Разделихме се след глупава караница... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме се след глупава караница...
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 6148 пъти
Здравейте ще бъда възможно най - кратка и се надявам страшно много на вашите съвети подкрепа и помощ.
С приятеля ми бяхме заедно почти година. Сега на 23 щяхме да направим 1 година, но уви... разделихме се преди 4 дни. И аз незнам как стана всичко, просто се скарахме отново , а той е на 24 аз на 17 пропуснах да кажа... скарахме се заяждахме се и накрчая аз исках да говорим за нас да се оправи тази караница, но той не пожела. Той много рядко говори за някои неща които го питам. Тогава той ми каза, че няма какво да говорим колко пъти да говорим едни и същи неща искал да се прибира спяло му се... Аз се ядосах, че за пореден път така става, и му казах " Или ще говорим или се разделяме още сега " тогава той каза " Хубаво разделяме се " и аз се обърнах казах му " Сам си го избра " и той отвърна само " Да".... От тогава абсолютно нищо, очаквах да ми се обади , но разбрах , че няма да го направи никога повече.... просто му е по добре без мен. Аз, обаче немога без него ужасно ми е тежко, уж гледам да не се засичам с него да не го виждам , но в малкия град това няма как да стане. Искам, копнея да му трепне нещо и да ми се обади с думите " Липсваш ми ", макар, че знам, че това е невъзможно.... Хората казват " Покажи на едни човек, че можеш и без него и той сам ще те потърси "... това е така, но той не е такъв. Той има его и то огромно. А веше се чудя, дали е от его или просто така му е по добре... Помощ, какво да правя, как да го преживея, дали ще ме потърси...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 092d0b2b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Няма да те потърси и ти сама го знаеш :) Няма смисъл и ти да го търсиш, сега си мислиш че неможеш без него, ама след време няма да мислиш така, ще срещнеш друг и така :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b7aca4ea54
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тази връзка няма бъдеще... няма смисъл от съвет

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 14c24a9488
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ех, че гадно... Хич не е кеф да се разделиш с някого, с когото са те свързвали някакви чувства, но в твоя случай просто си се отървала:) Такъв егоист и простак не заслужава да страдаш за него. В едно много хубаво стихотворение на Дамян Дамянов се казва:

"Ще потъжа, ден - два ще ми е криво, ала от скръб едва ли ще умра!"

И ти няма да умреш:) Разсейвай се с нещо - излез на кафе с приятелка, купи си нещо ново, поглези се по женски в салон за красота, прочети готина книга, изгледай хубав филм... Каквото ти харесва. Постепенно ще го забравиш и няма да усетиш как се увличаш по друг. Като срещаш бившия си само го поздравявай, все едно поздравяваш някой даскал и не му показвай, че ти пука - защо да се възгордява за твоя сметка? Хората преди мен са прави - връзката ви не е имала бъдеще, до тук щеше да се стигне тъй или иначе - по - добре да е по - рано. Успех със следващия!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 892d6818db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   браво на Бороня, всички до сега правилно те съветват - гледай си живота, момиче, че скоро пак ще те грабне даскалото!
Отървала си се!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 36a0326fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   номер 3 : Да така е както казваш, но просто ми е адски трудно сега. Първо, защото адски много го обичам, да имали сме какви ли не скандали и как ли не ме е наричал... и какво ли не, но въпреки всичко сега ми е много трудно. Просто ми е трудно да повярвам как може да е бил с мен и да ми е говорил , когато всичко е наред , такива хубави неща и колко ме обича , а сега просто ей така да си отиде... и да не се сети за мен. Все пак не ми е лесно да започна отначало и да се опитам да го забравя, защото всеки ден го виждам и сърцето ми подскача... Боли ме най- вече от това , че не му пука , че няма да бъда никога вече с него, че никога вече няма да видя на дисплея на телефона ми да изпише " съкровището ми "... , а копнея за това.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 14c24a9488
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съвсем нормално е да ти е трудно и гадно. Все пак аз си мисля, че най - вече ти липсва чувството, че си обичана. В началото винаги е много тежко, но постепенно спомените избледняват. Не мислиш ли, че заслужаваш нещо по - добро? Какво "съкровище" е човек, който те обижда и не се интересува от чувствата ти, казвайки "спи ми се"... Егати нещастника - да се отнесе така с добро и обичащо го момиче... Просто не си заслужава, повярвай ми, той не е мъжът на живота ти. Преди 2 дни аз и моят приятел направихме година - никога не ме е обидил! Нито дума накриво не ми е казал, истински скандал не сме имали никога. Спорове - да, но скандали не е имало. Доста чаках за него. Преди това години наред бях в страхотна дупка, обичах човек, с когото беше невъзможно да имам нещо общо. Откакто започнах връзката си обаче, все едно ме огрява слънце. Аз вярвам, че и на теб ще се случи да имаш такава хубава, хармонична връзка с човек, който ще те обича и цени. Само трябва да си дадеш шанс. Сложи кръст на миналото. Каквото било - било. Оттук нататък идва ред да си щастлива - бъди красива, радвай се на малките неща, учи се добре... и ще видиш как една сутрин ще се събудиш и с изненада ще установиш, че вече не мислиш за тъпака, който те заряза:) Само стисни зъби и бори депресията:) Всеки е бил зарязван или отхвърлян. Щом другите са се справили и ти ще можеш! Успех!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 936311f8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, напълно разбирам как се чувстваш, както Борония каза, всеки е бил зарязван или отхвърлян. С моя приятел се разделихме след 3-годишна връзка, всичко приключи толкова бързо и неочаквано, че дълго време не знаех къде се намирам, буквално не ми се живееше. Най-много ме болеше от това, че сякаш спрях да съществувам за него, не ми се обаждаше да ме попита поне едно "как си". След време разбрах, че и на него никак не му е било лесно, сподели ми, че е плакал и е мислил за мен, но по ред причини не ми се е обаждал, просто така е преценил за правилно. И ти не знаеш сега какво се върти в главата на твоя приятел, може би и на него не му е толкова лесно, колкото си мислиш, на никой не му е приятно да наранява хората, които са им близки. С времето болката ти ще отшуми и ще разбереш, че той всъщност ти е направил услуга, защото няма смисъл да си губиш времето с такъв човек и животът ще ти предложи нещо по-добро за теб със сигурност :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0696936d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Глупавата караница е само поводът, но не и причината да се разделите.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 36a0326fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   NO 3 Сега май се занимава с друга. Със същата с която бившия ми приятел се занимаваше след като се разделихме , сега този прави същото... Как да го преживея като пак това ми се случва и пак след 3 дни от раздялата ни... Боли ме най-вече от това , че вярвах, че няма толкова долно да ме нарани...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7baeb6fcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Хора се разделят и събират постоянно, докато не открият сродна душа, с която да бъдат истински щастливи. Момиче, не се отчайвай, просто не сте били един за друг. Съвсем млада си, за да си позволяваш да те боли така. Да, в началото е трудно, но се стегни и живей. Този човек ти прави услуга като освобождава пътя ти да срещнеш някой, който ще те обича истински. Пожелавам ти успех и не съжалявай за някого, на когото не му пука за теб. Случвало се е на всички ни... и сме го преодоляли ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 36a0326fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   No 10 Знам, че всеки е минал по този път, че на всички им е било тежко. Просто немога да си обесня , как един човек твърди , че те обича и, че иска да е с теб, а след скарване според мен за глупости да постъпи така. Просто аз исках да поговорим , та нали за това сме хора за да говорим и да решаваме нещата , а не да не говорим и да си мислим , че сам проблема ще се реши.... Все пак аз му поставих условието или говорим или се разделяме , поради обясними причини , споменати по - горе. И колкото и да си ядосан и колкото на момента да не понасяш човека , все пак нали уж го обичаш , както твърдеше той , а предпочете раздялата и след 3 дни с друга , за която преди казваше " Тя май боклук "... Знам, че рано или късно времето лекува, но на мен ми се случва за втори път точно това и с едно и също момиче, което застава на пътя ми и при двата случая и то точно след 3 дни.... Вече толкова съм отчаяна, че започвам да се питам, всичко това истина ли е или просто лош сън. Наистина ли пак съм се оставила да ме излъже, човека който обичам по толкова долен , циничен начин...? Аз ли съм проблема или времето в което живеем или в това , че любовта не съществува , а само интересите... Все пак съдя по себе си.. обичам ли някой немога просто ей така да бъда с друг и то след толкова малко време от раздяла... Обичам ли го знам ли , че аз съм избрала раздялата , бих се борила да си го върна... А той просто с лека ръка загърби цялата тази една година.... Как да продължа , чувайки постоянно нещо за него и виждайки го как най-безралично минава всеки ден покрай мен... сякаш съм непозната...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 14c24a9488
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблемът е, че просто не си попаднала на точния човек. Не е от времето, в което живеем - такива проблеми хората са имали откак свят светува и ще ги имат докато има и хора. Любовта съществува. Но просто за нея са нужни двама, а не един който да обича и да се раздава и друг, който само си търси компания, колкото да не скучае. Той и тази след теб я ползва по същия начин, да не мислиш, че много я "обича". Прелита от цвят на цвят и се прави на велик. Когато надуши, че нещата стават сериозни, се изпарява. Проблем в теб има дотолкова, доколкото явно не си подбираш правилно мъжете, но това е въпрос на опит, никой не се е родил научен. Много жени обаче не се учат от опита си и все се забъркват с един и същи типаж мъже, които ги нараняват по еднотипен начин. Не допускай да си като тях, защото те все страдат.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 36a0326fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   no 12 мислех , че се научих след предната връзка , но не успях... права си адски много , но немога да осъзная все още, че всичко свърши и има друга.... адски боли и като знам , че на 23 щяхме да направим година...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 14c24a9488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не се мъчи. Болката е нормална, но си повтаряй, че ще отмине. Все едно чупиш крак - боли, трудно ходиш, караш с гипс известно време, сърби те, после раздвижване... Докато проходиш като преди минаваш през бокли, неудобства, няма как. Станалото - станало. Трябва да стиснеш зъби и да го претърпиш. И да страдаш и да не страдаш - резултатът все същият, само дето ти е гадно. Ще ти мине, случаят не е нелечим:) Разрови се из сайта да видиш колко по - гадни работи има!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 36a0326fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До Борония. След като си писахме тук с теб , той ме потърси ... опрвихме се , но уви .... за 2 дни . На 2 ден бяхме заедно , беше всичко наред , излязохме на ресторант , след това правихме секс ... постояхме заедно още малко и на него му се доспа . Неговите приятели преди това се видяха за около 2 мин и явно са му казали , че ще са в една дискотека навън или вътре незнам ... когато той влезе в колата аз реших да не го питам какво са казали . След като бяхме заедно към 2 часа , на него му се доспа и каза " Мило искаш ли да се прибираме " Аз казах " Ами добре " . Остави ме вкъщи и аз се мотах из дома до към 3 без 15 .. и някак си предчустжах , че той е отишъл до там .

Звъннах му и го попитах " Какво правиш" Той каза " Ем дойдох до Блек тай се казва дискотеката която е и кафе .и продължи нещо да казва , но аз много се ядосах и затворих телефона . След което той започна да звъни , но аз не вдигах и така 3 пъти звънна . След което ми написа смс " Какво стана връзката ли прекъсна " Аз не му отговорих , не сметнах за нужно след като ме излъга . После пак званя и аз пак не вдигнах , след малко ми написа смс " Ехо пиши плашиш ме така " Аз пак не отговорих . После продъжи да звъни и аз затварях отказвах и накраш дигнах и му казах . " Какво искаш и той ме пита какво стана , защо се държа така а аз му казах , че няма какво да му обеснявам ., а той да ме прави на маймуна ... и затворих , той звънна още няколко пъти и това беше .

После аз му се обадих и му казах , утре към 11 часа ще ти се обадя да ми донесеш очилата , той пак ме попита какво стана а аз му казах помисли си сам и той ми затвори телефона . На другиш ден той не се обади аз чак към 5 и нещо му се обадих и му казах да се видим за очилата той каза сега немога довечера и аз казах добре . Вечерта го видях излезе и даже не ми се обади , не ме поздрави а мина поне 10 пъти покрай мен с колата ........

Много ми тежи , чуствам се излъгана отново , използвана , предадена ..... никога не съм постъпвала като него , защото знам , че няма да му стане приятно и ще се ядоса .... Убедих се , че не ме обича , че за него не знача нищо , че му е все едно без мен и че повече няма да ме потърси ...... Незнам какво да правя , пак си помислих , че поне малко му пука за мен ,,но уви ......... Незнам какво да правя вече наистина ...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8db5559dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Обичаш го защото той е бил по-силният във връзката и по-независимият. Нали знаеш винаги единия целува, а другият подава бузата. Това е капан на съзнанието, защото хората сме устроени така, да желаем силно нещата които нямаме. Ако осъзнаеш това, ще се сетиш защо го обичаш? Помагал ти е? Бил е до теб винаги и за всичко. Споделяте си и наистина страдате с проблемите на другия?
Не се самонавивай излишно как не можеш без него.
Незаменими няма :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 889a6a5825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Заеби тоя мухльо не те заслужава : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker