Неопитна...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неопитна...?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1290 пъти
Здравейте.
Пиша тук защото се чувствам тъпо.
Никога не бях имала по интимни отношения с мъже.
Поради доста причини. Не бях намерила точния, затворена съм, знам някои мъже какво искат... и така. И ето, че намерих страхотен човек. Познаваме се близо година вече. Никога не ме напирал за нещо, секс и др. От различни градове сме. Та, той е доста по-голям от мен и очевидно има опит, а аз съм накаква неопитна. Даже не съм се целувала и се чувствам като загубенячка. Още не мога да му свикна, притеснявам се и така... знаете някои за какво става въпрос. Имам една приятелка, която беше страшно срамежлива. И какво стана? Това момиче изведнъж почна да се шляе с мъжки и даже се изчука преди мен. Самочувствието и скочи до луната. Мамка му, а аз каква съм срамежлва и притеснителна. Чувствам се непирятно просто, че нямам опит. Искам да съм по-отворена.
Как да стане?
Моля Ви за съвети :)
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 987c736140
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С повечко ебане става, душица. С повечко ебане.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 320fcb6e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години си горе-долу?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 845f5d9f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   То никой не е роден с опит, всички се учим с течение на времето.
Няма как да станеш много по-отворена, характерът ти просто е на по-затворен човек и няма нищо лошо в това. Колкото по-малко се критикуваш, толкова по-добре ще се чувстваш и толкова по-открита ще бъдеш за себе си пред другите хора. Преди и аз бях срамежлива и свита, все още съм предпазлива, но поне не се срамувам и общувам нормално. Постигнах го, когато се научих да оценявам хубавите си качества и да наблягам на ползотворни действия и разговори. Майка ми ми каза, че не се забавлявам, на което ѝ отговорих, че се забавлявам, но не го правя по начина, по който тя го е правила на моите години. Тя започна да спори, но аз не изпитвах нужда да ѝ доказвам каквото и да е било. Защото надраснах срама си. Това е твоята реална цел. Ти винаги ще си останеш малко по-тиха и малко по-предпазлива, но не ти е нужно да се срамуваш. От какво се срамуваш? Че не си точно като другите и нямаш опит, и не се забавляваш като тях, и не общуваш с непознати все едно са ти първи дружки. Голяма работа. Замисли се... те един с друг не си приличат също, хората сме различни. За всеки има място, правилна компания, любими занимания и така нататък. Не е нужно да си дива купонджийка и да правиш секс пред приятели, че да си достоен, забавен и отворен човек. Бъди себе си, а който трябва ще те приеме точно такава. Ще направиш някой друг компромис, ще се научиш да излизаш от зоната си на комфорт и ще се промениш малко или много с годините, но в основата си ще си същата и точно тази основа, не трябва да я криеш.
Какво като нямаш опит? То да не е нещо непростимо или незаконно?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bc9cc1e9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето ти съвет "Всичко е дилдо, стига да си достатъчно смела".



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6efb30bc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж сега, всички хора имат слаби места. Няма такова нещо като напълно уверен човек - това да ти е като обеца на ухото!
-Пълно е с хора, които въпреки че са правили вече секс са си пак задръстени и изобщо зле със самочувствието, и живеят от леко към доста смотан живот.
-Секса е нещо много яко, но живота няма да ти оправи, нито този на приятелката ти, нито на която/който и да било човек.
Извод - сексът вдига самочувствието, но не за постоянно, а и не достатъчно.
Твоята 'приятелка' вероятно се чувства повече от теб, защото е направила нещо, което ти все още не си, но в същото време се мачкаш от това и така покрай това ѝ се вдига самочувствието.
Басирам се, че и преди да е почнала да прави секс пак е намирала как да си вдига егото по различни причини, свързани с твоя притеснителност - тука хубаво се замисли.

Просто сподели на приятеля си как се чувстваш и всичко ще бъде наред. Досега не съм чувала за мъж, който да е отхвърлил жена, която няма опит ;)
Също така гледай да си намериш нови приятелки, а тази започни малко по малко да я игнорираш - не се оставяй разни хора да се зареждат от твоята притеснителност.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 99c5fcb202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Римляните имат поговорка - Щастието е за смелите. Или работиш върху характера си и преодоляваш притеснението, а то е ниско самочувствие, пасивност и страх как ще те приемат, или дълго ще гледаш отстрани как другите живеят пълноценно, забавляват се и се радват на живота. И не разчитай само на писането - нещата се случват в реалния живот. Срещай се и общувай на живо. Като виждаш, че човекът след 1 година не проявява желание за жив контакт, не си губи времето, няма интерес към теб, така може да си пише с още пет-шест, а да прави секс с някоя/и друга/и.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fc0124fce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е етап от живота. Всеки е неопитен до един определен момент. Не знам някой да се е родил научен. Просто чакаш да натрупаш повече опит. И няма от какво да се притесняваш, това не е срамно. С две думи - да ти имаме проблемите (с добри чувства го казвам).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker