Колко жени се възхищават на мъжете и колко мъже на жените ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко жени се възхищават на мъжете и колко мъже на жените ?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2296 пъти
Аз се възхищавам на жените. За много неща. Обичам ги изначално. Без преструвки. Без усложнения.

Тормози ме, че наскоро виждам ужасно много теми, които ни насторйват един към друг. Винаги всички се отделят на мъже с/у жени.

Хора! Кого защитавате, егото си ли? Та ние сме създадени един за друг... за добро или лошо. Нека да кажа пак - за добро или лошо! Живота включва в себе си и двете.
Но това не променя факта че сме създадени един за друг.

Знаете ли, малко съм дърт, но помня една България, в която и мъже, и жени се обичаха и уважаваха. Сякаш всички бяхме част от един невидим съдбовен план. Много не го мислехме, правехме деца, здрави семейства и страната ни беше със здраво и непоклатимо общество.

Айде стига толкова, време е вече да спрем да анализираме, да имаме малко доверие в Бога( или там който в каквото вярва) и просто са си живеем живота.

Нека тази тема е само позитивна и от двете страни!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9340bd5185
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фантастична позиция! Браво! Сигурна съм, че с тази нагласа никога не ти е липсвало женско внимание. Знам го, защото с мен е така-мъжете инстинктивно усещат кога са добронамерени към тях и кога е само примамка... така и не успях да науча на това приятелките си. Разбира се, че сме създадени един за друг. И разбира се че не лесно да се запази уважението и толерантността ни при тази интересна епоха, в която живеем:) компромисите са безкрайни, но е важно да уважаваме себе си. Важно е, и да даваме С любов. Да направиш веднъж месечно любимия сладкиш на мъжа си. Да казваш на жена си, колко е хубава. По-малко егоизъм, и повече лична отговорност откъм думи и действоия:)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19c4a69e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е, прав си. Светът не може нито без мъже, нито без жени. Проблемът може би идва от там, че през последните години, под влиянието на различни модерни тенденции, мъжката и женската роля в обществото и в семейството много се размиха. Вече няма ясно очертана граница между двете и това ни обърква. Според разказите на нашите баби и дядовци и по-възрастните роднини, както и в глупавите романтични филми, които гледаме, качествата, които се ценят у мъжа и у жената и понятия като любов и семейство са едно, а пък в съвременния свят виждаме, че са друго. Светът се е променил просто. Но все още се намираме в някакъв преход между две културни епохи сякаш и не знаем още кое е нормално и кое не.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4297cbada8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз се възхищавам на моя мъж. Вярно втори мъж, първия не ставаше за семейство. Той е страхотен и смятам, че останаха малко такива. Както и малко истински жени. Всичко е еднодневно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c84c0d35a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възхищавам му се, втори мъж ми е, но не е българин, заедно сме 10г.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e30e0ea461
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Много обичам мъжете, чувствам се свързана с тях и знам, че няма да съм завършена без мъж до себе си. За съжаление, и от двата пола има такива, които са се озлобили и настървили и търсят поле да излеят омразата си. Затова ми харесва и посланието на автора, много вярно и на място е. Има хора, които са готови да предложат много и да оценят, когато им се отвърне със същото. Дай боже всекиму повече такива в живота му.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 066624f27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти се възхищаваш от жените, защото си на възраст и си отрасъл в друга среда в която е имало причина да им се възхищаваш, но сега нещата са други. Сега жените са надути, смятат, че като си мъж им дължиш нещо, мозъците им са промити от феминизма, опитват се да подражават по-поведение на мъжете, интересчийки са, не обичат мъжете затова, че са мъже а за това какво могат да им дадат, не уважават мъжете пак поради феминизма (в мала азия например жената нарича мъж батко, държи се уважително, скромна е и смирена а в държавите с наслоения на феминизъм има една прикрита омраза, реваншизъм, състезание и желание да експлоатират мъжа). На запад мъжете се оказаха мишки и клекнаха пред подобно отношение, но тук е Европа и особено източна Европа - Вишеградската четворка и надолу към юг мъжете са замесени от друго тесто и не търпят себични феминистки и използвачки и тук удариха на камък. Затова влязохме във война с феминизма и тези представителки на жените, които искат да се възползват от него и забравиха род и родина, затова и ние забравихме, че са ни род и дори, че са жени (те и без това не го демонстрират с поведението си). Затова и се мразим с тях, най-лошото и неуважително нещо е, че вместо да се съобразяват с мъжа, както в миналото те капризничат и очакват мъжете да се съобразяват с тях и проявяват капризи и затова никога не са доволни естествено. При това положение няма как да се разбираме с тях. Когато им кажеш да се държат по-различен начин, като жени, те веднага почват да ти се репчат. Съответно трябва винаги да ги мачкаме и да воюваме с феминизма, капризите и изживяването като принцеси и да отстояваме мъжествеността.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d299af1fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Съжалявам, ако ще те разочаровам, моля, не се обиждай, но по мои дългогодишни наблюдения, мъжете са адски извратени, гнусни, примитивни, тъпи, аморални безчувствени, безсърдечни, безсрамни курви. Ама и в червата курви.

Ще кажеш, че има изключения и може би си прав, но аз не съм сигурна дали все още вярвам в съществуването им. Много пъти са ми правили гадости и това няма как да се забрави. След толкова разочарования, горчилката от постъпките им остана и не гледам с добро око на мъжете. Никак даже. Като видя мъж и ми се повръща. Представям си каква е извратена курва. Няма как да се доверя на такова същество, а щом няма доверие - край. Едва ли случайно се е появил изразът "Мъжете мислят с долната си глава... "

Пак казвам, не искам да обидя никого, просто съм откровена.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5b36621608
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Аз пък мразя жените, защото знам колко струват, а именно - не струват. За това вече само ги използвам докато ми е кеф и ги разкарвам, понеже са глупави няма нишо по-лесно от това да излъжеш една жена, било то с приказки и мечти, пари, кола и т.н. - просто са елементарни и тъпи.
Едит, да - бил съм женен, знам какво говоря ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c93a014f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз се възхищавам на жена си, защото е откровена, търпелива, тактична, хубава, не е курва, не се главозамайва и знае, че не е съвършена, като всеки човек. По тази причина правя всичко, за да се чувства добре и да е спокойна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e5ed4c57a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   7, какво е "по-поведение", нeщо като "най-поведение"??

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a51ddbf229
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Между ежемесечното кървене, истерията и целулита? Не много.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e543bc32e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Женската природа е съблазнителка. Тя е създадена да примамва с чар и красота. За това усилия не са нужни. Лошото е когато " един блестящ триумф на външността над същността", ти се появи в живота и клекнеш. А клякаме, защото пък нашата природа е такава. Да углупяваме, да нямаме обективен поглед. Природата ни ни поставя под някаква хормонална наркоза, и веднъж усетила подвластието ни.... за стотен пореден път.... зависи от бройката, тя - жената се възгордява и смята че е нещо уникално и по добро от другият пол. Защото тя събужда глупост, чрез надменността си, в стремежа си да и се харесаме. Няма нищо случайно, камо ли просъществувало хилядолетия. Нехуманно било, остаряло било.... , но е факт. Бурките и фереджетата са създадени именно заради това. Да се противодейства на сексуалната примамливост на жената, явяваща се неконтролируема слабост на мъжа. Свръх интереса към жените, ги прави пренаситени от внимание арогантни чудовища. Не били всички така.. Ок, но 90% са такива, а голяма част от тях, просто подражават на стадото, макар и да не са обсипани с внимание. Жената е силно суетно животно, което държи на всяка цена да е актуално сред своите....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 79bc2beb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Чета, чета и се чудя: абе вие с какви хора общувате? Защо няма пък нито един негодник сред моите приятели? Все хубави семейства, отговорни, умни, работливи и толерантни хора. За нито един мъж и една жена от социалния ми кръг не мога да кажа лоша дума. Да, всеки си има кусури, странности, особености, но това не е определящо за характера на човека.
Що се отнася до съпруга ми, на всяка жена пожелавам такъв мъж. Той за мен е всичко - и приятел, и любовник, и другарче в забавленията. Разбира се, че му се възхищавам! Понякога нощем се събуждам, гледам го как спи и просто не мога да повярвам, че имам качествата такъв мъж да е с мен. Той пък твърди обратното: че самият факт, че се омъжих за него, го прави една глава по-високо от другите и го изпълва със самочувствие. Т.е. ние взаимно се обожаваме. Всеки гледа как да достави удоволствие на другия. Един залък хляб да имаме, ще си го разделим; ако имаме дърва, образно казано, ще се греем заедно, ако нямаме - ще мръзнем заедно и ще се топлим един друг. Веднъж ми каза: с теб бих живял и във вълча дупка. И накъдето и да се обърна, все такива двойки виждам - хванати за ръце, влюбени, почтени един към друг. Всяко семейство си има своите проблеми, трудности, нещастия, болести, неочаквани сривове, но колко години вече ги гледам - винаги заедно. Но пак казвам - това е моят приятелски кръг. Имам приятели сред съучениците ми от гимназията, сред състудентите ми, сред хора, които съм срещнала по-късно, общителен човек съм. Само един мой съученик се разведе и то миналата година, след като дъщеря му завърши университета.
Да, ние сме хора около 40-те. Може пък по-младите поколения да сте се чалнали нещо. Какво делите, бре, деца? Какво, всъщност, искате от себе си, един от друг и от живота като цяло? Не ви ли стига да сте живи, да сте здрави и да се радвате на най-творческите си години, споделени с любимия човек?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d299af1fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   16, какви психични отклонения имаш? Във всяка тема за жените и мъжете се прокрадва твои коментари, в които задължително присъстват яко плюене по жените и думата "истерия". Явно е част от живота ти и съдиш за другите по себе си... Познах, а? Убедена съм, че или си турбо комплексар, на който безброй пъти са му били шута, или педераст, или комбинация между двете. Злобата така те трови, че не оставяш нито една "удобна" тема, която да не окъкаш.

Ако продължаваш с този идиотски "акъл", още много шутове ще ядеш. А, и не забравяй, че жена ти е дала живот, така че по-полека, истерясал нещастнико. Да не се задавиш от злоба...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d299af1fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   И пак до 16:

Жените имат ежемесечно кървене, за да могат да се раждат тъпунгери като теб, а целулитът е съвсем нормално явление. Но ти откъде да знаеш, след като си толкова проклет, злобен, истерясал и глупав. Първо се ограмоти, очовечи, научи поне елементарното и тогава раздавай етикети, истерясал, прост, нещастен, комплексиран жалкар.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: da0cea4f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   Какво да им обичам на мъжете? Шкембетата, космите, хъркането, цивренето, злобата, гнусната сперма и хуя? Ползвам ги само за секс, когато, както ми е удобно, и то само красивите, после "сбогом". Заради един хуй, не бих взела цял боклук (мъж) у дома.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 261946fd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   #23
Мъж те е заченал, к*рве тъпичко. Собствения си баща нарече току-що боклук. Елементарно уважение към родител щом нямаш, то не е загадка защо само за по една нощ го правиш. Нещо повече изисква мозък и възпитание, и двете очевидно липсват. Сериозно, кой те изнасили? Вуйчо Ваньо?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2f6e98c095
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   "Много пъти са ми правили гадости и това няма как да се забрави"
"на който безброй пъти са му били шута"

Съдиш по себе си явно, аутистке. 16-ти добре ти е прищипал розовата перла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3316bb899e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Аз съм жена и обичам мъжете. Възхищавам им се за много неща. Специално на българските мъже, защото според мен западняците не могат да им стъпят на малкия пръст.
Уважението между половете трябва да е взаимно. Ние сме създадени, за да се допълваме. Тези теми, които четеш за деленето на мъже и жени, в повечето случаи са провокации и служат за платформа на дълбоко нещастни индивиди, които донякъде потушават болката от злощастното си съществуване като оплюят някого или нещо. За щастие, не съм забелязала подобна тенденция в реалния живот, така че споко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f50839f544
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   27, дъртак си, нали? И сигурно си мечтаеш да си курва? Тъпото си ти, че даже и неграмотно. Иди се гръмни. "Миришеш" на злобен, дърт простак. Вероятно си и космат, с фауна в храсталака.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 697c0f0181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не съдя по себе си, ако беше така, щях да го спомена. Не разбрах, обаче, за чий шут говориш, че даже и в кавички си го сложил, като цитат от коментара ми... Нещо не си наред. Сигурно съдиш по себе си, затова, че на теб са ти били шутовете, но при мен не е така. Злобичката ти пък показва, че думите ми са те засегнали. (Елементарна психология) Съжалявам, бях откровена. Откровеността често пъти ранява, както в твоя случай.

Номер 8

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2d2ca7ffc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Много ми е интересно модераторите на какви хапчета са - в една тема не позволяват да кажеш на една жена-изрод, че прилича на свиня-майка в изказванията си, тук сме на курви и педерсти... Сменете дилъра уважаеми, коментарът може и да не го публикувате.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c5b5ac28d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 34, не е новост. В една друга тема лудото авторче говори за някаква смотана бабичка-модератор, явно не греши. Някой се припознава в тъпи курвенца като номер 30 и затова допуска такова животинско селянче да ругае без причина и подканва към самоубийство без цензура.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8300353cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 7, ти си абсурден човек. Изказванията ти са низ от тъпотия, след тъпотия. И даже не е нужно да съм феминистка, за да го прозра и обобщя, нужен ми е завършен 7ми клас, Батко. Амазонките идват от Мала Азия, бате, чувал ли си ги?
"Амазонките са войнствен народ, състоящ се само от жени, които живеели в Мала Азия и на брега на Азовско море.
Амазонките прекарвали живота си във война и физически упражнения. Легендите разказват, че амазонките „употребявали“ пленените мъже за създаване на потомство, а след това ги убивали, заедно с родените деца от мъжки пол. На тях им трябвали само дъщери, които да бъдат превърнати в кръвожадни воини."
Сигурно някъде между създаването на потомство и убиването, са им казвали "Чао, Бате, повече не ми трябваш!" ама то не си разбрал, също както не си разбрал и идеята на феминизма и говориш (пак напълно изключващи се) неща, от сорта на "феминизма, капризите и изживяването като принцеси"
И в Мала Азия няма да намериш жена, скромна и смирена, която да те гледа уважително, ама не заради феминизма, а просто, щото си доста простичък.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1fe3135c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Айде стига с тез комунделски палаври, не лъжи младите! И проститутки имаше, за по някой долар и парцал от корекома лягаха с какви ли не изроди, и порно се гледаше на касети, предани от ръка на ръка, и к-рви имаше и извращения, изневери и разводи, и извънбрачно раждаха и аборти, макар че по едно време ги забраниха за женените, и домашно насилие, убийства от ревност и самоубийства. Само нямаше жълта преса, голи мадами по вестниците и крими хроника. Иначе хората си бяха като сега- имаше и свестни и боклуци. Животът никога не е бил идилия и светът не е бил рай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 472854a9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Дано те прочетат повече хора, авторе! Вярно, че винаги е имало и добри, и не дотам добри човеци /мъже и жени/, но като сегашното извращение... кой с кого, кой накъде, кой с колко... ужас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker