Колега се закача с мен, а аз съм стеснителна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колега се закача с мен, а аз съм стеснителна
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1642 пъти
Омъжена жена съм на 29 години. Скоро започнах нова работа. Един от колегите не спира да ме закача и да прави намеци дори пред други колеги. Аз обичам мъжа си и не ме вълнуват други мъже. Доста съм срамежлива и добра и не смея да направя забележка и да се заям, а когато ми говори този колега не знам как да реагирам. Просто го игнорирам и не казвам нищо. Подминавам и си върша работата. Той си има приятелка. Просто веднъж му намекнах че има чудесно момиче, та да се замисли какви ги върши. Много ми е нетипично да съм група, да отблъсквам хора, затова просто стоя настрана, не говоря и не се занимавам. Понякога се притеснявам, че не се справям с живота. Мъжа ми е на мнение, че правилно реагирам, но и ме е страх да съм груба, защото от месец съм на тази работа и не искам да си създавам конфликти. Където и да отида виждам че постоянно ме гледа, търси да е до мен, търси повод да ме потупа по рамото, да ме прегърне, да дойде уж да ми помогне с нещо. Като останем само двамата в стая ми прави намек и т. н. Аз просто се правя че не чувам. Надявам се скоро да отшуми, защото ме е срам вече да отида на работа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: b704e3cf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи виж, има разлика между това да се заядеш, и да си отстояваш достойнството. Понякога в живота и на добрите и стеснителни хора им се налага да изговорят две приказки та да се чуе отсреща. Очевидно характера си не можеш да промениш, но можеш да се защитиш. Ситуацията ти е гадничка. Да не съм лош пророк, но е потенциално рискова и губеща само за теб. Щом си стеснителна, всеки може да си играе с теб както си иска. На мъжете не им дреме, те си флиртуват за кеф, това че имат приятелки, не ги спира. На теб обаче ти е приятен този флирт и трябва да си го признаеш, за да вземеш мерки. Изобщо не е маловажен проблем. Или го поставяш на мястото този, или ти си търси друга работа. Не си разваляй семейството заради някаква авантюра. Ако видиш другите теми в сайта, бая народ се е опарил от колеги и колежки. Накрая никога не си е заслужавало. А ти се научи да имаш самоуважение и как да го отстояваш! Не е добродетел това да си траеш, напротив, точно обратното е добродетел, да изразиш позиция в тоя живот за всяко нещо. Стеснителността те прави само жертва...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e823bad0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, ако само подозираш какъв кеф те чака, изобщо няма да си стеснителна.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ffc8f3f157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ето една ситуация, която показва колко полезна е директната комуникация. Аз например нямам никакъв интерес към колежките си, но се държа с тях по подобен начин. Просто така става по-весело, те се смеят, радват се на внимание, четкам им егото. И на мен ми е приятно.
Просто гледам да не съм груб. Но и аз съм човек и е напълно възможно да сбъркам и да прекрача някоя граница. Затова и разчитам, че ако се олея, съответната дама просто ще ми даде да разбера, че не бива така. И бих се извинил.
Разбери, колегата ти не чете мисли. Напълно възможно е да няма реален интерес и просто да се занася. Но след като не ти е приятно не е нужно и не бива да го търпиш. Кажи му го. Аз на негово място не бих се разсърдил, даже бих оценил откровеност между колеги и приятели.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 32c3a75a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Запознай го със съпруга си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d3cb157064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много хубаво си направила, че си казала на мъжа ти. Честността ти е похвална.

Кажи му на тоя човечец, че поведението му е неприемливо и да спре. Право в очите. Не трябва да те притеснява това, че може да имаш конфликти на работа.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a667edf70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хващаш го и му казваш съвсем учтиво: "Колега ако обичаш спри с тези намеци. Аз съм щастливо омъжена. Държа да си запазим добрите колегиални отношения, но нищо повече от това. "

Ж22

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker