Не мога да обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да обичам
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3475 пъти
Имала съм връзки, бях сериозна към мъжете до себе си, но в отговор не получих същото. Разочароваха ме много. След последното разочарование, сякаш сърцето ми се вкамени. Страдах много, след това реших, че ще си го връщам. Живея в голям град и почти всеки петък, или събота излизам по заведения, набелязвам си някой красавец, ако има такъв, и след няколко часа сме вкъщи. Правим секс, на сутринта ги изпращам набързо. (Отдавна съм плюла на двойните, ганьовски стандарти. ) Не мога дълго да понасям мъже. Мразя ги по някакъв странен начин. Не мога да го обясня. Знам, че не е хубаво това, което правя с тях, но ми носи безумно удоволствие да ги използвам и захвърлям. Получавам душевен оргазъм. Те пък от своя страна се влюбват (някои) в моето самочувствие, непукизъм и твърд характер. Разбира се, грижа се и за външния си вид.
С един от тези еднократни мъже излизах няколко пъти, в опит да се променя, но не се получи. Както казах, не мога да понасям мъже за дълго време... Как да се променя? Има ли смисъл? Като знам каква им е долна природата, май е по-добре да продължа по старому. Няма да давам примери, всички ги знаем какви са (болшинството от тях).
Моля за съвети. Благодаря предварително.

ж, 22 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 4 години, 8 месеца
hash: c183a6ef91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста добре те разбирам, разликата обаче е, че аз даже не искам да им давам и привилегията да ме докосват. Държа се студено с тях за да си знаят мястото. Но се замислих нещо и това е следното. За какво тези мъже, към които се държиш така, са виновни за постъпките на миналите ти разочарования (“мъже”). Не всички са еднакви (все още се мъча да го възприема. И нещо друго, което е факт. Понякога не са връзките, които ни разочароват, а нашите очаквания за тях. Златното ми правило, никога нямай очаквания за нищо, позволи на всичко да се случва както трябва да го бъде. Начина по който постъпваш, дори и да ги гониш, нито ще подобри положението, нито нищо. Излишно е това. Спри да имаш очаквания за момчета и връзки. Излизай по срещи ала бала, слушай ги, опознавай ги, анализирай ги. Покажи им колко добра компания си, но никога не очаквай нищо от тях. Тогава тепърва ще излезеш от състоянието, в което си сега. Приеми болката и разочарованията от старите неудачници. Толкова са те и заслужавали, щом са те докарали до това състояние. Тези постъпки са творение на техните действия и единствено те печелят, а ти ще затънеш с тези неща. Не проявявай слаб характер, а ми чети коментара много добре и попивай дума по дума. Сърцето ти е вкаменено, защото мислиш, че всички са еднакви и ще постъпват по 1 и същ начин. Всички момчета са различни, а очакванията са ти 1 и същи. Ще усетиш промяната във тази сфера, ако се замислиш и направиш това, което написах. Очакванията са проблема, не момчетата. Все пак както в успеха, така и в любовта съответства. Няма как да стигнеш до успех без да провали и няма как да попаднеш на правилния, без преди това да си била с неудачници. По-спокойно, живота е пред теб. Недей си го пропилява така

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a7bf6555e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста жалка история и то не за друго, а защото се вживявате по разни глупости. Това, което си гледала е сериала Емануела. От който е вдъхновен и прякора на нашата поп фолк изпълнителка. Не се излагай а иди на психиатър.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2204309926
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Поредната провокация.
Коя е пък тази, която хем не понася мъжете и ги мрази, хем им прави кефа безплатно, без ангажименти и проблеми? Обслужва ги като безплатна проститутка за да отмъщава на онези, които я минали преди тях. Че пък се и били влюбвали в нея заради страхотния ѝ характер. Да, колкото тираджиите се влюбват в евтините труженички по магистралите. Накрая е изправена пред съдбовния въпрос дали да се промени- защо ли като е толкова самоуверена и самодостатъчна? Но май нямало да се променя, като ги знаела какви са долни мъжете. Обаче не се гнуси да се отъркаля всеки уикенд с поредния боклук? Сама се пита женицата и сама си отговаря...Следва молба за съвети. Интересно, човек с всичкия си акъл какви ли съвети очаква да получи след подобно признание?
То не е и смешно дори. Няколко болни мозъка фабрикуват глупости в сайта, очевидно търсейки внимание, които им липсва в реалността. Разпознаваеми са и то не особено трудно - по темите, изказа, не особено богатия речник, клишетата, които повтарят.
Всеки с номера си, както се казва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c5b542db34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си по-добра от тях, освен това за да те "разочароват" толкова значи си имала нереалистични очаквания. Какво да кажа повече? Поредната скапана история с изопачени животи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 20c3557417
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   " Как да се променя? Има ли смисъл? Като знам каква им е долна природата, май е по-добре да продължа по старому" Защо изобщо пускаш тема, след като си убедена, че няма смисъл? Продължавай да се чукаш по старому, и такива жени са нужни на мъжете, евтини еднодневки.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bc0a6d28f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Та ги си само на 22 г. Животът е пред теб, кокви глупости пишеш. Някъде някой свестен мъж те чака.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a4ca4b5132
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормална реакция след нещата които са ти се случили. Ще отмине и това и ще можеш пак да обичаш, сигурна съм!!!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 06bb65c0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аууу сега тука ще те разпънат на кръст и разчленят 'моралистите' :) Защото си жена, а не мъж. Ако си мъж с това оплакване поне половината от коментарите, които биха се изписали ще са някакви супер подкрепящи ;)
Но теб сега ще те убият с камъни!


Само искам едно да ти кажа - идеята да излизаш с някой не е 'за да се променяш', а защото този някой наистина те е впечатлил някак си... и като човек.

Все ще срещнеш точния човек за теб - някой, с който ще си паснете и по душа. Не всички мъже са боклуци, гадняри или смотани. Опитай се да мислиш малко по-позитивно за това.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d39f210dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Нищо не променяй, пиленце. След години, животът и възрастта ти ще променят всичко, не се бой.

P.S. Купи си котка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7e51b3ed88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
За протокола - да не си зодия Водолей?
На много жени се случва да действат така след няколко поредни разочарования от мъжкия пол. Засега получаваш душевен оргазъм, че използваш мъжете и ги захвърляш, но след време ще се почувстваш душевно опустошена, макар и малко крайно да звучи.
Дано поне сексът си заслужава!
Жена, 36

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 40779fbde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Поради физиологията на мъжете и жените - употребяваната си винаги, само и единствено ти. Плюс това ти си се променила заради чужди грешки - загубила си. Разпознаваема си дори в анонимен сайт, а разпознаваемосста не е поради оригиналност, а изключителна глупост.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 248ef2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Продължавай. И аз съм на същото мнение като теб и правя същите неща. Нека им на курволяците. Трябва да ги сложим на място.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19bd77bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Няма лошо, така или иначе от ганьо само проблеми може да очакваш, а сега си в тея години, които са именно за бройки и дивеене по дискотеките. И ти като повечето, след време ще си намериш някой чужденец и толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bcfc00493a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Няма как някой друг да те направи нещо което ти не си... И за добро, и за лошо... Животът е единствено реализация на това което представляваш и това което търсиш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bf61b72920
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Много си права. Мъжете са нещастни колелета по природа. Мачкай и хич да не ти пука.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2e2f3e089a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Осъзнаваш ли, че от човек до човек има милиарди километри разлика и ако един те разочарова то това не означава, че и със следващия ще е така.

Това, което правиш е малоумно, животинско и детинско. Засрами се...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a79a580d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Това е вид унищожителна реакция, защото са те наранявали. И на мен ми се е искало, след като са ми разбивали сърцето. Но така и не успях да тръгна по такъв път. Нито изкам да пропадам, нито да наранявам хора, които с нищо не са ми виновни.

Щастието е в един вид интимни отношения, които трудно се случват и почти никога преди да са ти стъпкали чувствата някъде другаде. Но за мен лично си заслужава да продължа да търся това щастие, вместо да позволя миналото да ме смачка и изроди.

Теб обаче не те съдя. Знам каква е болката, гневът, мъката... Знам колко трудно е да издрапаш. Надявам се да намериш себе си и истинското щастие. И искрено ти съчувствам за това, което са ти причинили.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1006acaa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   е недей така, да беше на 52 разбирам да си уморена и разочарована , но още си млада.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7c548e54c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Името Ганьо все го повтаряш, явно мустакът с калпак е изворът на оргазма ти. Малко реалност - не ги използваш:
- мъжете не могат да забременеят от пробита гума;
- все някой ще ти остави венерически сувенир, рано или късно;
- двойни или тройни стандарти, обществото е патриархално, социалната стигма не е за мъжете.

Не знам кой даде тази представа, че ако жените са разгонени, то това ги овластявало, но нека. Аз лично аплодирам този гений. Нека Гинка пълни дупката в душата си като запълва тази между краката. Това не ще трае вечно. По някое време дори и Манго няма да погледне изтърбушения ѝ чувал, а балконът ѝ ще стане на спасителен сал. Това е моментът, в който се преминава към котките. Така желаещите си намират еднократен парцал, а същият не се размножава.

Честно казано, не виждам къде тук печелиш, но няма да споря. И вълкът сит, и агнето цяло (почти).

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed06d56326
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Тебе те знам, обикаляш темите и спамиш колко зле били мъжете, като всяка втора дума ти е "Ганьо". ОК, има и такива, разбирам те защо реагираш така, но това не е зряла реакция и не те прави по-различна от Ганьовица. Така пречиш само и единствено на себе си, ама не си го осъзнала. Още си млада, вятър те вее на бял кон. Ще дойде ден, живота ще те очука здраво и ще прогледнеш, но от миналото си и от себе си не можеш да избягаш. И не, въобще не говоря за това, че ще те разнасят, това е най-малкия ти проблем. Душевността, която сама си си отнела, никой няма да ти я върне.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19bd77bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   20 Не на една всяка втора дума за типичните ганьовци и е "ганьо". И аз го пиша, но съм виждала и много други коментари с "ганьо-то", но не съм ги писала аз. Много сме. Защо ли... ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed06d56326
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   21< аз съм съгласен, че ги има. Но не съм убеден, че да ставаме и ние Ганьовци и курви е начина да се справим с тях. Това исках да кажа. А и не забравяйте, че и българките са ги правили и възпитавали същите "Ганьовци". Майките им пак са си избирали същите "Ганьовци" за съпрузи и бащи на децата си. Освен това имате избора да си изберете българи "неганьовци", чужденци и т.н., никой не ви е задължил да сте с Ганьовци. Само че авторката уж реве срещу въпросните ганьовци, ама пак покрай тях се върти и с тях се чука. Ами тя самата каква е тогава? Ако беше толкова свястна, въобще нямаше да се занимава с тях, ами да си намери достоен за нея мъж. Ама явно толкова е и достойна.

Аз примерно не харесвам курви и затова просто не се занимавам с тях и съм си намерил свястна жена и си гледам семейството, без да се занимавам с глупости. Не съм тръгнал да рева по форумите какви курви са българките, макар че има много такива, принизявайки и обобщавайки и останалите, нали?

Така че колкото и да ги има ганьовците, това не променя факта, че повредата е малко и в нейния телевизор.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2eed86a945
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   XD
Използвай мен също. Не те ли видя да гълташ обаче, ще си глътнеш някой зъб.
Що не взимат тукашните чанти пример от теб? Хем курв@, хем безплатна, с ентусиазъм и достатъчно проста, че да се хвали. Ей 8, вместо да виеш, вземи науи се от Айшето, ма :D

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 248ef2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Авторката :

1, с някои неща съм съгласна, с други не толкова, но взема предвид думите ти. Благодаря ти много, че си отделила от времето си за мен!

5, щом цитираш точно тези мои думи, явно си се припознал в тях. Прочети в темата ми кой на кого е еднодневка и тогава имай наглостта да пишеш.

6, вече не съм сигурна, но дано.

7, не знам... Сякаш с времето ставам все по-студена.

8, аз харесвам моралистите (истинските такива). Те са хора, които не се влияят от помиарския свят, в който живеем и живеят така, както те искат. А, бе, хора с характери и дълбоко ги уважавам.

Иначе, ако бях мъж, да, вече щях да съм събрал поне 100 хвалебствени коментара, но, уви, родила съм се жена... :D

За другото - Дай Боже! И не съм казвала, че всички мъже боклуци, а болшинството. Благодаря и на теб за подкрепата!

9, ти, пиленце, не успя ли да измъдриш нещо по-изтъркано? Избрал/а си най-баналното от най-баналното от върха на планината на планината на баналностите. Станахте вече смешни с тези котки.

10, зодия близнаци съм, от майските. Сексът си заслужава, да.

11, и каква е тази физиология??? Нито моят полов орган се изменя със секса, нито мъжките. Явно съм ударила мъжкото ти его с темата си и затова пишеш глупости на килограм. Познах, нали?

12, именно. :)

13, не ми е за бройките. Вече казах, че удоволствието ми идва от това, че изхвърлям курволяците. Физиономиите им, когато намеквам да си ходят, са безумно-приятни за гледане. Иначе и аз се замислям за чужденец.

14, това от гледна точка на какъв/каква го казваш? Адски глупав коментар. Има как някой да те направи нещо, което не си, но няма да си губя времето да ти обяснявам, защото нямаш интелектуалния капацитет да схванеш.

15, :)

16, чела си темата ми през ред, два, но си тръгнал/а да ме поучаваш? Успя само да разсмееш, и то много.

17, благодаря! Аз също ти съчувствам. Дано и ти много скоро намериш своето щастие! Желая ти го от сърце!

18, младостта също може да донесе големи разочарования и още куп гадости...

23, не правя свирки и не гълтам. Ако някой ми изпльока тази простотия на живо, било то и на шега, той ще гълта зъби и няма да са малко. Взимай си поука. Ако пък толкова искаш свирки, намери си някой манаф и му го почвай. :)

2, 3, 4, 19, 20 и 22 не съм ги чела, понеже са започнали супер идиотски. Явно Ганьо (прозвището, което мрази, но на 1000% заслужава) не е свикнал, че не може все жените да са прецаканите, ама ще свикне. Няма избор.
Малко реалност : преглътнете факта, че и вие можете да бъдете използвани, прецаквани и изхвърляни. Има много такива случаи, не са само при мен, така че джавкайте по-малко. Кучкарките идват... Другото ще ви го спестя, за да не нараня нежните ви, курвенски душички.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed06d56326
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   "2, 3, 4, 19, 20 и 22 не съм ги чела"

А точно тях трябваше. Само че с разбиране. Там е ключа за бараката, ама и малко акълец си требе.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dc07cc5dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Не се притеснявай - един ден ще си намериш майстора. С най-добри чувства;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2204309926
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Излиянията на авторката ми напомнят оня виц за геолога и жената на чукчата - „Лети, пиленце, лети, ама не знаеш, че си бременен.“
Ако е истинска темата - мъжете, на които им отмъщава авторката от мъка са си го преместили в другия крачол.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 15323cae55
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Курвата си мисли, че тя играе някой :D

Пфдфхахаххаха.... една жена винаги бива ебана, а мъжът ебе.
Така че не се бий толкова в гърдите, че си ги била "изпращала набързо"
Дреме му на някой за тебе...


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed06d56326
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Стана ми интересно кой е този виц, но го издирих. АКо на някой му е интересно да му спестя търсенето.

Чукча се готви за лов на елени. Преди да тръгне дава наставления на жена си:
- Бъди внимателна, ако дойдат геолози на въртолети. Дай им да пият, нахрани ги, но ако поискат да си легнат, в никакъв случай не лягай под тях, защото ще забременееш.
Тръгва чукчата и веднага след него долитат на въртолети геолозите.
Жената ги нахранила, напоила, а след това единият геолог казал:
- Хайде да си легнем.
- Да си легнем, но мъжът ми не разрешава да лягам под тебе.
- Няма проблеми, ще легнеш върху мене тогава.
Жената се съгласила. На сутринта геологът се качва на въртолета и тръгва, а жената му маха отдолу на прощаване и мърмори:
- Лети, лети, глупаче мое бременно...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0bf179a68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Момиче-опитах се да те разбера и оправдая заради преживените травми, но не успях. Никой не е длъжен да плаща за грешките на хора преди него. Много трудно се живее с човек, който има демони в душата си. От това, което правиш би трябвало да се срамуваш-не да се хвалиш. Термина, който използваш"Ганьовски стандарти"не е точен. Това твоето си е чист курварлък. Този живот който водиш така ще те амортизира, че не е истина. Няма такъв мъж-чуй го и си го набий в главата-който ще се влюби в теб както си въобразяваш след като само след 2-3 часа след запознанството си вдигаш краката. Ще завърша с цитат от един италиански филм, за жалост не помня заглавието-в крайна сметка винаги и всичко се плаща от жената.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f938e4f958
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Ближе переч за отмъщение. По-тъпо добиче от тая няма :D

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 248ef2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Авторката :

Братанчо, убедена съм, че или са те правили с нежелание, или анално. По стандартния начин не би могло да се пръкне толкова тъпо, злобно и задръстено копеле като теб. Чела съм и други твои коментари, но с този просто стигна Евереста на задръстеността.

Във всичките ти мнения здраво лъха на самота, скука, сиво ежедневие и най-вече злоба. Явно много врати са ти тръшвали и на никоя не ѝ пука за теб, но не е така при всички. Скъсай си задника от завист. :)

Вземи се образовай, възпитай и тогава ела да ми даваш "акъли".

Същото важи за останалите, които ти пригласят. Явно и на тях им е толкова дефицитно онова в главата. Само клишета четох и нищо ново, което потвърждава съмненията ми.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 426a5e7e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторке, моят съвет е да потърсиш психиатрична помощ. Имаш проблем със себе си, който идва от семейството ти. Не можеш да обичаш, защото и ти не си обичана в семейството си. Оттам и проблемите във връзките, т.е. невъзможност за нормална връзка, предвид травмите ти. Никой не може да те нарани, ти избираш да се чувстваш така, затова и си избираш съответните мъже. Това можеш ли да го разбереш?
И още нещо, което съм сигурна, че не разбираш- ти отмъщаваш само и единствено на себе си в момента. Кой нормален младеж ще тръгне след теб само след 2 часа?! Същите боклуци! Въпреки, че на моменти наглееш в коментарите, за мен това държание е вид самозащита, нуждаеш се от помощ, веднага! Потърси специалисти. За да се промени нещо, първо ти трябва да се промениш, а затова трябва осъзнаване и реална и адекватна преценка на ситуацията. Вие, Близнаците, цял живот живеете в паралелна реалност...Жално ми стана като ти четох историята, от все сърце ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8dbeb5ffcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Братане, ти си тъпо копеле отвсякъде. Явно никоя жена не те иска и седиш тук да си изливаш злобата. Нещастник.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 248ef2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   25, като ти прочетох словесното говно, ясно видях, че ти си този на който му требе акълец. Нали знаеш правилото, че всеки желае на другите това, което няма. Нещастен боклук.

Авторката

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 248ef2d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   До 34 пак от авторката :

Има такива мъже, които твърдиш, че няма, само че разбиранията ти са много стари и не побират действителността. Сигурно си някой поне 40 годишен, в което няма лошо, ама очевидно не разбираш нищо, така че си задръж мнението, моля.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7cf2649a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Мисля, че е пързалка, но ако не е ще те плюят много. Аз бях същата и не съжалявам, дори по този начин си намерих чудесен мъж. По-добре така, отколкото да се впускаш разни безсмислени "сериозни" връзки със "свестни" момчета. Казвам ти го от позиция на жена с дълги връзки и многобройни нощи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed06d56326
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   do 37

Глупости, не ѝ трябва пихиатър, виж какво хубаво си храни в коментарите от 36 до 40. Трябва ѝ здраво въже. Този екземпляр и с психиатър няма да се оправи. А и къде си видял психопат да осъзнава, че е такъв? В закона не се предвижда насилствено психиатрично лечение, освен ако не е заплаха за живота и здравето на околните. Т.е. докато не заколи някой от тъпкачите си, които "наказва", като им дава да я ползват за парцал, няма как да ѝ се сложи усмирителна риза зорлям.

Авторке, докато те тъпчат, поне ползвай презерватив, такива като теб да не се множат. Само това ми е съвета, ти и без това друго не поемаш. Спаменето и псуването във всяка тема няма да ти помогне.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c0a429e63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   41, не е пързалка и не могат да ме плюят, понеже храчките им не ме достигат. Даже се забавлявам като гледам жалките им, ултразадръстени напъни. Няма как да се обидя от индивиди, които живеят векове назад и вярват в тогавашните абсурдни глупости.

Иначе благодаря за съвета!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 677efaa276
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Нещата ще ти се случат тогава, когато промениш гледната си точка към самата себе си и тогава, когато промениш схващанията си за мъжете като цяло.
Когато осъзнаеш, че колкото неперфектна си ти, толкова и те.
Не се вкарвай в ролята за жертва. Омразата ти ще изчезне, когато вникнеш в личността на цялото това "болшинство". Когато се потопиш надълбоко, ще видиш, че там се крият същите наранявания, които имаш и ти. Хората не сме толкова различни, напротив. :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ec516a68fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   И аз мразя мъжете. Ненавиждам ги. Била съм използвана и унижавана от тях хиляди пъти, дори и физически насилвана. И аз като теб се виждах с различни в един период от време и ги зарязвах и ми доставяше удоволствие. Въпреки това намерих човек, който да ме уважава и обича. Влюбих се в него и не съм му изневерявала. Сега съм на път да създам семейство. Въпреки това, все още ги мразя и винаги си имам едно наум. Времето минава, но спомените остават.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2204309926
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   И кой ли е този луд, дето ще иска да го обича такъв миндил?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 09e56440b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   46

защо не мразиш само тия, които са те унижавали, а всички мъже? С тая нагласа и семейство да създадеш, няма да го бъде. Сама каза, че имаш едно на ум, т.е. нагласата ти е при първата издънка от негова страна да кажеш "ето знаех си". Нямаш нагласа за компромис. Известен компромис трябва да има.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54908c6fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   42. do 37

къде си видял психопат да осъзнава, че е такъв?

========================

Не съм 37, но от познанията ми по психология ще ти кажа, че това е инфантил (поведението и е типично за 16-17 годишните). Авторке ти продължавай да пишеш, някой психолог или психиатър ще стане професор с бисерите ти.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a79a580d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Предполагам, че повечето мъже, които плюят по авторката са същите тези, които пишеха в една друга тема, как не съжалявали, че са наранявали жени, защото те също били наранявани или други били наранявани от жени и защото общо взето жените си го заслужавали.

Веднага мога да отбележа двойните стандарти, но тук даже не става въпрос за това. В този сайт пишат много озлобени и настървени мъже, които обвиняват всички жени за нещастията си. Тази тема показва, че освен всичко друго са напълно неспособни да се поставят на мястото на някой, който всъщност реално е бил в тяхната позиция и е взел същото решение да постъпва от тук насетне. И после кой всъщност е психопатът?

Ако човек трябва да си извади мнение за мъжкото съсловие от този сайт, резултатите ще са, че мъжете са отчайващо инфантилни, слабохарактерни и емоционални. Слава богу социалният ми живот не се изчерпва с този сайт. Голяма част от приятелите и изобщо обкръжението ми са мъже и мога да кажа, че има всякакви и повечето са напълно нормални, приятни, свестни хора, с които можеш да общуваш нормално и които не бълват срещу жените по цял ден, въпреки че всеки си има проблемите.

Почти всеки човек в живота си бива нараняван, почти на всеки му се случва с него да се отнесат зле и несправедливо. И не винаги е лесно човек да продължи напред както преди. Но това не значи, че не трябва да се опитва и съм сигурност трябва да се опита да прояви разбиране и съчувствие, вместо само да допринася за озлобяването на другите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6aec2aad22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Все едно чета за себе си, само дето не съм имала много връзки и приключения за една нощ, при мен беше друго.
Ок, едното лошо нещо е че си се превърнала в това което мразиш - мъжете, които са те наранявали. Другото лошо е че не осъзнаваш, че си вредиш така. Сега си мислиш, че си правиш услуга, но някой ден ще се почувстваш изхабена и омърсена. Можеш да се разболееш и не говоря само за венерически болести, дори не са задължителни. Омразата разболява тялом и духом.
Другото, влязла си в кръга на омразата. Теб те е наранил човек, който е женкар или може би е бил наранен от някоя като теб и е решил да си отмъщава, като ти си попаднала в капана му. Сега ти отмъщаваш и е твърде вероятно някоя от "жертвите" ти да реши да си го връща, да нарани някое добро и наивно момиче, каквато си била ти и тя да стане като теб сега. А животът има много скапано чувство за хумор и тъкмо когато си заобичала и повярвала в любовта (а това ще стане, защото вече ти се е случвало), ще попаднеш на някой, наранен от такава като теб. И пак ще си наранена. Много трудно се излиза от този кръг и много лесно се влиза в него, но ще повторя думите на някои от коментиралите - трябва да промениш нещо в себе си и по- скоро да забравиш омразата. Да, мноого е трудно, аз самата не съм я преодоляла напълно и се боря, но се замисли с какво ти помагат болката, обидата и омразата? С нищо, само те изяждат отвътре. И защо трябва да съсипваш себе си, заради някакъв използвач? Защо душата ти да гние от омраза, заради някакъв нерез? Не си заслужава! Да, обидата, несправедливостта, омразата, те са реален факт, но действително ти се самоунищожаваш, заради тях. От човек с душа се превръщаш в бездушевно чудовище. Ще стигнеш дотам, че дори и да намериш Човека с главно "Ч", ще отровиш връзката си с него, защото омразата ще те е променила до неузнаваемост. Ще станеш токсична и непоносима и сама ще оплюеш любовта ви. Извини ме, ако звуча грубо, не искам, но нещата обикновено са така.
На мен ми помогна да погледна от гледната точка на мъжете. Ще кажеш, че не ти пука, но и на тях не им е лесно, и на тях изневеряват, и тях лъжат, техните сърца също биват разбивани от подли жени. Общо взето, много от тях изпитват това, което и ти.
И знай, че докато си изпълнена с омраза, няма да има място за любов в живота ти. Поне не пълноценна такава.
Дано съм помогнала поне малко.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 049650cff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Не знам за мъжката природа , но твоята определено не в ред.

Грешката ти е че си тръгнала накриво още от малка. После си имала очаквания , затова си се разочаровала , а сега се оплакваш тук, защото самата себе си не се понасяш.
А мъжете ги остави . Света се върти и ще продължава и без тебе ...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 09e56440b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Последното БС може да не е истинското, но е право.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2c9661152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   53, истинското БС е, все пак бях отхвърляна, понякога подигравна и това ме изпълни с много омраза. Впоследствие осъзнах някои неща и така.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 09e56440b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   не е истинското, то е девствено, а това споманава за секс за една нощ

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker