Моля за откровени отговори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за откровени отговори
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2880 пъти
В крайна сметка всичко опира до пари и интереси.
Особено при по-младите, в главите им е само кой какви пари, имоти и коли има, тогава си обичан и вървежен, иначе си слабо забележим в сивата маса.
Дори в началото да е имало тръпка и любов, тя постепенно отшумява или избледнява и на преден план излизат битовизмите, парите, интересите, облагите. Дори в дългогодишни връзки на преден план са материалните интереси, изгодата от някой или нещо, навика с доброто старо и чак тогава обичта и любовта.
Та въпроса ми към жените е - правили ли сте секс за пари, скъп подарък, повишение и толериране в службата или друга облага - или всичко е било продиктувано от обич, любов, тръпка? Или материалното никога не ви е съблазнявало.

Въпроса към мъжете е - давали ли сте пари или друга облага на жена за да прави секс с вас или сте я сваляли само благодарение на физическите ви и интелектуални качества?

Аз съм мъж и си признавам че съм давал пари и подаръци на жени за да правят секс с мен. Не говоря за проститутки професионалистки а за съвсем обикновени жени от ежедневието.
Вие сте на ход - да видим всички ли сте духовно извисени и правите секс само от любов и чувства а само аз съм издънката на обществото и съм прибягвал до даване на пари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 04fbbf64bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм,с чиста съвест мога да кажа,че никога не съм правила секс за пари,подаръци или служебна изгода.И какво от това?При мен всичко е ставало по трудния начин,не съм цъфнала и вързала.Да,живеем нелошо с мъжът ми,но то е защото работим здраво.А една наша позната,която дори не е и красавица така добре си изигра картите и толкова мъже оскуба до шушка-един дори и приписа страхотна къща.Беше стар ерген.И накрая като направиш равносметката-и аз като тебе се питам-кой е по печелившия в цялата тази работа.Май не съм аз...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ec0da821eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм правила секс за пари. Мъжът ми не притежаваше нищо като се запознахме - сега имаме висок стандарт и сме доволни от живота си, но сме започнали от нулата и заедно сме градили всичко.

Също имам в обкръжението си жени, които при избора на мъж се интересуват преди всичко от това, какво притежава и колко е склонен да им даде. За разлика от номер 1 наблюденията ми обаче са, че сами си го вкарват с това отношение и то здраво. Не виждам да са прокопсали, напротив по-скоро са си навредили и за някои от тях вече е късно за създаване на нормално семейство. Мъжете не са толкова глупави - като видят, че се интересува не от тях, а от парите им, просто нямат никакви задръжки да я използват максимално и третират като боклук, а после да я зарежат без никакви угризения. Каквото повикало - такова се и обадило.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d2d06f1a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Никога не съм правила секс за пари. Но пък са ми нужни само няколко минути мъжа да ме грабне и след един, два дни да бъде негова, защо не и същата вечер хахах. Отношението печели. Ако мъжете ги биваше повече в думите и отношението към жените, нямаше да се налага да си плащат. Ей защо не се родих мъж!!!?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 88cce3b3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Била съм само с двама , единият ми е мъж . Да ти кажа иска ми се да ме води насам натам , да ми купува подаръци , но нямам такъв мъж . Не съм гледала тези неща , но е хубаво да ги има понякога . Определено не му се дават пари да ме радва .

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0ade55952a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък, никак не съжалявам, че не съм се продавала никога, не че не съм имала възможности и предложения... Вярно, не съм забогатяла, не съм постигнала кариерни върхове, но спя спокойно... Живеем си с моето старо момче и мога да гледам децата ни в очите с чиста съвест.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 918c941687
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм разведена жена на 34 г. Имам една дъщеря на 7 г. Не разчитам на бившия си съпруг. Отдавна спрях да вярвам в чистата и искрена любов. Не си търся мъж, с който да споделя живота си. Просто искам да отгледам спокойно детето си. Имам голям процент мъжко внимание. Ненавиждам стиснатите мъже. Никога обаче няма да си легна с мъж само за това, че ми е направил един, два комплимента или ме е почерпил с чаша кафе, или една вечеря. Трябва много още да се труди.
Сам си направи изводите?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44b138e917
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, сега си на 34 и ако си запазена, все още се трудят за теб. Но след 5-10 няма да се трудят, а след още толкова ти ще трябва да се трудиш за тях. След още 5 и да се трудиш няма да те огрява. Не е хейт, просто казвам, че сега имаш избор и затова не се хващаш на 2 комплимента, но после ще ги търсиш тия комплименти, ама няма да ги има.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b3591a281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Единствената причина, поради която съм си лягала с мъж е била, защото ме е привличал физически. Това, което съм получила в замяна е и това, което съм искала - секс. Според мен мъжете, които си мислят, че жените като цяло го правят за материални облаги, са доста комплексирани. Затова и много се опитват по този начин да "склонят" някоя. Разбира се, получава им се само с такива. С други шанс нямат.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c92d8c96fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не съм правила секс за пари или каквито и да е други материални облаги. Само по любов/физическо привличане. Но съм мислила по този въпрос... не бих казала, че ми е вървяло в любовта - използваха ме, обиждаха ме, някои си избиваха комплексите върху мен и т.н. Тогава започнах да си задавам въпроса какъв е смисълът? Явно никой няма да ме обича искрено, все аз ще съм тази с разбито сърце, поне да получа нещо било то и материално. Малко завиждам на жените, които могат да стиснат зъби и да си легнет с някой богат чичко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 00d319b7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да говоря от името на всички жени, смятам ,че обобщенията от рода „те, всички искат пари, младите сега така, старите онака..." са глупави и неверни. Никой няма наблюдения върху всички за да прави подобни изводи.
Запознах се с мъжа си когато бяхме студенти, той от бебе е останал без баща (починал), живееха на малката заплата на майка му, стипендия и заработени от него пари. Можете да си представите за какви богатства иде реч... Когато се оженихме най-ценните ни неща бяха книги и картини. Сега - децата ни. Плюс книгите ,картините и домашните любимци.
Може да не сме богати, но никога не сме се продали- във всякакъв смисъл за пари, постове, облаги и т.н. и се гордея с това. Така сме научили и децата си.
Никога не ме е лишавал от подаръци, цветя, пътувания и пр., според възможностите си, естествено.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9b132ecfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мъж съм, никога не съм давал пари или подаръци за секс.
Имам късмета, че съм израстнал в добра среда, и през времето съм се заобградил с качествени и достойни хора- мъже и жени.
Не съм богат, не съм и беден. Винаги съм "печелил секс" с визия и характер.
Живота е такъв какъвто си го направиш. Ако си в компания на някакви плеймейтки, меркантилни жени и мутреси, сигурно ще мислиш, че всичко става с много пари. Ако си в компания на нормални, работещи и образовани жени с амбиции и акъл в главите, то пари за секс няма да ти трябват.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8c4844ae07
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никога не бих могла да легна с някого заради пари. Просто е невъзможно, защото :


1. Под морала и достойнството ми е.

2. Ужасно много ме е гнус. Щом ще е за пари, значи човекът не ми харесва, а щом не ми харесва, значи ми е минимум противен, а щом ми е противен, няма как да правя нито секс, нито каквото и да било друго с него. Само като си го представя и ми се повдига...

3. Парите си ги изкарвам сама, с честен труд. Не ми трябват чужди. Не са ми необходими много, за да съм щастлива. Трябва ми само един млад, красив, стойностен, честен и морален мъж, с когото ЗАЕДНО да изградим едно красиво бъдеще.


Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 00d319b7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, сега прочетох и другите коментари. Пишат хора, които не правят секс за пари и пр. , меркантилните и безпринципни очевидно изпитват неудобство да ти отговорят откровено.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 45b55f0fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Всеки гледа собствения си интерес, прав си!

Той ме грабна като човек, с интелект, чар и невероятно чувство за хумор, но откакто видях огромния му пенис...разбрах каква невероятна интересчийка съм всъщност...! Не спирам да искам тази готина, влудяваща, розова глава навсякъде в мен и изобщо не се и сещам за ресторанти, почивки и харчове...Само секс ми е в главата, но това търсих - това и намерих! :-))

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c8e37fe867
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Автора съм - от прочетеното до тук разбрах че живея в Острова на морала населяван от принципни, неподвластни на парите люде които може и да не са много богати … но за пари или други облаги никога не биха били склонни да направят компромиси с тялото и съвестта си пък било то и за един секс който би им донесъл финансови облекчения или други улеснения в битов или служебен аспект.
Както в първоначалният ми пост на темата отбелязах явно само аз съм издънката на обществото след като чистосърдечно си признах че съм давал на жени пари и съм им правил подаръци / палтенце, обувки, екскурзийка, вечеря и т.н./ за да правят секс с мен както и неколцината дами които са приели скромната ми щедрост.
Интересно !!!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5b5e81758a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Жена на 43г. съм.
Първите ми връзки бяха до19-тата ми година. И всички са започвали с химия и страст. Подаръци не са ми купували, но цвете, кафе беше нещо в реда на нещата и то след като вече бяхме във връзка. Сега след развода си имах връзка с мъж. Беше нормален мъж, работещ в предприятие. И да, на първите ни срещи очаквах да поеме сметките въпреки, че настоявах да платя. От старата генерация съм и след като мъж ме е поканил на среща очаквам да се постарае.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 00d319b7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   15 - Кое му е толкова интересното? Че някои имат себеуважение, гордост, принципи и не искат да лягат с всеки скапаняк за пари и подаръци ли? Ако се движиш само сред жени, които се продават , не ти се вярва, че има и други. Както има и готини мъже, които получават внимание, любов или просто секс без да плащат с нещо материално. Разни хора, разни идеали. Ти питаш, хората ти отговарят. Твоя си работа, ако искаш вярвай, ако искаш- не, иронизирай, подигравай се, все тая.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aa31b384f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Аз пък ще си призная, хаха и не виждам нищо лошо. Имах си приятел, бях вярна, той не ме ценеше особено. работех на 2 места за без пари и ме унижаваха яко, имах кредити и дрехи от втората употреба. Заминах в чужбина като проститутка и за 3 месеца спечелих 20хил чисти спестени. Кое според вас ще избера?? Любовта на думи и по интерес на някой мухльо, да му слугувам? Хайде без

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ebaba4366a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Пич, ти наистина ли очакваш тук сега да се изпляскат тия "откровения". Малко жени правят секс за пари, но това не значи, че не търсят секс с мъжес с пари... Има разлика. Втората категория поне си мислят, че запазват достойнство, и просто предпочитат успели мъже с пари, които ги "радват" с подаръци. Границата е трудно да се определи, но освен ако не се хванеш с някоя крайна феминистка, женската природата си е някъде винаги около тая граница...

Но и не те схващам какво толкова надценяваш "тръпката"... В крайна сметка човек се ражда с определени гени, може да поблъска във фитнеса, но общо взето физиката е предопределена. Това ако питаш мен, е дори още по-повъхностно, но така фукнционира живота...

А интелекта във взаимоотношения? Какво точно разбираш? Колко добре ще успееш да я излъжеш? Да изиграеш представата и за перфектния мъж? Защото доколкото знам малко жени се интересуват от неща като квантова физика, вселената, философия, математика и т. н. и т. н. Т. е. всъщност способността ти да печелиш пари е най-доброто отражение на интелекта... Затова не разбирам психиката на българина, все да обвинява жените в меркантилност. Ами меркантилни са, такава им е природата, ако беше интелигентен щеше да схванеш защо. Повечето жени не могат и се срамуват, и затова овъртат и лъжат. Това също им е природата. Т. е. един интелигентен мъж никога не би попитал жена за каквото и да е. Жените също мразят да ги питат, щото трябва да лъжат...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1ae446c033
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Номер 15, номер 20 ти го е написал точно както си е. Някои жени може и да се самозаблужнават, но мотивацията им е ясна. Природа както се изрази правилно 20.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c8e37fe867
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   От автора - Нали уж е анонимно в сайта, тогава не виждам какъв е проблема да споделите ако сте правили секс с комерсиална нотка. Големи моралисти ама и големи шубета и шмекери се оказвате. Фалшиви и превзети.
По ще му отива на сайта да не е "сподели" а "как да се представя в най-добрата светлина".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a86a77edbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Брей, колко светици!!! Като знам какво е било по всички офисите, в които съм работил, хич въобще не ви хващам вяра. Да, всяка ще се дръпне обидено при директна оферта, но всяка при добре поднесена такава ще се опита да я осребри максимално. Обикновено онези, които не биха го направили са от по-добре финансово семейства. Онези, които са израсли в по-бедна среда обикновено издигат парите в култ и са готови на много неща ...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1344bdbc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Авторе, молиш за откровени отговори, но когато тези, които получаваш не съвпадат с предварително оформеното ти мнение, започваш с високопарните обобщения и етикети. Заглавието на темата ти трябваше да бъде, "дайте отговорите, които ще потвърдят представите ми за света, та да мога да спя спокойно довечера". Ти не търсиш истината. Замисли се защо ти е толкова важно да изкараш жените такива. И не забравяй, когато имаш някакъв проблем, най-добре търси решение, не празно успокоение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5190c648b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Авторът просто не може да повярва, че не всички са "издънки" като него. Тук е търсил съмишленици и неоткриването им го подразни.

Авторе, когато смениш категорията жени и от проститутки, минеш на нормални жени, ще видиш разликата. Твоето е все едно да живееш на Северния полюс и да отричаш съществуването на жегите в други точки на света. Има, обаче, по-сериозен проблем. Дори и да срещнеш някоя свястна, тя едва ли била с такъв като теб.
Хем си задръстен, хем злобен, хем курва, че даже си и неграмотен...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6a1e3da48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Всеки гледа от собствената си камбанария и съди от собствения си опит. За мен авторът е предубеден и е безмислено да му се отговаря или да му се дават каквито и да било отговори. Че се и обижда, иронизира и се фръцка като ощипана мома. Какво му е толкова невероятното - има много жени, които не правят секс срещу подаръци. Има и много мъже, на които не им се налага да плащат за секс с подаръци.

Авторе, не разбирам защо задаваш въпрос, след като не си готов да чуеш отговорите - можеше просто да пуснеш тема, в която да ни съобщиш, как стоят нещата. Нямам какво повече да добавя, оттук нататък да се твърди или убеждава, който и да било в каквото и да било, става абсурдно и излишно. Всеки има и глава на раменете си и своята, доказана с опит, истина.
От номер 2

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3a27ae8d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Да "зарадвам" автора. От 19 годишна досега на 27 ми се е случвало на няколко пъти буквално да правя секс за пари с различни мъже. Господина си плаща правим го и си тръгвам. Не съм ги харесвала беше заради парите. С един от тях заформихме приятелски отношения що годе и вече го правихме уж не за пари но накрая винаги ми даваше такива, а аз го харесвах но пак и заради парите го правех. С друг от тях стана така че спря да ми плаща а започнахме за удоволствие да се виждаме, накрая се влюбих в него и така. Сега съм сама.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c8e37fe867
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   до 25 - Като нямаме аргументи да си защитим тезата на преден план излизат упреци и обиди - хем... хем.... хем и т. н. И накрая да вметнем нещо за неграмотността, ама какво е то не уточняваш, дори да има някакъв елементарен пропуск - сори ма тук не сме кръжок и форум по правопис и граматика.
Което още един път доказва че ти липсват аргументи да отстояваш собствената ти позиция ако въобще имаш такава.
И все пак фактите от живота, това което съм срещал и преживял, наблюденията ми към околни хора, познати и непознати говорят нещо съвсем друго а то е че доста жени се възползват от материални придобивки и услуги срещу интимност, стига да им ги предложиш по подходящ и не публичен начин. Факт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c8e37fe867
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   до 27 - Браво за смелостта че си признахте, никой не е тръгнал да ви съди или замеря с камъни. Да броиш греховете на другите не те прави светец.
Нали това е форум да споделяме, да се учим от грешките и житейският опит на другите.
Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker