За грозно тунингованите жени и техните почитатели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За грозно тунингованите жени и техните почитатели
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2087 пъти
Пускам темата от чисто любопитство спрямо мъжката част от аудиторията. Разбира се, жени също могат да се включат, ако имат някакви впечатления. Доста често съм чувала приказки от сорта на "абе забелязваш ли как красиви жени излизат с грозни мъже, а те дори не са богати" Това лично мен не ме вълнува. Наистина има жени, че и мъже, които си падат по по-грозновати. Нека не забравяме и личните качества, които всеки притежава. Но тук говорим за естествената грозота, ако мога да се изразя така. Темата, обаче, засяга друг вид хора, или по скоро жени. Става въпрос за тези, които умишлено се правят грозни, макар че в техните представи сигурно са красавици. Говоря за тунингованите до неузнаваемост от рода на Джулияна Гани, Деси Фотосесията, Сузанита. Последната не е и жена даже, а заблудено 15-годишно дете. Та, ако тези имена не са ви познати, цъкнете в Гугъл и ще видите за какво става въпрос. Важно е да изтъкна, че не хуля жените, които се подлагат на пластични операции. Напротив - ако аз имам тази възможност, също бих си направила някои корекции, но за да изглеждам по-добре, а не да се правя грозна.Това е пълна ирония - да даваш пари за да се обезобразяваш. Виждала съм жени с хиалурон в устните, но не натрапчив, а подчертаващ. Същото нещо е за гърдите и за всичко останало. Пластичната хирургия в днешно време може да направи чудеса, Южна Корея са пример. Виждала съм много красиви жени, които с правилните корекции изглеждат зашеметяващо.
Другите жени, зле тунингованите, които споменах по-горе, се харесват от много мъже. Мъже с пари, мъже без пари. С разликата, че те няма да тръгнат с бедняк, защото целия този тунинг ще отиде на вятъра, нали все пак за това наливат пари в себе си? Един вид инвестиция. Но независимо дали мъжа има или няма пари, въпроса ми е защо? Нека си го кажем честно, грозни са, може би преди не са били, но сега със сигурност са се направили като плашила. Егото ли ви вдигат, фетиш ли имате жената да прилича на надуваема кукла, от километри да си личат силиконовите гърди, тип футболни топки, големите устни, които закриват половината лице? Ако е до интелект - повечето със сигурност не пращят от него, ако има такива, то те са единици. Тогава каква е причината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7051385b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато битува чалга културата на плащачи и курви при която от мъжа се очаква да е някакъв вид "баровец", който хвърля банкноти насам натам образно казано иначе както ти го описа е "бедняк" и също непрекъснато до термина мъж, който използваш стои думата пари, та в тази култура жената трябва да е силиконова курва, която изглежда като секс кукла, страшно дашна в секса и без никакви задръжки иначе не се котира. Не може хем баровци хем някакви обикновени женици. Искаш баровци - значи лягаш под ножа и то не веднъж или два пъти и ставаш неузнаваема кукла барби. Ако не и искаш да си обикновена женица - върви с "бедняците", не става с чалгарски очаквания към мъжа а пък ти да не искаш да си мръднеш пръста, защото си си хубава и така - естествена, ами и той мутрата/баровеца/бизнесмена чалгар си е достатъчен и без парите, като като ти казваш "бедняк", като има пари и много алчни чалгарки значи той ще определя какво се търси, защото който плаща той поръчва музиката. Честито, това е културата сега - жени които търсят от мъжа пари и мъже, които търсят жени приличащи на надуваеми кукли. Радвайте се.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d50d9137c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   То заради това се нарича естетична хирургия. Тоест имаме думата естетика. Би трябвало такъв тип хирургия просто да подчертае естествената красота на пациента и да коригира някои неща, като се съблюдават общите пропорции и черти. По този начин пациента да има колкото се може по- натурален вид и да не си личи, че е имал корекции по себе си.
Не мога да ги разбера плеймейтките. Какъв е смисъла да имаш огромни гърди, които изглеждат като някакви балони- това нито е естетично, пропорционално спрямо тялото, нито на форма е красиво, а на допир кой знае какво е.
Аз изобщо не харесвам изброените от теб "модели". Падам си по естественото. По- добре да барам малки но истински гърди, отколкото някакви надути балони.
Просто общата пропорционалност/ визия има значение. Колкото и силикон да си слага една жена, няма ли я естетиката в нея, нищо няма да се получи.
Вижте например Моника Белучи или Дженифър Анистън. Те не са с надути устни или гърди, но са били секс символи в киното.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5a8e7def63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки има право да няма вкус.а

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 36a71f15dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не ме интересува, а мъже, които харесват такива жени нито са ми на нивото, нито в социалната среда.

Лола

Между другото, колкото повече ги говорите, толкова повече допринасяте за забогатяването им, малко като клана кардашян

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 586e1bc41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има си термин за тия жени ”бимбо” Bimbofication. Порното е виновно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f820ec63f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Липсва им нещо в живота и мислят че ще са по- хубави.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 662d2baccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъжете си падаме по лесните жени. А на тези разпоретини с татуировките и тунингите веднага им личи, че са лесни. А сексът сближава, както знаете. Изебем някой крокодил и после започне да ни се струва приятно гущерче. После си казваме, че нали си го имаме под ръка и ни помръзва да търсим разни по-хубавки и свестни.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2974299eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Подражават една на друга. Събират се в компания с мутреси с ненормални джуки и толкова отчаяно искат да са като тях (да намерят спонсор), че си мислят че става с ненормалните джуки. Подобно на илюзията на подрастващите, че като научат английски ще станат американци, а като станат американци ще са милионери. Някакви примитивни тъпи асоциации и глупави надежди. Иначе си права, че тия джуки са абсурдно гнусни. Много пъти като гледам отблизо такава едвам се сдъждам да не я питам има ли мозък и смята ли, че не е отвратителна. Подобна кретения се натрупва и по темата вежди - всяка се чуди как да си направи тъпанарски вежди, но все пак са несравними с джуките.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 670de2e32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих имал нищо общо с жена достатъчно тъпа да си направи подобни операции.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker