Не мога да стигна до среща в Tinder - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да стигна до среща в Tinder
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2750 пъти
Мислех, че вече ще съм се срещнал с няколко момичета, но уви до сега не съм стигнал дори до някакъв смислен разговор. Мъж на 32 съм. Има момичета, с които се харесваме на външен вид и когато започнем да общуваме и не стигаме до никъде. '' С какво се занимаш, от къде си, как прекарваш свободното си време" и това е. На живо нещата са съвсем различни, но не мога да стигна до там. Няма истински разговор, няма среща, няма химия, нищо. Мисля, че ако бях на 22 и исках да се срещна с момиче на 17 няма да има проблем, но аз искам жена от 25 нагоре, а тези се оказват много предпазливи. Все едно ще взема да изнасилвам някоя.
Ще ми е интересно да чуя Вашите мнения и преживявания в Tinder :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 46ab48dd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Емиии.... като жена на 28, хванала си гадже на 24 от тиндър и вече 4 години си търпим и обичаме, кво да ти кажа. Пълно е с боклуци и понеже знаем, че е пълно с боклуци внимаваме доста.
Отделно, жените от 25 вече сме се научили, че тиндър не е мястото за любов, а ястото където рандом тъпаци ти пращат снимки на хуя си си още по-предпазлив. Аз в началото имах над 900 мача, и кво, нито един читав, нито един дето да не е алкохолик, наркоман или мамино синче, което да седи до полата на мамичка и да чака наготово.
С възрастта връзките ставати по-трудни, защото вече всеки е улегнал в свая характер и като цяло прави по-малко компромиси със себе си, за да има мир в една връзка. Лесната комуникация ни позволява на воля да отрязваме хората, защото друг ще се появи.
Но отново на темата.
Грешката е някъде в теб. както казах, малко по-горе, жените са внимателни, защото никой не желае да бъде просто дупка с дръжка. Повечето търсят връзка и са изпаднали доста че да стигнат до тиндър. Какво предлагаш ти?
Представи си, цялата тая работа, като една бизнес дделка. Повечето мъже се опитват да минат номера с имам пари, коли, а у, 30 см патка, ще ти скъсам гащичките, ще те накарам да пищиш и прочие изцепки. Моя като го хванах беше безработен, имаше стара кола, която все беше на ремонт и живееше в празна сатя с един надуваем дюшек. Но той ми показа, че не парите те правят значим. Говорихме си месец преди да излезем. Излязохме точно три пъти преди да стане квото и да било. Спа веднъж в нас с дрехите. Мислех го за гей :D Но по един странен начин го чувствах близък и като приятел, нищо, че това е човек който не познавам.
Всимки искаме приятел. Някой който да може да се справи с нашите психични изкливявания, когато ние самите не можем. Някой който да ни е опора.
Вярно че много жени искат мъж портфейл, който ги забавлява, ама е сигурен и е нещо като клоун нинджа.
Може би търсиш грешният тип жена, може би таргет групата ти жени не е правилната и това което ти търсиш в тях е грешно.
Ти какво пердлагаш като общуване. Какви са ти интересите, какви са техните интереси. Сега ако попаднеш на някой голд дигър който само чака някой да и надуе корема за да цъка издръжка, ми това ли ти е мечтата? Защото мой приятелки това направиха.
1. Бъди честен
2. Смъкни стандарта. Моето основно правило беше да не гледам материалното, а да пише на кирилица и да е космат ;D / всеки с цената си / Както казах нямаше нищо. Двамата заедно постигнахме доста за тези 4 години.
Смъкни и годините. Не подценявай и по-малките. Брат ми е на 38 а, приятелката му е на 23 и до тук са доста щастливи. и вдвамата дават един на друг това от което имат нужда. Някой ще кажат че нали на 23 няма мозък и така на татък, но изненадващо всички имат мозък
3. Защо тиндър. И защо връзка. Намери приятели, намери хора. Тиндър не е само за връзка. От там намерих доста хора които ми станаха дори приятели, защото така и не я усетих тази емоционална връзка като за да ми станат половинка.
Не парви намирането на гадженце фикс идея

Късмет

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c29525341f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип в сайтовете за запознанства е пълно с измамници които просто търсят секси чат. Правят фалшиви профили на принципа 80% истина 20% лъжа. Тоест фалшиви снимки и години. На мен веднъж ми се случи да си пиша няколко дена с една която в край на сметка се оказа че си е сложила снимки на порно актриса. Ако се съмняваш в достоверността на момичето просто направи скриншот на профилната й снимка и след това с приложение я провери в интернет, работи. Ама знам че тиндър работи на други принципи и може да не е наложително. Внимавай с какви си пишеш да не се окажат деца или баби... или просто с фалшива снимка. Претъпкано е. Иначе ги питай да си пишете на някакъв месинджър. Пак казвам може да не е наложително, тиндър може и да не таксува по левче на съобщение.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 12d56d6ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И нямам предвид чисто физически, а изобщо. Какви ли номера не правят от яд и злоба все те да са отгоре. Пък като добавиш, че е и през интернет...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9a93bad71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей!

Момиче на почти 20 години съм и ползвах доста време Тиндър — след година в него най-накрая открих уж (на пръв поглед) подходящия за сериозна връзка, бяхме заедно 2 месеца, но се оказа, че изобщо не е това, за което се представяше в началото. Следователно, разделихме се.

Искам да ти кажа, че в сайтовете и приложенията за запознанства има много типове хора, но ги свързва едно и също нещо. Нарича се ниско самочувствие и липса на способност да печелиш чрез комуникация на живо. Не желая да те засягам, но го казвам и за себе си. Аз съм приела, че съм със занижена самооценка и именно това отблъсква под някаква форма представителите на противоположния пол. Работя върху това, тъй като открих, че където и да е онлайн, аз не смятам, че мога да открия Човека за мен (неслучайно е с главно „Ч“). Във виртуалното пространство се правят комплименти, свалят се звезди, демонстрира се безкраен интерес към личността, а на живо, захванеш ли се с някого като мен със сериозни подбуди, се оказва, че всъщност налагаш вербален тормоз и си най-вече неблагодарен. Научих се, че наистина всички, използващи тези платформи, имаме проблем. Бившият ми приятел оттам имаше доста такива. Аз започнах с моя коментара си. Споделям това, защото искам да знаеш, че онлайн всички са страхотни и се лъже до краен предел с цел да се впечатли.

Относно срещите — всяка нормално разсъждаваща жена, която е сериозна и разумна, не би се съгласила да се срещне с човек от Интернет, с когото се е запознала преди 2 дни например. Имам предвид — аз съм на 20 и съм поддържала в Тиндър контакт със едва петима души (тъй като те изглеждаха нормални за едногодишния ми престой в Тиндър) само онлайн около 2-3 седмици преди срещата на живо. След първата среща с четирима от тях не се и видяхме повече, или говореха за бившите си и колко са изстрадали, или не можехме да завържем разговор. С петия човек уж ни се получи, ама зле завърши, както и разказах. Колкото и да ти е трудно да го повярваш, една мислеща с главата си жена с качества не би скочила да се среща веднага с всеки, писал ѝ някъде. Има всякакви хаховци, лудички, неадекватни и дори психопати, които се навъртат. Наистина. Пазим се. Бъди търпелив, това печели. Ако не... ще подбереш грешната, която я е минал половината град например. Според мен само такива се съгласяват веднага.

Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b377854664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вероятно просто нямаш късмет. Аз излезнах с момиче от Tinder един месец след като си направих профил. Най-интересното е, че тя ме покани, не аз нея /което е леко изненадващо/. Момичето дори е от съседен град до моя. Не мисля, че съм чак толкова красив на външен вид, но имам самочувствието, че съм доста интелигентен. Не ме е свързало с много момичета за този месец /общо 4/. Едната от тях я блокирах доста бързо, защото говореше глупости и ме депресираше. С другите две не съм излезнал, защото пак са от други градове, иначе до сега да бях. Тъй като е летния сезон предполагам, че една голяма част от жените не са се прибрали там където живеят или учат. Имай търпение, ще те свърже с някоя готина и по-свястна. Съветите са ми да сложиш още някоя друга по-нова снимка и да си намалиш обхвата на търсене на момичета на около 50 километра и да имаш търпение разбира се. Иначе в Tinder ако очакваш да намериш твоята истинска половинка ще ти е много трудно. Успех приятел!
Мъж на 26 год.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8af2bcb26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, не знам дали тиндър е подходящото място за теб. Второ, щом се стига до разговор и съответно не е външният вид... Значи не те бива в писането. Според мен лично, в такава ситуация трябва да можеш да подемеш и подържаш лек флирт. Подпитай някакви неща за нея (жените обичаме да проявяват интерес към нас) и използвай наученото да пуснеш някакви комплименти. Или казано по друг начин, покажи, ще й се кефиш, (като човек това, не залагай да четкаш само външния й вид - спомени че ти е интересна, че се изразява сладко, че е чаровна). Прави леки сексуални намеци, двусмислени коментарчета, изтъкни се малко. Ако го изиграеш добре, трябва да ти се навият за среща. От там насетне, нали казваш, че нещата са различни, значи си знаеш ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a1ed930562
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   М 33
Абсолютно същото е и при мен. Имам чувството, че жените в моята таргет група, която съм определил като възрастови граници се надпреварват коя ще качи най-кифленската снимка. Най-странното е, че обикновено нормално изглеждащите жени са чужденки, които са дошли на екскурзия тук и затова ми излизат наблизо.
И моите разговори стигат напоследък до общи приказки, в някакъв момент зациклят и всичко приключва там. Моето обяснение е, че може би това приложение много вдигна акциите на жените, те получават много внимание чрез лайкове и мачове и почват да се опитват да те накарат да им сваляш звездите, без те да направят каквото и да е усилие.
Иначе преди около година и половина имах много приятна среща с жена от Тиндър. Беше много приятен събеседник, изкарахме си чудесно, като бяхме 5-6 часа заедно, говорихме си по какви ли не теми, но поради някаква необяснима за мен причина тя не пожела втора среща.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 659916e107
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Тиндер е приложение, което обслужва основно женското самочувствие. Много жени се регистрират там, за да получават тонове внимание и комплименти, нещо, което в реалния живот им се случва доста по-рядко.
Имах регистрация там от чисто любопитство и мога до голяма степен да потвърдя твоя опит. Имах съвпадения и дори съм излизал на една-две срещи. Нищо особено. А мога да те уверя, че изглеждам доста прилично.
В един момент проложението доста ми омръзна реших да си направя един експеримент. В интернет свалих снимка на един много готин, но изглеждащ реално мъжкар (тип Колин Фарел) и си направих фалшив профил....и чудото се случи.... Почувствах се като манекенка на Виктория сикрет. Не можеш да си представиш колко жени на всякаква възраст започнаха да ми пишат и да искат срещи. Пишех си с не по-малко от 10-15 жени на ден, имах поне 50-60 съвпадения дневно и постоянно напираха нови. На моменти ми много ми омръзваше и започвах да се държа като жена с тях. Режех ги, държах се надуто и арогантно. Странното е, че колкото по-брутален бях с тях, толкова повече напираха да се виждаме. И то на базата само на една снимка!!!
Та толкова за Тиндер...ти си направи изводите кой за какво е там и кой какво търси. За нас мъжете е ясно - в Тиндер търсим си основно неангажиращ секс с хубави жени....но жените, които постоянно обясняват колко са принципни и как търсят сериозни връзки, как душата е важна...:)))
Съветът ми е - спри да използваш приложения като Тиндер за патерица в любовта. Излез на улицата и се научи да се запознаваш на живо с жените. Безкрайно по-трудно е, изискват се mnogo усилия, но резултатът си заслужава много повече от.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 60124710ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, един ютюбър си беше направил експеримент с Тиндър и то в чужбина. Значи регистрира се веднъж като себе си и веднъж пак като себе си, същите думи, същото общуване, всичко същото, обаче с една подробност - че на снимките беше със скъпа кола, която уж е негова. Познай в кой случай имаше няколкократно повече уредени срещи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f00789df2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Супер е за неангажиращ секс ;)
21 век е вече! Време е да се отърсим от идеята, че за да правим секс трябва да сме във връзки и ала бала мала бала, нещастия и такива ...
Правете секс и не му мислете! Ина кондоми за тая работа. Ако някой вземе да се привързва, въпреки че сте се разбрали нещо - шута и следващата рибка!

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9a626eee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена съм на 25 години и честно казано не разбирам мацките, които изпитват необходимост да си пишат с някого седмици, месец или повече с някого преди да се срещнат с него. Не съм от този тип жени. Не схващам идеята на опознаването онлайн, където е ясно, че може да се послъже и най-вече - където липсва визуалната информация за протичащия разговор, как приема отсрещния въпросите и как задава своите. Моят опит показва, че има хора, които онлайн се изразяват много добре, но на живо са сковани. Както и такива, които онлайн не могат да ти задържат вниманието, но на среща се справят идеално. В крайна сметка като си уговориш среща с някого, няма да отидете в някоя забравена гора, у тях и разбира се е супер неуместно да се съгласиш да те вземе от вас с колата си. Ще се видите на публично място, ще побъбрите, ще видите как протичат нещата между вас. В първите си онлайн профили (16-17г) бавих срещите значително от "съображения за сигурност" и честно казано не доведе до никакво читаво запознанство. За месец писане аз си изграждам някаква представа за човека, включително и визуализирам по някакъв начин поведението му на живо и накрая като се видим се оказва нещо тотално различно.

Авторе, сайтовете за запознанства от години вече се използват предимно за търсене на секс партньори. Съответно когато масовката е такава е нормално да се избира по два критерия - външен вид и умение за флиртуване. Затова и по-често не се получава някакъв разговор в случай че си търсиш дама за нещо различно.
Ако да речем си улучил на мацка, която иска нещо повече от секс, просто трябва да задържиш разговора. Аз например лесно съм губила интерес към мъже, които питат регулярни въпроси, отговарят на същите и не развиват разговора. Посочените от теб въпроси могат да се продължат.
"С какво се занимаш, от къде си, как прекарваш свободното си време":
- С какво се занимаваш?
- Уча и работя в магазин. Ти?
- Аз работя еди-какво-си. А какво учиш?
- Медицина.
- Ъх, доколкото знам трудна специалност. Как се насочи към нея?
- Обичам да помагам на хората.
- Браво! Страхотно е, че си се насочила към професия, която е социално ориентирана. А в България ли искаш да работиш или клониш към това да се преместиш в чужбина в бъдеще, както много млади български лекари?
- Все още не съм решила.
- А ако решиш да е в чужбина, мислила ли си в коя държава искаш да живееш и работиш?
- Да, Германия или Англия.
- Имам приятели в Германия, не са медици. Но казват, че е наистина добре уредена държава
.........
И така нататък. В момента в който задаваш въпрос след въпрос без да задълбаваш в отговора, губиш отсрещния. Защо? Защото много хора така правят! За мен поне това е индикация, че те слабо се интересуват реално от отговора. Задават тези въпроси, защото така е прието при запознанство, но реално им е все тая дали си чистачка, мениджър или си имаш ресторант. А описаният разговор да речем е съставен между теб (заинтересована страна) и някаква дръпната госпожица, която явно не изпитва интерес към подробности относно твоето занимание. За да прекъснеш активността от своя страна и все пак да провериш дали има някакво желание да продължи разговора може да кажеш нещо, което не е въпрос, но подлежи на коментар. "Аз работих два месеца в Англия преди години, но нещо не ми допадна животът там." Следва мацката да попита какво си работил, къде точно в Англия си бил или пък какво не ти е допаднало точно. Ако изръси "Мхм", 'Аха' или друго - значи не й е интересно. Ако смени темата, значи не й е интересна самата посока на разговор, но иска да продължите комуникация.

Друга грешка, която лесно се допуска, е да прибързаш с искането на номер/фейсбук/скайп или друго, както и да сгрешиш в начина по който го искаш и причината, поради която ти трябва. Например фейсбук аз няма да ти дам просто ей така - там има снимки, познати и приятели, какво обичаш и т.н. Твърде много информация за един почти непознат. Да ти го дам, защото ти е по-удобно да си пишем в месинджър? Ясно е, че не е заради това - къде точно ще пишеш е все тая. Да ти дам номера си, за да си пишем във вайбър? Хм, не! Но пък, ако си ме заинтригувал и напишеш нещо от рода на "Много ми е приятно да си пишем, но трябва да отида до магазина, а с половин ръка няма да ми се получи. Искаш ли да се чуем по телефона в това време?" ще ти го дам. Фейсбук по принцип не давам, но като имаш номер, ако си настроил да ти предлага за приятели хора от тел. указател - изскачам ти там и като предложиш приятелство, ще го приема. Ако мацката каже "не", става ясно, че все още не си я заинтригувал достатъчно, така че й пишеш нещо от рода на "Добре, ще ти пиша по-късно/утре" или пък "Жалко. Надявам се да те намеря тук като се върна."

В заключение: еднотипните разговори не представляват интерес. Ако излезеш от рамките им, предизвикваш интерес. Ако си останеш в зоната на обичайното, не очаквай срещи. Никоя няма да върже на "Искаш ли да правим секс?", но след 5 минути флирт, ако е насочена към сексуални изживявания, ще се съгласи да се видите.

А също така щом на живо се справяш добре, то търси така запознанства. Поискай запалка от жената на спирката и се качи с нея в автобуса, ако имаш време да се отклониш от своя маршрут; предложи чадър на дама, която явно не си носи своя; попитай за магазин за обувки наблизо. В 90% от случаите тези "тъпи" начини за запознанство нищо не постигат, но в останалите 10% завързваш нови контакти. Аз по случайност си хванах гадже веднъж преди години, като попитах за посоката към даден обект и момчето ме увери, че знае къде е, но не може да ми го обясни, така че по-добре да ми го покаже и ме изпрати до там. Предложих да ме изчака да го почерпя за услугата и станаха нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a306ddc17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора: Благодаря за коментарите. Аз просто искам да срещна една жена, с която да създадем семейство. Не виждам смисъл в живота иначе. Страхувам се, че остана сам, няма да имам жена и деца и ще се депресирам и ще се пропия.
Интересно ми е нещо друго. В Tinder оня ден се засякох с профила на едно момиче, с което се познаваме от деца. Тя е хубава, имала е няколко дългогодишни връзки, ухажвана е, сигурно в момента избира между двама-трима. На 30 години е. Какво прави тя в този сайт според вас?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ceada12efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторе, аз също търся мъж за семейство и все удрям на камък, все не са готови, все не е момента сега, все оправдания, на 27 съм със стабилна работа. Давай да се запознаваме.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a306ddc17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора съм: добре, съгласен съм, но как да стане

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4d13f19952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   до 13 - ами питай я де. Сега какво искаш тука да я обсъдиме като някакви лелки и чички, дето се събират пред блока да обсъждат пУлитиката и младитИ?

Сериозно - как да ти дадем мнение какво прави в Тиндър, след като дори и веднъж не сме я срещали? Вероятно прави това, което правиш и ти..?
А може и просто да си търси нещо за чукане, защото не ѝ е до връзка.
Каквото и да е - това е само нейна си работа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 672d7ab2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена на 27, преди година прекъснах сериозна връзка и доста време цъках из Тиндър. Излизах на няколко срещи, но бяха тотал щета. Докато не срешнах сегашния ми приятел. Вече 4 месеца сме заедно, не е много, но факт може да намериш нещо свястно в Тиндър. Така че не се отчайвай. Какъв съвет мога да ти дам, кой мъж е успял да ме спечели да излезнем на среща. ти трябва да си човека, който да я покани, задължително, не чакай жена да инициира. Пиши първи, прави първите крачки. Ако разговора върви добре разменете си фрйсбук или инстаграм и пренесете разговора там. Така изглеждаш по-достоверно. Може би след 2-3 седмици чат е добре да я поканиш на среща. Не прибързвай прекалено, но и не изчаквай много. Някой на първия ден като ми напише да излезнем и ми е много странно, но и някой да ме мота повече от 3 седмици губя интерес. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b377854664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От №6 към автора.
Tinder е сайт за запознанства направен по най-простия възможен начин. Правиш си профил точно за 1 минута, качваш снимки и започваш да търсиш и да разглеждаш. Виждаш снимки, име и километри, или го харесваш другия и даваш надясно или не го харесваш и даваш наляво. Аз не съм виждал нещо с по-прост замисъл, а всъщност изключително добър. Според мен в този сайт се регистрират предимно три типа хора.
1) Супер затворени, които не комуникират с почти никой в живота си. Възможно е да са просто депресирани, притеснителни и асоциални, а не да нямат време за да излизат и да се срещат с нови хора.
2) Хора, които търсят внимание, намиране на партньор за секс много бързо и толкова или просто им е скучно.
3) Хора, които са депресирани от стара връзка, която дори може би е приключила скоро и имат нужда от развление /не непременно да влезнат веднага в нова връзка ами да видят, че има и друго за какво да се живее/. Търсят си нови приятели за убиване на времето и забравяне на старите проблеми.

Вярвам, че съществува и една много малка група от изключително свястни хора, които наистина търсят сериозен партньор, а не някой за една вечер. Пожелавам ти да стигнеш до някой от тях. Без търпение няма да стане, няма как. Имам приятел на твоите години, който си намери на пръв поглед супер хубаво момиче и накрая избърза и се оказа, че е ужасна. Ако се случи нещо такова ти препоръчвам да се опиташ да не се депресираш, защото няма смисъл, момичето няма го почувства така както теб. Малко им е все тая, просто минат на следващия и хич не им пука.
Желая ти успех! Препоръчвам ти да излизаш по-често ако можеш и да не се притесняваш да заговаряш жените ако харесаш някоя на съседната маса. Без самочувствие и смелост не става. Жените гледат това и им прави впечатление. Чувството за хумор и отношението са другите неща, които им правят впечатление също.
Аз съм от групата на депресираните и асоциални хора и ми е трудно, защото до сега почти с никой не съм разговарял, обаче видях че много ме харесват, което ми помага да добия самочувствие, а това не е малко! :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker