Баналната история за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баналната история за друг
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2055 пъти
Здравейте,
преди също споделях историята си, но отново имам нужда от съвет. Тъй като няма как да потърся на друго място.
Като цяло всичко е типично и банално. Искам да чуя вашата гледна точка по моята история и обективни съвети. Имам огромна нужда.
Безумно съм влюбена в друг. Никаква изненада до тук, нали? Имам мъж и дете. Също типично. Другият, мъжът ми и аз работим в една фирма. Аз и другия в един офис, мъжът ми в същата сграда, не в нашия офис. Мъжът ми имаше връзка преди 2 години и може би това ме пречупи като човек и промени. Ще питате защо му дадох шанс? Обичах го, всеки може да сгреши. Сега греша аз.
Та към историята ми...
Другият и аз започнахме да комуникираме преди година. Той също беше във връзка и се разбрахме само приятелска основа. Е, да, ама не. Оказа се, че имаме сходство във всичко, че си пасваме и се привличаме много силно. Все пак той е прекрасен човек и каза, че никога няма да причини болка на приятелката си. Въпреки това продължихме да пишем, да споделяме, минахме на интимности, на фантазии, секс чатове. И пак целта беше само бягство от реала. Веднъж танцувахме на една сбирка, той пийна малко, което не е тичпино и ми каза, че иска това и да е истина. Разтопих се. После не ми писа доста време. После пак се върна и вече пишехме нон-стоп. Разбрахме се да си поговорим една седмица в която бях сама. Той не писа и аз побеснях, разочаровах се и му написах. После ми написа, че въобще не съм попитала за причината и, че при него вече няма какво да пречи. Че вече е свободен. Попита ме какво искам, но казах, че не знам. През цялото време споменаваше как мрази, че си е позволил да хареса нещо, което не му принадлежи, как хем съжалява, хем не, защото ме е опознал. Как иска това да се превърне в истина, но и не. И дойде един момент в който му предложих да го изживеем, да бъдем заедно само за една нощ. Той се разколеба и каза, че съвестта му го спира и не иска да е виновен. И ми разби сърцето. Сега не знам къде съм. Всеки ден го виждам и боли. Не знам как ще оцелея така. Как да првъзмогна?

Е, кажете ми какво означава това? Всичко сочеше, че и той ме иска, всяка дума, погледите му, като вдигна глава все гледаше към мен. Дали се уплаши? Дали просто не ме иска, дали, че ме вижда с мъжа ми всеки ден? Кое може да го спря? Има ли смисъл да се боря? Ще питате защо не се разделя с мъжа ми и знам ли какво искам. Знам какво искам, но явно човекът отсреща не знае. и това ме спира само.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64e1b4316c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вижда, че си лесна, ще му се увесиш на шията с детето, той и ти ще изхвърчите от фирмата, , а после с лекота ще изневериш и на него. Е, мотиви дал Бог, ти се чудиш!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 587551674a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой ли би се захванал с жена с дете, а на всичкото отгоре и с мъж, че и с мъжа и и нея да сме в една фирма, много хвърчиш ми се струва, я падни на земята

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: efbf2c4d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съчувствам му на мъжа ти, ще се окаже поредния вярващ на сляпо, че всичко е наред и не му изневеряват. Ще му дойде като гръм от ясно небе и цял живот ще се пита къде е сбъркал, защото от семеен мъж ще се превърне в самотник, който вижда детето си два пъти в месеца, освен ако не се пребори за родителските права.

А на теб какво да ти кажа... не ти бил давал светлина - ами говори с любовчията, че си склонна задачи него да се разведеш и ако е съгласен да бъдете заедно го направи. Той вече е свободен и очаква и ти да предприемеш тази крачка, но първо говори с него. А и още нещо - направи го заради себе си, не заради него.

Не знам защо бързате да се жените и да правите деца като не сте сигурни какво искате и къде ви сърби. Не те хейтя, отбелязвам го просто.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5b505410e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ако той беше женен с дете- ти нямаше ли да се стреснеш?
Изобщо не съм сигурна, че знаеш какво искаш. Гледай си мъжа и детето и забрави за глупостите, и то на работното място. Това твоето не е любов. Ще ти мине.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 451392c469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вероятно се е разколебал. Бъди спокойна и остави времето да реши всичко. Не се натрапвай и не прави нищо на сила. Ако има да става нещо, ще стане.

Просто без деца е лесно - изчерпва се връзката, слагаш край, да заповяда следващият. Той го е направил. Но с деца не е така. Нормално е първо да мислиш за тях и тяхното щастие, а после за твоето.

Ако иска връзка с теб, грябва да приеме тези факти, както и това, че ще е любовник. Ако не може, то ти и нямаш право да му се сърдиш за това.

Седнете и поговорете за ситуацията. Изяснете си добре какво правите за напред.

Много си смела. Успех.

М38

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1d7bc980cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха, гледай я ти... Искала да се оножда, ма момчето излязло пич да не се занимава с омъжена и ти сега орева света, че не ти е бутал жилото в разгонения задник.
Веднага почна с оправданието, че твоя мъж ти е изневерил, което дава автоматично оправдание ако е вярно, да се развееш и ти. Не става така, жено. Морал и принципи липсват. Да не мислиш, че само ти си отегчена от мъжа си, всички сме така в дълготрайни връзки, но нещо трябва да ни възпира.
Има един цитат на един писател, може да ти бъде от полза - "Честта е онази невидима кост, която държи главата изправена.". Пробвай, може да ти хареса. Аз така вървя, защото нищо не крия и не се измъквам подмолно, чакайки мъжа ми да отсъства, за да се шибам с колеги.
То е ясно, че ако не е този ще е друг. Но поне кажи на мъжа си, за да може и той да скита, че да сте квит.
Да не говорим, че това е и общ колега, ще го срамиш в работата.... Въобще без коментар си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 30623665ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ох, Боже, абе вие усти нямате ли, бе? Не се ли виждате човек с човека? Какво е това "писане"? Нобелова награда за литература ли чакате? Щом видя "писане" и преставам да чета. Това са извратени отношения.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ae283cd436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Разбира се, че се е уплашил. Мъжете много искат и като стигнат момента да имат се сещат за всички практически последствия, които ще ги застигнат и подвиват опашка. В случая, предстоящ развод и жена с дете, пък и работата е на пангара, много ще му дойде. Преценил е, че не си заслужава риска дори за единия секс. Тоест, на голяма мишка си попаднала.

Понеже съм я играла тая игра, макар и в друга конфигурация, ще ти кажа следното. От един мъж първо чакаш действия и тогава инвестираш време и емоция. Ако не може да се докаже още в началото, къде ще бъде, когато стане трудно? Просто не си заслужава да се занимаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d7a1dd3c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм в подобно положение. Разбирам те. Много е гадно емоционално да си при един а физически при друг. Остави нещата така. Колкото повече се задълбочаваш толкова по- силни чувства ще имаш. Всичко което трябва да стане ще си стане рано или късно. Радвай се на детето си и на това, че то е най- щастливо когато чувства обичта на двамата си родители.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cb9e16182d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мога само едно да ти кажа-че мъж ако иска някоя жена чудеса ще направи, земята ще преобърне но ще се постарае да я спечели. Този мъж не те иска, премислил е всички усложнения, които можеш да му навлечеш-№1 го е казал най точно-да му увиснеш на шията с чуждо дете. Да не е полудял да си създава такива усложнения заради единия секс. Какви времена дойдоха, Боже-мъжете да ги е страх от жените. И защо вярваш на приказки казани под въздействието на алкохол-ученичка ли си, не знаеш ли че след алкохол и по време на секс всеки мъж може да ти каже неща, които изобщо не мисли. Освести се....

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cf049532e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Удари се с чук по главата, НЕ с тиган, а с чук, че хем да я сцепиш, хем да изкривиш мозъчните гънки, че явно са изгладени като струни. Такива като теб с кеф да им чупиш кокалите, без значение мъже или жени. Много мразя курвенски истории, а ти правиш точно такива. Сядай си на гъза и си гледай семейството. За кво си го взела тоя мъж? Да му слагаш рога или да го обичаш? Лекомисленото ти поведение ще те преебе много жестоко, ама то нали сърбежа е по-голям от това да си обичаш детето и мъжа. Простаци.

М23

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0c9a347642
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Коментиралите тук са просто отвратителни, особено номер 7 ме издразни много с нейният морализъм. Жената споделя тук, за да й олекне, но госпожа “морал” тръгнала да я поучава, но знае ли дали тя е застрахована от подобно нещо? Не забравяйте , че нищо не ви е сигурно в този живот, нито морала ще ви спаси, нито принципите ви.

До авторката: не се поставяй в положение , в което накрая само ти ще си губещата, ако не си щастлива с мъжа ти, по-добре се разведи, но разбирам, че това ще е сложно щом имате и дете. Опитай да поговориш с другият мъж и го питай той как ги вижда нещата да се получат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a4fc721a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена, но го разбрирам. Той се е разделил с нея и чак сега е показал готовност да направи крачка, преди това всичко е било само на думи и погледи. Очевидно не е искал да изневерява, поне физически. Сега явно чака да види дали ти ще е разведш, но не го е казал директно, за да не го обвиниш после, ако връзката ви не се получи по някаква причина. Вероятно не го е казал директно, защото по написаното съдя, че той е имал приятелка, а ти си женена с дете. Не смее гласно да постави въпроса дали ще си развалиш семейството, което е разумно от негова страна, защото ти имаш дете. Той може много да те иска, но въпреки това да разсъждава трезво. Сама си написала "Попита ме какво искам, но казах, че не знам". Ти не знаеш какво да правиш. Той е направил, каквото зависи от него. Не мога да ти дам съвет какво решение да вземеш. Дали да си с него или да останеш със съпруга, защото това е много сериозно решение, което ти трябва да вземеш сама. Дори другият мъж не е длъжен да ти помага за решението, зашото твоето семейство и това накъде ще се развие то е твоя отговорност, която ти нямаш право да прехвърляш върху други хора. Но очевидно човекът не иска да е любовник и да ти разбие семейството като ви хванат. Ако искаше щеше да е спал с теб преди да остане свободен. Ти от друга страна не знаеш какво искаш, а казваш, че той не знае. Тоест прав е да е толкова предпазлив, защото явно си склонна да бягаш от отговорност и ще го накараш да се чувства виновен за всичко, ако не ви се получат нещата. Гадно е, но не може да стоиш и на двата стола, колкото и да ти се иска и колкото и нещастие да ти причинява да се откажеш от единия, ще ти се наложи да го направиш. Очевидно човека си ползва и горната глава, не само долната и няма да е последния балама дето ще го правят на глупак. Вземи някакво решение, каквото искаш, ама недей обвинява после някой друг. Впрочем много сте ми интересни и в този форум и в живота, и мъже и жени, как сте незрели и разсъждавате като някакви инфантили, ама създавате семейства, раждате деца и си въобразявате, че ще ги възпитавате правилно, че ще ги направите достойни хора. Е как да стане? Те майка му и баща му на това дете не знаят коя играчка искат повече, новата или старата, него ще го учат.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 24948880a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е извинявай , написала си че те пита какво искаш, а ти си казала незнам. Той е принципен и явно не иска да е с омъжена жена, ако искаш да си с него се раздели с мъжа си. Вземи решение кой от двамата искаш, но преценявай добре , защото тръгваш по много хлъзгав път. Любовника не иска да е причината за раздялата с мъжа ти , а мъжа ти да е виновен , явно е добродушен. Не иска да е любовник, а единствен. Разбирам го напълно. Но, когато се появи нещо по вълнуващо и си омръзнете , може да си останеш сама. Тези хора не са верни и уж са сериозни партньори , но им омръзва човекът с когото са , особено в трудни моменти. Толкова силно е желанието за секс или любопитството към този човек по принцип ? Отговори си на купищата въпроси, но времето е малко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 20176d7777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Момичеее, поговори спешно и веднага с него, очевидно те иска, ти си била колебливата, действай докато не загубиш всичко, рискувай и го направи! Говорете, говорете, стига си чела глупости на моралисти!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e217da172f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката:

Благодаря на всички! Тези, дето ме оплюха ще ги подмина, защото ги разбирам и тях. Всеки гледа от собствената си камбанария.
Страх ме е, хора! Адски ме е страх от отговора му. Не съм сигурна в чувствата му. Нито веднъж не ми е казал директно "Искам да съм с теб, ще се боря. " Отделно, че ми отказа среща. Но преди това много пъти каза, че сигурно не съм преценила нещата, че той няма какво да губи, а аз да. Веднъж в един от по-откровените разговори само спомена, че ако бъдем веднъж заедно после ще се "пристрасти" и ще стане много, много сложно. Не знам как да разбирам знаците му. Понякога мълчи и не ми отговаря. След отказа му, му казах, че се предавам и повече няма да се боря. Две седмици не му писах. С оргомно услие и мъка. Ние позлваме друга социална мрежа. Той ми писа преди два дни, но пак не за да изясним нещо, просто нещо безсмислено. Реагирах малко грубо, но много ме боли. Той се отдръпна пак. Написха му да пробваме да бъдем в приятелски отношения, като аз ще внимавам с изблиците и заяждането, а той да спре да мълчи, когато не му харесва какво казвам. Не отговори. Днес ме потърси на служебния чат, но по служебен въпрос. Говорихме си доста приятелски и ми беше много хубаво, но пак само до тук. Хиляди знаци, които са странни и не знам как да разчитам. Сигурно всичко е само в моята глава. Може изобщо да не му пука за мен. Какво да правя?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e217da172f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката отново :)

Забравих да спомена, че брак нямаме с "мъжа ми", но все пак не е важното това. Финансово не съм зависима от него. Взимам даже по-голяма заплата. Но имаме общ жилищен кредит и не мога да го оставя сам да се бори. Да не говорим, че много обичам семейството му, сестра му ми е един от най-близките хора, обожавам племениците му, разбирам се прекрасно с родителите му. Това, освен детето, са причините да съм все още с него. На никой не пожелавам това, което изпитвам. Да спиш до някой към който не чувстваш абсолютно нищо освен обич. Тоест не ми трепва, чувствам се студена. И това започна няколко месеца ПРЕДИ появата на новия. И след като явно не мога да имам новия, се чудя да се примирявам ли, за да е щастлив поне той?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bfefdd18e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мила авторке... Според мен този мъж нищо не желае и няма да направи. Това, че ти му пишеш, а той те игнорира е пределно показателно. Позната история ми е, просто иска да си спести рязането, а така всъщност само го забавя и усложнява. Това, че ще се пристрасти са пълни смешки, един мъж като иска нещо, не се успокоява, докато не го вземе. По-скоро не му е толкова наболяло и предпочита да си спести усложненията, включително драмите с теб. Страхливо и долно поведение, като се има предвид какви ти ги е говорил, но това е реалността. Надежда няма, прекратявай контакта и си търси решение другаде. Той няма да оправи проблема с мъжа ти.

От #9

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker