Родителите ми не одобряват приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ми не одобряват приятеля ми
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1195 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години и приятеля ми е на 18. С него работим в един хотел и там се запознахме и тръгнахме. Още от началото го харесах много, но не исках да тръгваме, защото си мислех че е още не е порастнал и не знае какво иска. Но с течение на времето разбрах колко е зрял за възрастта си и колко зряло мисли, защото е преживял много неща, показа ми колко много ме цени наистина, харесал ме е от пръв поглед и ми доказа, че не е с мен за единия секс, а наистина има чувства към мен. Заедно сме вече два месеца и половина и смея да твърдя че не съм се чувствала по-щастлива досега с никое друго момче. Винаги знае как да ме зарадва, да ме разсмее и се държи много мило с мен. На всички мои приятелки съм казала за него и много ни се радват и ми казват, че за пръв път ме виждат толкова щастлива с момче. Но родителите ми не го одобряват, защото си мислят че е много малък за мен и нямам никакво бъдеще с него. Даже не искат да им обясня за него, защото си мислят, че знаят всичко. А самите те имат две години разлика във възрастта. За пръв път се чувствам щастлива с момче и ми е гадно, че не могат да ме разберат. Според вас как да им обясня как се чувствам като не искат да им кажа нищо за него?
Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 28265ce19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето ще покаже, щом се харесвате не разваляйте нещата, но и не избързвайте.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9547836cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да даваш отчет на родителите си, не си малка. Особено като са толкова тесногръди. Все пак ти ходиш с него, не те, гледай си твоя живот и на теб да ти е хубаво. За тях най-важното би трябвало да е детето им да е щастливо, пък ако ще и с извънземно да се хване. Освен това 3 години нищо не е. Имах няколко гаджета, които бяха с по 7-8 години по-големи от мен - абсолютни мишки. Малките деца се държаха по-сериозно тях. Глупави предрасъдъци, бий им игнор.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9270036f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Т'ва тоя охранителчето ли е?

Що трябва да им обясняваш нещо?





Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 08931b7641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо, на 21 си жена, не момиче. Второ, тъй като си пълнолетна нямаш нужда от одобрението на родителите си с кого си лягаш. Ограничени са, но това си е техен проблем. Просто им заяви, че ти е гадже и ще остане такъв без значение дали го харесват или не и точка. Не си длъжна да имаш одобрението им, за да си с някого. Ако живееш с тях, по-добре се изнеси, време ти е вече.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c8ebbc3f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти ли ходиш с това момче или те? Не мисли, не задълбавай и не се тормози. В крайна сметка ти не дължиш обяснение на никого за изборите, които правиш в личен план.
Остани с момчето, обичайте се и си гледайте връзката. Междувременно отделяй време за разговори с родителите ти, но не подхващай темата за любовта. Ако вие двамата наистина си пасвате толкова и останете заедно още дълги години, родителите ти сами ще осъзнаят, че са сгрешили и ще те подкрепят. Дотогава мнението им не бива да те притеснява, те дори не го познават.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ff03cfa79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понякога е добре да се вслушваме в съветите на по-възрастните, защото те имат повече опит и не ти мислят лошото. Особено когато говорим за родители. Ще ти споделя това, че на твоята възраст излизах с едно момче на моите години, което беше абсолютен лентяй и по цял ден играеше видео игри. Нито учеше, нито работеше. Нямаше никакво желание да работи и над нашата връзка. Тогава послушах родителите си и въпреки, че бях много влюбена, го оставих. После си намерих свястно момче и създадохме семейство. Сега съм благодарна на родителите си... много пъти виждат неща, за които ние сме слепи. Мисли в перспектива. Животът е дълъг и това, за което си отваряш очите сега, може да ти ги избоде после и да ти изиграе лоша шега. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker