Дали да го направя с проститутка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да го направя с проститутка?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1499 пъти
Здравейте!
Пиша тук, защото съм объркан, а темата е деликатна и не мога точно да говоря с всеки за нея.

На 19 години съм. Колкото и нескромно да звучи съм доста адекватно момче - интелигентен съм, възпитан, изглеждам добре (тренирам и имам хубаво тяло, бих казал, че съм и симпатичен). Тази година завърших гимназия и ще заминавам в чужбина да уча.
Проблемът ми е, че съм девствен. Само по себе си не е такъв проблем, но влиянието, което има е неприятно. Вече се чувствам доста зле от този факт. Имал съм приятелки, но някак си връзките се разпадат преди да сме стигнали до секс. Тоест нямам проблем с общуването с момичета и те не притесняват или плашат. Сега съм сам и тъй като заминавам, не бих казал, че имам време/желание да започвам връзка, само за да я приключа скоро. Пък и не е толкова лесно, колкото звучи. Някак си всеки ми обяснява колко е лесно да се стигне до секс и т.н. Повечето, ако не и всички, хора, които познавам са минали през това вече и си имат гаджета, а пък аз си вися ей така и тази мисъл също ме потиска. Вероятно съм малко смотан, от гледна точка на това, че винаги съм бил, и съм, "доброто момче", не настоявам, не нахалствам, уважавам човека до мен и се притеснявам да не направя нещо непочтително, да съм по-настоятелен, и май затова и си останах с връзките, без секс.

От няколко дни взех да психясвам. Нагонът ме "цъкна" яко и мисля само за това. Малко ми е трудно да контролирам тези мисли,(макар и да звучи лесно от страни,) което вече ми пречи на нормалното протичане на деня и вършенето на задачи, защото си губя времето в мисли за това. Междувременно си направих и профили в сайтове за запознанства, но така и не намирам човек, защото повечето са платени, а пък в "Tinder" нещата не стават толкова директно или пък аз не знам как да ги направя директни.

Оттам се роди и идеята да отида на проститутка и да се свърши с целия "зор". Естествено, наясно съм с рисковете и знам, че не трябва да е просто някоя, ами трябва да потърся добре и да платя повечко. Само че не мога да реша. Проблемът ми е по-скоро психологически, защото ме страх, че ако направя такова нещо малко или много губя себе си и не заставам зад принципите си, защото съм на мнение, че е аморално, както за мъжа, търсещ тези услуги, така и за жената, която ги предоставя. Освен това ме притеснява и това дали ако го направя за първи път с проститутка, няма да ми повлия зле. Не съм ли жалък и искам ли да е такъв първият ми път?! Обаче психясвам вече и не ми се чака, искам да правя секс, колкото и филмарско да звучи, не издържам вече. Постоянно се заглеждам по жените навън, постоянно фантазирам и с времето сексът за мен стана като някакъв блян, който едва ли не се случва на всеки, но не и на мен. А ми се иска... За хората, които ще ми кажат, че не е трудно и да чакам правилната - еми то пък писва да чакаш и в един момент самото чакане ти влияе зле, защото като виждаш, че пробваш и не става, почваш да се чудиш дали нещо не ти е наред и какво правиш грешно, което води до комплекси - примерно аз се чудя постоянно кое правя грешно - обвинявам се, че не съм по-настоятелен, а постоянно съм вежливият и почтителният, само дето момичетата вежливия и почтителния си го вземат за приятелче, а спят с онзи, който говори глупости пред тях и т.н., в някакъв момент се демотивирах и да тренирам, щото защо да изглеждам добре, като никой не ме забелязва... и е такива на пръв поглед дребни работи, които обаче си играят с психиката ти и в един момент психясваш, и всичко за единия секс...който пък така ми се иска...

Като цяло искам съвети, моля аудиторията за съвет, дали да го направя с проститутка и да се свърши с чакането и притесненията, или пък това е крайно грешно и притеснително и няма да съм вече същият човек? Ако виждате и някакъв проблем в начина ми на мислене или не знам и аз, нещо притеснително в отношението ми към нещата и нагласите ми, моля също ме посъветвайте. Като цяло ви пише едно объркано от живота и неговите приумици момче, което не знае какво да прави и се е потиснало...затова ако може, помогнете ;)
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 90a3094b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи го, но си намери някоя по-поддържана и за повече пари, която ще те предразположи и ще изпиташ повече удоволствие. Признай й първо, че си девствен. Не крий. Тя лесна ще разбере, че си!
Направи този акт специален и няма да съжаляваш. Ще станеш после по уверен с момичетата и те вече сами ще ти пускат, знаейки, че не си някой смотан.
Дори след известно време пак отиди при професионалистка и ще ставаш все по добър и по добър. Но го прави само с добре платени момиета!!! И с презерватив! Успех. М25

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 93d531bd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   M-57

Такова решение е стриктно персонално и не бива да се водиш по съветите които ще получиш тук. Затова аз ще споделя моето мнение. Не го приемай като "съвет".

Казваш "психясвам", "блян", н"не издържам вече". Такова прихическо натоварване може да "пречупи" човек до степен да се превърне във социопат или психопат. Или... да бъде "съпруг за пример" когато срещне голямата любов.


За: Със ескорт ще "разбереш" какво е секс в смисъл "какво е чувството от проникване и физическа стимулация на пенис във вагина". Това е. Няма да се притесняваш дали и е "хубаво", дали е свършила, какво ще си помисли за теб след "това". Това е транзакция - пари срещу услуга. При контакта преди това казваш че ще ти е за първи път. Съмнявам се че ще ти откажат, в крайна сметка е много вероятно този един час са продължи само няколко минути, което ще е добре за ескорта. Така ще разбереш "какво е".

Против: Психологически не всички (в случаи като твоя) са готови за това. Какво ако решиш че ти харесва и повториш и потретиш? Какво ако това промени разбирането ти за близост, интимност и отговорност по отношение на противоположния пол? Какво ако заради този "предишен опит" очакваш подобно "обслужване" от постоянния то партньор в бъдеще?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 090f53af8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Направи го. Избери някоя по-класна, плати повече, но ѝ кажи, че ти е за пръв път. Пийни едно малко за кураж и действай. Хората почти никога не остават с първия/та. По-добре е поне единият да има опит, отколкото с някоя девственица, да сте изнервени и неуверени и двамата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2bfa68f6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Здравей :)
Моят съвет към теб е да не ходиш на платено момиче.
Разбирам, че ти прави секс, но няма ли да е по-хубаво ако го направиш с някое момиче, към което имаш чувства ?
Симпатичен си, възпитан, със сигурност много момичета ще те харесат. Не избързвай да го правиш. Засега си остани на ръчна, пък може след време да си намериш свястно момиче и да го направите :)
Успех !

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c6fad88fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да отидеш на проститутка си има и други рискове.
Не знаеш каква ще е. Ще гледа да те прецака с парите, например. Време и пари. Ще дадеш за 1 час, а ще те гони на 35-тата минута.
Набутване е.

Другото което е, щом отидеш и почнеш да се събличаш, и тя почва да се съблича... всичко е просто по бизнес/работа. Няма такива да седнете да си приказвате и тя искрено да ти се усмихва и да те покани по някое време да й разсъблечеш на нея някоя дрешка (потник,тениска, поличка, прашки и т.н.)

Това са чисти фантазии.
Колкото по-хубави тела имат, толкова по-самонадеяни са и нахакани и гледат само да ти вземат парите.

Не си мисли че първия ти избор ще е перфектно преживяване, защото ще пишеш пак тук, как си се тотално прецакал отивайки на проститутка.
Ако си от София, мога да ти кажа при коя (само една) да отидеш, но тва с проститутката е просто за перверзници като мен.

Много съм навътре вече с нещата с проститутките и мога да ти кажа, че на 98 процента съм сигурен че няма да ти хареса, ако решиш да отидеш.

Тва си е чист риболов. Трябва на много места да хвърляш въдицата, че да клъвне някоя добра рибка и да се зарадваш и да си доволен.
Не става ей така от първия път.

И от личен опит знам, че давайки повече пари е рисковано.
Дай пари за половин час време (20 минути е по принцип цялата работа) и не се набутвай със 100-120-140 лв за час, тъй като не знаеш каква е и дали прецаква с времето.

И отиваш там с простата цел да получиш свирка и след това да й го вкараш и да правите секс известно време... това е.
Не си вкарвай порно фантазии в главата че ще се разочароваш...

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c25a4b62d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Аз съм момиче на 18, но не ми пречи девствеността, в един момент я приемаш и не я гледаш като някакъв бъг. Защото все пак сме здрави, прави, млади хора и нещо първично като единия секс не бива да те тормози, не е клинично състояние. Обществото е въвело тази норма, че до определена възраст трябва да си топлнал чушлето или са те перфорирали иначе нещо не ти е съвсем наред. Аз също обмислям образование в чужбина. Там поне никой няма да те следи с кого ходиш и с кого си интимен или изобщо не си. Надявам се на новото място да намериш подходящо момиче за теб, с което да изпиташ невероятен първи път. Според мен, ако го направиш с проститутка ще съжаляваш повече, отколкото просто по-нататък във времето...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 77e69ad656
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бате, ти да не мислиш, че с проститука ще е кой знае к'во, Даже маструбацията ще ти се стори по-яка, тая ще се над**и като дърво и ти с тая гума нищо няма да усетиш, сигурно няма и да свършиш :D

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 109c3c06f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Приятел, първите няколко пъти ми бяха с проститутка. Сега съжалявам много, ще ми се да върна времето назад, но не мога. Ще се влюбиш в някое прекрасно момиче и като де сетиш какво си правил ще ти призлява. Недей. Представи си ситуация в коята сте откровени за миналото си и трябва да и кажеш че си плащал за секс? Ще можеш ли? И не първият път само трябва да е специален. Всеки път трябва да е специален. Има два вида хора, плащали си за секс- едните съжаляват, другите не са срещали жената заради която да съжаляват, което е жалко. Има начини за справяне с това което те мъчи. Потърси!
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d93e479a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Мисля, че сексът с буквално непозната, предлагаща такива услуги, ще те „пречупи" т.е. ще те превърне в човек, който трудно ще успее да намери правилния път в отношенията между мъж и жена.
Имам такива познати; повториха, потретиха... уж „за единия път". В момента се самосъжаляват още повече, тъй като не могат да задържат нито едно нормално момиче до себе си – нямат представа как да се държат с нея в леглото. Пък и не само там. Емоционалната им интелигентност достигна нулата също. Така ще го кажа. Главно. Умопомрачиха се и се превърнаха в хора, които не могат да направят разлика между „платения кеф" и „интимното и единствено между двама" отношение.
А да не ти казвам какво се случва, когато момичето разбере какво е вършил такъв човек и с кого – бяга с 200 надалеч, тъй като ѝ става крайно неприятно, гнусно дори – много се стряскат, че също може да им е „лепнато нещо". Във почти всяка ситуация все се намираше кой да се изтърси и да каже или все по някакъв начин успяваше да се стигне до тази истина за миналото на съответните момчета. Готов ли си да си причиниш и това унижение?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0ce120e0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Почтителните и "добрите момчета" ги харесвали момичетата.... Това е толкова изтъркано клише... Авторе, аз бях като теб - мисълта, че не съм си направил "сефтето" ме побъркваше, не ми даваше мира и когато мислите са ти заети основно с това, не ти остава време да мислиш за почти нищо друго, не можеш да се концентрираш, не си пълноценен с каквото и да се захванеш. Така че - повярвай ми, много добре знам как се чувстваш.
За протокола - аз си направих ""сефтето" с проститутка, когато бях на 22. В интерес на истината беше доста хубава, имаше интетелигентно излъчване , но от притеснение не ми се получи никак, не можах да свърша дори.
Съветът е ми да пробваш, за да видиш,.че в секса няма нищо "извънземно" и е съвсем нормална човешка физическа потребност, която трябва да се задоволи някак - също както яденето, облекчаването, съня и т.н.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1ec8012440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тука някоя проститутка се развихрила с гласуването...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9801f368d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези работи почнах да ги мисля, когато бяха на 17 годишна възраст. Тогава, както и сега - имам приятел с който мога да споделя всичко. Казах му за проблема и той ме посъветва да се държа с жените, все едно съм го правил вече. Направих така с първата ми връзка, беше ужасно, докато разбера как става. :D
Поне ми беше забавно, а за нея трагично. Със следващата вече знаех нещата и действах като звяр. :P
Вече съм на 19 и имам много опит, но за първи път недей с проститутка. Това е момент, който ще помниш цял живот, нека е с момиче, което имаш връзка с него.

- Коравия. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a3c3223da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Никое момиче няма да се зарадва на факта, че първият ти път е бил с проститутка. Гнусно е. Не се поддавай на тази идея, вероятността да съжаляваш е голяма. Девствеността не е някакво бреме, от което трябва да се отървеш. Няма да се усетиш как в един момент ще се появи точната. Не прецаквай всичко!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a0d6d8e69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Как ще правиш секс с проститутка? И то пърият ти път?? Никоя няма да се зарадва като и кажеш, че си загубил девствеността си с платено момиче.
Някои от мъжете сте ми много странни. Ще се ебът с някви к***и. Б**и гнусотията.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 60fc1f6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Направи го както ти искаш. И да ползваш такива услуги какво от това. Тялото ти крещи, какво иска. Лятото е, купони, срещи но не драматизирай толкова. Просто го направи.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3f628de900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не го прави.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0e8ad57335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей, авторе, според мен за момента е по-добре да не ползваш услугите на проститутка, само на 19 си, скоро ще станеш студент и в университета ще се запознаеш с много момичета, ще има събирания, излизания и според мен ще срещнеш момиче, с което да създадете връзка или пък просто да правите секс. Опитай се да потърпиш още малко, мисля, че е въпрос на време. Аз също не съм правил секс, а съм 10 години по-голям от теб, мисля си, че проститутката е по-скоро вариант за мъже на моята възраст, защото комплексите и несигурността при девствен мъж на 30 са вече дълбоко вкоренени. Аз все още не съм ползвал тези услуги по същите причини, които спират и теб - че е гадно за жените, че не е правилният начин и т. н., но не мога да гарантирам, че няма да ги ползвам в бъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8f15e2d5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз също се бях навил на пръста, и ме беше срам, че съм завършил гимназията девствен. Най-добрият ми приятел ходеше по проститутки, но аз не посмях. И какво стана - започнах да уча в университета, а там беше напълно нов свят. Съвсем различни колежки от бившите ми съученички. Е, намери се една, супер яка, оказа се че и тя е девствена. Всъщност не вярвах, че е останала някоя такава. Станахме гаджета и ми отне 6 месеца да я навия да си легнем. Разбира се първият път беше лек провал. Нито тя, нито аз знаехме какво точно да правим. Втория път беше по-добре и след 5-6 пъти вече беше супер. Буквално се учехме един от друг и ставахме все по-добри

Сега ако ме питаш, с тази мацка сексът беше най-хубав и запомнящ се. Въобще не съжалявам, че не отидох на проститутка.


Идеята ми е да изчакаш да започнеш университета. Със сигурност ке си намериш мацка за чукане. Не си мисли, че като идеш при простипутка 2-3 пъти и ще се научиш. Пак ще ти трябва повече време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ec10aff82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ОТ АВТОРА: Благодаря на всички, които изказаха някакво мнение. Искам да ви кажа, за да не си губите време с тази история за в бъдеще, че изцяло се успокоих и всички някак си премина. Не знам защо и как толкова се бях напрегнал, че да ми идват такива идеи и да пиша и такива неща. Отказах се със сигурност от идеята и гледам на нещата по-спокойно вече и прецених, че за всичко си има време, моето явно още не е дошло :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker