недоверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

недоверие
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1584 пъти
Здравейте, имам си причтел от 2 години, но му нямам никакво доверие. Всичко започна от многократните пъти в които съм го хващала да си пише с друга, аз все прощавах, но в един момент нещата ескалираха за мен. Започнах да се озлобявам да звъня по 10 пъти на ден и да му гледам телефона, чувствах как всяка една жена е заплаха за мен, независимо дали му е приятелка или не. Вече не правих граница от нормално и обсебващо. Намирам се в един кръг, от който не виждам изход. Моля ако някой е преживял нещо подобно да даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54c6bf683d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още първият път, в който видиш, че пише на други, го режеш от живота си. Защото такива не се променят. Той не те уважава и цени достатъчно, че да не търси други, пък ти си хукнала да прощаваш. Защо го правиш? Само не отговаряй, че от любов, че той е идеален за теб и други романтики. Няма такова нещо. Още първият път, в който забележиш нещо такова, поставяш ребром въпроса. Преживях нещо подобно, и му казах така- Щом ти пишеш на жени, и аз ще пиша на мъже, и ще се срещам с тях. Ще имаме отворена връзка, щом така искаш да е. Или направо си казваме чао. Нямаше да простя, просто исках да видя каква ще е реакцията. Бях на път да скъсаме, но все пак исках да дам последен шанс. И се спря, защото на почти никой мъж не му е приятно момичето му да се среща с други, че и да спи с тях. После се разделихме, но просто записахме в различни университети, и разстоянието ни раздели. Може би направих грешка, че тогава му дадох още един шанс, но бях по-малка. Сега вече с такива неща не правя компромис, и направо режа. Животът е прекалено кратък, за да го губиш с хора, които търсят други. Дава се втори шанс, може би трети, но никога 10ти или 20-ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0d3241f1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма ли доверие - няма любов, няма уважение, няма удоволствие, няма нищо.... Разделете се. Да знаеш, че на никого в тоя живот - не можеш да имаш доверие, не и изцяло. Всеки гледа себе си и е нормално, защото ако сам не се цениш, чакай на друг... ще си останеш с надеждите. Ако ти се иска семейство, бъди логична, а не влюбена.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7f2efd1636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбирам те. Говори с него, не е окей да се чувстваш така. Опитайте да стигнете до коренът на всичко това и се помъчете да намерите компромисен вариант. Явно човекът до теб не ти вдъхва достатъчно доверие, което също не е на добре, замисли се.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1817ed100a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А какво точно си е писал с тази другата? Ако са си обсъждали сексуалния живот или й се е обяснявал в любов, съветът ми е да го зарежеш, защото никога пивече няма да можеш да му имаш доверие, както си започнала, и все по-зле ще става за теб. Като го оставиш, ще се успокоиш и проблема ти е решен. То е нормално да се озлобиш към някой който те лъже и ти забива нож в гърба. Ако обаче си е писал някакви нормални неща с момичето, тогава посети психолог.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3407d813e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разкарай го. Няма смисъл да продължаваш с него. Доверие не се връща, загубиш ли го веднъж -край.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 520d70958c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има само един изход- да го зарежеш. Проблемът не е нито в теб, нито в другите жени , а в него. Щом си пише с други, значи явно не държи толкова на връзката ви. Ако не можеш да му вярваш, никога няма да се чувстваш комфортно в тази връзка. Даже да не ти е изневерил наистина, ти вече не можеш да си сигурна в него и вината е негова. Най-добре го остави. Знам, гадно е, трудно е, обичаш го, но по-добре го изхвърли от живота си, иначе ще те съсипе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 520d70958c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре го остави. Няма смисъл да си съсипваш здравето и нервите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 59f08574d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Никоя жена не е заплаха за теб. Заплаха от какво? Че ще ти го вземе ли? Не, той сам ще си тръгне. Защото не е твое притежание. Защото ти не можеш да контролираш друг човек. Я се постави на негово място- как би се чувствала? А може би не те харесва вече толкова и такава, но няма кураж да се изясните?
Какво е доверието за теб? Гаранции и застраховки, че вечно ще е твой и няма да поглежда встрани ли? Виж сега, никой не е виновен, че по причини разни ти си избрала неправилния за теб мъж. И не искаш да го пуснеш. Излизане от омагьосания кръг ще има, когато спреш контрола и просто си тръгнеш. И се замисли- защо причиняваш всичките тези неща и на себе си, и на него? За да те обича някой друг, трябва първо ти да заобичаш и зауважаваш себе си- банално, но факт. Не можеш да променяш хората, за да са ти удобни. Остани сама за колкото време ти е нужно да се осъзнаеш, чети и мисли, и ще стане с точния човек! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7ee1f0c46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Даваш муха за четящите, а те го правят на слон. Той нямало да се промени....
Сега си представи обратното. Той те ревнува по същия начин, колеги, приятели, съученици, бивши съученици, даже продавача в супермаркета. Как ще се чувстваш? Дай да вземете да се заключите в апартамента и да не излизате, а?
Всичко е в твоята глава и си болно ревнива. Натрупала си комплекси и затова сега така реагираш, та не се спираш. Възможно и той да ти ги е натресъл, но проблема ти е от друго естество.

Аз давам свобода на хората с които съм. Като злоупотребят си хващат багажа и ги няма. Нямам намерение да ставам роб на слабостите си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker