Не мога да продължавам повече така.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да продължавам повече така....
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1215 пъти
Здравейте, пиша ви за съвет, защото нямам на кого да споделя, и осъзнавам, че не мога да продължавам така.
Преди 2 години приключих дълга 4 годишна връзка, бившият ми приятел беше инициатор да скъсаме, аз се съгласих, защото и аз бях на подобно становище... Само 5-6 месеца преди да приключим връзката си, бяхме опитвали да имаме деца ( доста вели опити за още 5-6 месеца назад), тъкмо установихме, че не сме успели и 5 месеца след това скъсахме, бил срешнал стара съученичка случайно.... По темата за децата, и тогава 2 години назад и сега, аз неистово и чисто искам да имам деца. Работя, самостоятелна съм и ми липства само това, парче от пъзела семейство и деца. Незнам, обаче, дали той искаше толкова силно да има деца...
Тогава живеех при него и баща му в голям апартамент ( родителите му са разведени, затова и той не искаше да се жени). Той изчака с изнасянето ми, няколко месеца, за да се нанеса в друго жилище. Всякъш така си изкупваше греха, че той е инициатора за приключването, на тази нужно дълга връзка( вече съм убедена в това).
Така заживях сама, 8 месеца само работа на 2 места ( и преди това така работих), без никакви отношения с никого. По принцип нямам и много приятелки, така че и никъде не излизах не се запознавах с никого, нямах и на кого да сроделя какво ми е. Накратко тежък случай интроверт, трудно допускам хора до себе си. В случая с мъжете, когато след време допусна, някой срешнат в сайт за запознанства мъж, връзката е сериозена, но приключва на 3-тата или 4-тата година. Незнам може би проблема е в мен. Нарочно си отделих онези 8 месеца да преусмисля поведението си, да опозная себе си. Преди година започнах връзка, с разведен, добър и малко наивен за възраста си мъж. Всичко беше наред в отношенията ни, но не чувстваме тръпка. Май и той не изпитваше дълбоки чувства към мен, разведен е от скоро може още да е наранен, но не сподели с мен. Заглеждал се е по други жени, а аз съм симпатична.... Възможно е да ми изневерявал.
Може би защото все още се чувствам, разочарована от постъпката на бившият, от преди 2 години, може би търся реваниш подсъзнателно, незнам, не искам да се оправдавам, виновна съм за това което ще прочетете... Така се случи, че започнах и завърших още две паралелни кратки връзки. Не ме съдете, неистово търся любов, близост, мога да дам много, мога да създам семейство и деца, но с възрастта става все по-трудно да намериш правилният, особенно в моят случай( в интернет). Откакто съм разделена, смятам че съм загубила много време с бившите и всякаш исках да наваксам... Не ме съдете, не ми стана по-добре, напротив в депресия съм. Искам да започна на чисто, трябва ми една, но истинска и чиста любов. Човек, който да иска да има семейство и деца и да не се заглежда по други, да вижда само мен и аз да виждам само него...
И така в търсене съм и в момента. Още не съм в репродуктивните години, в който някой жени си казват, че ще имат дете, дори и от случайна връзка, само за да станат майки. Искам дом и семейство. Независима съм, работя мога да участвам равносилно на мъжа в бюджета и кредитите, но знаете ли май това плаши мъжете, някой се комплексират даже. Наскоро се запознах с един независим господин, уж искащ и той сериозна връзка, излизахме без нищо физическо, разговаряхме доста приятелски, но и за лични теми. Та разбрах, че поне този човек не може да се комплексира от мен по финансов фактор (работя на 2 места, старая се да помагам на майка ми и да ми остават пари да съм самостоятелна, не съм преуспяла в никакъв случай, но пак някой се комплексират). Но знаете ли, този мъж най-вероятно пък, не ме харесва по фактор външност ( с годините се качват килограми, нищо отблъскващо в моят случай, но някой мъже са доста капризни по този фактор) Като изключим ненужните килограми съм много подържана жена.
Искам да обобщя тази дълга история. Интелигентна жена с две работи и без социален живот, но пък с опит в сериозните връзки съм, но напоследък ми се наложи да имам нечестни връзки ( и от тях си извадих поуки), само за да мога да избера най-после правилният. Наранявана съм, знам че и аз съм наранявала мъжете. Разкайвам се от дъното на душата си. Чувствам, че съм закъсняла с децата, а искам да имам мой, това ми е неистовата чиста мечта, това ме принуди да се запозная с мъже, уж искащи сериозни отношения и деца, но... ( тук са поуките). Та срещах неподходящи... Толкова ли се комплексират мъжете ако общата ми заплата за 14ч труд на ден е по-висока от тяхната ( те питат за заплатата ми)? Толкова ли е лошо една жена да може сама да си плати пътуванията? Толкова ли са страшни няколко килограма в повече в мъжките очи, и то когато търсят сериозна връзка? Ами след бремеността няма ли да са повече килограмите и да оставят жена си, когато е най- уязвима? Въобще веднъж развеждани или пък ергени на по 40г и над 40г. в днешно време, готови ле са да се оженят и да имат деца или им е непосилно? ! Как да намеря, правилният за мен мъж, не съм от най-комуникатевните и вървежните на пръв поглед? Аз съм естествена и добра, но мъжкото поведение, напоследък ме ядоса и не предприех най-адекватните мерки, знам... Как да изляза от този омагьосан кръг? Не искам да стигам до варианта, случайно забременяла от някой, защото съм станала на 40г ( още не съм, но времето минава бързо) и съм искала да хвана последната възможност за дете. Детето ми не би заслужавало, да бъде отгледано само от майка, без баща...
Искам след болката и депрсията, след прегрешеншето и разкаянието, да ми се случи чудо, имам нужда от това, иначе незнам до къде мога да стигна. Само мисълта за дете и за майка ми, която се нуждае от мен, ме държат надалеч от самоубийство... Всяко мнение и съвет ще ми бъде отполза. Благодаря, ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: cb0801c0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като оставим настрана това, че почти нямаш идея къде се слага "и" и къде се слага "й", ти имаш много проблеми, от които може би бягат хората.
Изобщо не смятам, че проблем могат да са "няколко кила отгоре" и каквото и да е физическо "качество".

Проблемите ти са коренят много надълбоко в същността ти.
Жени, които искат семейство, само защото искат семейство и искат любов, само за да имат любов... никога не сътворяват нещо истинско.


Смятам, че хора, на които най-голямата им мечта в живота е да създадат семейства обикновено биват много скучни и лъхащи на апатия индивиди.
Хората обичат страст...
Защото любовта не е цел, тя е нещо, което просто се случва. А децата трябва да са плод само и единствено на такава любов.
Не се случва на всеки и не мисля, че всеки трябва да създава семейство.

Брайън Адамс го е изпял... неродените деца се виждат само в очите на любим човек.

Ти търсиш нещо, което да те направи цяла. Там е проблемът. Никога решението на тоя проблем не се крие навън.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e2a806cbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиленце. Съжалявам, че ще ти го кажа, но си всичко друго, но не и интелигентна. Потресаващо неграмотна си. Потресаващо!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7948679cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбирам те, че искаш да имаш семейство и деца, а времето не работи в твоя полза. Това обаче може би ти замъглява преценката за мъжете. Не се хвърляй на първия срещнат, а си дай време да го опознаеш. Няма да направиш услуга нито на себе си, нито на бъдещите си деца, ако се обвържеш с неподходящ човек.
Аз също съм имала връзки основно от сайтове за запознанства и не ме е срам от този факт. Като теб и аз не съм от най-комуникативните и също винаги съм водила по-асоциален живот. Въпреки това мечтата ми беше да имам семейство и деца и сега е напът да се сбъдне. Срещнах съпруга си точно в такъв сайт. Тогава той беше на 42 и никога не е бил женен и нямаше деца. Сега, 5 години по-късно, чакаме първото си дете.
Искам да ти кажа, че има много такива мъже, които поради една или друга причина, са ергени или разведени и търсят щастието отново, дори към 50. Не се притеснявай, ще срещнеш подходящия, когато дойде моментът. Това, което зависи от теб, е да продължаваш да търсиш, но не отчаяно. Ти си успяла жена, която може сама да се грижи за себе си, и ти трябва такъв мъж, а не някой паразит. Затова си подбирай кандидатите и не прави прекалено големи компромиси.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b4aa313b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш! И още как. Какво ти пречи? Ни акъл, ни образование.;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8e67e980b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че тук се засягат и други проблеми. Като дълбоката комплексиранст и несамостоятелност на някои мъже. Аз попаднах на такъв и обгрижване и финансова подкрепа искаше.
Не се притеснявай, мила, когато най-малко го очакваш ще ти се случи чудото на любовта и радостта и отговорността да си майка! Мислите за самоубийство ги изтрии от съзнанието си, ще причиниш болка на близките си, а съм сигурна че не искаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker