Колко време е нужно, за да забравиш любим човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко време е нужно, за да забравиш любим човек?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1519 пъти
Здравейте, аз съм жена на 24 години. Преди половин година се разделих с бившия си приятел, с когото бяхме заедно 2 години. Той е първата ми голяма любов. На 33 години е, ако има значение. Обичах го и продължавам да го обичам. Доста пъти сме се разделяли, но след това сме се събирали винаги. Няма да пиша подробности относно причините, поради които не можем да бъдем заедно. Казано накратко - и двамата сме правили страшно много грешки, прощавали сме си, но вече си давам сметка, че нямам бъдеще с този човек. Наранявал ме е десетки пъти, след което винаги съм му прощавала. Последният път, когато се разделихме преди 6 месеца, страдах много. Все се надявах, че ще ме потърси и ще се промени, но уви. Винаги съм имала надежда, че някой ден ще се осъзнае какво губи. Да, но така и не се събрахме до ден днешен. Поддържахме контакт, пишехме си от време на време, но до там. А аз винаги трепнех в очакване, че всичко ще се промени. Но промяна така и не видях. Опитах се да погледна реално на нещата, доста мислих и реших, че ще е най-добре да дам всичко от себе си, за да го забравя. Просто се събудих една сутрин и реших, че ще спра всякакъв контакт с него. Смених си телефонния номер, изтрих си всички приложения, по които може да ми пише. Просто реших да изчезна изведнъж. Първите дни чувствах някакво облекчение, мислех, че ще ми бъде лесно, но съвсем не е така. Всеки Божи ден лягам и се събуждам с мисълта за него. Не съм се затворила в себе си, постоянно си намирам нещо за вършене. Гледам да си запълвам времето. Работя много, а когато почивам спортувам, излизам с приятелки или си намирам някакво друго занимание. Но когато се прибера сама у дома, само аз си знам какво ми е. Живеем в малък град, където е неизбежно да не се засечем. Налага се да го виждам от време навреме. Много ми е трудно, доста често плача. Искам от цялото си сърце да го забравя, но не ми се получава. Казвам си, че не бих се върнала никога при него, но лъжа само себе си. Страх ме е от себе си, страх ме е от това, че той ми е слабост. Страх ме е, че ще намери начин да се свърже с мен и ще се върна пак при него. А не искам. Боли ме и то много, откакто се разделихме чувствам сякаш част от мен липсва. Чувствам празнота, която никой друг не може да запълни. Иначе нямам никакви други проблеми, имам хубава работа, добра заплата, самостоятелна съм, но не съм щастлива. Чувствам се сякаш съм в омагьосан кръг, от който не мога да изляза. Не знам доколко можете да ми помогнете, но имах нужда просто да споделя. Колко време ще ми е нужно, за да спра да мисля постоянно за него? Ще спре ли някога сърцето ми да бие силно всеки път, когато го видя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 20cf8b61b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще го забравиш. Огледай се за някой нов мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6575ec584f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   T'ва с "никога няма да забравя" са тотални глупости, които говорят хората, които не могат да намерят нещо по-добро. И той най-вече се получава, защото депресионните ви тенденции не ви дават възможността да се усъвършенствате.

Няма жена, която да не е решила да стане повече и да не намери по-добър, по-хубaв и като цяло по-голям мъж от предния си.

Обикновено хора, които са зациклили на едно ниво изпитват тая до болка привъзаност към отнимало лошо.

Щото ако се появи някой хубавец, който да здравословната доза лош, гарниран с истински интерес и загриженост за теб.. ще си кажеш, а не... аз съм влюбена в оня мухльо.
Ми не.. просто такива явно не навлизат в пространството ти, защото нищо не ги привлича.

Себепознаването и себеусъвършенстването се коренят в това човек да е щастлив. Щото като си най-прекрасната си версия, ще се появи и най-прекрасният човек, който да иска да е част от твоята, лична и прекрасна екосистема.

Най-алтуристичното нещо на тая Земя е да се погрижиш за себе си.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1dc92c0472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На мен ми отне малко повече от половин година без да срещна друг човек. От май до декември. Февруари срещнах нов човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15d375b595
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоята е малко хем сърби, хем боли. Никъде не пишеш какво сте направили нещо да се промени във вашата връзка. Да разговаряте за проблемите, да търсите начин за промяна. Пишеш само, че много те наранявал. Бившият ти приятел какво би казал? Ти споменавала ли си му какво очакваш или само тръпнеше в очакване? Ако смяташ, че не е ставало след като си му говорила за желанията си значи най-добре е раздяла. Иначе и 100пъти да се събирате и разделяте все тая.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5717909056
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Любим никога не се забравя. И дори да си мислиш, че си го забравил, когато го видиш краката ти се подкосяват.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a9f2f3f158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами аз вече 9ти месец я преживявам моята раздяла.. Не мога да кажа какво изпитвам към жената с която бях.. Може би ми липсва може би не... Не знам вече... Знам само че все още не искам друга..
Съвети не мога да дам, мога да ти кажа аз какво правя-много работа, много книги и много тренировки по колкото мога всеки ден това е моята рецепта. Е явно рне работи или е твърде бавно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7a9079dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да превъзмогнеш, но не и да забравиш любим. Колкото и по-добър да намериш, пак понякога ще се сещаш за чувствата и емоциите преживяни с предишния. Може и да е рядко, може веднъж годишно, без дори да го срещнеш или чуеш нещо за него, но винаги ще изникват в съзнанието ти въпросите "Как ли е сега? Добре ли е? Дали какво щяхте още да преживеете заедно?" и т. н. За това е истинска любов не минава с времето.

Ледената

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5b5823b5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз моята любов нямам намерение да я забравям и да се отказвам от нея. Тя не е най - прекрасната, напротив, има много недостатъци, но просто съм стъкнал на нея и вече свикнах. А тя наща си ходи от боклук на боклук, но аз реших да си пропилея живота по нея.
Shirdor

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4bafdf42e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам,още не съм...сигурно много години,а вероятно никога!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 68d097b42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей,
Няма как да го забравиш.
Минава малко време и отвикваш от мисълта за него и навиците, които сте си изградили.
После минава още малко време и се появява някой, който ще те откъсне от тези спомени за по-дълго.

Не мисля, че проблемът е в теб.
И не мисля, че тези неща трябва да се забравят. Както ти си дала част от себе си на този човек, така и той е оставил нещо в теб. Научил те е на нещо, било то "как се преодолява голяма любов".
Спомняй си за хубавите моменти с усмивка и вземи поука от лошите.


Дисни

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b4de0394e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Кой знае?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 58c12ad878
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз забравих първата ми любов. Беше лош, никога нямаше време за мен, лъжеше ме и ме обиждаше и така доста години мислех че ще размекна сърцвто му но напразно. Не се бяхме разделили уж но рядко пишехме и не се бяхме виждали повече от година. И така запознах се с друг мъж, който е точно какъвто съм мечтала. И го обичам юного повече отколкото първия. От бившия имам само лоши спомени

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker