Ако се разболеете преди среща, бихте ли се отказали от нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако се разболеете преди среща, бихте ли се отказали от нея?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1266 пъти
Здравейте! Ако сте в неуточнени отношения с някого ( не във връзка още), но имате интерес, как бихте постъпили, ако се разболеете точно преди срещата? Всъщност е възможно и тази постъпка да значи липса на интерес и тактичен отказ. Моля, пишете под коментарите дали сте мъж или жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7fb7a415f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако съм с висока температура и ми е много лошо ще отменя срещата. Но после ще звънна за нова такава, за да се види, че не е оправдание. Не се оправдавам с болести като някой мишок. Но много хора го правят.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1c38ada54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Преди години, бях на 22-24 сигурно. Имах среща с една мацка която зарибявах. Малко преди това се бях разболял от ангина. Уж бях оздравял но все още имах упорита кашлица. Седнахме в едно заведение, поръчахме нещо да хапнем, и от храната като ми се засили кашлицата, няма спиране братче. Зачервих се целия, през няколко секунди кашлях и така почти нищо не можех да кажа. Отделно от антибиотика и лекарствата изглеждах ужасно и започнах да се потя. Изобщо цялата ситуация беше супер конфузна.
Повече такива грешки не съм правил.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d78fb99839
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично бих отказал, като бих дал на дамата даразбере, че имам интерес и отказът ми се дължи наистина на здравословни проблеми. Бих поддържал контакт с нея и като оздравея, пак ще я поканя. Ако една моя настинка я откаже, явно не ме харесва особено така или иначе и няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 734f8fe51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще се обадя да отменя срещата и ще обясня защо, но ще поясня че определено искам да се видим и или ще уговоря дата за след няколко дни, когато трябва да съм се оправила или просто веднага след като се почувствам добре аз ще го потърся и следващата среща ще е по моя инициатива.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a5164fe24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена съм. Зависи колко ми е зле, ако е лека настинка, ще отида, ако е по-тежко, ще се обадя да се извиня и да си определя друга среща, щом имам интерес към този човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2d60359782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Случвало ми се е неведнъж човекът да дойде болен с вирусна инфекция на среща, да се сополиви и да ми киха и кашля насреща. Не само, че не приемах идването му като знак за внимание, ами и го ненавиждах заради това, че заразява и мен. Смятам го за изключително безотговорно, егоистично и невъзпитано. Нямаше втора среща.
А ако усетя, че аз се разболявам, казвам на човека, с когото имам уговорка, че е възможно да го заразя и че предпочитам да отложим срещата, и винаги са се съгласявали. Никой не го е приемал като отказ от моя страна по принцип да се виждаме, даже напротив, мисля, че го оценяваха, защото това е грижа към тях самите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cd18debd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Навремето, когато не е имало мобилни телефони, а и стационарните са били рядкост, са се запознали моите родители. Взели да излизат - на ресторант, на кино, на разходка. Веднъж баща ми купил билети за театър и се позиционирал да чака гаджето си посред зима на тротоара. Майка ми пристига с 40 градуса температура и бледа като смъртник. Не е имало как да се обади, че е болна. Баща ми, естествено, моментално я прибрал у дома, но тогава си казал: "Това момиче явно е изключително коректно и от него ще стане чудесна съпруга". И така се женят. Те действително бяха изключително предани един на друг цял живот.
Днес нещата стоят по съвсем друг начин - винаги можеш да звъннеш и да обясниш проблема. Ако ставаше въпрос за личен ангажимент, точно това щях да направя. Но в момента пиша от бюрото си в работата. Пипнах някакъв ужасен вирус и съм с 39 градуса температура, болки из цялото тяло, повръщане и прочее прелести. Но стана така, че един колега е в отпуск, на друг спешно му се наложи да пътува и сутринта почти пълзешком се домъкнах, защото наистина имаше неотложна работа.
Болна на любовна среща не бих отишла по три причини. Първата е, че на човек като му е лошо просто няма настроение нито за разговор, нито за нищо и всички си прекарват скучно. Второ - не изглеждам по най-добрия начин. И трето - ако е вирус, мога да заразя човека. И още нещо: това изглежда доста отчаяно. Един вид си готова с патерици да докоцукаш само и само да не го изпуснеш пустия му кавалер.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1baf373819
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ДО 9

Браво на вашите, сега рядко има толкова коректни и предани хора. За съжаление.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5620e20786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 9 и 10

Брава, пак, ама да знаеш, че ако излезеш с 40 градуса температура в студа през нощта, може и да не стигнеш до дестинацията си...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a183ff5ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Случвало ми се е два пъти нещо подобно. Първият път беше на 2 или 3 среща. Аз бях болна. Имах и висока температура. Звъннах още предната вечер да обясня как точно стоят нещата. Вторият случай. Вече бяхме гаджета. Планираме почивка, която аз очаквах с нетърпение. Така стояха нещата, че 3 дни не се бяхме виждали и се виждаме директно на заминаването. Той се явява подсмърчащ, кашрящ и температура имаше. Страхувал се да не се разочаровам. Отменихме пътуването.
За мен е абсурдно да отидеш болен на среща с ясната умисъл, че ще заразиш човекът до теб. А пък и винаги може да се влошиш - да те втриса, да вдигнеш температура, да се разкашляш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker