Внезапни мисли за бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Внезапни мисли за бившия
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3214 пъти
Здравейте! Тук ще си оставя моята история, а Вие отдолу в коментарите можете да ме разкъсате, успокойте и т.н. Омъжена съм от скоро, все още нямаме дете. Случва се много често да мисля за бившия, с който от години не се чуваме или виждаме. Никакъв контакт с него, но се случва както всичко си е наред мъж, семейство и бам някакви мисли за бившия. Не сме имали връзка нормална, наричам го бивш, защото имаше любов и от двете страни. Отношенията ни продължиха 5 години. Виждахме се уж само за секс, но за 5 години няма как да няма чувства. Не усетих кога стана голямата любов, но от много комплекси и не увереност от моя страна не му признах за чувствата си... Той ме търсеше много, не само за секс, искаше да излизаме с негови приятели и т.н. Но мисли от типа, че не съм добра и красива за него не ми даваха мира. Така и си останах дистанцирана. През тези 5 години сме се наранявали, карали, но и обичали по някакъв начин. Бях лудо влюбена в него. Отношенията приключиха по кофти начин. Разбрах, че си има нова приятелка (разбираемо, няма мен да чака още 10 години да се наканя). Въпреки, че беше с нея ми беше писал малко преди да се скараме... И изведнъж почна да ми пише приятелката му и ме блокира отвсякъде. От тогава нищо. Немога да опиша колко тежко ми беше. Стигнах до хапчета, паник атаки и тн. След време се запознах със настоящия ми съпруг. Смея да кажа, че сме щастливи, имаме проблемите на всяка една семейна двойка, но немога да си обясня, защо бившия ми е в главата. За да избегна упреци, че съм омъжена, а мисля за друг повтарям, че нямам никакъв контакт с бившия, не желая и да имам защото не е честно спрямо съпруга ми. Опитвам се да парирам мислите за него, но уви.. А и боли да си спомням... Давайте съвети, моля Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: d686eb163a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега, хора сме и не сме перфектни. Но това си е гадно, направо си е гнусно!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8dc3ea23a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имало е страст, нормално да мислиш за бившия. Винаги първия е по- добър от втория ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 53fab99fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мъж, който пише на бившата си, докато има приятелка, си е бая долно същество.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6445251814
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това е защото не си честна към себе си, ако си била, сега живота ти нямаше да е такъв

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8350ca4f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не можеш да градиш бъдеще без да оставиш миналото зад гърба си. Нещо ти липсва в брака, ако не си щастлива със съпруга си разведи се преди да имате деца. Не оставяй нещата във висящо положение.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8276058725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Закон за запазване на енергията му се вика. И той мисли за теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 89d9545a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   What if синдром, гарниран с малко пробойни в егото ти, от факта, че той е избрал друга.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 272a55670e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами случва се, ще ти мине. Инициирай оовече хубави моменти с мъжа ти и скоро няма да се сещаш за бившия. Ходете по почивки, организирай му романтични вечери, илизайте на кино, кафета, ресторанти и така.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c0a649f497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами мисли си, не виждам нищо лошо! Защо пък това да те измъчва? На всички ни се случва да си спомним за стар приятел или колега, с когото отдавна не сме се виждали. И аз често си мисля за бившия ми съпруг, понеже дочух, че има сериозни здравословни проблеми. Нямаме никакви контакти от години, но ако се обърне към мен за помощ, ще му помогна, разбира се, като на всеки друг човек. Даже и вторият ми мъж би му помогнал с готовност. Той бездруго твърди, че ще му е благодарен до гроб, задето ме е "изпуснал".
Искам да кажа, че да си мислиш за някой не е изневяра, както не е изневяра и да му кажеш добър ден на улицата и да си размените някоя и друга приказка. Но защото имаш угризения на съвестта и търсиш съвет, ще ти дам такъв. Подхвърли в подходящ момент на мъжа си: "Абе, знаеш ли напоследък все по-често се сещам за Едикойси, бяхме гаджета навремето". Вероятно ще ти отвърне нещо от типа: "Ъъъ.. ми много хубаво, аз какво да направя?" Тогава ще разбереш колко са безпочвени притесненията ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8c175192dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ами, много е просто, не си го преживяла. Сега си с друг и това, че вече не си свободна те кара да се връщаш към този, с който всъщност искаш да си. Разбирам те, и аз преживях една неосъществена любов, все още се опитвам да се отърся. Но друга връзка засега не ми се получава, от една страна не съм срещнала с кой, от друга не искам да съм в твоята ситуацията - физически с един, в мислите при друг.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ee5f46a510
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторке,

Просто бившия ти, те е сексуално белязал. Секса с него е бил по-добър от колкото със сегашния ти съпруг и вероятно бившия е и по-привлекателен.

Контролирай, хипергамните си женски инстинкти и се стреми да достигнеш духовна осъзнатост. Така повърхностното, няма да е главен фактор в приличането за теб.

Поздрави към Братан, продължавай да им показваш MGTOW, Red pill истини на съфорумниците, никой не може да избяга от истината.


П. С: Авторке, в живота ти, винаги ще има мъж който те е белязал емоционално и в 90% от случаите, ще е друг сексуално.

Бори се срещу курвенската си природа, искаща постоянно по-добро и всичко! Вече си, си избрала мъж... фокусирай се върху него. Продължи напред.

Няма мъж на тази планета, който след години връзка с жена, особено ако е майката на детето му, да се присети за някоя бивша.
Разликата?

Че почти всички мъже, са устроени да се фокусират повече върху позитивните качества на партньора си, още от самото начало, докато жените броят недостатъците, с това и по-трудно избират.

Една жена влюби ли се повече от 3-4 пъти, не е способна да обича, по същия начин след това.

Вие оперирате на принципа: "Беше най-хубаво с него, той беше най-добрия" ; "Но, не се получи... ".

За нас мъжете, бившите ни са винаги по-гадни от настоящите ни приятелки/съпруги. И това е защото, не мислим с чувствата си, които за вас, ако биват достатъчно силни, остават във времето.
..
Ние разсъждаваме с разума си, така и ни се променя мнението, което най-често е и по-трайно, от вашето.

Накратко: Авторката си спомня за алфа, вероятно привлекателния си бивш, който и е дълбал червата и я е душил.
А сега е с бета бащичкото, който не я задоволява по същия начин сексуално.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 34f8181c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко, не се опитвай да го забравиш, по-точно не си налагай, но и не посягай. Предполагам, че има нещо в новата ти връзка, което те притеснява - опитай се да разбереш кое е то и да се справиш с него, а другото остави на времето!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c77a1df8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Благодаря Ви за отговорите! Първо курвенската ми природа отдавна съм я преодоляла. Тук не става въпрос за секс. Да беше хубав, а и той самият беше по-красив от сегашния ми съпруг. За мен това няма значение. Не ми липсва секса с него, ами може би разговор. Да седнем да си поговорим на всякакви теми. Като се замисля може би не ми тежи толкова това, че е с друга, колкото това че сме скарани. Аз съм такъв тип човек, че не обичам да има кавги, караници и агресия. Обичам си го, няма спор. Според мен няма как да намразиш толкова силно някой, когото си обичал с цялото си сърце. Или на мен досега не ми се е случвало. Нямам намерение нито да му пиша, нито да го търся. И донякъде се радвам, че и той не ме търси. Това за мен говори много, когато някой е във връзка дали си търси отделни забежки. В брака имаме бая ядове, но се опитваме да ги решим. Ще видим накрая каква ще излезне тя. Не вярвам в това, че щом аз мисля и той мисли за мен. А и за мен да си женен и да мислиш за друг си е баш бая изневяра. Сегашния ми мъж много ме обича, но ме изтощава с негативизъм, съперничество, педантизъм. Дето се вика, аз съм си го направила така. Просто исках да споделя. Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c77a1df8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Брата, какъв е този what if синдром? Може ли малко по-подробно?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: caa07e6a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Само искам да похваля чичо Братан за хубавите му коментари във всяка една тема. Вдъхновяващо е! А как ги следиш, не знам! Супер си! Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 89d9545a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14-ка, на БеГе можеш спокойно да му кажеш "ами ако... " синдром, който се проявява изключитено често при индивиди, на които не им е присъщо да взимат категорични решения.


Черна Съботке, аз съм на крехките 32 години, изглеждащ на 26, държащ се като на 20, а акъл като на 15 годишен. Чичо са ми казвали мисля един единствен път, като каката, която ме нарече така пред детето си, най-вероятно има сериозни офталмологични проблеми.

Иначе мерсаж, бих казал, че се старая, ама не се... :D

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 30142a9210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16 (Братан), това не е мой коментар от мен - истинската Блек Сабат, която се подвизава тук от години и с която станаха всичките конфликти, а коментар на трол, представящ се за мен, който е лудо влюбен в теб. Истината е че не съм съгласна с всички твой коментари, но не влизам в дебати с теб, защото всеки си има мнение.


Black Sabbath (ама, истинската)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker