Нормално ли е да..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е да.....
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1401 пъти
Здравейте. От доста време посещавам този сайт и винаги ми е било интересно четейки вашите истории, някои от тях забавни, други не чак толкова.. Всеки с неговите си проблеми.. Човек понякога има нужда да сподели какво му тежи на душата.. :)
Винаги съм била от другата страна - а именно само и единствено като читател, до този момент...
Срещам се от известно време с един прекрасен човек. Запознахме се на работното ни място, никога не съм подозирала колко много общи неща мога да имам с някого, но ето, че е факт... Ежедневна комуникация и много приятни емоции и моменти, нашето приятелство с течение на времето прерасна в любов... От там, всичко се промени. Погледите ни започнаха да гледат в една посока, в общо бъдеще :)
Дойде момента, в който трябваше да се запознаем с родителите на другия, а след това и да ги запознаем по между си..
Намирам го за уникален, всичко свързано с него е перфектно, зрял, улегнал мъж със стабилна работа, и най-важното - постоянен и искрен, цяло чудо е, че попаднах на такъв човек, бях загубила всякаква надежда в тези наши времена, в които живеем.. Единственият може би недостатък е, че живее с родителите си. Нормално ли е мъж, в началото на 30-те години все още да е под "майчиното" крило? ! Имам усещането, че съм във връзка както с него, така и с майка му... Където и да искаме да отидем, тя е с нас. Прави си планове за напред, където тя иска да отиде.. Нямам нищо против жената, радвам се, че е успяла да отгледа толкова добър и възпитан човек, но лошо ли е, че искам да прекарвам време с него насаме? ! В началото на връзката ни сме, а сме все тримата....
Неща от сорта, "разкарай го този, щом живее с техните" и тн, не биха ми повлияли, защото съм категорична, че искам да бъда с този човек, и че това е само малка спънка не означава, че човека не си заслужава.. Моля ви за съвет, вие на мое място как бихте постъпили??? Със сигурност ще имаме разговор, но как да му обясня за моят проблем, без да го нараня?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5b53484f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И за мен не е нормално мъж на тези години да живее с родителите си, но в България често се случва. Може да е решил така от практичност и за да може да спестява повече за свой дом някой ден. Проблемът е, ако не това е планът му и той очаква да заживее с бъдещата си съпруга при родителите си. Аз имам лош опит с мамини синчета и майки-орлици, но това е друга тема. Просто си имай едно на ум с такъв. Кажи му, че искаш да излизате сами и да си правите ваши планове. Защо изобщо майка му е постоянно с вас? Няма ли си личен живот със своя съпруг? Изобщо не е нормално постоянно да ви "свети". Като иска да се грижи за малко дете, да си роди и да се занимава. Време е да остави сина си да порасне и да развие пълноценна връзка, а това няма как да стане, докато той постоянно е залепен за нейната пола. Време е да поговориш сериозно с него и ако връзката ви върви добре - да се изнесете и да започнете да градите свой живот.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f2304ca94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако МЪЖ на 30 години се нарани от това, че ти е криво, че маминка е в картинката и НЕ ГО ЗНАЕ САМ... значи изобщо не е толкова прекрасен, колкото го описваш.

Реално, не смятам, че има нещо толкова лошо, че живее с родителите си. Обществото направо смазва хората, които не живеят сами, защото разбираш ли не били поемали нужните крачки към личностното развитие. И това е така. АКО България беше нормална държава.


Кажи му в прав текст. В ЛОШО се вижда колко струва един човек, а не като всичко ви е тип-топ.


Ако погледите ви гледат в едно общо бъдеще... и двамата работите... КВАРТИРА се намира за един уикенд. Всичко останало са оправдания "ама ние сме от скоро заедно... " бла-бла. Не сте на по 12 години, че да трябва да минавате през 13 стадия на връзките.

Имам позната, която заживя с голямата си любов след 2 седмици познанство, ожениха се след 6 месеца и са вече 12-13 години заедно.






Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: df0673baaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това не е "малка спънка", а си е доста голяма спънка. Сега гледаш с розовите очила на влюбена жена, но когато това време отмине и майка му е непрекъснато с вас, повярвай ще ти омръзнат и двамата много бързо. Не стига, че ще преоткриваш лошите качества на приятеля си ами и майка му ще ви виси над главата. Не е нормално, че живее при родителите си. Това означава, че не е свикнал да се пере, чисти, готви, да плаща сметки. Не е самостоятелен. Ако стане така че да се пренесете заедно, познай кой ще ще трябва да поеме ролята на мама? И не само това, ти едва ли ще си толкова добра във всичко като нея, все пак това е майка му, за него тя готви и чисти най-добре и най-вероятно не му се пречка. Подготви се за много критика, един непораснал мъж, играещ на плейстейшън и очакващ от теб да слугуваш и да не му се пречкаш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 27db3e97d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще се наложи да приемеш, че този върви с майка си. А от там и доста други неща ще трябва да приемеш. Не искаш да те съветваме да го оставиш, значи това ти остава.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 61f72dbbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти, аз съм мъж на 26, реших и аз да си оставя мнението от мъжка гледна точка и ще ти кажа защо.
Като малък баща ми много пътуваше и в по-голяма част от времето ми съм отгледан от майка ми, въпреки че баща ми реално също го виждах и е бил непрекъснато с мен. Но честите му липси направиха така, че майка ми започна да ме контролира много сериозно и за всичко и леко по леко започнах да се превръщам в едно добричко мамино момченце, точно като твоя мъж. Перфектен, изрядни оценки.. изобщо момченце мечта, докато не ми писна. Изнесох се на 14-15 от нас и досега по всякакъв начин се опитвам и показвам на майка ми, че е време да спре да ме третира като малко момче, въпреки че все още се опитв по телефона когато говорим да ми казва кое е правилно и кое не.
Е вече естествено си правя каквото искам, живота си е мой.. но ако бях останал да живея в нас положението щеше да е много сериозно. Имай предвид, че мъжете, които живеят до късно с маминка наистина имат нещо увредено в тях. Не е нормално при здрави родители да се грижат за теб.
Това, да не можеш да се откъснеш от майка си и да правиш това, което ти искаш да направиш като мъж наистина не е нормално. Вместо да идва при теб и да се скъсвате от секс вие си правите семейни сбрики с майка му. Обясни му го в прав текст, за да си проличи, че е мъж.
Не казвам, че на твоя мъж му има нещо, но имай предвид това, че майка му е нон стоп с вас не е нормално.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d8e36f7d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бягай с 200 ако не искаш да се жениш за свекърва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f656a9132f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е нормално със сигурност. Отваряй си очите. Ще имаш проблеми ако още от сега не поставиш нещата в ред. Бъди мила и любезна, защото иначе ще те разкарат той и майка му много бързо. Кажи му, че имаш желание връзката ви да премина на друг етап и си потърсете квартира. Ако започне да ти се оправдава и не намерите квартира, или се примиряваш или бягаш. Ако намерите квартира, без посещения от страна на майка му. Посещавайте я вие. Да знаеш, ще имаш големи неприятностиако оставиш нещата така.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4a07d2bb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Виж сега, не е чак такова престъпление, че живее с майка си, обаче тя нещо не е в ред. Не се ли усеща, че досажда? Струва ми се, че ти предстои неприятен, но задължителен разговор. Вие не сте двойка, а тройка. Утре ще поиска да спинкате заедно. Просто му кажи, че така повече не може и връзката е за двама. Обаче се опасявам, че ще избере нея....

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6fb9684d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря на всички за бързия отзив!
Явно не съм обяснила точно както трябва и е станало недоразумение.. Единият му родител е много болен, при което трябват много грижи.. Отделно никъде не съм споменавала, че очаква нещо от родителите си, плаща лични и битови сметки сам, също е доста добър кулинар, а и останалите домакински задължения не остават по-назад.. Предполагам жената просто търси развлечение от напрегнатото ѝ ежедневие. От известно време насам сме все двамата, имах притеснения относно разговорът ни как ще протече, но дори той сам повдигна темата и каза, че планира за наше общо жилище за напред :)))))) Благодаря ви все пак, ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ :*

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 722c0f2cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъкмо се чудех как така този бисер между мъжете, това злато самородно е останало само на 30 и ми се изясни. Помни - не всичко, което блести е злато, не всичко, което хвърчи се яде и не винаги денят си личи по заранта. Такива мъже обикновено търсят заместител на мама, не съпруга. Обичай си го, но бъди твърда. На 30 хората вече имат визия за живота си, не започват тепърва да планират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker