Изглежда, нещата не са ми ясни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изглежда, нещата не са ми ясни
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1413 пъти
Авторът на, , Неяснота" е, където бях писах, че сега ще съм студент втори курс, а нямам гадже, не съм имал и се чудя дали въобще ще мога да си намеря. Имаше само един коментар, един писа, че той също ще е втори курс и досега е нямал приятелка и вече се е примирил. Извинявам се, че пиша за втори път, но за толкова тъпо и неуместно ли се смята, че искам съвет за това, че така се игнорира? Търсил съм и съм чел за хора с подобни истории тук и в други сайтове, вкл. и англоезични, гледам какво е станало и накрая хората с проблема или спират да пишат или казват, че още не са си намерили гадже и няма промяна. Просто ми е чудно, защо за някои това е непостижимо и остават сами, толкова ли зле, не са ли в час с живота? Обещавам, няма да пускам трета тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 58eddcf8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти. Прочетох твоята тема 'Неяснота' и аз като теб ще съм 2-ри курс. Между другото не съм човека, който беше писал под твоята тема.
И аз съм без приятелка, но всичко идва с времето си. По-добре малко по-късно с правилния човек от колкото рано с неправилния. Търпението е най-голямото оръжие, с което може да се въоръжиш в момента. Знам, че ти е кофти. Всеки иска до него да си има приятелка, която ще го подрепя, обръща внимание и дава любов, но трябва да се замислиш и ти на какво си готов да предложиш на една жена. И аз като теб нямам много приятели, не ходя по дискотеки (много рядко ходя) и рядко излизам. Един ден съдбата ще те отведе към правилните хора т. е, с които ще имате общи интереси. От там ще си създадеш приятели и от там приятелка. За да си намериш по-лесно приятелка си намери първо приятели. Забелязал ли си, че всичко става от приятел на приятел? Моя съвет е да се отпуснеш и да имаш малко търпение. Прави това, което ти харесва. Приятелствата се създават, когато имате общи интереси, а когато имаш приятели ще си намериш и приятелка. Къде учиш?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7901a2abbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изглежда, че нещата никак не са ти ясни, братчед...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0e72d73c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами, авторе, защо се обиждаш? Как да ти помогнат хората? Да ухажват вместо теб девойките ли? Нали имаш колежки в този университет? Нали обядвате по някое време? Кафета пиете. Ами измисли там как да се присламчиш към някоя дамска компания, не стой изолиран. Поискай на заем учебник, поискай записки, върни ги с една роза за благодарност. Ние какво да направим дистанционно? Ако можех някак да те запозная с мъжа ми и за една седмица да те е направил топ сваляча на университета, той няма равен в прелъстяването, обаче как да стане това?
Добре. Ще се опитам да ти дам някои уроци, които зная от съпруга си, който е като магнит за жените.
- Излъчвай самочувствие, но не и нахалство.
- Вежливост на всяка цена!
- Търси физически контакт - докосвай събеседничаката при възможност.
- Гледай я в очите.
- Не се обличай като конте, това дразни. Но не и като клошар, това отблъсква. Дрехите трябва да са ти удобни и да се чувстваш като във втора кожа в тях.
- Абсолютно всички жени жадно поглъщат комплиментите, но застават нащрек при явните ласкателства. Различавай едното от другото.
- Няма жена, която да се обиди, ако й кажеш, че е умна - напротив, ще иска да й го казваш отново и отново.
- Покровителствай жената. Издърпай стол, отвори вратата, но без да й отстъпваш собственото си пространство - ти си мъжът все пак, полага ти се и ти да се чувстваш добре.
- Не демонстрирай груба сила - това плаши. Силата е в твоята интелигентност. По-добре да отвориш заялия прозорец с някакъв майсторлък, отколкото да го разбиеш.
- Въпреки това мъжествената фигура е плюс. Но ако искаш умна жена, мускулатурата ти трябва да е естествена, а не напомпана във фитнес.
- Ако набележиш една жена, ухажвай останалите. Провокирай я да се разтревожи, че не я забелязваш и сама ще ти падне в капана.
- Разсмивай хората, бъди остроумен, но не и да се превръщаш в шут. Трябва да излезеш с достойнство и с чувство за хумор дори и да се пльоснеш в някоя локва.
- Ако употребяваш диалектни думи, изчисти си правоговора.
- Не е важно да имаш пари. Важно е да имаш усмивка на хищник.
- Ако искаш жената, дръж се така сякаш вече си я спечелил. Не допускай отказ. Тя е сърничката. Ти си големият лош вълк. Може да я излапа, а може и да се откаже (покажи й го). Обикновено тя не иска той да се откаже.
- Задавай въпросите така, сякаш вече знаеш отговорите. Пример: "Със сигурност ще ти е по-приятно да хапнем в онова ресторантче, вместо в тази вмирисана столова".
- В разговора използвай метода на Цицерон (това е похват в риториката, в който спорещият задава на опонента си въпроса по начин, който не предполага друг отговор, освен "да", докато накрая не го принуди да се съгласи с тезата му). Пример: "Ама че студ, нали? Друго би било човек да седне до някоя камина, нали? "
- Не обръщай абсолютно никакво внимание на конкуренцията на другите мъже. Те си ловуват в тяхната гора, ти си ловуваш в твоята.
- Да не те плашат атрибути на мъжествеността като коли, часовници, пълни портфейли, айфони и прочее глупости, каквито нямаш. Когато гледаш една жена, която желаеш, си мисли какво точно искаш да направиш с нея в леглото. Тя ще го почувства подсъзнателно и няма нито едно порше в света, което да я накара да скочи в него, вместо в леглото ти.

Разбира се списъкът не изчерпва номерата на този донжуан, наречен мой съпруг, но мисля, че може да те ориентира за посоката. А от мен ще допълня: не смятай, че пиклите, към които си насочил интереса си, са чак толкова меркантилни, празноглави и вятърничави, колкото ти се внушава, особено пък в този форум. Има изключително свястни и сериозни момичета, но и те са си малки жени и всички гореспоменати тактики важат и за тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 713275f0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да можеш да си намериш приятелка, трябва да имаш приятелски кръг-състуденти, занимания по хобита, някакви дейности по интереси -спорт, туризъм, танци, курсове и подобни. Е, аз знам за такива, които са направили свалки на всякъде-аптеки, дискотеки, градски транспорт. Ако ти си смотан в известна степен, по теорията на вероятностите около теб има и смотани девойки, нали така. И те се чудят как да си завъдят гадже. Би трябвало да можете да се срещнете във времето и пространството.
Не знам Какво очакваш от тема тук-най-малкото, не можеш да си уредиш среща.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 492c19f3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки човешки проблем е значим, но не винаги другите могат да ти помогнат и да дадат добро мнение. Твоята предна тема не е глупава, но е деликатна и трудна за коментиране. Човек чете и се чуди какво да напише. Почти няма какво, все клишета, в които има истина, но кой ти вярва на клишетата, когато се мъчи? Бях започнала да пиша коментар в предната тема, но така и не го изпратих, защото си помислих, че няма да ти бъде от особена полза и не видях смисъл в това да коментирам, ако няма да помогна на човека от другата страна. Както и да е, сега ще напиша нещата, които така и не изпратих в предната тема, а дано поне те накарат да се почувстваш по-добре.

Вярвам, че всеки един човек се сблъсква с любовта, но се случва по различно време за отделните хора. И при теб ще дойде този ден, в който ще се влюбиш споделено. Няма как да ти се размине, то е ясно. На никой не му се разминава. Мога да ти кажа единствено, че явно не си се запознал с момичето. Тези неща лежат в пространството и си чакат времето, не се случват насила и няма формула, по която да работиш, че да срещнеш половинката. Въпрос на късмет и време е да срещнеш човек, с когото взаимно да се впечатлите и да се поискате. Дотогава можеш единствено да си живееш живота и да се забавляваш, това е. Колкото и да я търсиш, няма да стане насила. Чувствата или ги има, или ги няма. Те само се усещат, не могат да се предизвикат заради силното ти желание да не си сам. Не става въпрос за това да искаш гадже, а за това да искаш някое конкретно момиче, защото тя е такава, каквато е и те кара да се чувстваш по особен начин. Гарантирам ти, че ще го изпиташ, но няма да се случи, докато го очакваш и търсиш навсякъде. Междувременно можеш само да се занимаваш с разни момичета, да излизаш по срещи и евентуално да правиш секс, но това не е любов и не е точно връзка. Опитай се да общуваш повече, само това мога да ти дам като съвет. Отпусни се. Няма да умреш сам. Мислиш си такива неща, защото досега не си имал приятелка и е нормално да се потиснеш, но всичко е само в главата ти. Целувката и секса се правят на усет, няма да се издъниш. Голям човек си вече, можеш да говориш и знаеш как да се държиш с хората, така че аз не виждам проблем. Това, че досега не си имал връзка, изобщо не означава, че никога няма да си обвързан. Горе главата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 578c3430d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не казваш за себе си забавел ли си? Умееш ли да се отпуснеш, когато си с момиче? Притеснението играе лоша шега понякога.
Имаш ли си хоби, умееш ли да водиш диалог с чувство за хумор?

Lisa

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d09ea82743
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто трябва да узрееш на ментално ниво ми се струва. Може би да осъзнаеш че на този свят си роден, за да се бориш с живота, да си намериш партньор, с който да споделяте това предизвикателство живот. Някакси разсъждаваш като 15-годишен - искам гадже, искам секс, искам плюшена играчка. Може би ако почнеш да виждаш другия пол като помощник в живота, а не като някаква играчка, или както искаш го наречи - завоевание, предмет, ще видиш отсреща друго човешко същество. И тогава от какво по-точно ще се страхуваш? Неувереността идва от незрялост и неосъзнаване на собствената значимост, на това кой си, какви качества притежаваш. Ти не си момче, направо мъж си си втори курс, някои мъже са се били във войни на тия години.
Съвсем в реда на нещата си е да покажеш интерес към някое момиче, заговориш и поканиш по-натам на среща. Няма нищо срамно, мъж си се родил, може би да осъзнаеш какви са мъжките качества на по-дълбоко ниво, за да придобиеш увереност. Проблема е и свързан с околната среда. Възпитанието е смотано. Повечето тийнеджъри вече не умеят да общуват с тези телефони, и се загубва чисто човешкото, нормално разговаряне... Според мен от това е до голяма степен също. То като живееш и растеш само в една посока (научна, физическа, но не и ментална и духовна) как да очакваш да развиеш другите качества и да намериш приятелка? Имам чувството че много мъже на по 20 са пораснали само физически и професионално, но не и на онази емоционална интелигентност необходима за познанства и общуване. Казвам го не като упрек, а за осъзнаване. Желая ти успех, ще се справиш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 27ef9151b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А бе, просто имай самочувствие, бе момче! Ще стане, как няма да стане. Да не си на 60 г. ?! Недей да мислиш толкова много върху това какво нямаш, защото това депресира и в един момент на човек започва да му личи, дори да не го осъзнаваме, става очевидно и за околните. Радвай се на нещата, които имаш. Не се концентрирай само върху негативното, за да можеш да излъчваш увереност. Коя жена би била привлечена от един смачкан и неуверен във възможностите си мъж?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 64825a3cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора - номер 1, в СУ съм, много благодаря на теб и на останалите за съветите, ще се опитам да ги приложа!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bdb92ea062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Танци, там има много момичета. Силно препоръчвам, имам такива познати, които така си намериха гаджета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker