Какво е да имаш връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е да имаш връзка?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1076 пъти
Какво е да имаш сполучлива връзка? Някой може ли да ми отговори на този въпрос? Седя и си правя равносметка, че от 10 години пробвам с различни жени и все нещо се обърква, все нещо не се получава. Я заради мен, я заради жената отсреща. Не съм се отказал, но вече сякаш съм забравил какво е. Гледам влюбените хора, които имат сериозна връзка и се чудя, кое е това, което ги задържа заедно, кое е това, което те имат, а при мен липсва. Защо при мен винаги нещата стигат до катастрофа, а при много други хора не е така.
Дали са парите, стабилността, любовта или нещо друго?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5468732dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стабилните връзки се градят изцяло на факта, че хората не се поддават на желанието да затръшнат вратата и да си тръгнат, понеже осъзнават, че е само моментен порив. Неизбежно е да си с някого дълго време и да не ти се прииска да го замериш с тухла четворка поне един-два пъти.
Да, сега мога да ти излея една купчина романтични приказки за любовта и да те накарам да се размечтаеш, но няма да ти го причинявам. Всяка връзка е сбор от много катастрофи и много чудеса. Връзките никога не са само черни или само бели, те са цялата гама от цветове, включително и ония кафеникавите, ако ме разбираш. Работата е такава- прибираш се и някой те чака, дори и привидно да си почива. Разболяваш се и си отвратителен, сополив, мрънкащ, нетърпим, но някой ти прави чай и ти го носи. Този някой ти се ядосва, че си толкова ужасен в момента, но иска да си добре. Ако ще си недоволен, иска той да те е вбесил, не друго. Ако ще ти е зле, да е защото сте вечеряли в съмнителен ресторант, а не защото си наистина болен. Този някои ще преглътне лесно малките ти ядове, даже може да ти се присмее някой път, но по-сериозните ти проблеми ще го измъчват все едно са негови и ще иска да ти помогне, ще иска да ти е по-леко. Желанието му да си здрав и щастлив е по-силно от желанието му да те цапардоса. Това е в лошите дни. А има и прекрасни дни. Има моменти, в които се награбвате още в коридора и така и не изчаквате да стигнете леглото, има моменти, когато се държите за ръка и света зад вас е само фон, когато лежите голи в леглото и само се прегръщате, когато мълчите и ви е комфортно.
Връзките се градят на любов, която е по-силна от желанието да нараниш или нагрубиш другия в лошите ви периоди... а това желание, повярвай ми, неизбежно е. Не е хубаво, не мога да го оправдая, но е факт, че хората в сериозни връзки се карат, вбесяват се взаимно и понякога им омръзва един от друг.
Поне няколко пъти досега ми се е искало да си тръгна, да тресна вратата, да се откажа от всичко, да зарежа моя човек като в небрано лозе и да не погледна назад. Ние наистина се караме по-често за глупости и умеем да се ядосваме взаимно. После, във връхната точка на моя гняв, аз го поглеждам и си давам сметка, че съм ядосана и това е единствената причина да си мисля подобни неща. Защото истината е, че искам сутрин да се будя и той да е там, а вечер като легна да знам, че ще ми издърпа одеялото поне 2 пъти и вероятно ще ме ритне насън. Осъзнавам, че занапред ще ми омръзва да го гледам навсякъде и понякога ще ме дразни дишането му, но тези чувства са моментни, а представата да стоя с него в кухнята на стари години и да си говорим за артрит е перманентна. И моята любов понякога ми се струва като катастрофа, но аз оставам вкъщи, преглъщам си егото и целувам онова същество, което ми се иска да ударя в същия този миг. Защото понякога ти се иска направо да изхвърлиш някого от апартамента, но това е само моментно и си остава напълно теоретично, понеже всъщност ти искаш да го целуваш още дълги години. Любовта е когато разграничаваш емоциите от чувствата и не се поддаваш на временни настроения, които биха съсипали дълготрайното ти щастие с някого.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 99c7acadf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сходните вкусове, харесвания, интереси. Сходните виждания за живота, също и да сте и приятели. Това е според мен. Жена съм.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 881bbc4393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да сте първо приятели, не само да си сваляте дрехите. Трябва да се правят компромиси, да не си премълчавате проблемите и да се сърдите с дни. При най-малкият проблем да не си казвате чао, а да обсъждате, да не си повишавате тон и обиждате. Да има градивна критика, и наистина да подобряваш нещо. Да си спазваш обещанията, не само да даваш напразни надежди. Да не лъжеш за дреболии, защото е грозно и се губи доверие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dce382abae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сполучливата връзка е от мъж и жена, които се желаят взаимно, а не се събират заради апартамента на единия, квалификацията на другия и заплащането му и пр. Но, днес това не е така и бая малко хора си пасват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker