Питане към жени и мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Питане към жени и мъже
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2093 пъти
Интересно ми е при вас как става избора на партньор. В смисъл в кой момент от запознанството решавате дали изобщо бихте дали шанс на някакви любовни отношения. Да речем ако се запознаете с човек, още в началото на запознанството ли вече имате идея дали го харесвате, дали изобщо е възможна връзка между вас или това става с времето? Ако примерно човека в началото не ви е харесал като евентуален партньор, това означава ли, че с времето това няма как да се промени или е възможно да започнете да го приемате по различен при определени обстоятелства? Или пък никога в началото нямате представа и всичко ви се изяснява с времето? Или може би нещо по средата или зависи от конкретната ситуация?

Не знам дали се изразих добре, но мисълта ми е доколко ви е определящо първото впечатление, казано на кратко. Ето например едно момче в предните теми пише, че жената не го е харесала и му е казала да не се надява, но той пита все пак възможно ли е да се случи нещо, ако по някакъв начин успее да ѝ влезе под кожата.

И ще помоля да посочвате пола си, за да се види дали има разлика в това отношение при отделните полове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: d007942a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото впечатление понякога лъже. Доста често даже. Аз лично гледам дали гледаме в една посока, дали е сериозен човек, дали си държи на думата и дали си изпълнява обещанията. Също и дали послъгва и то за глупави, дребни неща. Как се държи при конфликти също, дали избухва, мълчи или обижда.Хората в началото се стараят, но с времето се разбира кой какъв е.
Жена на 27

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a433e3cd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първото впечатление понякога лъже. Имам предвид, че ако някой се опита да опознае някого повече, може да си промени мнението за него и да го хареса.
Иначе аз малко трудно се влюбвам, трябва или да ми хареса на пръв поглед като външност, или да общувам с нея. Извинявай ако те обърква коментара ми.

М20

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 79305fc6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като мъж за мен е важна външността. Жените няма да ме разберат, но за да се отключи мъжката ми същност и привличането към жената, тя трябва външно да ми харесва. Иначе нищо не става и нищо специално не чуствам. И за да не е егоистично от моя страна, гледам и аз да изглеждам добре и да прилагам високи критерии към себе си. Веднъж привлякла ме, се опитвам да разбера дали има интегритет т.е. разминаване между думи и действия, моралните ѝ ценности, дали вдъхва доверие, дали е лоялна (трудно е за разгадаване) дали е мила и благосклонна, дали проявява емпатия, чуство за хумор, който да ми допада и т.н. Общо взето доста качества, които само с времето се схващат.

М49

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: db12fb8fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена. При всяка моя връзка беше напълно различно. Когато срещнах съпруга си, нищо не изпитах, даже ми се видя малко глуповат. Към днешна дата съм лудо влюбена в него и се чудя как е било възможно толкова дълго да го отбягвам. Със студентското ми гадже се карахме като куче и котка, не можехме да се понасяме просто, докато един ден не ме сграбчи и целуна. И край! Имахме чудесна връзка 5 години, до днес сме си другарчета, но бяхме от различни държави и така и не се събрахме. С друго гадже пък бяхме съседи. Сигурно милион пъти сме се разминавали по улицата без да си обърнем внимание, докато един ден се заприказвахме и той ме покани по комшийски на обяд. Допаднахме си, срещите зачестиха, влюбихме се, заживяхме заедно, но той, за жалост, почина. Най-кошмарната ми връзка е била с мъж, който само като зърнах за първи път, направо коленете ми омекнаха. Беже като гръм от ясно небе. Влюбих се до ушите и... пълна катастрофа! Най-отвратителният характер, с който ме е сблъсквал живота.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e973c975fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Само секунда ми стига, за да знам дали ми харесва някой или не. Това за външността. А за характера, с времето се разбира кой какъв е, но ако външно не ми харесва, какъвто и да е по душа, няма шанс с мен.

Ж22

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9f7a341c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо забелязвам външния вид. Ако ми допада, тогава има шанс. За да се случи нещо по-сериозно вече трябва и да го поопозная. Но характерът също се усеща много бързо. По-сложното е да хванеш навиците, те лъсват по-късно. Но това няма отношение към привличането, а към търпимостта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bac85a9977
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно така, Номер 5, хубостта и хубавото тяло дано да ви плащат сметките и да ви гледат децата ;). После ревете, че мъжете били такива и такива.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3080c69f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По принцип като някой не ми хареса за връзка начално, не ми се е случвало после да ми хареса. Иначе е имало някакви елементи които не ми харесват в човека примерно един от зъбите му или окосмяването ми се е видяло в повече, но човекът ми харесва и давам шанс. Ако каже, че не и е до връзки и подобни, просто отрязва, но гледа да не наранява другия. Жена съм.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca47a46add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз се запознах с едно момче отначало ми хареса като човек и външно, но не по такъв начин за нещо повече. Обаче след 2 седмици както говоря с него взех да се влюбвам така че може с времето човек да започне да харесва другия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd8157335b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората в 95% от времето, в което са с друг, са пълни лицемери. Някои нарочно, други, за да ги харесаш... Трябва да опре ножът до кокала, за да им видиш истинското лице, а то е най-често уродливо. Никого не харесвам. Забавлявам се както и колкото мога, но нямам чувства към никого. Никой не е заслужил.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ce45e968fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   #7, хубавте мъже не могат да изкарват пари и да гледат деца, така ли? А за теб външния вид без значение ли е, би ли взел някоя 110 кила, ама много добричка?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 218ad0920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена съм, подкрепям номер5. Също така мисля, че при абсолютно всички хора е така, както тя е написала, друг е въпроса, че не всички си го признават, а някои май не го и осъзнават.

към7: защо реши, че красивите и поддържани хора не могат да изкарват пари.. или по-скоро си някой грозник, който го е яд на добре сложените мъже.
Още нещо - темата не е за раждане. Стига сте натрапвали това раждане. Не всички искаме деца, набийте си го в главите най-после. В почти всяка тема, която е за жените или по някакъв начин свързана с жените все ще се намери някой да заговори за деца... Много сте досадни. Като искате направете си отделни теми и там си пишете за деца, раждане, размножаване, издържане на деца и.т.н., но се научете да не оспамвате с тези неща другите теми, научете се на малко такт... и ред... досадници такива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bd082327b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   7, сметките и всичко останало си ги плащам аз. А когато се обвързвам с някого, се обвързвам по любов, а не по изгода. Ти, ако си търсиш мъж, който да те издържа и да те прави на парцал - съжалявам те. Ако не се лъжа, терминът е "любовна проституция", но далеч не всички са проститутки като теб. И, да, харесвам единствено млади, красиви, поддържани, интелигентни, възпитани и МОРАЛНИ мъже. С всичко останало държа да се справим ЗАЕДНО!

Номер 5

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 56f1a7dd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От последните ми наблюдения и двата пола гледат като цяло само външността първоначално. Трябва време, за да разбереш дали характера на човека ти допада. При мен обаче не е така. Интересува ме интелекта, как човекът срещу мен се държи с другите хора и как реагира при определени ситуации, дали има нормално възпитание, дали е забавен и положително настроен. Поне мен това ме привлича. Външния вид е на последно място. Това не означава, че трябва да изглежда супер зле. Иначе ми трябва много малко време, за да преценя някой. Никога не греша. Повечето момичета се държат почти еднакво с леки изключения. Много лесно е да разбереш какво си мислят за теб. Може би трябва да бъдат малко по директни, а не да се държат толкова затворено и високомерно. Това е много дразнещо. Ако си харесаш някой трябва да положиш някакви усилия. За съжаление в много от случаите те са напразни, защото единия прави нещо, другия дори не го оценява и му е все едно.
Бъдете по директни, това е моя съвет.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 91c510c47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   7, какво мрънкаш? Я се стягай, повече от ясно е че си някой разпуснат комплексар!
Alpha, ж.30

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bac85a9977
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ако искам и с 300-400 килограмова ще се хвана. Обаче тия дето много реват сте вие. Хем бил такъв, пък хем онакъв. При мен става все по-маловажен фактор външността. Да, пишат ми първи и то не малко жени, да като външност не биха се вписали в общите разбирания за красота, но ако ще създавам семейство красотата ще е последното, което ще гледам. Има много по-важни неща. Обаче вашите елементарни мозъчета не могат да го приемат. Мислите си, че всички са сбъркани като вас. И не, до сега съм имал готини мацки до себе си. Имал съм и връзки и доволно съм е*ал ;). Ревящите сте вие. А на мен ми писна от такива като вас. Питането в темата е и към мъже и към жени. Външността е важно да е прилична, а не плеймейтска. Веднага си ви представих хилуроновите джуки и колко сте изчекнати от фасони. Ще страдате, помнете ми думата ;).

Колко сте ми жалки само... ХАХАХАХАХА. Първо ги били харесвали много на външен вид, после след 2 дни вече не ги били харесвали, щото като хора не били окей. В други коментари пък не давали шанс ако не бил хубав. Само да е хубав ли се гледа?

Задава се едно поколение с много такива като вас. Такива, които ще страдат. "Много силни" и много "независими жени", с вирнати муцуни и самозабравени.

Онази пък по-горе се била забавлявала колкото и е кеф и никой не заслужавал вниманието и - ХАХАХАХАХАХХХА. Олеле майко. Само да ти кажа, че всяко нещо до крайност е вредно и накрая се обръща. За това его и високомерие ще ги търсите под дърво и камък свестните мъже, но няма кой да ви вземе с тези спрели характери.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3d15ed85e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, не се прави на интересен. Не се получи. Прозира ти цялата душевна помия, злобата и комплексите. Погрижи се и за външния си вид, вместо да пишеш тук. Без да съм те виждала, съм повече от сигурна, че си грозен.
Жените харесват красиви, преглътни го. :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2fdf4fc207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Жените в наши дни - почти всичките без изключение сте нещастни и по-зле от мухи без глави. Нямам никакъв интерес да се правя на интересен пред когото и да било.

Такива като теб ги сменяме всеки ден. Харесва ви или не, вир обичате да сте жертвите и да ви използваме. И ние го правим.

Свикни че си нещастна и такава ще бъдеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker