е предизвикал да му върнеш със същото. Как като мъж изневери една жена прощава, но жена изневери ли цирковете почват. И аз имах такъв случай, честно казано ще продължавате да се карате и разделите. Всеки ще си тръгне по пътя !

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 38b4e21606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Манджа с грозде е станала тая връзка. Та тя е приключила още с неговите изневери. И то не една, забележете.
Аз бих казала късай и фърляй.
А за другия вариант, щом искаш по "трудния" път. Ами търпиш. Ще търпиш всякакво натякване, обиди дори, ровене в телефона и прочее. Евентуално, може да ти повярва и то не напълно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9a9bebc37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави го, разделете се. Нормално момиче не се чука наляво-надясно за отмъщение. Лека жена си. С изневерите няма да спреш и на следващия пак ще изневеряваш. Поне се пази от зарази.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 94963023a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Егати и приятелтие има твоето гадже, щом са си позволили да легнат с тебе ...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2ba6597b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   1во, действията ти те правят абсолютен боклук.
2ро, който изневерява, после няма право да се оплаква, че не му вярват или че му натякват за това. Рядко някой може да се промени от това, както твоят приятел може и да е направил, но за новото доверие се иска време и няма да стане ей така просто защото ти така си решила и ти се иска. В твоята глава всичко е било на игра и за да докажеш някакви глупости или да накараш другия да се чувства като теб и си мислиш, че като обръщаш с лекота страницата в главата си както си планирала през цялото време и в реалността така ще се обърне листа, но грешиш. Това което си направила трябва да се изстрада и изкупи. Плащай или свиквай с новия си статус :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a57eb89e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какъвто е той, такава си и ти. Мъжка и женска к---а сте се събрали. Нито е любов това, нито е връзка. Овършали сте се кой с когото свари и вече сте станали честни и праведни. За някой и друг месец, най-вероятно. Както вече сте го правили неведнъж. Аз не бих повярвала нито на него, нито на теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f91cdae8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Търкулнало се гърнето, та си намерило капака. Вашето не е връзка, нито е любов, вашето е едно отвратително съревнование кой на кого ще изневери повече, кой повече ще надцака другия. Аз лично не бих живяла и ден в такава връзка, какво пък остава да имам доверие на такива екземпляри като вас. И мен могат да ме излъжат и измамят-но веднъж, само веднъж. Втори път няма да го допусна. А ти и твоя"приятел"-отвращавате ме. Без извинение.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 156e67b408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Още с първите му изневери е трябвало да се сложи край. Иначе сега всеки натяква кой къде и кога е оплескал, но сами си го правите. Като виждаш, че е спал с други, късаш и не го поглеждаш пак. Намираш си мъж, който е свестен и не те променя до такава степен, че да изневеряваш напук. Поначало не те е обичал и искал, защо сега да го прави? Сега ти натяква неща, но своята вина не вижда още в началото. Ама така е като на днешно време липсва всякаква култура и морал във връзките. Спят с други, и после много те обичам. И двамата сте виновни. Той, че е бил лек мъж в началото и ти, че не си била достатъчно силна още тогава да го натириш. Сега търпиш да те унижава човек, който не вижда вината си за вашите отношения, а той е жертвата. И други мъже има в тази страна, намери някой, който ще те прави по-добра, а не лека жена.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 156e67b408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Още с първите му изневери е трябвало да се сложи край. Иначе сега всеки натяква кой къде и кога е оплескал, но сами си го правите. Като виждаш, че е спал с други, късаш и не го поглеждаш пак. Намираш си мъж, който е свестен и не те променя до такава степен, че да изневеряваш напук. Поначало не те е обичал и искал, защо сега да го прави? Сега ти натяква неща, но своята вина не вижда още в началото. Ама така е като на днешно време липсва всякаква култура и морал във връзките. Спят с други, и после много те обичам. И двамата сте виновни. Той, че е бил лек мъж в началото и ти, че не си била достатъчно силна още тогава да го натириш. Сега търпиш да те унижава човек, който не вижда вината си за вашите отношения, а той е жертвата. И други мъже има в тази страна, намери някой, който ще те прави по-добра, а не лека жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker