Разбрах, че ние мъжете никога няма да разберем жените, но разбрах също така, че и жените не разбират себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах, че ние мъжете никога няма да разберем жените, но разбрах също така, че и жените не разбират себе си
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3465 пъти
Добър ден,
Направо се включвам без заобикалки. Много ме изнерви темата "Мъжът ми пие.." или там както беше и кокошките, които пригласяха на авторката. Изнерви ме това, че хората живеят с предрасъдъци и заучени клишета, а и защото бившата ме напусна заради тези заучени глупости. Айде сега да видим. Пия от 19 годишен. Сега съм на 28 години. Никога не съм се напивал и правил простотии. Пия само вечер, предимно в къщи и никога, когато шофирам. Мога да се контролирам. Пия само твърд алкохол, предимно ракия. Пия не повече от 150 гр. всяка вечер със саладка. Това правили ме алкохолик?! Не разбира се! Ама щял съм да стана един ден и щяло да бъде късно. Ще стана на куково лято. Баща ми пие, но не е пияница. Дядо ми, прадядо ми и техните предци. Прадядо ви го помня ядеше лук, сланина, чесън, кисело зеле, сирене и пиеше ракия от сутринта та до вечерта. Не го видях пиян, ни го видях да повиши тон или да удари прабаба ми. Тя всяка вечер в една малка чашка си сипваше и пийваше със стареца си. Моят род по бащина линия е ракиджийски, мойте предци са държали казани и по царско време и по времето на соца. За съжаление вече в селото на баща ми почти няма хора и няма и казан. Обаче имаме такъв в къщата за наши си нужди. Татко е женен за мама от 30 години и вечер като седнат той и казва айде булка налей ми от нашата. Татко никога не е нагрубил мама. Тя пък никого не му е правила скандали за това, че пие всяка вечер. Просто, защото няма за какво. Понякога и мама като е уморена си пийва. Сестра ми е по голяма от мен с година и три м. Тя въобще не пие, ама зет ми си пийва умерено и нормално. Чакат бебе и нямат проблем. Не ме разбирайте погрешно не ресламирам алкжхола и не одобрявам пиянството. Но да се отрича изцяло е пълно безумие. Така и с бившата ми. Живеехме в пълна хармония четири години. Накрая какво стана и кой и наби в главата, че ще стана алкохолик като си пийвам всяка вечер не знам и до днес, а и тя не казва. Почнаха скандали, ревове, плачове и какви ли не глупости. Разделихме се за нищо от женска глупост. Убеден съм, че трети човек не е имало. Ебати, в семейството ми няма и един алкохолик, а аз съм щял да стана едва ли не първия. За сведение не пуша, нито аз, нито баща ми. А повечето алкохолици и пушат.
Тя по - късно си намери добро момче въздържател. Не пие не пуши. Ожениха се. Пожелах и всичко хубаво и до там. Аз заминах да бачкам в чужбина и през февруари тази година се прибрах окончателно в Родината, въпреки че можех да остана навън, но имам самостоятелно жилище и реших да почвам натово. Значи бившата е родила детинце - момиченце. Сега е на годинка и половина. Видях е без уговорка, беше сама с детето, и зарадвах и се и тя ми вика ще ги се обадя да пием по кафе. Все пак 4 години съвместно не е малко. Видяхме се и стана тя една. Не сме се забравили награбих я и тя не се дърпа. Ето вече половин година сме любовници без никакви планове, без никакви обещания просто живеем за мига. Няма как да ни хванат, защото аз съм сериозен и и пазя гърба. Знам кога къде и как да го правим, така че да няма съмнение. Не е удовлетворена от брака си. Мъжът и е повече от добър, нито я ревнува, нито пие, нито я бие, нито и повишава тон, но няма страст няма емоция. 2/3 от заплатата си я дава лично на нея и и казва оправяй се. Той дори не шофира, а тя само кара. Всичко тя трябва да мисли от гледане на детето до ремонта на колата и апартамента. И двамата не сме се забравили и обичта не е изтляла между нас. За глупост ме остави. Мойте родители знаят за ситуацията и клатят само глава. Тате пита мама ти като си жена разбираш ли какво става? Мама вика тя е много млада и е друго поколение, аз не ги разбирам днешните. Аз теб те обичам (за татко) и не ти броя чашите.
И така. Питам, защо се стигна до тук тя ми вика уплаших се. От какво? Не знам - отговаря. Престанах да мисля и да търся отговори. За сига е караме така пък какво ще излезе накрая не знам. Просто исках да споделя.
Много щастие и любов желая!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b72bb1e90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има един филм със Мел Гипсън. Казва се 'what do women want'

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ab8730099d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човече, 150 гр твърд алкохол всяка вечер си е много. И аз не бих те изтърпяла. Дори да не вършиш глупости, от алкохола се омирисваш на кенеф. Дъхът ти става убиец. Приятелката ти може би се е погнусила. Ако и пушиш - съвсем.

Непушеща, непиеща.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 63e65fc730
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ако е имало алкохолик в нейния род, или пък при предишна връзка си е патила от такъв, реакцията ѝ е обяснима. Вероятно е имало фактори, с които ти не си бил наясно и под тяхно влияние опасенията и страха са взели връх над рационалното мислене. Не вярвам без никакви други причини да те зареже така лекомислено... или пък става дума за изключително слабохарактерна жена.

Но има и друго - това, което правите не е никак хубаво нито за нея, нито за теб. Каквото и да правиш, ти винаги ще си любовникът, резервата, нейната тайна, а тя рискува да разбие семейството си и ще тръгнат разправии за попечителства над детето... абе с една дума ще му сринете детството само за да си прекарате хубаво и да продължите нещо неизживяно преди години. Най-добре си търси нов партньор, но играй с открити карти от самото начало, за да не се повтарят стари грешки и разни дреболии да прераснат в причина за разтрогване на отношенията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 588f173864
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, според определението по МКБ-международна класация на болестите за алкохолизъм, ти си алкохолик. А никоя жена, аз включително, не искаме да живеем с алкохолик, и той да е баща на децата ни. Добре е направила приятелката ти, че си е намерила свестен мъж-трезвеник. Нищо лично, но животът не се ограничава само до ракийката и салатката. Фактът, че е направила този съзнателен, и правилен според мен избор, говори ясно, че приятелката ти знае какво иска. Какво искаш ти, вече е ясно. Щом не си успял да се откажеш от алкохола дори и заради приятелката си, е ясно, че положението вече е загубено.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5f5e745417
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Знаеш ли от какво се е изплашила мой човек ? От това, че няма да си на мястото на сегашния и мъж. От това, че няма да може да те сложи в калъп и да те контролира. Това плаши една жена. На жените им трябва сигурност, а после си намират страст и секс на друго място.
Но за да гледаш дете ти трбява гръб и сигурност, тоест трябва някой, който безусловно да се грижи за нея и детето.
Само да ти кажа, че тая любов, за която говориш може да е само в твоите очи. Я и кажи айде да се съберем, ще се грижа за теб и детето и да видиш как ще спрете да се виждате. Може и да бъркам, но тя просто си набавя секса от друг, ако не беше ти щеше да е трети човек.
Тоя филм съм го играл 100 пъти, докато не осъзнах, че да имаш такава връзка е абсолютна загуба на време. От друга страна можеше да си на мястото на мъжа, а тя сега да е при друг.
Alpha Fucks Beta Bucks, това е положението при жените.
Казваш, ще видиме какво ще излезе накрая - нищо няма да излезе брат. Давам ти съвет. Не си и помисляй за нещо повече с тази жена.
Не си и помисляй да гледаш чуждо дете. Не се превръщай в провайдър за такава жена. Еби и търси нов човек, не се връщай назад, след като вече те е зарязала веднъж.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 18ce371ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   ...
Да ти ръкопляскаме сега, че си аморален дирник ли? Кимах одобрително, докато не изтърси как се еб*аваш с брака на онзи човек. Синко, твоят проблем не е въобще ракията. Двамцата нямате грам човещина помежду ви. Приятелчето ти толкова ли не може да каже, че напуска съпруга си или е по-лесно да получава кинтите, докато се натискате зад блока?

Дори не си прочел коментарите от оная тема. Освен 1-2 коментара, хората изрично казваха, че алкохолизмът ги дразни, не пиенето. Алкохолизмът води до дисфункционалността, която тежи на взаимоотношенията. Никой не го грее, ако пиеш текила от дъжд на вятър. Вие двамата като ви гледам си имате достатъчно дисфункционалност за 5 двойки. Примсял се хърбел на щърбел.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 142c4040fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Във всяко нещо е важна мярката. Не съм за пълното въздържание, още повече -не харесвам хората, които натрапват своето на останалите. Не смятам, че щом някой пие по чаша и изпушва десетина цигари е боклук. Примери колкото искаш с големи писатели, художници, композитори и т.н. Ако не пречиш на никого, не нараняваш никого, не нарушаваш закона, какъв е проблема на някого си дали пиеш и пушиш? Аз пия рядко по 1-2 питиета по някакъв повод, пуша с кафето, но не преча на никого.
Колкото до историята с бившата ти- обичате се, тя е твоят човек и ти си нейният, съберете се най-добре.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7584e3ab88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Май жена ти е искала да пробва и друг, че и да има двама мъже. Не съм Фройд да говоря това на съзнателно или подсъзнателно ниво е било. Според мен всеки го е страх главно от края на дните му и го избива на някъде прогресивно, включително и вътрешно и навътре - откъдето се появяват и болестите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a69184775
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Въпреки, че съм жена ще се съглася с теб, авторе. И моят мъж вечер си пийва по малко ракия и по 1 или 2 бири-според настроението. От много години сме заедно, никога не съм го видяла пиян, никога не ми е повишил тон, никога не ме е нагрубил. Заради мен прави домашно вино-той не го понася, но аз пък вечер му правя компания с чаша вино. А по повод на това, което пишеш за дядо си-бащата на наш, семеен приятел прави същото като него-започвал сутринта с 50 грама ракия, разредена с евтина кола. Така харесва. И след това през час-два поддържа темпото-я мастика, я мента, я бира или каквото има там. Най-странното е, че никой никога не го е виждал пиян, на 83 години е здрав като бик и представи си -още ходи на работа, отделно у тях гледа животни и двор-живеят на село. И аз като теб ще се застраховам, че в никакъв случай не правя реклама на алкохола и никого не призовавам към пиянство. Всеки индивидуално трябва да преценя себе си-и на който не му носи просто да не пие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8653015166
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен се разбират и не им пука за мнението на мъжете. Има такива дето действат безразсъдно и после наистина не се разбрали ситуацията, ама според мен не са толкова много. Всичко си го правят съвсем съзнателно. И не разбирам защо са тия лафове, че за жените трябвало специална наука за да се опознават. Всичко е ясно. Аз мога да дам много примери от преки наблюдения и опит. Не ми се пише толкова дълго и подробно случай по случай. Мога да дам само няколко кратки примера. Една от най-важните подробности, че една жена може да ти каже много неща и да ти спести обидните. Почти никоя не дава обяснения, защо приключва връзка с някой мъж. Никога не му казва истината имам предвид. Отстрани обаче изглежда неадекватна ситуацията и всеки си казва " поредната жена дето не знае какво иска" а всъщност доста добре го знае. Искат да си с възможности и да си лаладжия животарче. Да приказваш това и онова и да си шут. Ако кажеш нещо смислено и започваш да разсъждаваш над заобикалящата среда и проблеми веднага ще ти бият шута. Над 90% от тях ще постъпят така. Ще им се сториш просто един досаден мърморко. Просто капацитета в главата им не позволява да се замислят за сериозните въпроси в живота и апатията и безразличието им са страшни. Явно им идва досадно, тъй като им се преподават подобни лекции от родителите може би. Така си обяснявам и факта, че си падат по разни момченца с много силно лекомислие. В моята компания имах една дето много искаше да си изкара шофьорски курсове! Изведнъж се влюби в момче от компанията, което живее през един блок от нея и го познава от 13 годишен. Момчето обаче кара доста добре кола. Тя просто искаше да практикува при него и после да си вземе изпита лесно, а глупчото вярваше че е хлътнала по него. Аз му казах че до година година и нещо ще му бие шута. Тя си изкара книжката и след две години връзка го заряза с поредните банални и типични за жена оправдания. След два месеца се хвана с най-добрият му приятел от същата компания, с който също се познава от поне 10 години, и реши че той е перфектният за нея. Нормално, все пак момчето е програмист и печели добри пари. Завъртя го и него и го скара с другия, а най-накрая се опита и на мен да се спусне. Не и се получиха нещата с мен, обаче през цялото време се правеше на неадекватна. Нямала представа как се е стигнало дотук. И това за наивните и неопитни мъже е жена, която не знае какво иска. Това обаче не е вярно! Такива неадекватни ситуации има много и перфектно обмислени. Наполеон си е казал едно нещо за жените и то съвсем резонно. Уважавам факта, че износват девет месеца едно бебе в утробата си, но не мога да намеря друга положителна причина за спечелване на доверието ми. Жените доблестни мъже не харесват, уверих се. Даже нямам 35 години и вече толкова много нагазих в техния свят. Вече става доста дълго това дето пиша. Приключвам дотук и оставям разсъжденията на другите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eed5aa98ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Добре, дядо ти е пил от сутрин до вечер и ти не наричаш това алкохолизъм? Толкова ли беше трудно да предпочетеш приятелката пред ракията? Разбирам, алкохолик не си. Но когато виждаш един човек, който те обича притеснен - по-лесно е да му кажеш, че ще докажеш, че не си пристрастен и спора спира.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 14332bf222
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стигнах до това, че пиеш всеки ден и се отказах да чета надолу.

Щом пиеш ВСЕКИ ДЕН и то ТВЪРД АЛКОХОЛ - значи ДА, АЛКОХОЛИК СИ.
Ако ще не по 150, а по 50 грама на ден - пак си алкохолик, щом е всеки ден.
Все едно пушач да каже, че не е пушач, щото пуши всеки ден, ама само по 2 цигари.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5c08c6a741
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Напълно подкрепям номер 12! Ограничавай се и се лекувай, това е болестно състояние, което трудно се осъзнава от страдащия.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 49f7f9062b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Не съм чел темата, гледам, че в коментарите се дискутира какво е да си алкохолик и какво не. Няма нужда да спорите, световната здравна организация го е определила.

Максимума на нормалното е 210 мл абс. алк., седмично но не повече от 4 дни в седмицата. Т.е. трябва да има поне 3 дни в седмицата, в които не близваш, ама грам, а в останалите 4 дни макс. 210 мл абс. алк. общо, което е примерно 1/2 литър ракия или ако е вино - 2 бутилки, или ако е бира - около 4 л. От там нагоре вече си е чист алкохолизъм.

Тези количества са за мъж. За жена е 140. И тези количества са за хора, които не са бивши алкохолици и нямат наследствена предразположеност към алкохолизъм. Ако са на лице такива обстоятелства е препоръчително дори изобщо да не се пие.

Това "пия ВСЯКА вечер, ама "само" 50 гр" го забравете. Това, че българина го прави масово, съвсем не означава, че е нормално. Това си е пак форма на алкохолизъм макар и по-лека, защото е всяка вечер. Всяка вечер не се пие дори и малко. По-добре пий по 100, ама 4 дни в седмицата, отколкото 50 ама всяка вечер. Защото всяка вечер става навик, а само това е предпоставка за алкохолизъм. А и често тези 50 гр. с времето стават 100, после 200 и т.н.

Ако пиещите всяка вечер по 50 гр. не ми вярват, че са алкохолици и си мислят, че могат да спрат винаги когато си поискат, нека се опитат пирмерно едни 2 месеца да не пият, ама грам. Ама наистина да не пият, а не типично по алкохолистки да си казват "а то една бира не се брои" или "в седмицата веднъж една ракия не се брои". Айде да докажат на себе си, че не са алкохолици и да спрат НАПЪЛНО алкохола само за 2-3 месеца, не повече.

Като човек, който преди години е пиел всяка вечер ви уверявам, че или няма да издържите, или ако издържите бая сериозно ще ви сърбят пръстите да си налеете вечер след работа. Не си давате сметка в колко силен навик ви се е превърнало.

Това е най-простия тест дали сте алкохолик. Ако устоите 2 месеца, без да пиете грам и без да ви човърка отвътре ще се съглася, че не сте, ама силно се съмнявам, че няма да ви човърка.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 07a60f3a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Нека обърнем внимание на номер 10, макар да не е съвсем по темата, коментара му е много добър.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15b3be1886
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Абсолютно подкрепям 4., 6., 12., и 14. Това се нарича битов алкохолизъм. Преживал съм го с баща си. Цялата му съзнателна дейност се въртеше около отглеждането на лозето, виното и ракията и ангажирше всички в домакинството с това. И той не пиеше по много, но редовно. Противопоставянето ми на този домашен алкохолизъм ме направи човека който съм. Абсолютно непуша, и само при голям стрес и умора приемам 30-50 мл концентрат/ коняк или гроздова ракия/ средно 4-6 пъти месечно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a70a87ed5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Благодаря, 15. Просто се опитах да коментирам заглавието. Съжалявам за отклонението.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8162a19f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Човек, нали знаеш, че ей така всяка вечер като си пийваш и след 2-3 години ще си зависим алкохолик ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e4940ece7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   До номер 10- това, че си срещал такива жени не значи, че всички са такива и няма жени, които се интересуват и от сериозни неща в живота. А използвачи и от двата пола винаги ще има

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1b69a066e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Мислиш, че не си алкохолик, но си си точно битов алкохолик. Тези 150 г със салаДка не са никак малко и никоя нормална жена не би се обвързала с теб за семейство. Баща ми винаги е бил същият - от както се помня винаги е имало ракия, водка, мастика, бира на масата. Накрая получи цироза и от тогава според него въобще не пие - само бира, но тя не била алкохол. Точно това е мисленето на един непоправим алкохолик. Помисли си дали искаш да бъдеш такъв и дали ракията е по-важна от любовта и семейството.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aca4340940
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Тая история е една идилия.

Ти си имаш ракийката и женицата.
Жената си има семейството и мъжа.
Мъжа си има жената и спокойствието.
Всички си имате всичко, че и някой и друг бонус.


Сипи си една скоросмъртница, пускай Планета и си свиркай. Животът ти е прекрасен.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 588f173864
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Един от критериите за придобита зависимост към алкохола, отново според определението на СЗО, е увреждането на отношенията с околните. Видно е, че заради пиенето си разрушил връзката с приятелката си. Но, ти се успокоявай, че майка ти обичала баща ти и така, и хич не му брояла чашите. А и ти си все още само на 26, а вече си затънал.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 34a09f5af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

24.   Тук повечето коментиращи са жени. Ясно си пролича особено, когото се нахвърлиха върху момчето, като го заклеймиха за алкохолик. Алкохолик, ама бившата му омъжена приятелка се чука с него. Нея що ни я заклеймихте като курва. А, защото няма международни критерий за курва, а за алкохолик има.
Ами тогава защо ясно не кажете - българската нация е една алкохолизирана нация. Ама не само мъжите пият, о почнаха и жените и то със скорост.
Питам ви пак: българската нация алкохолизирана нация ли е? Или може би алкохолик е само авторът?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1641c89fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Авторе, не си пияница. Обикновен селяндур си си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3c17a7bb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ужас! За алкохолик не знам, но неграмотен и незрял-със сигурност!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7584e3ab88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 22
Братан! Още от втория ред познах, че си ти човече. Прав си с коментара, животът е кратък. Нищо не е перфектно.
Поствам втори коментар след 8. Бившата си е намерила причина да му бие шута и да си намери друг. После е споделила причините и на втория да му слага рога, но вече с дете малко е променила тактиката. Не става за монахиня тази мадама - само това казвам.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 349898f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   По - спокойно 24. Алкохолизма няма връзка с това кой колко и с кого се чука.

Отговарям ти и на въпросчето - да, българската нация е алкохолизирана, и то още от време оно.
Но да, и авторът е алкохолик. Каквото и да напишеш нищо няма да промени, нито да омаловажи факта, че ТОЗИ АВТОР ИМА ПРОБЛЕМ С АЛКОХОЛА.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 638363c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

29.   Купища глупави коментари и отчасти някоя истина.
Автора не е алкохолик със сигурност. Това че си пийва ракия е чудесно . Обаче има доста по-голям грях, прелъстил е омъжена жена.
Всеки мъж трябва да изпива поне по една 1,2 чаши ракия вечер и да си позволява да повишава тон поне веднъж седмично.
Жените им също според възможностите се за да изпадат в нервни кризи, и да не се чувстват объркани и неудовлетворени. Обаче става въпрос за хубава домашна ракия.
Това като профилактика срещу объркания и ненормален свят,който ни създадоха,банда скрити перверзници с печатници за фалшиви хартийки.
Дали човек ще стане алкохолик, перверзник или нещо др. Всичко е до самоконтрол. Нима няма хора ,които злобата и интригантстването не ги изяждат и да не пият , кел файда.
Писнало ми е да чувам разни безгръбначни , които обясняват как не трябвало де се пие изобщо. Че колко доктори пият марков алкохол и ракия представа си нямат, ама тичат при тях когато се наложи нали.
Колко хора хора са затъна до до гуша в грехове и невидими пороци,но понеже не пиели и ще ми дават акъл. Ай сектир.
Аха и да не забравя- не пийте бира много е вредна пълна с химикали и лайна ,само марков качествен алкохол или при възможност добра домашна ракия.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0e60ce6b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

30.   24, защото, за да обявят критерии за курва, трябва да ви изложат и вас, мъжленцата, яко. Навсякъде е пълно с мъжки курви, ама на вас ви е простено и даже не се брои, само защото сте мъже, а жените са курви само защото са се родили жени, нали така? Много сте жалки с вашите двойни стандарти.

Що не вземеш да прочетеш темата "Секс със непознат"? Там авторката споделя, че е спала с момче, с което се познава от часове, после той почнал да я плюе наляво и надясно, че е курва, мърша и прочие. И в коментарите една камара мъжки курви се изредиха и те да я плюят, а никой от тях не каза лоша дума за момчето. Нали той е спал с авторката, което значи, че и той е като нея, и той се е съблякъл часове след като се е запознал с нея. Е, тогава какъв е той? Чиста курва. А, извинявай, за него се брои. Само жените са курви и те са виновни за всичко. Мъжете явно са се родили невинни и с позволение да правят каквото си искат.
Честно да ти кажа, рядко съм срещала жена, която да е по-курва от мъж. Огромен процент от мъжете са курви и в червата си, ама и страхливци, защото не им стиска да си го признаят. Оправдават се с какви ли не жалки, смешни, нелепи и абсурдни оправдания, с което стават още по-големи КУРВИ. Мъжемразка съм заради такива и все повече расте омразата ми. Опичайте си акъла, мъжките курвета, че след време ще затънете в собствените си лайна.

И, да, авторът е алкохолик. Откъдето и да ги погледнеш 150 гр твърд алкохол, и то всяка вечер, са си прекалено много. А онази другата, за която споменаваш е курва, да.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 26772d190f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   До номер 20. Има и се броят на пръсти. Не само 10 е попадал на често срещаните. Има доста сериозен проблем в женската част. Както и да е. Щом колеги на около петдесет със семейство и жени викат че младите момичета са тъпи на гъз...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 389f64bb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Мъж съм, но според мен ти е много алкохола. Пробвай да не пиеш един месец, няма да можеш, значи си алкохолик битов. Но не вредиш на никого с това, така че карай си кефа.

Обаче, супер отвратително е, това което правите с бившата ти. Всичко се връща, все в един момент ще разбере съпругът, не се мисли за най-великия човек.

И да те питам какво ще я правиш/за какво ти е тази повлекана с чуждо дете?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 04e6183299
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   Номер 31, от край време жената е ясна за мъжа, тя не е сложно създание. От определено време станаха известни писатели "лузери" и друго мнение се прокара сред наивни мъже. Жената далеч няма качествата на мъжа, история обаче се учи все по-малко и това видимо се отразява. Жената е като удавник, за каквото се хване - хване, ще обича всеки покровител, не трябва да ги виним - природа. При нас е обратното, много жени могат да ни дадат нещо, но нашата любов е повече от услуга. При тях никак не е така. От малки се влюбват за два комплимента и цвете, нещата по-късно просто сменят формата и стойносста. Те разбира се вярват, че обичат, колкото и да се сменят обектите на тяхната любов, и всеки е единствен докато не стане пореден. И тя просто се е заблудила, всъщност била е заблудена от някой подлец, тя не е виновна :д. 19

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 04e6183299
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Номер 30, ние няма нужда да я четем, прочети я ти. "Барем" разбереш как са стояли нещата и как винаги ще стоят. Не е двоен стандарт. Едно е да кажеш:"вкарах го" и съвсем друго "вкараха ми го". Нали знаеш мъжете като ни прецакат какво казваме:"пре*баха ни". При голяма част от вас жените това е просто често действие, толкова често, че ви се струва нормално да е със сто човека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 04e6183299
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   24, има си критерий за курва и една не малка част отговарят на него. Някои се оправдават с малките си "бройки" - не са релизирали потенциала си "сиреч" :Д.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 35339812ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Номер 10, то ясно, че нямаш 35 години, но имаш ли поне 10? За какви капацитети говориш с твоята празна глава? След "капацитета" спрях да чета и избухнах в истеричен смях... Предполагам да не отваряме темата за мъжкия "капацитет". Няма да ти хареса.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 01243f3c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   36 То мъжкия им капацитет се вижда. Отхвърлени и от българки и чужденки, обикалят цял живот най-евтините проститутки и си висят във форума с баналните, неадекватни заучени фрази за курвите и смешните им безсмислени двойни стандарти. То друго не им остана на горките... Има ли смисъл човек да се занимава да им обеснява и да ги мачка още повече, колко по-смачкани да станат, то вече няма накъде.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2fde03386c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Интересно, как всички обсъждат Автора, че е алкохолик и много малко коментират жената с която си ляга. Според мен в цялата история тя е тази с обърканите приоритети.
Първо била с момчето, изоставила го, защото пие, намерила перфектният, добър и щедър мъж, който и осигурява всичко ама пак си ляга с предишния. И двамата ги баламосва толкова добре, че не знаят къде се намират.
Авторе от цялата история разбрах, че в очите на тази жена теб не те бива в нищо, освен в леглото. Не ставаш за съпруг, не ставаш за баща, ставаш само за секс.

Ледената

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a849197c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   В продължение на коментара на номер 30 ще кажа следното. Моите наблюдения са, че всички мъже искат да са курви, но само един определен процент успяват. Останалите, понеже не са достатъчно желани за да реализират същността си, се озлобяват и почват да наричат жените курви.

А авторът определено си е битов алкохолик. Нормално е момичето да се стресне, особено ако е имала човек с такива проблеми в семейството. Друга тема е какво правите и двамата сега. Като толкова се имате, пък вземете се.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 42cc535457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Ако мисълта, че не е много това количество и се контролираш те успокояват -ок. Ще спиш спокойно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f08558bf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

42.   Тука комплексарите яко оплюват жената, с която авторът спи и я наричат курва, но и авторът също е курва, щом спи с омъжена жена. Това защо не го споменахте? Не ви изнася, нали? От българският мъж, по-голям боклук няма никъде.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1abb9921e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   42, има - ти. Да можеше да четеш, да видиш как и той търпи критика в горните коментари. Не е вина на българския мъж, че никой не ще отрепка като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 19088c7cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   И аз подкрепям автора. С мъжа ми си пийваме минимум 5 дни в седмицата по 1-2 чаши вино вечер. Не ме интересува дали някой мисли, че сме алкохолици. Никога не сме се напивали, от 25 години си живеем така и не се е отразило на здравето ни. Дядовците ни и на двамата пиеха като смоци и то много повече от нас и си отидоха щастливи над 85 годишна възраст.
Остави ги тия кекави американци, дето като пийнат една бира се напиват и после пишат статии, че ако си изпиеш 100 г ракия ще умреш. Престанете да се поддавате на предразсъдъци и да плашите хората. Всеки организъм е строго индивидуален и гаранция няма, така че по-добре си живейте. Ако някой има неблагоприятна генетика ако ще и с цветен прашец да се храни, да не пие и да не пуши, пак ще пукне по-бързо от човек със здрави гени, който пие всяка вечер.
Авторе - бившата ти е грозно меркантилен човек и съм съгласна с номер 5, че се е уплашила, че няма да може да те контролира. Сега хем използва горкия си мъж да я издържа, след като тя
е благоволила да роди едно дете, хем хубав секс не и липсва.
Но се замисли къде попадаш ти в тази картинка и дали не позволяваш да те използват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: e2b806142a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Авторът. Вие хубаво ме оплюхте не ви се сърдя, желая ви съвършенство и съвършен живот. Искам само да ви кажа, че с момичето сме вече официално заедно. Тя се премести при мен заедно с детето си. В процес на развод е. Чакаме и наше дете, т. е. тя е бременна от мен. След нашата раздяла набързо се е омъжила. Майка и има голяма роля за това. МлОказва се обаче, че мъжът и страда от аутизъм, който не е силно изразен за сега, но с възрастта се увеличава и положението ще му се влошава. Човекът е правил секс с нея, за да я забремени и до там. После никакво желание. Има моменти с дни да се затваря в себе си и да не общува много много. Няма изразено отношении към детето си, т. е. целувки, гушкания, приказки игри и т. н. Заради заболяването работи и в местната библиотека, ама кой да се сети. За това му заболяване никой тя не е знаела, нито майка и.
Така, че решихме да сложим край на това криене и да излезем на светло. Може да съм пияница и професионален алкохолик, но ми стиска да приема човекът, който обичам с дете и да го отгледам като свое. С мойте родители нямам проблем, с нейните също. Майка и клекна и няма къде да ходи ще слуша иначе и хлопвам вратата. Тя говори с родителшти на момчето и с него и се надявам да са си разбрали. Тя е млада жена и не може да се зачерни по този начин. Такъв живот би бил самоубийство за нея.
Желая щастие на всички

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker