До колко си затваряте очите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До колко си затваряте очите?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2254 пъти
Въпроса ми е към жените, защото съм сигурна, че мъжете не биха проявили компромис по отношение на това. До колко си затваряте очите, за това какви ги върши мъжът ви, когато излиза с мъжка компания? Аз например хванах моя, че ходи на стриптийз, може и с проститутка да е спал, но няма как да съм сигурна. Затворих си очите за това, защото да се разделяме не искам, той е прекрасен у дома. Но се притеснявам, след като се заглежда по други жени, дали няма да започне да охладнява към мен? Вие забранявате ли на мъжа си някои неща и забраната действа ли или има обратен ефект?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0fc0fbbf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж32
Не съм и опитвала! Съпругът ми НЕ ми принадлежи, избрал е да споделим живота си, както и аз с него, но всеки от нас заслужава и свобода и време за себе си. Аз обичам да излизам с приятелки и нямам против мъжът ми на се вижда с приятели. Винаги го питам дали се е забавлявал или нещо такова на което да отговори с да и точка.
Не си внушавай подобни неща, ако не вървят нещата между вас проблемът е във връзката ви, а не в проститутката.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1baabd96be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако се заглежда и търси други, разбира се, че бих го изритала. На момента даже! Ненавиждам курви.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 95bd29e6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако е отишъл без да знам на стриптийз клуб, без да ме покани даже че поне да изглежда нормално ще го зарежа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7f1b847dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не забранявам , няма приятели , седи и играе на компютъра . Изнервящо е .

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d5fcabc354
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не му забранявам нищо, защото му имам доверие. Иначе надали бих си затворила очите, мъжете масово имат нужда да кръшнат, но това не е много плашещо. Лошото е ако допуснеш нещо да му липсва сериозно и влюбейки се в друга би бил готов да те зареже. Тогава грешката е взаимна!!!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 49368dfab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Забраните не действат. Направи така, че да не охладнява към теб. А и да охладнее един ден, това не е под твой контрол. Живей сега и не се тормози с глупави мисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bd11cee928
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Простак

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 34f0ee9040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ми не си затварям очите, защото няма за какво. Аз му казах още като бяхме пресни пресни гаджета, че да рави квото ще ама и аз участвам там :D Иска секс с друга жена, оки и аз искам. Той иска непознато чукане , ок и аз искам. Имахме проблем с тревата ама осъзна че хората с които е са някви объркани и неосъзнати тинейджъри, които макар и на 30 на акъл са 10 .той рядко заглежда жени,аз ги заглеждам повече, и сега го врънкам да ходим на стриптийз. Ако нямаш вяра на човека до себе си по-добре го махни. Наричат се партньори, защото ако си нямате доверие нищо не може да стане

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 311afb9605
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Оле...
Нищо не забранявам на никого, защото изобщо не е моя работа да си налагам мнението. Всеки е свободен да прави каквото пожелае, а после да си понесе последствията. Мъжът ми е свободен да излиза с приятели, роднини и да ходи там, където пожелае. Не го спирам. Искам да обичам свободно и то с цялото ми налично доверие. Ако го ограничавам този човек, никога няма да разбера какъв е наистина. Оставям човека до мен свободен, а после си правя изводи от неговите действия и преценявам дали трябва да остана с него.
По този начин аз рискувам много (доверие, чувства) и го осъзнавам, но дори да се държа като хрътка, пак биха могли да ми изневерят или да ме наранят по друг начин. Предпочитам да виждам истинските мотиви и действия на половинката си. В интерес на истината, попадала съм в много различни ситуации, но рядко са ме лъгали. Понеже съм достатъчно спокоен и открит човек, винаги тези до мен са имали смелостта да застанат зад постъпките си и да си кажат всичко, което им тежи. Аз искам да знам всичко, което мъжа ми прави, но не и да го ограничавам. Да, случвало се е мъжа ми да се прибере и да ми каже, че е пръснал последните ни пари за невъобразима глупост, за нещо, за което знае, че ще се ядосам и е по-разумно да прикрие. Случвало се е да се прибере и да ми разкаже как някаква е флиртувала с него и на него му е харесала играта, което е придружено с обяснение, че иска да флиртува с мен, а не да ми изневерява. Аз чувам такива неща, но ги чувам от него, знам за тях и не го ограничавам. Харесвам този тип доверие и за да го получавам, гледам да не ограничавам, да не се ядосвам от 2 приказки и да изслушвам всяка история до края. Не съм ходила с човек, който обикаля стрийптиз барове, но такова нещо няма и да ме притесни силно, ако не се съмнявам, че половинката ми би ми изневерила. Честно, ще се ядосам мъжа ми да отиде и да не ми каже, а не толкова, ако ми звънне да ми каже, че ще ходи с приятели в бар да пие бира и да гледа как разни мадами танцуват на пилон. Ми, хубаво, нека ходи, няма как да го спра. Въпроса е дали вечерта ще спи с мен, или ще си легне с някоя от улицата- това ме интересува. И без това е лято, сякаш не вижда разголени жени по улицата... Мога да го приема или да го зарежа, това е. Той има неговите решения, а аз своите. Всеки е свободен да прави мизерии. По-добре е жените да приемат от рано, че не са способни да спрат мъж от глупостите му, но могат да решат дали да бъдат с него, или да го оставят и да не си трошат нервите. Аз си падам по мъже, които са верни и уравновесени, но пък са много своенравни и инатливи. Всеки, с когото съм била е такъв, все едно по каталог ги избирам. И по-добре, щото един мекушав няма да оцелее дълго около мен, аз самата съм инатлива и своенравна. Знам какви лоши качества мога да понеса и какви не. Знам за кое мога да си затворя очите и за кое никога не бих.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e260f8b292
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помисли добре каква цена си готова да платиш, за да бъдеш с този човек. Какви са плюсовете и минусите за теб от тази връзка.

При мен не е имало изневери, но го има непрестанното зяпане, пускане на коментарчета и т.н. Пада си по воайорстване явно без реално действие, което ме вбесява до краен предел. Ако толкова си харесаш някоя, пък пробвай се като мъж, какво точиш лиги отстрани само? Не искал, високо морален бил, само си поглеждал и забравял. Но папките със стотици снимки, порното всеки ден и т.н. си стоят... както и да е. Опитах с добро, с лошо, с неговите камъни по неговата глава, никакъв ефект. Иначе е страхотен човек - мил, грижовен, нежен и т.н. Разделихме се, което беше много отрезвително за мен и си дадох сметка, че болката от проблемите, които имаме, е много по-малка от болката, която ми причинява неговата липса. За себе си реших, че обичта ми, е много по-силна. Признавам, искаше ми се да проявя повече достойнство и да продължа напред сама, но още не съм се издигнала до това ниво. Събрахме се по моя инициатива с 300 зора, не знам какво ще излезе. Казах, че повече няма да се карам с него, може да прави каквото си иска, но моля само да ми казва, да не се крие и да е честен, за да можем да говорим открито.

Та, както казах по-горе, поразсъждавай колко си готова да понесеш, докъде стигат пределите на търпението ти. Колко зависиш от този мъж и какво те очаква след него. Честно да си кажа, ако бях по-отракана, млада, нахална и красива, щях да имам много по-нисък праг на търпение и нямаше да толерирам и 1/4 от всичко това. Но не съм и нямам много голям избор. Според мен нивото на търпимост зависи и от самооценката, която имаш за себе си.
А от забрани смисъл няма. Нещата трябва да се случват естествено - да не иска да ти изневерява, да не иска да те унижава и обижда. Ако започнеш да забраняваш и вдигаш скандали, ще се стигне до криене и лъжи. А в случай, че много иска, но забраната все пак го спира, следва фрустрация и още по-голямо желание, което пак не води до нищо добро. Щом вече се е появил меракът да топне чушката на друго място, работата е заминала.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b09e50f1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Той може у дома да е ангел, ама като излезе от там да става дявол. Това как някой се държи вкъщи не е мерило за поведението му навън. Тук доста истории има, където мъжа помага, но иначе върти любовници. Това се нарича мазнене, чисто мазнене. Граници трябва да има, иначе няма да ни уважават и ще ни се качват на главата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 325dc30996
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сериозни компромиси не правя, защото аз ще се чувствам зле, а не искам да се чувствам зле. Прави компромиси, които си способна да понесеш и не се чувстваш използвана, и наранена от решенията, които си взела, и шансовете, които си дала.

Ако хората разсъждаваха така, щяха да са по-щастливи, нямаше да се мъчат, нямаше и да измъчват, защото както ти не си длъжна да търпиш всичко, така и партньорът ти не е длъжен да ти връща услугата или да ти е благодарен. Има го това при хората, които правят неща насила или от страх, или срам... общото е, че не искат да ги правят, а после се държат сякаш някой им е длъжен, защото са се жертвали.

Съвет нямам за теб, просто прецени как се чувстваш от неговите действия, колко зле, търпимо ли е - ако не е търпимо, ако те наранява, ако имате различия в ценностните системи - краят е ясен, поне за мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cc5fc9829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не сте деца за да си забранявате. Мъжете винаги ще се заглеждат. Та дори и аз (с мъж и дете) се заглеждам по мъжете, но с никакви помисли. Просто си гледам :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b36b619d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хора различни...Аз направих компромис , за което съжалявам. Втори път няма да има.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 15732e892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Важно е да се имате доверие. Какво, като е отишъл на стриптийз бар. С теб ли да отиде? Разбира се изневярата е нещо лошо, но понякога именно нещо такова може да спаси брака. Със съпруга ми си имаме доверие. Имаше момент в който постоянно бяхме в командировки. Не съм му изневерила, той също. Гледайки двойките около нас, масово единят или драмата изневеряват. И според мен причината е, че особено след раждането на децата връзката сякаш изчезва. Масово децата вече пораснали спят при родителите, масово единят спи в едната стая другия в другата и това е някак нормално, но това съсипва връзката. Недопустимо е детето да спи между родителите, ако легне при вас трябва да е до майката, така както някога са спали в една стая бащата до него майката, бебето и на края най-голямото дете. Връзката се разкъсва от намесата на родители, роднини и т.н. а семейството трабва да е самостоятелно във всичко. Така че, ако се стигне до изневяра преди това са се случили много неща. Поговори с него, кажи че го обичаш, че нямаш нищо против да се забавлява, но трабва да сте открити и да си имате доверие. Няма как да го контролираш. Колежка забременя от женен колега, кой с кого се шушука постоянно, но всичко зависи от двамата партньори. Във всяка семейство има тежки моменти, но с любов и доверие се преодолява.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cb5b567b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Аз съм мъж, но ще ти кажа:

Винаги съм се радвал, че имам красива и желана жена. Още от самото начало. Аз не ревнувам. Напротив, радвам се, когато някой я сваля или флиртува с нея. Случвало се е и в мое присъствие. Тя също ми е казвала, допускам че не всичко. Никога не и държа сметка, какво прави, когато излиза с приятелки, колеги или сама. Не и следя фейсбука. нито друга комуникация.

Тя е перфектната съпруга и перфектната майка на децата ми. Държа да си остане такава и не ме интересуват малките забежки. Ако някога си промени отношението към мен или децата, тогава ще настъпи краят. Но за 15 годинин връзка не се е случило. Разбира се аз се радвам на същата свобода

М41

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 995bb32ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   И в коя вселена жената ще ми забранява неща ? Остава и да я питам като изилизам с приятели или си купувам неща ... Цял живот някоя се опитва да управлява живота ми,първо майката като малък, сега жената...Няма как да се получи. Нормално е да се съобразяваш с другия , ама чак пък да ти забраняват и разрешават личен живот..Ако има такива мъже, егати мекотелите!!!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9c9ac042d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Стигне ли се до курварство и от едната или от двете страни, това не е нито брак, нито връзка, а някакво търпимо съжителство. Не виждам смисъл да се живее така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dd62f69e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   18,
И в коя вселена пък мъжът ще си прави, каквото си иска? Граници известни трябва да има , не може да ходи като разпран навсякъде и да не е длъжен на никого. Такива свободолюбиви все сами си стоят, и се радват,че никоя не им държи сметка. Никой не говори за следене, но не може без да ми каже кога ще се прибере.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b36b619d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами живей си сам и никой няма да ти се меси за нищо. Или пък в отворена връзка с някоя волна птица като теб. Всеки ще си прави каквото му кефне и всичко е ок.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d81826829d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   При нас никой на никого нищо не забранява. Това е тайната на щастливия ни брак. Ние сме си дали пълна свобода и всеки може да прави каквото му е приятно. Но! Има и чисто организационни въпроси, които се обсъждат. Ако ще се събират някъде с приятели, е хубаво да ме предупреди, че просто да не готвя и да не се чудя дали не е катастрофирал. А пък аз през това време ще погледам някой филм примерно. Ако аз ще ходя на театър с приятелки, естествено, че ще му кажа, за да си планира и той вечерта или пък по-късно да се присъедини към нас, ако ще вечеряме някъде след спектакъла. Всеки си има хоби. Понякога той ми помага в градината (това е моята слабост), понякога аз ходя с него за риба. В други случаи всеки се забавлява поотделно. Ако той има нужда от почивка, пък аз не мога да се освободя, отива сам на морето, аз - също, в обратния случай.
И да, може да се каже, че имаме отворена връзка, защото не се чувстваме длъжни да си споделяме в подробности кой какво е правил снощи. Въпросът е: "Добре ли прекара? " и отговорът е "Много добре". Нито се следим, нито си ровим по телефоните, нито се подслушваме, защото това е обидно.
Но всъщност, като се замисля, тези случаи на самостоятелни турове са по-скоро изключение не по някаква друга причина, а защото ни е приятно да сме заедно. Аз поне нямам абсолютно никакви тайни от него. Но ако той е преценил, че нещо трябва да премълчи - това също е негово право.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6bd9112526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Доколко си затварям очите, когато излиза по мъжки? ! Толкова, колкото и той затваря своите очи, когато аз излизам по женски. Тоест напълно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 82d1b71f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   При нас границата е не правиш сам нищо, което няма да ти е приятно половинката ти да прави без теб. Засега работи при нас.

Да, съобразявам се с ограничения и не мога да хукна просто така нанякъде, когато или с когото ми скимне, без никой да знае къде съм и какво правя, но същото важи и за мъжа ми, така че нямам оплаквания.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fae3ed546f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз го питам с кого ще излиза, къде ще ходи и кога ще се прибере. Често питам и какво е правил, дори и да не ми е толкова любопитно. Понеже има навика да си спестява някакви неща, ако не му изнася.
Според мен е напълно нормално това с въпросите - нали сме партньори!
Да ми ходи на стриптийз... Пфф, абсурд. Че то това си е изневяра - да си представя как ч... някакви.
Иначе ходи на бар без мен скоро.
Между другото, флиртувал е пред мен с друга.
И все пак, ако се случи нещо подобно пак.. Не знам как ще реагирам точно. За жалост, бих му го върнала, бих направила и панаири.
Да съм съгласна да се държи като ерген? Че тогава за какво ми е?
Нали знаете, че една жена може да вкара един мъж в правия път, но може и да го поквари? Зависи от жената.

Либералистите, достатъчно е, че навън е пълно с жени, облечени като проститутки, достатъчна е порнографоята, която е изглеждал, когато не сме били заедно, достатъчно е секса във филмите, видимо клиповете, рекламите и навсякъде другаде.
Знаете ли, че в някои моменти това е мъчение за мъжа?
.
Ж23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker