Оставих го, защото е пристрастен към порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оставих го, защото е пристрастен към порното
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1845 пъти
Скъпи читатели, бих искала да споделя историята си с вас, защото знам, че не съм единствена и защото ми костваше много усилия и борба да оставя мъжа, когото обичам заради страстта му към порнографията. Ще бъда възможно най-кратка.

Бяхме заедно около 5 години. Още в първите седмици на връзката ни започнах да усещам, че нещо не е наред, но, признавам си, бях заслепено влюбена и не обърнах особено внимание. Започна да става нетърпимо, когато "розовият период" премина и започнахме да гледаме един на друг по-трезво. Първоначално беше непрекъснатото заглеждане по случайни момичета. Не просто да погледне за секунда-две, ами зяпане, докато аз съм до него. Пред мен рядко коментираше, но ако бяхме в компания с приятелите му, непрекъснато си намираше повод да спомене някоя "пичка" или да говори за "яки мацки" и т.н. Виждах го как се екзалтира, как започва да говори по-високо и направо с ококорва от възторг. На останалите им ставаше неудобно, никога не чух подобни думи и изказвания от приятелите му дори да бяха без половинките си. Излишно е да казвам аз как се чувствах.

Не подозирах колко е зле положението с порното, докато не дойде момент, в който трябваше да използваме общ компютър. От хисторито стана ясно, че гледа всеки божи ден поне по два пъти. Търси "красиви порно актриси" в специализирани теми, разглежда си, избира и т.н. Има папки, пълни с жени - моделки, актриси, арт фотографии, всякакви. Разглежда теми с голи снимки и т.н. Проявява засилен интерес към жени, които са художнички, музиканти, писателки и прочее. В университета почти всичките му курсови работи и други разработки бяха свързани с женски автори, които подозирам, че си избираше по външен вид. Съдя от начина, по който пише и говори за тях, споменаваше голите им тела, косите им и глупости, които нямат нищо общо с научна дейност. Виждала съм и разговори с негови приятели, в които пише: "не казвай на никого, ама аз имам слабост към еди-какви-си жени".

Черешката на тортата беше сексът. Не му ставаше, не можеше да свърши, спадаша му, на което ми казваше да се обърна настрани, докато той "погледне нещо" на телефона си. Казваше ми, че често си мисли за порно, което е гледал, докато правим секс, за да се възбуди. Няма смисъл да обяснявам.
Реших и аз да почна да се държа по същия начин - заглеждах мъже, говорих този колко е готин и онзи колко бил забавен. Ха, познайте! "Ама ти не ме ли харесваш вече?! Ще ме оставиш ли сега?" и т.н. Почваше се мрънкане, жалване. Лицемерно, нали?

Молих се, опитвах се, вдигах скандали, плаках, но ефект нямаше. Нямало общо с мен, не е моя работа. Бях изкарана луда, комплексирана, филмарка, всичко се отричаше, не било вярно... сигурно съм сляпа и малоумна. Еми, омръзна ми да тъпчат самочувствието и любовта ми. Разбирам да беше понякога, но това е прекалено и имаше огромен ефект върху нормалността на връзката ни. Секс съм му отказвала само по време на цикъл, започнах да пия и противозачатъчни, за да му е още по-хубаво. Не и не. Да си седи с ръка в гащите тогава, дано е доволен.

Дами, искам да знаете, че проблемът не е във вас - не сте грозни, не сте побъркани, в правото си сте да се чувствате отхвърлени и нежелани в случай, че не сте от тези, които вечно ги "боли глава". Не позволявайте да ви шантажират с приказки от рода на: "по-добре това, отколкото да ти изневерявам". Разбирайте, че ако нямаше порно, веднага щяха да тръгнат по чуждо. Не позволявайте да ви прехвърлят вината и да обясняват как това е нормално, просто защото всички реклами, спиасния, клипове и т.н. се въртят около гологъзене.

Ако ви е интересно, може да прочетете тази статия и коментарите под нея. Дори и най-безобидното нещо става проблем, когато с него започне да се злоупотребява.

https://www.guystuffcounseling.com/counseling-men-blog/bid/24369/why-men-watch-porn-8-things-women-need-to-know-about-internet-porn?fbclid=IwAR2G1Jwf6qB1tAYNLki8FC4EoOJMCntl9YY4OCcom_9Zs016Uf1juoVm_Bs

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: c7d8202dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това със секса и как не му ставало, и да погледне нещо на телефона за да се възбуди наистина е проблем. Не знам колко е пристрастен, но и аз също съм пристрастен към порно. Резултата е че тръгнах по проститутки, но никога не съм имал проблеми с ерекцията, дори някои момичета се учудват (не знам защо) от факта че събувам гащи и ми е вече в пълна ерекция и можели да слагат веднага презерватив... ами аз отивам да "таковам" а не да си приказваме... :D нормално да съм напълно готов още на входната врата.

А до това че не може да свърши... може или да има аноргазмия (почти нищо да не усеща от секса - аз съм така) или просто да се дължи на факта че има нестабилна ерекция.
Аз пък ако си имам приятелка бих се пазил само за нея, а не да гледам порно. Но явно на твоя проблема е доста голям, чак до увредена ерекция и НАЙ-вече да гледал нещо на телефона... понеже на живо като гледа и пипа не му ставало??? Това е проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e6fe1b57f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като порното е толкова лошо защо жените се снимат в него?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c21f916990
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Мъж съм но намирам подобни мании за проблематични, най меко казано. Особено в случая когато се касае подобни високи нива на вманичаване, когато вече би трябвало да сте зрели и да търсите и градите съвсем други аспекти в една връзка освен качествен оргазъм.

Присъединявам се към авторката и я подкрепям - дами, не си губете времето с подобни недорасли пубери които мислят предимно с онази си работа. Времето с което разполагаме на тази земя е по малко отколкото си мислим. И би било чиста загуба на време да го прахосваме в подобни дребнави и първични задоволявания на нагона си. Има далеч по важни и стойностни неща с които човек би трябвало да е ангажиран, особено след 30те.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6d27257fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2, а ти защо наричаш боклуците с вагини, които се снимат в порното, жени? Една стойностна и себеуважаваща се жена не би го направила.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 579c1e160a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ужас, как си го изтърпяла 5 години. Той наистина има много сериозен проблем. И бившия ми обясняваше как е пристрастен към порното и как си представа всяка, да всяка жена, която види на улицата гола. Започнах вече да си мисля, че е нормал но, до такава степен ми беше промил мозъка. Не е коментирал жени пред мен, но пък постоянно си търсеше някакви кифли в интернет, с които да си коментира сексуалния живот. Не знам какво става вече с днешния свят..

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c440b6c349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Искам да ти кажа че една от главните причини да се разделя с бившия преди една година и нещо беше точно тази. Отивам на лекция отварям гугъл акаунта (понеже бяхме с един) порно и това всеки ден накрая ме изкара ненормална и филмарка как съм можела аз да си мисля че само ме чакал да замина за да си пусне порно, е да ама това продължи така още 2 месеца. Проблема по късно го разбрах че си пада по по стари жени понеже винаги гледаше порно от типа MILF. И до ден днешен това ми е оставило някаква рана и със сегашния си приятел още от началото съм изяснила че порното за мен е изневяра, може и да е глупаво но аз така приемам нещата. Така че напълно те подкрепям

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6f8d9b02c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, защото взимат луди парички:)))

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b5a1a5a38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре, че си го разкарала тоя, аз нямаше да го изтърпя и 15се минути. Пълен боклук, определено заслужаваш нещо повече, никоя жена не заслужава това отношение. Ще ми гледал други, абе я...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b0bad941f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добре, че не си се подлъгала да родиш дете от тоя - щеше да си обречеш живота. Такива хора не, че се лоши, но са големи нарциси по природа и фетишите им винаги са на първо място.
Изобщо пази се от нарцистични личности. Те винаги ще искат да им ходиш по акъла, а ако не го правиш винаги ще си луда, филмарка, комплексарка и.т.н. не само за сексуланите неща, а за всичко.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/narcissism-demystified/201907/10-things-not-do-narcissists

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9eb890a9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж съм и напълно подкрепям авторката. В последните 10 години излязоха факти за въздействието на порното над човешкия мозък, които до преди това не ни бяха известни. То направо пържи мозъка.
Аз лично бях пристрастен дълги години. Гледах порно всеки ден или през ден.
В резултат на това при секс често пъти не получавах ерекция или ми беше твърде слаба. Истинските жени не ме възбуждаха особено. И не осъзнавах, че между дврете може да има връзка, докато не попаднах на статии по въпроса.
Наложих си забрана, блокирах всякакви подобни сайтове. След третия месец ерекцията ми се подобри, сексуалният ми живот също. В момента вече не мисля, че съм пристрастен. Гледам порно 1-2 пъти в месеца и не изпитвам особена нужда даже.
Така че пичове, внимавайте. Ако гледате много порно, това може да бъде проблем.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5b86478d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   прелестно

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c29ea7822d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах едно гадже, което си гледаше по 2-3 пъти всеки божи ден. Даже няколко пъти се изпусна, че се влюбва за кратко в определени актриси. Още помня торент програмата му, която беше пълна с порно клипове всички възможни на актрисата, по която си падаше в момента. Доста беснях и му отмъстих с голямо удоволствие, след като ме тормози с тия работи над 2 години. Интересното обаче беше, че секс имаше често и по много, нямаше проблеми с ерекцията, изобщо не си даваше вид, че се интересува от други жени (поне на живо), не ме е унижавал и обиждал, винаги се чувствах желана. Не знам как успяваше да бъде такъв порно маняк и от това да не пострада връзката ни до чак такава степен.

От това, което авторката пише, изглежда, че въпросният тип, има изключително засилен и нездрав интерес към жените. Не е само порното, споменават се и жени, които са далеч от това поприще. Звучи ми като болестно състояние да обсесираш до такава степен. Някой има ли обяснение на какво се дължи или просто е достатъчно да са красиви? Може би е бил често отхвърлян преди или изпитва подтисната омраза, защото никога няма да има някоя от тези мадами? Стана ми много любопитно.

Иначе това е зависимост, като всяка друга и трябва да се лекува. За съжаление подобно поведение имат голяма част от мъжете, съдейки по мои приятелки и случайни истории, които съм чела из интернет. Това се пробутва за нормално, което е по-лошото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d722a551b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз съм пристрастен, но само за една две задаводолявания на няколко дена.На мен това ми помага за по продължителен секс.Съпругата ми е доволна , че издържам по-дълго време;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c1d9d4e849
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да, за всичко е виновен той, нали? Мъжете ли сме виновни за дебелите ви задници? Че след 30 г. се разпускате и не мязате на нищо? Ние ли сме виновни, че ви мързи да ходите по фитнеси и да бъдете във форма? Е, да, порно филмите са пълни с красиви момичета и нещо ви е комплекс да се конкурурате с тях за мъжкото внимание. Качи се на кантара, претегли се, виж се в голедалото и си отговори колко трябва да тежиш и как трябва да изглеждаш?! Ааа? Ъъъъ? Ми аз работя, ми аз съм раждала ала бала... Като искаш вниманието му ще се постараеш. Вместо това - скандали, сълзи, аз пък ще ти кажа, че като ми се разреве някоя или като вдигне скандал...да се сдобря с нея, да я утеша е ПОСЛЕДНОТО нещо което мисля. Само мисля как да избягам надалеч от това ревливо същество, да се отърва от панаира и евентуално повече никога, ама никога да не се върна обратно. Искате да сте център на вниманието? Ми и ние искаме. Нахалница.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5b86478d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   4, "боклук с вагина" е пак жена. Разнообрази речника, "стойностна и себеуважаваща се" е синоним за смотана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker