Говорите ли за бившите си на човека до вас ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Говорите ли за бившите си на човека до вас ?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1532 пъти
Разказвате ли за предишните си връзки на настоящия ви партньор? (неща от сорта на били ли сте щастливи, защо сте се разделили, колко време сте били заедно или дори просто да ги споменавате понякога)
Знае ли истината относно броя на сексуалните ви партньори досега?
Намирате ли за важно тези неща да се споделят в една връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8facc38c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи изцяло от партньора. Имах приятелка след много тежък край на минала връзка и даже имах нужда да поговоря за това, но тя не искаше да говорим за минали и не беше ОК. В момента съм във връзка, в която партньорката сама ме пита и се интересува от миналите ми връзки/контакти. В началото приятел дори ме предупреждаваше да не и казвам, опасявайки се, че пита от болно любопитство, което ще даде отговори, които ще я наранят, както и мен след това или ще трябва да се съревновава със спомените ми, но се оказа (така изглежда доста време и съм бая убеден вече) че не е така. Личи си, когато другия пита, за да знае как да се/не се държи, за да се поучи и да знае как имаш нужда да те обича. С нея говоря за тези неща без проблем.
Зависи от човека :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 293f49cfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не. Смятам, че е грешка. Миналото трябва да си остане зад нас, не да го вкарваме в днешния ден. Каквото било, било. Не искам нито да разказвам, нито да слушам истории за бивши. Не ми трябва инфо за бившите , какво е ставало преди , важно е какво прави сега, като е с мен. И не искам да се уча да обичам като някого си, а така, както аз мога.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c44f1458f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Никога и считам за обидно да ми се говори за предишни половинки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eefb2eea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се говори за бивши на настоящите. Преди много дрънках и ми изигра лоша шега. Някой и друг факт, може би. Нищо за чувства, драми и пр. Кой с кого спал никого не интересува. Нека настоящият партньор да се чувства единствен и оценен. Не прави сравнения дори в главата си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eefb2eea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Забравих да спомена... Дори и да те питат и да любопитстват, си дръж на своето - споделяй минимума.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 17cbee2978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, разбира се. Избрала съм, омъжила съм се, с него съм. Другото е минало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8eb861bc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вече се оформи мнозинство, което ти казва НЕ споделяй, но аз ще подкрепя мнението на номер 1 - всичко зависи от човека срещу теб. Нещо повече, ако искаш сериозна връзка трябва да има доверие, а за какво доверие можем да говорим ако има скрито-покрито - друг е въпроса ако си търсиш нещо за изчукване, там ще си държиш езика зад зъбите.
Като цяло разговорите за бивши не са най-приятното занимание, но точно в тях можеш да разбереш кой стои срещу теб и да го приемеш или не според собствените си критерии. Последните ми две партньорки упорито криха броя на сексуалните си партньори, вероятно от страх да не ги напусна заради бурното им минало - тактиката им не сработи, доверието, което бяха получили на кредит се изпари и вместо да се сближим, ние се отдалечихме и съответно страховете им се сбъднаха. Нещо повече, едно минало за да е минало трябва наистина всичко да е приключило, а за какво приключване говорим като хванах едната да си пише с бивш, който не беше споменат сред другите бивши.
Радвай се, че си попаднал на човек, който е готов да споделя - лъжещият и криещият се ще продължат да лъжат и да се крият, ще продължат да шикалкавят и за по-важни неща от миналите си връзки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 726b409e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз да. С жена си, като използваме любовните си преживявания с бившите за да си доставим разнообразие в любовните игри, Чувството е страхотно, но не е за всеки, че някой се комплексират и ги избива на агресия, просто защото не могат да разберат, че светът и без тях се е въртял и е бил също толкова забавен. Отделно където всеки си има различни предимства и е попадал в различни ситации. Но, като цяло освен ако не сте много отворени и над 27-8 избягвайте да споделяте със "временните" ви партниори особенно ако са и по-млади, че става страшна ревност страшно себелюбие. Сякаш са ви хванали девствени... а свирките, че ги въртите толкова добре не питат, как или това че и в дупето давате също. :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 02abddbe5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз съм авторката на темата "моля помогнете ми. Ревноста ме изяжда. ". Според мен не е много добра идея да говорите за бившите си на човека до вас ако искаш прочети темата ми и ще разбереш защо




АнДжи

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f87fd492f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абсолютно правилно номер 7. Израза:"важното е че сега е с теб" е "създаден" именно за да не се разкрият някои неудобни факти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a774880de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-общото, да. Колко време сме били заедно, какъв човек е бил, и кой с кого се е разделил. Без подробности от интимен характер. Много лошо впечатление ми прави, ако някой мъж говори лошо за всички предишни жени, и ги оплюва наред. Днес е мил и нежен, утре като и ти си бивша, те плюе наред. Затова не е хубаво да се говори с подробности, само най-общото. Няма нужда новият партньор да знае как сте карали за това и това, кой колко харчел, за хигиени навици и всякакви кусури на предният човек.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2899c63917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Колкото и да ви се иска не можете да изтриете спомените. И да спрете да говорите за тях и да премълчавате, те пак ще са там.
Когато споделям показвам, че нямам нищо което да крия. Ако си премълчавам значи нещо не е както трябва. Защо бих премълчал нещо към което нямам чувства?
Досега винаги съм споделял за бившите си и с гаджетата никога съм нямал проблем. Хванах се с обаче с един невръстен келеш.. ей полудя. Счупи се да ревнува. Така че да, зависи от човека. За една зряла жена ( аз съм мъж) не би трябвало разговорите за миналото да са пречка. Дори напротив. Споделянето изгражда доверие. А всички имаме един или друг жизнен опит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker