Обяснете ми това "чудо"! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обяснете ми това "чудо"!
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте имам следния проблем, с който никога не съм се сблъсквал. Имам приятелка от скоро 2 - 3 седмици. Аз съм на 25+ тя е на 20+(няма да казвам точните години). Та проблема е, че уж е разбрана и добра в един момент, а в следващия ревнува адски много. Обяснил съм и за старите гаджета и с коя съм си имал вземане даване, защото съм открит човек и няма какво да крия. Никога не съм изневерявал и нямам такова намерение. Та ппитам я ще излизаме ли днес, тя казва не изморена съм и остава у тях. Уж за мен няма проблем да отида където и да е стига само да съм и кажел мястото... Та моята компания бяха решили да отидат на място, където работи момиче, което има симпатии към мен, но аз поради ред причини нямам. Това нещо съм го обяснил и на момичето, че няма как да стане и не искам нищо, и на гаджето ми също, като съм и обяснил причините и че ако съм искал нещо да стане е можело да стане още преди да тръгна с нея. Та отидох за 2 часа да пия кафе и да изпуша няколко цигари и се почна с цирка. Обвинения че съм отишъл заради въпросното момиче и още куп неща който бяха много глупави. Опитах се да обясна пак че няма нищо, но явно си беше настроена за скандал. Според вас това нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed0929e199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е особено нормално, но разбирам приятелката ти. И аз бих изревнувала. Не ѝ давай поводи да се съмнява в теб, защото съмненията са нещо наистина страшно и може да ви съсипят връзката.


ж22

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 17dd76dfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А да си неграмотен нормално ли е?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8986f0f178
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според мен твърде много й се обясняваш и самият ти й вкарваш филми в главата. Трябвало е просто да кажеш "ще изляза с Иван, Георги и Цветан в кафето зад 1 блок" и точка. А не "ще излизаме с компанията, там има една сервитьорка дето ме харесва, но спокойно, аз нищо няма да направя поради ред причини, знаеш че те обичам" и пр. и пр. Тези обяснения - излишните - дават съмнения за овъртане, затова, че вече криеш нещо, за несигурност. Защо се набутваш сам?!

Или дори да е различен сценария, че примерно си й споменал за тази сервитьорка преди време и сега приятелката ти човърка в това нещо - отново сам си си виновен. Изобщо не е трябвало да говориш за това пред нея - сам й подтикваш съмненията!

И не, нямам предвид да не споделяш с нея, имам предвид да споделяш същественото, а не това, което ще я кара да се съмнява в теб.

Ж, 20г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ceae53385
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами да, нормално е.
Особено в началото на връзката жените са неуверени.
Поне докато се опознаете гледай да не правиш подобни хазартни неща, тъй като тя все още не те познава и не знае със сигурност дали си толкова свестен , за колкото се представяш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: af2ddd706c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не е нормално! Не очаквай промяна, така, че я разкарвай. И повече никога с никого не минавай в обяснителен режим. Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a79c193e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не, не е нормално. Самият факт, че сам си споделил за момичето, би трябвало да й говори доста. Едва ли някой би давал обяснения и то в такива детайли, ако смята да изневерява и/или вече е изневерил. Но явно е доста неуверена в себе си, за да реагира така. Поговори с нея, обясни й, че с подобни детински изпълнения не се гради сериозна връзка. Ако вкара малко мисъл, вместо да действа първосигнално, ще го разбере сама. Ако не, знаеш какъв ще е изходът - нещата ще си продължат така, докато не полудееш... Буквално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ffa9798d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може ли да те попитам защо изобщо си й обяснявал за бивши и с коя какво си правил? !! Ако тя ти каже че с най-добрия й приятел са си духали, но СПОКОЙНО той не я кефи, ти ок ли ще си да се виждат с него и да ходят на общи места с възможност за някакви опити от негова страна? А ако ти каже че колегата я е канил на среща, ковто не д приела, и сега са в кафето до нея? Такива неща не се казват никога :) никой не печели от това. Това твоето е криво разбрана честност и нетактичност. И все пак те поздравявам че си искал да си честен... малко такива мъже останаха...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c2ef3242bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Утре ще почне да ти изневерява, защото ще си мисли, че и ти го првиш. Такива жени, само чук и бег! Иначе им само скандали да ти прави, защо си гледал, защо си се обърнал, коя си поздравил и т. Н.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 90c554e9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Никога с жена не се говори за бивши, предстоящи, харесвани, харесваш и и така. На теб готино ли ще ти е да го каже това тя на теб? Ама не ти просто се опитваш да се правиш на "играч" и " вървежен", но това не става така! После се питате след една две срещи какво се е случило? ! Еми ето ти.
М29

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5e6a3824d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е нормално да се доверяваш на жени. Не знаеш ли, че така си вкарваш автогол? Като споделяш такива неща, първо тя вече знае тайните ти, които не трябва да знае и ще ги използва срещу теб за да ти прави живота черен и второ ти и ставаш ясен и познат и се губи тръпката. Един съвет от мен - никога не споделяй на жена минало, тайни и лични неща, колкото по-малко знае, толкова по-добре. Тези неща си ги пази за себе си, не споделяй, не се доверявай, не разказвай. Говори общи неща, изслушвай я, ако и се говори, но не споделяй, тя не трябва да знае какво мислиш и какво чувстваш, ти трябва да си останеш загадка, непревземаема крепост, потайна гора, мъгливо място на плъзгащи се сенки в които нищо не е сигурно. Пази нещата в сърцето си и устата си затворена.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 18b07a1b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Да, нормално е, всяка жена ревнува, ако тя не ревнува теб, то бъди сигурен, че ревнува някой друг ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cf9aeee91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нормално е. Ти нямаше ли да постъпиш по същия начин? Просто бивши не се коментират, особено в началото, когато не познаваш човека до себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bcd894976d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   8, какъв чук, какъв бег? Сигурно викаш на жените курви, ама не се виждаш ти каква си КУРВА. Има и жени, които се чукат с мъжете и бегат, така че не се надувай много, да не вземеш да се пръснеш. Жалкарска история. Сигурно си много грозен.

10, аз пък мисля, че не е нормално да се доверяваме на мъжете, след като прочетох твоя смешен коментар и този на номер 8. Заради проклетията и курвалъка си, ще си седите сами. Кви тайни, Кви 5 лв във връзки? От коя лудница сте избягали с номер 8. Станах мъжемразка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6b3efb9f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Присъединявам се към другите, които са го казали- грешка е с настоящата си приятелка да коментираш стари връзки, жени, които си загледал, те теб харесват и пр. Както и да я разпитваш и нея за същото. Всеки си има минало и трябва да си го знае само той. Какво е било преди мен , не ме интересува, на давам и обяснения за мен. Важно е какво е сега.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b4312c53d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора

Значи предишното момиче не ми е била никаква нито бивша, нито каквато и да е. Просто много стари познати, но тя има някакви симпатии към мен, а аз директно съм и обяснил без заобикалки, че няма как да стане нещо и изброих причините, за да не се надява излишно. Да обаче въпросното момиче продължава да ми пише и от там тръгна всичко. За това обясних на сегашната ми приятелка каква е ситуацията. Но проблема си е комплексен не е само това, а като цяло ревнува от въздуха. Аз никога не съм се сблъсквал с това. Вярно че и аз на моменти я бъзикам и се "правя" на ревнив, но никога не съм вдигал скандал. Щом е проблем да излизам и малко по добре облечен :D

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed8ab1b07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   10 до 14 - Не ми дреме дали ти се доверяваш или не и дали ме отразяваш огледално в поста си и ме имитираш като твой лидер и пример за подражание, моя съвет е към автора.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2fac5a9adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   10, отново показа какъв си прост цървул. Сигурна съм, че много врати са ти тръшвали, а ти мечтаеш да си курва. Ех, боли, а? Много ли?
А деснячката? Представям си колко много мазоли са ти излезли от чекиите. Свиквай. Никоя не харесва злобни комплексари.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c8519ff142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18 - простия цървул си ти драга ми пача, доказваш го с просташките си коментари и обсебеността си от курвите, сигурно си доста разкрепостена такава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker