Влюбен в неправилното момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в неправилното момиче
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2624 пъти
Здравейте.. Момче, 16г. Споделих доста от проблемите си тук.. Ще споделя още един. От 3 години съм влюбен в бисексуално момиче... Всъщност.. влюбен е слаба дума! За щастие, тя е най- добрата ми приятелка и я виждам, прегръщам и целувам всеки ден. Тя знае за чувствата ми и няколко пъти ми е намеквала, че може да бъдем заедно някой ден, струвало й се, че аз ще бъда мъжа в живота й, понеже няколко пъти имахме много, ама много сериозни скарвания, които преодоляхме! Може би е важно да вметна, че скандалите бяха породени от 3-ти и 5-ти лица, не от нас самите! Проблемът, обаче, е там, че тя, както споменах, е би-сексуална.. Нещо, което много ме смущава.. ии.. отвращава.. За мен хомосексуалните контакти и при двата пола са еднакво гнусни. Искам я адски много и давам живота си за нея, но не съм сигурен дали ще понеса, ако някой ден я заваря с любовницата й в спалнята ни! По какъв начин да се опитам да й повлияя да престане с тези неща, понеже, рано или късно, тя ще бъде моя, сигурен съм в това? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: b9295b96b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ако тя наистина е бисексуална, т. е. е горе-долу в еднаква степен привлечена, както от мъже, така и от жени няма как да й повлияеш да престане. Това е неразривна част от човека. Все едно на теб да ти повлияят да спреш да харесваш момичета. Няма как да стане, нали? Същото е положението и ако е лесбийка и просто не иска да го признае, твърдейки, че е бисексуална. Възможен и другият вариант - да е хетеро, но просто да иска да привлича вниманието, забърквайки се с момичета, както е модерно напоследък сред тийнейджърки и дори прехвърлили тази възраст. В общи линии ти няма какво да направиш нито за влечението й към момичета, нито за влечението й към теб или когото и да било другиго. Прецени дали наистина имаш някакъв шанс и дали си заслужава да се занимаваш с нея или просто те разиграва. Успех. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bc675ec2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Идиот, какво по красиво от това да гледаш две красиви момичета да се целуват... според мен това моме е перфектно, стига си се занимавал с глупости, сериозно.


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e505a08c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нека не си даваме квалификации, -Death_Blade ^. За теб - красиво, за мен - ужасно! Природата е казала кое е красиво и кой с кого трябва да се целува! Много моля, без повече подобни коментари! №1 - бисексуална е, не е лесбийка, защото е ходила и с момчета. Не мисля, че иска да привлича внимание, понеже това го знаем само аз, тя и любовницата й!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 63c81a7166
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 : Първо за 90 % от мъжете да се включат в най-горещата част между две секси мацки е мечта и 2-ро една жена може да задоволи много по-добре друга жена, отколкото мъж, и трето секса не е за гнусливите.
Да си бисексуален, гей;/лесбийка също си е природа, ако беше противоестественно, нямаше да съществува.
Хомосексуалността съществува, откакто свят светува, срещала се е при хиляди индивиди, животни, растения, но само човешкото същество е способно на нетолерантност.
Защо си се влюбил в би сексуално момиче, това е знак, че най-омразното ще ти дойде на главата.
Бисексуалността е най-нормалната сексуалност, която може да съществува, не е нормално да не се влюбиш в супер готина мадама с добро сърце, не е нормално да не се възбудиш от мъжки полов орган.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker