Подхождате ли си визуално с вашия партньор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подхождате ли си визуално с вашия партньор?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2026 пъти
Замислих се... например, харесвам си двама или повече мъже, имаме общо, разбираме се, хубави са, но с някои от тях, не мога да си ни представя като двойка, а с други - мога. На какво се дължи? Нещо в излъчването ли е, нямам идея, но когато ни погледна отстрани, с едни се виждам, да сме двойка, с други - не.
Кажете, смятате ли, че си подхождате визуално с вашия партньор? Опишете се. Приличате ли си, не си ли приличате... Партньорът ви, дали е ваш тип като визия или не е и как ви е повлияло това още преди да започнете връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 36e096bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не мисля че има някакво значение дали си подхождате визуално, то влюбването просто се случва и тогава не мислиш за подобни неща! Моя приятел е със сини очи и русолявокестенява коса,малко нисичък ,но все пак по-висок от мен, докато аз съм с кафяво-зелени очи, и кестенява коса , та не знам дали според хората си отиваме , но това няма значение ако обичаш човека , уверявам те. Поздрави! :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 92ce096fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето жени вече не гледат дали си подхождат визуално или дали имат общи гледни точки, единственото което ги интересува е да са финансово и материално богати...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 12432819c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Даа, разбирам те иназ съм си го мисила. Със сегашния ми партньор си приличаме доста дори в стила на обличане, маниери, хранене и така нататък. Той е пухкав и мноогобедър инвиоск и определено се чувствам по на място отколкото с миналия ми партньор. Той беше много добър и мил мъж обаче не беше точно това което търсих като визия и някак просто не ме привличаше все едно бях излязъл на среща с братовчед ми. Той беше малко по-висок от мен и много слаб . Аз винаги съм си харесвала по-пълничките мъже някак просто като застанахме един до друг се чувствах много дебела и много не на място. Докато със сегашния ми партньор се чувствам супер и като го видя че е мечо до мен и аз се чувствам добре , а не да седя до него като някаква тетка дебелана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b38e05c284
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, честно казано си имам определен тип. Не всичките мъже, с които съм била са го изпълвали на макс, но като цяло са се вписвали. Веднага фиксирам мъжете с такива черти, а именно, висок, слаб, с тъмна коса и светла кожа.

Лично аз съм по-скоро висока, нормално тегло, светло кафява коса и сини очи, светла кожа. Така че, имаме и общо с типажа, когото харесвам, но имаме и различно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8d86371b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А аз мисля, че първо визуално се оценяваме и после търсим други допирни точки. Това става съвсем интуитивно, човек се вижда почти всеки ден в огледалото и има изграден усет към своето лице. Без да го съзнава, само като погледне друг образ, той го съпоставя със своят образ. Без много огледи, автоматично намира или не намира прилика с отсрещният образ. Ако намира прилика, образа влиза в обсега на набелязаните, и ако условията го позволяват, може да се развие връзка. Но това важи само за младите години. В процеса на остаряване, образите на хората коренно се променят. Вижте си снимка от преди 30 години и ще се убедите в казаното от мен. Когато се ожених, хората ме питаха това сестра ти ли е, но като остаряхме, прилика изобщо не остана, гена си каза думата. Та така, отначало визуалното привличане е на първо място, всеки търси образ приличащ на неговият.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f29040d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно подхождане не знам дали е, ама са ми казвали, че си приличаме като брат и сестра.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 891737d818
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз в момента нямам приятел, но с бившия ми изобщо не си подхождахме визуално и го казвам с толкова добри чувства, че не можете да си го представите. Никога не ми е пукало, че не си отиваме, защото се чувствахме прекрасно. Понякога сме получавали странни коментари или въпроси, случвало се е някой да ни гледа объркано, ама на нас все ни е било смешно и не сме обръщали внимание.
Той е висок, синеок, светлокос, с широки рамене, не е пълен, не е и слаб, добре сложен е. Има огромни ръце и крака. Целият е един такъв... висок 1,94. Гласът му е малко особен. Когато си остави брада, човек може да му даде от 5 до 10 години отгоре. Големи очи, големи устни. На този човек дъщеря му ще просто кукла. Той не е моя тип, откровено. Аз не си падам по много високи, по синеоки, по такива с по-светли коси и по-меки черти. Не съм го избрала по визия. Хубав е, наистина е красив, но не беше моя тип.
Аз съм дребна, ама честно. Висока съм около 1,57/1,60, слаба съм. Хората ме съжаляват, ежедневно ми предлагат помощ за най-различни неща. Поне 10 пъти са ме питали дали не тренирам нещо като гимнастика или пък балет. Когато пътувах извън страната, чужденците предполагаха, че съм французойка, защото съм дребна. Аз си мислих, че те са високи, ама се оказа, че не било точно така. Имам кафяви очи, кестенява коса, по-остри черти на лицето. На 22 години съм, а масово ми дават 17.
Бившият ми не можех да го бутна даже, както на шега повечето двойки се закачат. Той вдъхва респект само като застане до някого. Когато ми беше ядосан, исках да го целуна, а не можех да го стигна. Слагах ръце на раменете му и му виках да се наведе, при което и двамата се смяхме. Визуално не си отивахме. Когато се снимахме заедно, аз все се надигах на пръсти за снимката. Буквално съм се качвала на леглото, за да може да го гледам в лицето, докато му викам... което също е повод за много смях. Не си отивахме изобщо, а ми беше толкова весело с него и понякога водихме толкова задълбочени разговори на откровено научно-фантастични теми. Никога не е имало значение, че не си отиваме визуално, даже много пъти това е било причина за шеги между нас.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1796392a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   "Визулано"?! Визуланото трае месец, най-много два...
След това ако единият от двамата не струва, работата отива по дяволите!
Както и обратното - дори и визуланото да е някакъв вид компромис в началото, точните хора много бързо намират общ език и се сработват - нещо което никаква визия не може да замени.
Тези, дето още сте на ниво "визулано", ще ви кажа следното - губите си времето, и сметките ви ще излязат криви!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d2fe0f3d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приличаме си визуално - даже няколко пъти се е случвало да ни питат дали не сме брат и сестра. Не сме търсили нарочно приликата или да сме подбирали на вид, просто така се случи. И двамата сме тъмнокоси, с много бяла кожа и кафеви очи. 13 см разлика във височината, в негова полза.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 56412c1cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, по принцип не си подхождаме изобщо. Визиите ни са тотално различни. И в чисто външен вид, и като облекло, и като изражение. Той винаги изглежда навъсен, докато аз съм лъчезарна. Той носи тъмни дрехи, а аз почти винаги съм в светли. Неговото облекло е ежедневно, докато аз по-често се барвам малко повечко с някой джиджан тоалет. Той е хърбав, а аз с по-ясно изразени мускули.
В началото на познанството ни това ме караше да си мисля, че няма как да стане нещо между нас. Сгреших. Обичаме си се такива.
А и аз определям снимките ни като забавни заради всичките ни разлики.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3c2b2bb62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 8

Не си разбрал питането ми, нито гледната ми точка.

До другите

Излиза, че не си подхождате визуално с бившите или сегашните си партньори?
Аз имам два типажа, които са коренно различни. Много високи над 190, слаби, руси и синеоки, или средно високи, тъмнокоси, с по-тъмни очи и по-пълни.
Това не е толкова важно, защото говорех за нещо в усещането ми, което не е базирано на сравняване във визиите ни, колкото до излъчването, може би.
Още ми е трудно да си го обясня.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c3eadc7ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много наивен и детински ми се струва въпросът. Когато пораснеш, започваш да цениш хората заради вътрешното съдържание, не заради външността. Тя освен всичко с годините се променя, никой не може да победи времето. Както е казано в една много мъдра книга „ Най-важното е невидимо за очите“.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1ac9448ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Интересна тема.
Аз съм ниска с черна права коса и тъмни очи. Партньорът ми е висок с тъмна коса и тъмни очи. Според мен се балансираме визуално доста добре. Казвали са ни, че си подхождаме често.
Забелязала съм, че ме привличат мъже с подобни черти. Сините очи дори ме отблъскват, чувствам ги много стунени.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: efb33d59aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не си подхождаме визуално с приятелката ми, но това няма значение.
Аз съм доста активен физически, тренирал съм какво ли не- плуване, баскетбол, бокс. Обичам да тренирам и да ходя на планина. Висок съм 190см. Сегашната ми приятелка е леко пълна и не се занимава със спорт. Аз съм леко мургав, а тя доста бяла.
Предишната ми приятелка беше фитнес маниачка. Доста слаба и релефна. Беше руса с пъстри очи, а аз уж си падам по чернооки и чернокоси жени.
Като цяло с никоя жена не сме си ходили визуално. И всяка една е различна чисто визуално. Просто нямам тип.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5c3c34f47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Вчера видях двойка богаташки охлюв с яка мацка или задръстеняк под 175см с дългокрака секси мацка към 180.см. С мъже кога?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca21bf1b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Е, н15, и тези са мъже, ама за други жени. Добре поставяш въпроса. То си е тенденция това с неподходящите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker