Да бъдем любовници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (92505)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21651)
 Секс и интимност (10814)
 Тинейджърски (19724)
 Семейство (4539)
 Здраве (7500)
 Спорт и красота (3922)
 На работното място (1990)
 Образование (5528)
 В чужбина (1230)
 Наркотици и алкохол (895)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1449)
 Други (12376)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бъдем любовници?
преди: 4 месеца, 21 дни, прочетена 1374 пъти
Привет!
Искам просто да споделя и моята история, защото това е ново за мен и нямам с кого да поговоря открито.
Над 40+ г съм, разведена от 2 г и живееща от 1 с друг. Новата връзка никак не се разви както си представях и просто оставих нещата да продължат от само себе си -веднъж разведена, втора грешка.... сина ми живее с мен и новия ми приятел, не мога постоянно да му причинявам сътресения в живота. Живеем като съквартиранти почти, той живее в моя дом и така му е удобно, но интимност почти няма, сякаш се страхува от мен, отбягва ме, ляга в другия край на леглото часове след мен, всяка вечер, аз съм и жена и мъж у дома и май напоследък майка не само на сина си. Незнам защо още не събирам смелост да променя нещо. Разбрах че съм сгрешила отново, но не правя крачка към промяната.
От известно време към мен проявава настойчив интерес мъж, на когото помогнах в даден момент и подържаме служебни контакти. Мислех, че е нещо като шега от негова страна, но той упорито ми показва внимание с дребни жестове, думи и в един момент октрито ми каза, че иска да има връзка с мен. Казах му че не мога да предложа нищо от своя страна. Каза ми "аз съм търпелив". Той е семеен и предлага само приятно изкарани моменти заедно, без да пречим един на друг. Липсва ми нежност и усещането да си жена и да си желана, в редките моменти когато се виждаме по някакъв повод виждам как ме гледа. Незнам дали точно такива отношения мога да понеса. Незнам ще ми стига ли това, въпреки че убеждавам себе си, че повече емоционални връзки и да съм наранена не искам. Моментната ми връзка върви към финала си, но и в другите отношения аз ще съм другата.
Не разбирам защо ми говори мили неща и усещам грижа към мен в дребни жестове и думи, търси възможности и повод да ме види и чуе дори за минута, след като това би трябвало да е само секс според него. И защо тогава без да е имало интимност между нас ми звъни да ме чуе за минутка изненадващо и на затваряне ми каза, че ме обича, което мен ме хвърли в шок от изненада.
Бих искала да чуя мненията ви, упреци вероятно, но все по средата се надявам да намеря правилния път.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 19 дни
hash: b7103d98a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Любовник ли ти трябва? Според мен имаш много по-голяма нужда от мъж в семейството, мъж на когото да разчиташ за всичко, и с когото да изживееш остатъка от живота си. Този новия ясно ти е казал, че не иска сериозни отношения, женен е и едва ли ще си развали семейството заради теб, такива "мъже" под път и над път. Или вкарвай човека до себе си в час, или си намери нов, необвързан и сериозен. Нищо не е загубено още, дори за жена на 40 с дете.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 8cb70f3862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Много просто бе жена! Новият си подготвя почвата да те чука, не го ли разбираш. Семеен е, иска приятни моменти. Обичате на думи, а ти ще си поредната метреса на женен мъж. Ей, няма да ни дойде на нас жените акъла в главата? Зарежи го използва нестабилното ти състояние в момента. А, оня другия изгони от дома си.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: e34b7faa7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че този мъж при всичко които описваш е добре да го махнеш. Живее в твоят дом, а между вас няма нищо. И защо се обвиняваш. Трабва да опиташ за да разбереш дали е грешка или не. Ти щмяшфтяжда от любов, секс...няма нищо лошо в това да търсиш и намериш партньор.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 49be80229d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Разкарай го този търтей от дома си и престани да мъкнеш мъже вкъщи. Разкарай и другия, идеята само за секс не е чак толкова лоша, но в никакъв случай със семеен мъж. За момента синът ти ти е най-важния мъж в живота.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 46f65a3a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Не разбирам защо ми говори мили неща и усещам грижа към мен.... "-ами за да те изчука, голяма бяла птицо, просто за да те изчука. Може би съм груба-просто искам да ти спестя още едно голямо разочарование.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 534726e1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто си се сдобила с втори син, вместо с мъж...
И не мога да разбера - след като ти не си намерила това, което си търсила, защо оставяш НЕГО постоянно да намира това, което е търсил?
Твоят дом да не е някакъв социален пансион за неудачници?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: c343950189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Темите ви затова как не сте избрали правилния мъж са вече безкрайно тривиални

И още 100 да избираш все едни същи ще са, защото просто ти самата си непроменена. Безкрайни критерии, неспособност да се радваш на живота, изисквания към другите и себе си. Съжалявам че съм и песимист, но по-зле може да стане, по-добре няма да е.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 7c99f27ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Този мъж ти предлага, това което ти липсва. И трудно ще го намериш от свободен мъж, в предвид, че си разведена с дете.

Този няма да ти се меси в живота, няма да иска да е глава на семейството, нито да е баща на детето ти. Просто наистина ще имаш добро отношение към теб и много хубави моменти, без ангажименти. Да, разбира се ти ще си втората, незаконната, но по-сладката и желаната.

Не всеки може да понесе такива отношения. Въпрос на възприемане на нещата. Просто трябва да бъдеш наясно с това което ти предлага и това, което ще получиш. Да не си създаваш илюзии за нещо повече. Защото именно такива неоправдани илюзии могат да те погубят.


Помисли хубаво!

М 39

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 3f6c0fe69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че трябва да изкъшкаш сегашния ти квартират. Не знам, гей ли е, друга връзка ли има, но за нищо на света не те иска да си легне с теб.. Иска да е на квартира при теб.
Любовница-няма лошо, но ако ти се яви съпругата, да те хване за пюскюла? Тия работи се разбират доста бързо, отколкот си мисли човек.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 327280caa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Замазва ти очите и като те търси постоянно, иска да си гарантира, че си му в кърпа вързана. Иначе трябва да търси друга шаранка за дискретна връзка. Затова имитира заинтересованост, че и чак ти вика, че те обича. Дори само и този факт, че ти казва изречението, трябва да ти говори нещо. Мъж, който казва на всяка това изречение и то с лека ръка, или му хлопа нещо, или е женкар, което е по-вероятно. На днешно време е станало това изречение като кукичка за шаранки като тебе с цел лесен секс. Просто не се излагай и не вярвай на такива мазни ухажори. Днес ти вика така, утре ще отрича, че изобщо те познава пред жена си. Гледай си твоя живот и твоята връзка. А този мераклия да лови други шарани.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: df088adda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ще бъде мил докото те чукне, после ще се потопи като подводница.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: dceb053484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Народ, който не познава миналото си е обречен да повтори грешките му!
- некфа китайска поговорка

Запознай се с миналото си. И недей да допускаш същите грешки и в бъдеще. Имаш и дете на страна. Ако то е достатъчно голямо - кажи му, че майка му ще е по-живота и все още търси себе си и човека до себе си и малкия да не ти обръща внимание, а ако те подкрепя и помага... още по-добре. Но не се увличай да не стане белята за 2-ро дете от 3-ти мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: f3be460e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, оплиташ се в много сложни отношения. Любовта трябва да е лесна, ако е трудна - значи не е любов. Аз също имам втори брак, но при нас се получи напълно естествено. Имахме несполучливи предишни връзки, разведохме се и се оженихме. И двамата бяхме абсолютно сигурни един в друг и в действията си, нямахме и грам колебание. За всички години, в които сме заедно, не сме си повишили даже тон и продължаваме да се обичаме като младоженци. А ти казваш, че новата ти връзка не се е "развила" както ти искаш. Ами с кой акъл тогава скачаш в дълбокото с очакване нещо евентуално, може би, примерно да се "развие"? За какво ти е този човек у вас сега? Зависима ли си по някакъв начин от него?
И ето че си решила да влезеш в ново приключение с неочакван край - авантюра със семеен мъж, който не знае боли ли го, сърби ли го, драго ли му е. И какво очакваш да се случи? Секс? Добре. А после?
Снощи се чудихме на акъла на една семейна приятелка, която бхме поканили на барбекю. Роди от някакъв смотаняк на 20 години. После се събра с друг такъв, който веднъж я преби, та търчахме посред нощ да я спасяваме. Сега е с някакъв мамин сладък, на който само курортите и джакузитата са му в главата и не може да схване, че тази жена има реални проблеми - сирак е, съвсем сама си отглежда 4-годишния син, оставя го по съседи, докато е на работа, за всеки битов проблем звъни на съпруга ми. Купил й синковецът гащи на "Виктория сикрет" за сто лева, а тя идва у нас да иска тример да си окоси двора. Ами на нея й трябва мъж просто, а не лигльо. Мъж, който да й осигури спокойствие и сигурност и не с пари, а просто с присъствието и отговорността си. Ако я иска. Ако не я иска, да се маха.
А ти, авторке, ще се натресеш в някакъв малоумен триъгълник между един домашен паразит и втори емоционален такъв. Обичал те бил? Скучно му е на човека, това е всичко. Ще се позабавлява и ще ти бие шута. Реши си проблема генерално, а не чрез козметични промени. Разкарай от дома си плазмодия, щом не те устройва, и започни на чисто. Ако ти се прави секс, прави, но не очаквай друго. Инвестирай в себе си, в собственото си здраве и ум, стъпи си на краката. И без мъж може да се живее, не е задължително да си обвързана с някой. Ако нямахме толкова хармоничен брак с мъжа ми, хиляди пъти бих предпочела да съм сама. Бившият ми съпруг точно това избра - живее си сам и си му е много добре.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 8bda8d9c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не чета предишните коментари, пиша моето мнение. За 40 въпросите ти са някак наивни. Не знаеш ли, че мъжете са най-нежни, най-загрижени и най-любвеобилни преди да легнат с теб, не след това? Защо се замайваш като тийнейджърка от думи? Човекът търси и предлага секс, ти също искаш секс, но няма да се задоволиш само с едното чу-ане, ще изпитваш емоции, ще хлътнеш, а щом нещата се задълбочат и станат и публична тайна, най-вероятно той ще те разкара. Ще се почувстваш още по-зле от сега. На твое място бих изритала съжителя от дома и живота си и не бих се забъркала с женен мъж, който си търси секс за разнообразие. Но му се свиди да си плати на проститутка, та иска да те ползва безплатно. Първо мисли, после се впускай в авантюри.

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 46f65a3a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Искам да допълня №10, който иначе добре ти го е казал. А и самата ти си изпаднала в шок, като си чула да ти казва, че те обича-да приятно е за една жена да слуша такива неща, но сама разбираш че това не е нормално. Не понасям хора, които обезценяват това съкровено признание-"обичам те"Аз съм отдавна омъжена. Винаги съм чувствала любовта и грижата на мъжът ми към мен. Във всяка дума, жест, проявено внимание. Но никога не го беше изричал. Е, да признавам, тежало ми е. Нали ние, жените обичаме с ушите си. Каза ми го за пръв път когато ми откриха сериозен здравословен проблем. Той не е по приказките и не си служи с красиви думи, каза го плахо, но толкова искрено, че смело мога да твърдя-това е един от най-щастливите мигове в живота ми. Помисли над това. Ти си претърпяла две разочарования, лабилна си емоционално, не ставай лесна плячка на един развратник.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 86b841929c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря ви за мненията, всеки един е казал по нещо, върху което да по мисля. Всяка гледна точка ми е полезна.
№8 - да, не знам мога ли да понеса такива отношения, благодаря за трезвата гледна точка.
№13- звучиш много разумно и премерено, явно щастливите хора гледат по-мъдро на ситуациите, които ни поднася живота. Радвам се за хора като теб и ми беше полезно да прочета :))).
Всички сте на мнение да прекратя сегашните си отношения- и аз го знам, но някак ми е съвестно, колкото и тъпо за звучи... Той дойде в моя град зарад мен. А иначе не завися от него финансово, справям се прекрасно сама слава богу.
Оставила съм нещата да се случват за момента, просто ситуацията ми взима цялата енергия и реална преценка.
Спокойствие и любов на всички :).
авторката

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: df79ec895c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   решенията са очевадни, но незнайно защо ти се мотаеш, а не действаш!

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 8bda8d9c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не разбирам как жена над 40 години и то с дете не може да вземе живота си в ръце, а се е оставила да се носи по течението? Кой чакаш да взема решенията вместо теб? Обстоятелствата ги правят хората, не го ли знаеш? Не можеш да си позволиш пасивно отношение към случващото се, изчакване нещата да се случват ей така, пък каквото дойде. Няма за кога, а и носиш отговорност за сина си. Не за съквартиранта - той е голям мъж, решенията си ги взема в крайна сметка сам. Ако не се усеща, че нещата помежду ви не вървят (което не вярвам, разбира го), ти трябва да му го кажеш. Опитали сте, не се е получило, разделете се и всеки по пътя си. Случва се на милиони хора, не е трагедия. Ако продължаваш да правиш все едно и също, винаги ще получаваш същия резултат. Тоест - ще се чувстваш неудовлетворена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker