Емоционалната връзка, възможна ли е ....? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Емоционалната връзка, възможна ли е ....?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1093 пъти
Имам нещо което искам да попитам. В момента излизам с едно момче, той доста си ме харесва но е на 31, а аз на 19 е скоро правя 20 мисля, че разликата в годините е голяма. Но той се държи доста добре с мен, мил е и съобразителен. Но мисля, че ще прозвучи нагло защото той ме харесва и се държи добре с мен, а аз в същото време не съм сигурна в чувствата си към него. Не искам накрая да го нараня, той не го заслужава. В същото време пък харесвам едно друго момче, но ме е страх да действам защото не сме точно от едни и същи градове, а той е от града в който уча и се запознахме веднъж в един клуб за настолни игри, играхме помня с него няколко игри и така няколко пъти съм го засичала там и преди няколко дни, случайно го видях в моя град, усмихнахме си се и до там, но искам да попитам как да постъпя в тази ситуация, единственото което мога да направя е да му пиша, но ме е срам, че ще се чуди "Тъс па за ко ми пише" все пак не сме толкова близки. Истината е че е трудно да обичаш някого, насила. Но и е доста трудно да се намерят, общи споделени, емоции от двама души. Не искам да разочаровам единия, защото е наистина, много човечен и ако бях наистина толкова влюбена сигурно изобщо нямаше да ми пука, че е толкова голям, годините са просто една цифра.

Преди пък една година работих в един супермаркет и много харесвах заместник управителката на магазина ( не че съм лесбийка) просто имах много силни емоции към нея, винаги на работа се радвах като я видя, просто ми беше приятна. Е малко беше строга в началото и от време на време, ама имаше моменти в които е и много мила и нещо в нея ме караше да я харесвам много. И така когато тази работа почти приключи, повече ми беше гадно, че няма да я виждам. Много пъти дори съм я и сънувала, но както и да е не мисля, че имах право да мисля за нея по този начин, тъй като тя беше доста по-голяма от мен.

Това за работата го споменах защото така както чувствах тази жена не чувствам този на 31 (въпреки, че той ме обича) е но това е минало и искам просто да го забравя, защото така и така се срамувах от себе си, защото въобще нямах право въобще да я и харесвам. И най-важното е според вас да се се опитам ли с онова момче, което ме привлича въпреки, че е много възможно и него да се мъча да забравя. Стана доста дълго^^ без нагрубявания ако може, реших да споделя нещо което много ме мъчеше миналата година.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: f774d7d152
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, щом казваш, че този 31 годишния нещо не го чувстваш... ами по-добре не се занимавай с него. Моят съвет е да се запознаеш с нови хора.


Да вметна, че един 31 годишен от одавна вече не е никакво момче.
Да, вярно е, че годините са просто цифра, но разни такива 30 плюс годишни 'момчета', които се занимават със значително по-малки от тях, в повечето случаи са някакви закъсляци и големи комплексари, които се опитват да изживеят неща, за които не са имали смелост, когато действително са били в момчешка възраст. Това не означава, че няма шанс един такъв да не обича, но обикновено с времето ще се окаже един доста токсичен човек поради най-различните си комплекси.

Ако все пак събереш смелост пиши да излезете на този другия, дето казваш, че ти харесва. Пък ако те отхвърли - ами здраве да е, няма да е края на света. Докато ти сега като вкарваш надежди на този 31 годишния, ама не го харесваш действително, то най-вероятно ще го сбъркаш още повече емоционално и следваща след тебе, която ще го хареса, ще го отнесе...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54bb552edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тоз Но. 1 много ги разбира тия закъснелите комплексари бре. Ами ако е бил в дълга връзка и накрая разбира че приятелката му е изневрявала с 6? Ами ако е бил използван за едно или друго? Ами ако е имал дете което е починало и затова са се разделили с приятелката си? Какво разбираш ти изобщо, че си тръгнал тука да рамкираш хората.

Момиче още си наивна , не знаеш какво искаш . Моя съвет е да пишеш на онзи от залата. Или намери начин да се сближиш. После ще видиш че и той е като всички други , като ти поотшумят емоциите. После потърси 31 годишния , може би ще си малко по зряла са него тогава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker