Помощ, баща ми си има любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ, баща ми си има любовница
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2565 пъти
Здравейте, съсипана съм не знам какво да правя от много години живеем в чужбина цялото ми семейство, баща ми замина на българия с цел ремонт на къщата и там вече в БГ 6 месеца. Проблемът че е хванал буквално с проститука която е по малка от мен аз съм на 25г жена. Имам достъп до неговия фейсбук (той много добре го знае това) защото някой път като трябва да праща работи или нещо свързано с работо не може да се оправи и аз влизам вместо него. И така пак се наложи и какво да видя някаква му пише постоянно колко го обича и той и казва колко много я обичал били са зедно даже му прати снимки как се целуват. ОТКАЧИХ! Защото той винаги е бил до мен беше най страхотния баща за мен даваше всичко и не съм си представяла че ще го видя в така светлина събитята се развиха преди 2 дена много го намразих и не искам да го видя повече. Не мога да си помисля и да кажа на майка ми. Пратих му съобщение защото не можех да говоря от РЕВ и му казах да се прибира преди наще да раберат или повече никога да не го виждам. А той отговори "ей пикло внимавах как говориш с баща си купи ми билет като си много отворена" откачих още повече много съм нарена много го обичах все едно че е друг човек тази напъно го е омагйосала. Дайте ми съвет не мога да гледам а в чужбина знаете как е високи наеми и винаги е бил с нас ... не става въпрос за пари изобщо но не мога и да се махна в момента а не искам да го виждам и да лъже майка ми и мен като се прибере (ако се прибере) ..

Моля дайте ми съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8c28d2f23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах от какво точно си съсипана? От това, че в чужбина е скъпо, а баща ти винаги е бил до теб и е плащал сметките, а сега не знаеш дали ще продължи да го прави ? От това,че се е хванал ,,буквално с проститутка"? Ако беше такава, нямаше да му пише,че го обича! Много бързо го намрази,въпреки,че цял живот се е грижил за теб и за семейството си. Ти какво си дала за него? Всеки има право да преживее малко любов , това е най-прекрасното, което може да ти се случи, а така бързо отлита!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 83aad22acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Баща ти е баща и МЪЖ преди всичко. Няма да му четем морал, а ти е добре да разделяш ролите и да не се съсипваш за неща, които не го правят лош баща. Нямаш право да го командваш. Това е неговият живот и не ти си тази, която ще определяш той с кого ще спи и какво ще прави. Ти си на 25 гледай си живота и се радвай на страхотния си баща. Отношенията с майка ти са си негова работа. Не знаеш а и не ти е работа да знаеш какви са им отношенията. Може да нямат никакъв интимен живот, да са били заедно само заради вас. Не го оправдавам, не ме разбирай погрешно. Но това е неговият избор и неговият живот. Пак ти казвам, не знаеш какво става между тях, какво е преживял в чужбина особено в началото и колкото и неприятно да ти е в момента с този любовна авантюра явно е щастлив.
Не е коректно да лъже майка ти. Безспорно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aba1823f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ти като си на 25г би трябвало вече малко от малко да имаш някъкъв разум и поне за малко да погледнеш трезво над нещата. В живота се случват и такива неща, никой не е имунизиран. Постави се за малко на негово място, запитай се защо аджаба е тръгнал да изневерява, можеш ли да гарантираш, че живота му с майкати е цветя и рози и тя е някаква богиня и светица и му дава всичко от, което има нужда. Нарекъл те е "пикла" понеже си реагирала като такава, защо не се опита да поговориш с него като зрял човек и да изслушаш неговата версия. Може да е нещо моментно, само за забавление пък и може с жената наистина да се обичат и да искат да продължат живота си заедно, това няма да го спре да бъде твой баща.
Ще ме извиниш, но с претенциите ти, че си жена изглеждаш смешна, по-скоро мисля че си някоя тийнеджърка на 15-16г.,токова впечатление създаваш.


Ледената

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54f83f150b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Като му изцоца парите ще спре да го обича. И той ще се върне при вас като посран.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3a577228d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   еми 3, аз пък не знам какъв ще е този 'МЪЖ', дето и с фейсбук не може да се оправя. А ти по-спокойно с това мъж та мъж.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e8349fdb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не оправдавам баща ти, но поне беше редно първо да изслушаш неговата версия. Може да не е точно така, както си го представяш. Може примерно с майка ти да имат отворена връзка, може да не се разбират и да са пред развод, може тя да не му е пускала от 2 г. примерно, може и майка ти да му е изневерила първа, може много неща. Може би затова е реагирал така, защото си има основателна причина и той за себе си си е прав и чувства, че го обвиняваш и му се месиш, без да знаеш цялата истина и какво го е подтикнало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6676b3ec97
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   мда, съгласна съм с предните коментари. За 25 годишна реагираш незряло и детински, писанието е най-много за 15 годишна. Наистина си реагирала като пикла, каквато си всъщност. Баща ти е изневерил на майка ти, не на теб, какъвто и да е, е бил добър баща поне до момента и му дължиш уважение.
Наистина не става ясно от какво точно си съсипана, от скъпотията и евентуалната перспектива да останете без спонсор или от това, че страхотният баща вече не е толкова страхотен. Не забравяй, че това е същият човек, който те е отгледал и е бил до теб досега. Аз по никакъв начин не одобрявам изневярата, но може с майка ти от години да не се разбират, номер 8 ти написа доста верни неща.
А като си толкова съсипана, всеми да се изнесеш на квартира, работи, плащай си сметките, достатъчно голяма си, за да си самостиятелна и да не се съсипваш така и да откачаш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9fd974e44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, знам че си наранена, но на 25 години трябва вече да си научила какво значи личен живот и как нямаш право да се бъркаш в любовния живот на баща си. Това, което е направил е само и единствено негова грижа и съответно само той ще си носи отговорността за последиците. Единствено майка ти, в качеството си на негова съпруга, може да му търси сметка, но не и ти! За това, баща ти е прав, не се меси в неща, които не са твоя работа! Да, можеш да му кажеш, че знаеш, че се чувстваш наранена, но не и да го заплашваш и да поставяш ултиматуми.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 278ce54114
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Глупости! Никакво оправдание няма за семеен мъж. Изневярата е грозно нещо. С нея омаловажаваш стойността на семейството си. Ако искаш да ходиш с разни жени, разведи се и тогава. Съвсем основателно е травмирана дъщерята. Не му прави чест на тоя мръсник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d1b17a6e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма оправдание за изневярата. Това е. По-долна, мръсна и гнусна постъпка НЯ-МА.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a37c2e894d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Баща ти е пълен боклук, че се е хванал с маце по-малко от теб. Типичната криза на средната възраст. Понеже не е вкъщи и си позволява волности. Но малката пикла е любовницата, а не ти. Ти си му дете, отгледал те е , и имаш правото да държиш сметка. Да,не си съпругата, не си майка ти, но имаш известно право. Все пак имаш правото да знаеш какви ги върши човека,който те е създал, и защо пропада така. А това колко е бил щастлив, както се изказа някой по-горе , са пълни глупости. Завъртяла му главата някакви малка пикла, и той обижда собственото си дете, а своята грешка не вижда. Страх го е да не кажеш, защото знае, че няма да му се размине и ще остане на улицата. Затова си къта с келешката и така.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a37c2e894d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Децата не са безгласна буква в отношенията между двама родители. Виждаш ги, че са големи, и пак правят простотии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54f83f150b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Както се казва чуждо дупе не боли... Почти всички скокнаха да обиждат момичето, отвратено от лъжата и предателството, само че ако се случи в техните семейства и изневерят на тях с някоя по-млада от собственото им дете, едва ли ще изкарат себе си виновни, че не са задоволили всички желания на разгонената си "половинка" и не са му/ѝ дали достатъчно грижи и любов.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4cef6b0200
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ОТ АВТОРКАТА към повечето коментари:Не мисля че съм казала че живея с родителите си? Бях и под ефект когато го написах това и може би затова изглежда незряло. Аз сама и без родители бих могла да се оправя както и се оправям, от никой не очквам нищо напротив. Просто съм шокирана защото сме страшно близки особенно аз и баща ми и винаги за мен е бил най прекрасния човек , мъж и идол ако щеш. А сега не мога и да го погледна аз му пращам пари за ремонти защото един ден искат да се установят в българия а аз да си продължа живота където съм, а той ги дава по проститутка (не е обикновенна жена а е истинска профисионална проститутка, иначе не бих я наричала така) ами как няма да ме е ЯД? Просто съм много разочоравана и знам че това за повечето хора е нормално но когато имаш такава връзка с родител само тогава някой ще ме рабере.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3bf4cb81de
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Решението е да натириш майка си да се прибира и тя в БГ. Тя не го държи с нищо друго освен с къщата, която най-вероятно е съпружеска собственост. Ако тя поиска развод, вероятността той да изгуби половината си имоти може да изплаши или него или любовницата му и нещата да спрат дотук. Ако пък реши да тегли докрай, може и да се разведат и ти да изгубиш половината си наследство. Той е бил грижовен баща когато си имала нужда от това. Сега си на 25 и трябва да се оправяш сама. Въобще няма нищо чудно в това мъж в такава възраст да изпраска някоя по-млада от теб, ако му се отвори възможност. Мъжът се възбужда от похот, а не от спомени и привързаност. Похотта възниква от вида на някоя 20-годишна мацка, а не на 50 годишна бабичка. Още повече пък като живее отделно толкова дълго. На вас в БГ това ви стана модел за семейство - единия в БГ, другия на края на света и си мислите, че някой от тия двамата не върти тайни афери. Да, ама не ! Опичай си акъла и се учи какво те чака и теб за вбъдеще. И без това на 25 вече не си първа младост.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54f83f150b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   18 Дъщерята на 25 не е в първа младост, а дъртия пергиш баща ѝ на 50 е тийнейджър!? Баси простотиите .

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3a577228d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   еми спри му паричките тогава, нека се научи сам да си плаща за курвето

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a37c2e894d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   18,
Тия, дето сме над 25, сме вече стари. Странно как това в този форум се отнася само за жените. Иначе за мъжете и на 60 да са, са младежи и едва ли не, още ги бива. Двойни стандарти.
По темата- бащата ти просто кара втори пубертет. Наричайки те пикла, не му идва на акъла, че на ръцете на същата тази пикла ще остане като остарее. Че същата тази пикла ще го направи дядо. А неговата малка свалка отдавна ще го е зарязала и няма и да го погледне като стане на 70-80 години. С чиста съвест му кажи и това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3bf4cb81de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 18: Знам, че на жените не им харесва написаното от мен, но по-добре да чуете и мнение различно от своето. Дъртият пергиш не го мислете, той явно се е уредил. А авторката има горе-долу 5 години да създаде сериозна връзка с мъж, от когото после да има деца и ако ги изпусне се почва с мега драмата...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6676b3ec97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   авторке, аз лично ето оттук си направих извода, че страдаш заради скъпотията и че баща ти може да не ви издържа в чужбина с майка ти: "а в чужбина знаете как е високи наеми и винаги е бил с нас ... не става въпрос за пари изобщо но не мога и да се махна в момента "
Тук никъде не пише, че си самостоятелна, напротив.
В коментара пък пишеш, че ти му пращаш пари, т.е. той зависи от теб. Ти си знаеш защо смени версията.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5887f2dd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, мислиш като тийнеъджърка. Та ти си на 25 години, би трябвало да си гледаш собствената връзка и живот. Родителите ти да се оправят с техните си отношения. Всичко може да е: така да са се разбрали, майка ти също да има някоя авантюра настрани, да са решили да си разнообразят живота, абе всичко. Но то не е твоя работа. На теб добре ли ще е баща ти да ти вдига скандали, че си се целувала с някой? Понеже не обичаш само него! От един момент нататък деца и родители стават просто приятели и така, както не бива да ревнуваш приятелката си от новото й гадже, така не бива да ревнуваш и баща си. Поведението му е въпрос на негов личен избор. Не те е захвърлил малолетна на произвола. Отгледал те е, изучил те е, погрижил се е за теб, а сега пък, според теб, трябва и да ти се отчита за сексуалния си живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1489d98bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Друга гледна точка...това с достъпа до социалната мрежа не е случаен ...иска да бъде видян ..и още повече с неприемливо млада жена ...този човек си отмъщава ...наваксва..кой знае какво му е било тия 25-30 години.

Сепултура

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7396a18760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ти с всичкия си ли си? Бракът е на родителите ти, не е твой. Ти не поставяш ултиматуми на баща си относно отношения, които буквално не ти влизат в работата. Буквално. Как продължават нещата избира съпругата му, не ти. Ако искаш тя да знае, можеш да ѝ кажеш. Ако не, не. После тя решава какво ще прави с брака им, как ще действат по-натам. Това са взаимоотношенията на родителите ти. Този човек може да е постъпил долно, грозно, жалко, но това не е твоя работа. Той към теб си е извършил бащинския дълг, той продължава да ти е родител. Можеш да си му обидена, можеш да си възмутена, можеш ако искаш да си в еуфория. Това обаче е чужда връзка. Знай си границите.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 15c130a587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Няма значение, че ти е баща и те е гледал. Щом е посмял да ти говори така трябва веднага да кажеш всичко на майка ти. Поне снима ли какво са си писали, защото той може да изтрие всичко и да отрича до края на майка ти. Поне можеше и пред теб да измисли някаква лъжа или да отрича много, ама глупакът веднага е започнал да те обижда. Остави другите коментари. Те сигурно или изневеряват или са хванали мъжа/жена си в изневяра и се правят, че не знаят защото им е по-удобно да са с тях, заради пари или добро домакинство. Ако не кажеш на майка ти, значи не уважаваш и нея. И ще я оставиш да прекара живота си с един Лъжец.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker