Как да си върна момичето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си върна момичето
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1336 пъти
Веднъж вече писах тук относно това за което ще пиша пак..> http://spodeli.net/4/story-143844.html моля ако ще изразявате мнения по въпроса първо прочетете първата тема ,за да видите за какво става дума
Студен човек съм не споделям много на приятели и тук е единственото място на което мога да си излея чувствата и тревогите дори и да знам ,че ще бъда опрекнат.
Преди няколко дена й взех телефона докато се къпеше.Реших разбира се да отворя чата с въпросният бивш.Нямаше нищо кой знае колко притеснително в самият чат освен,че той й се обясняваше в любов,колко много съжалявал,че наистина я иска и е готов на вс.,за да я върне и т.н.Тя не го режеше и не се държеше грубо с него и не му отвръщаше,но не го и отблъскваше,което много ме издразни.След това успях да намеря данните й за фейсбук и си ги записах.Не бях влизал в профилът й нито веднъж въпречи ,че можех .От няколко дена тя е много зле.Не излиза от тях,не говори и не общува с никой аз едвам успях да се свържа с нея.Като я видях просто...останах без думи.Беше бледа ,като платно,очите й бяха зачервени и под очите имаше торбички.Никога не съм я виждал толкова зле.Държеше се дръпнато на всичкото от горе.Не споделяше.Сякъш до една степен и изпитваше вина.Но донякъде я разбирам защо,хах.За да разбера какво се случва влязох в профилът й и какво да видя..Бившият й наговорил ,че си имал друга ,че я бил преживял(но до колкото го познавам се опитва да й върти номера и я лъже,за да ревнува и да я манипулира и аз не знам вече)Тя му беше написала доста странни неща ,личеше си ,че ревнува и накрая го е блокирала.Точно след този чат на следващият ден ни някой я беше чул ,ни видял,изолира се.Пределно ясно е защо.Просто не го е преживяла и седи с мен на сигурно..наистина и аз доста я нараних ,но не очаквах тя още да го обича ..Има ли начин да си я върна ,искам си старото весело момиче ,не мога да я гледам съсипана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: d82c273db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото, не е трябвало изобщо да си пише с този бивш. Просто защото, не е здравословно и само наранява. Спирала съм всякаква комуникация, защото за мен е по-добре, само ме наранява. Не че не са ми писали да ме дразнят с новите си, или да се правят на приятели. Ако разговорът не засяга връзката, или новите връзки, се преглъща, но пак не е препоръчителен. Така че направо блокаж. Все едно тези хора никога не си ги срещал. Така е най-добре и за бъдещите хора. Всяка комуникация с миналото те връща в изходна позиция. Няма смисъл.
Как да си я върнеш- просто бъди до нея. Прави с нея това,което обича.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: abc3c338d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този път и аз ще го кажа - бягай, бягай защото с времето ще ти е по трудно. Вече минах през това и осъзнах, че две дини под една мишница не се носят. Нищо няма да може да ти даде тя! Мислите и са другаде. Най доброто което можеш да сториш, е тактично да се отдръпнеш, така има шанс да разбере че и теб ще изгуби. Ако останеш, ще си кошче за душевни отпадъци и накрая ще те замени с друг.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1593e6dd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма шанс да си я върнеш. Ще се нараниш само. Бягай, бягай, за да запазиш себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 13e678da23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говори с нея, баце. Питай я иска ли да продължите тази връзка, според нея има ли смисъл въобще, защото не е окей тя да страда по бивш нито за нея нито пък за теб. Но донякъде трябва да я разбереш щом са имали емоционална и задълбочена връзка няма как да не остане тръпка след това. Може да отмине, но може и да е за цял живот. Не знам дали може да си я върнеш, ноо.. опитай, щом я обичаш. Говори с нея, разпитвай я ( ако говорите за онзи и си признае, че още има нещо към него ще те боли няма как, но цаката е да си до нея) излизайте повече, изненадвай я. Просто й покажи обич. Спечели я като в началото. Изтрий оня от мислите й с много обич и търпение. Но ако и това не стане я остави. Ще боли, но това ще е начинът. Щом пичът я търси все още и се мъчи да я кара да ревнува и иска да си я върне може би, както ти така и той има истински чувства към нея и ако тя наистина още го обича ще се върне при него. Много ще ти е тегаво няма как, но бъди подготвен за всичко. Аз имах една бивша с която бяхме изпаднали във вашата ситуация. Тръгнахме, всичко първата година беше окей, но се върна старият й приятел от чужбина и те излязоха, за да се видят понеже, като скъсаха бяха си останали приятели. След това излязоха още няколко пъти и тя започна да се държи дръпнато с мен. Нямаше я оная искра в очите й вече, като ме види. Аз като зрял човек седнах да говоря с нея и я питах директно има ли смисъл да продължаваме, след като ясно си личи, че тя отново започва да има чувства към него и ме отбягва. Благодарен съм й че си призна всичко. Скъсахме, но останахме приятели. Тя се върна при него и до ден днешен са заедно и дори чакат дете. Много ме болеше като се разделихме обаче всичко беше за нейно и мое добро. Няма смисъл да се измъчва с мен докато в главата й е друг или пък аз да седя с човек, който ме заблуждава. Все още съм необвързан, но съм сигурен, че скоро и аз ще срещна любовта. За това те съветвам щом я обичаш дай всичко от себе си. Но ако не стават работите нека иде при любовта си и се моли, че е взела правилният избор. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0ed6e87900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   какво ви вълнува бивши и не знам си Ко. Златно правило си поставихме ние с мъжът ми нито дума за бивши, нали гледаш в бъдещето за какво са ти бивши. Блокиране на всички. Поддържам слаб контакт само с един от бившите си и то това е грешка.
Просто тя сама трябва да го забрави и да премине напред за да може да е щастлива в новата връзка. И аз направих тази грешка, все сравнявах живота с този на бившия ми, но просто всеки има различни цели в живота и едва когато го превъзмогнеш разбираш колко е хубав твоя живот. Тя трябва да пусне миналото, не знам дали има нещо което можеш да направиш чувствата не се контролират или ги има или го няма.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e290d8e754
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се унижавай! Как може да и влизаш в профила, да и се молиш и тн. Ако все пак искаш да е само твоя, начинът е само един. Предложи и брак! Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 241c8d9522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че няма начин. Ще го преживеете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker