След дъжд качулка- Защо повечето хора са неблагодарни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След дъжд качулка- Защо повечето хора са неблагодарни?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1823 пъти
Ще гледам максимално просто да го обясна. Нямах приятелка дълго време, след което се активизирах и започнах да се запознавам с нови хора, не след дълго се запознах с едно момиче, харесахме се, нещата потръгнаха и в един момент започна да се държи супер лигаво, да не ме оценява и т. н, накрая направи нещо, което си беше за ядосване и аз се отказах. Това, което искам да кажа е, че за две години вече с трето поредно момиче се получава едно и също нещо. И странното ми е, че след като сложа край на нещо, след време започват да ме търсят, ама направо да ме преследват. А аз не слагам край лесно, но сложа ли го, наистина е край. Чудя се толкова ли е трудно човек да е благодарен? Когато едно момче е с вас, харесва ви и вие него.. Наистина ли проблемът е неблагодарността? Лош късмет ли имам или какво... след толкова много провали почвам да си задавам някви въпроси, че може би има вина в мен, че някак аз по някакъв начин намирам все такива момичета или пък нещо друго ми куца. Или причината е в мен или наистина съм голям карък. Сега в момента и трите момичета не спират да ме търсят, но от опит знам, че човек, който си е позволил да те нарани един път, ще го направи и втори път. Никакъв шанс няма да простя и на трите. И трите постипиха супер тъпо и гнусно. Просто ми паднаха в очите. Смешното е, че искам съвет за нещо, което няма как да ви го обясна на 100% щото ситуацията е сложна и аз се опитвам да я обяснявам 2 на 3, но мисля, че долу-горе ще я разберете..
Главният проблем от цялата работа ми е, че съм изгубил малко ентусиазма и сякаш да си намеря човек до себе си стана мисия невъзможна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: b3a15e7a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е и вътре в теб, и в жените ,които избираш. Връзките се надграждат, развиват се. Или сменяй типажа жена, или промени нещо в теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c227d2a544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай да минеш през 10-20 такива, та да си затвърдиш мнението.
Хора много, човеци трудно се намират.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f2b023f6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не ги спираш навреме и ти се качват на главата, защото са лигави "принцеси", които очакват ти да се съобразяваш с тях а не те с теб. Като усетят, че са те загубили почват с опитите да те върнат. Препоръчвам да проучиш концепцията за лична, персонална граница на личното пространство и взаимно уважение, която да не позволяваш да се нарушава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dad5a82b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно и ти не си взимаш поука и три пъти повтаряш една и съща грешка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9f73235235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обикновено привличаме това, което излъчваме и това от което се страхуваме. Както някой беше казал тук, светът е дуално огледало и отразява нашите мисли, емоции, страхове. Може би имаш нужда да надникнеш в себе си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3fbc4b53f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От историята ти става ясно, че една жена трябва да е благодарна, че има връзка с теб. Но от това колко жени те изоставят, явно няма много много от какво да е благодарна. Black Sabbath (истинската)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64f9e1781e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото са такива!!! Аз съм жена и смело мога да твърдя, че за мъжете, които съм обичала съм правила неща, които никой друг не е правил за тях!!! Не го оценяват и това е.. не може все да даваш, а в замяна и едно мерси да не получиш. Аз също търсих проблема в мен, но не беше. Беше в тях. Няма значение дали говорим за мъж или жена, неблагодарността преобладава в повечето хора и те никога няма да оценят, това което правиш за тях, поради простата причина, че те са си такива!! Ще те търсят разбира се ти какво си мислиш!? И то не защото им липсваш или т. н, просто са разбрали, че са загубили стойностен човек и евентуално новият им е боклук. През целия ми живот винаги съм търсела и съм намирала неподходящите и в един момент си казах, край повече няма или той ще ме намери или вече ще си стоя сама. Ентусиазма си го изгубил, защото си наранен. Иска се време за да започнеш да живееш отново пълноценно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9f5bfa0bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6. Значи щом са ме изоставили 3 жени - вече не струвам така ли ? Страхотна логика :) Да взема да се хвърля от моста.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 82bbe6f68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, не че нещо, но никой не трябва да се чувства благодарен, че е с теб. Само помисли над казаното от теб и колко нелепо звучи. Какво значи някой да е благодарен, че е с теб? Много насериозно си се взел.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9f5bfa0bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за мненията ви. Понякога човек има нужда ей така да си сподели мъката анонимно. Не очаквам от 5-6 реда някой да ме разбере. И без това обвинявам за всичко себе си, така че тези, които ми го натъртват, да подишат дълбоко въздух и да се успокоят, защото го знам че и аз съм виновен. Живи и здрави

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b3a15e7a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Три жени за 2 години са си доста. Средно по 2 жени на година. Не може все те да са криви, а ти все прав. Потърси вината и в себе си. Ключовото в разказа ти е, че те те изоставят, не ти тях. Явно нещо не им харесваш за дълга връзка. Няма какво да нападаш хората, истина е. Не може все те да не са те оценили, явно има защо. Явно и правиш едни и същи грешки, не си си взел поука. Промени нещо в себе си. Ако някоя ти каже, че не и харесва да правиш това или онова, поучи се и се постарай да не го правиш. Промени се за по-добро, за да ти се получават нещата. Всяка връзка учи на нещо, но явно ти нищо не си усвоил.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 29f7d4b54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, тоя black sabbath и братанчо НЕ ги гледай какво те съветват, тия троляци са на всеки коментар, щото нямат живот, антисоциопати са и никъде не ходят. Само висят в сайта и чакат поредната нова тема, за да се издрискат БЕЗ извинение на новите теми.

М23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9f5bfa0bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12. Така е, но по този начин този сайт се обезсмисля. Тук има хора, които търсят къде имаш уязвимост, за да те захапят. По-този начин хората се страхуват да се отпуснат и да разкажат повече. В крайна сметка хората тук искат разбиране. И освен критика, споделяне на опит, от който човек да се научи. На мен ми е пределно ясно, че всеки иска да играе на ролята съдията в тази игра на хапане, но пробвайте да бъдете и хора, може да ви хареса..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 69fd6e2547
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Искам да прочета разказа с подробности. Какво е направило момичето? Какви може да са тези гнусни постъпки от страна на трите момичета?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker