Срещали ли сте такива хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещали ли сте такива хора
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1040 пъти
Здравейте,пиша тук понеже се нуждая от неутрални мнения,а и вече нещо като последна надежда да се успокоя. Имах относително дълга връзка с жена, ще я наречем "А" .

Всичко започна много добре в нашата връзка, голяма любов, заживяхме заедно още на вторият месец и така 2 години. Тя много се стремеше постоянно да прекарва времето си с мен, всеки път носеше нещо, от което имах нужда в квартирата ми. Силно се стараеше да ме задържи, макар че аз бях доста скептично настроен. Все пак след множество жестове от нейна страна, си казах че може би съм сбъркал за нея и всъщност тя е жената за мен. Имах големи надежди за тази връзка.
За жалост, връзката между нас въобще не продължи така, както тръгна.
Още на четвъртият месец, точно след св. Валентин по случайност видях неѝн чат от преди 2 месеца. Беше си писала с някакъв бивш, разбираха се да излизат, че дори да си я карал на село вечерта. Точно онази вечер си я спомням, А ми каза че ще излиза с приятелка. Естествено, на мен ми призля, но все пак трябва да отбележа че тя се прибра в 11 вечерта, но какво ли е правила до тогава? Аз не издържах, събудих я и я попитах какво се случва, при което тя веднага се разплаква и ми каза че нищо не се е случило, просто са пили кафе. Бил ѝ някакво бившо гадже и искал пак да се събират, тя му отказала :D. Аз не повярвах много на тази история помолих я да си тръгне че не съм в настроение да я гледам. Бяхме заедно на банкет, каза че го е направила да ме по дразни, защото на банкетът съм се снимал с една моя колежка и това я е наранило.Тя не си тръгна, просто не успях да я накарам, каза че иска да остане с мен и че няма какво да направя за да я накарам да си тръгне. Легнахме си.
След няколко дни се успокоих, казах си че в началото всеки прави грешки, пък и няма как да знам че нещо се е случило, но някак си този спомен не ми излизаше от главата.Все пак нещата се нормализираха.
За съжаление проблемите не спират до тук. А стана много ревнива, постоянно говореше за колежките ми в работа и кой знаел какви ги върша там, започна и да се сърди че излизам с приятели навън, а на нея не съм обръщал внимание. Аз наистина излизах, но смятам че това са нормални неща за млад човек-пък и винаги я виках с мен, тя просто не искаше да дойде.
Още по-лошото е че тези нейни настроения влияеха и на мен, постоянно се чувствах нещастен. Ревността започна да става заразяваща, особено след чатът който намерих. Започнах да нямам доверие, да се чудя дали наистина излиза там, където ми казва че отива. Станах агресивен, понякога не се сдържах и изхвърлях по някоя обида, просто не бях себе си и нещата не вървяха на добре.
Само и само да не я карам да ревнува бях прекратил почти всички контакти с жени, но като цяло дори и не ми се разговаряше с никоя,исках само нея и не ми трябваше нищо друго. Естествено, ревността не спираше и това ме сдухваше още повече. Всички ме питаха защо съм такъв сдухан, нямаше как да обясня че се натоварвам постоянно психически.
И сякаш това не бяха достатъчно главоболия, след още няколко месеца отново намерих чат, понеже вече бях станал ревнив като нея и постоянно ѝ проверявах телефона. Отново бивше гадже, този път още по-болезнено. Беше му писала че иска да го види, а той дори знаеше за мен и ѝ беше казал, "Е ти си имаш гадже, да не ти създам проблеми", при което тя беше му написала "Е, че аз да няма да го питам."
Там вече нямаше какво да се случи, полудях, псувах я, какво ли не ѝ наговорих, не можах да си сдържа нервите(естествено не съм я удрял). След половин час се успокоих, попитах я съвсем нормално какво иска от мен и защо ги прави тея неща, дали не съм я обидил с нещо и дали нещо не ѝ стига че да се държи така. При което тя ми отвърна (отново) че нямало нищо такова да направи с него , просто търсила внимание защото аз не съм ѝ бил давал такова... Няма да се правя на невинен, аз наистина си излизах но не мисля че това е оправдание за да си пишеш с друг и да му говориш такива неща. Аз нямаше как да повярвам на тази история, този път наистина я изгоних да си ходи у тях и нямаше какво да ме спре.
Сега като го пиша този пост осъзнавам че мога да напиша още 20 страници за номерата, които тя ми въртеше, за това ще го карам накратко от тук. може би тези 2 случая бяха най-тежките, понеже бяха включени други мъже.
А никога не призна грешките си, всеки път като подхванехме тези теми тя отстраняване вниманието от себе си и започваше да обвинява мен. Била ми видяла чатове с колежки, с други жени, аз също не съм бил невинен. Всички тези чатове са били преди да се хвана с нея, но нямало значение, тя нямало как да е сигурна че не го правя и сега. Нямаше как да се излезе на глава с нея, всеки път когато беше виновна за нещо прехвърляше вината към мен. Играеше казино, теглеше кредити, лъжеше за всичко, дори за незначиъелни неща които са без значение, уж за да не сме се карали повече и все всичко беше заради мен.
Разбира се не изкарахме още дълго, аз напълно изгаснах, не разговарях с нея и като цяло се правих че не ми пука за нищо. Започнах да я обиждам, държах се с нея като с нищожество, бях много озлобен, исках да си върна за всичката болка, но сега и аз се чувствам като пълен нещастник. Казах си че повече няма да го правя.
Не ѝ позволих да се върне пак да живее при мен, но се виждаме, обичам я много. Сега се държи като най-добрата- няма нещо което да не я накарам да направи, но подозирам че това е просто маска. Постоянно ми повтаря колко много ме обича и че не иска никой друг освен мен, че няма значение какво сме преживели, че и двамата сме правили много грешки, но това ни прави по-силни. Но как да се върна при човек, който ми е причинил толкова болка? Може би и аз съм правил много грешки, но не ги осъзнавам, това ми беше първата сериозна връзка и може би за това ми е толкова трудно да спра да я виждам.
Продължаваме да се виждаме и до ден днешен, но наскоро тя ми каза че нямало смисъл да се тормозила повече ако не искам да съм с нея в дългосрочен план. Няма как да си го причиня, колкото и да я искам..
Що за човек е това според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 60b94793cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само докато четях се напрегнах, представям си да съм на твое място. Няма смисъл да продължавате отношения, връзката ви е била токсична от самото начало и дори е учудващо, че е просъществувала 2 години. Ако сега се съберете отново, не вярвам да се случи нещо много по-различно. Решението е твое естествено, но помисли дали си заслужава да инвестираш във връзка с човек, който те е разочаровал толкова много и на когото не можеш да имаш доверие.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2d889ee0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пишеш, че тя се е мъчила ама много да те задържи пък ти си бил "скептично настроен".. Тоест си бил нещо като бурсук чакащ поклони и червени килимчета с презрителен поглед ли? ! Защото ако си бил такъв докато тя се чуди как да ти угоди, то тогава няма нищо чудно. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2d889ee0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тя си е съвсем нормален човек. По-добре е да се пита ти що за човек... пардон, твар си. Нейните уж грешки много подробно ги описваш, а твойто държание мнава само със скептицизъм и видиш ли набеден, че се занимава с други жени. Нещо ти куца в историйката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f136b4ea79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата сте пълна скръб. Кой повече, кой по-малко, няма толкова значение. Ти си я наранявал с пренебрежение отначало, тя ти го е върнала в последствие. И да е имало нещо между вас, стъпкали сте го. Ревността и недоверието убиват любовта. Няма смисъл да се събирате отново, вече е кърпена работа. Дано сте научили как НЕ се подържа връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f711f302d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми най-вероятно е или нарцис или гранична. Те така правят, свалят се с разни зад гърба ти и когато им поискаш обяснение, вместо извинение, получаваш обвинения, че проблема е в теб. Тая глупост, че грешките са ви наоравили по-силни и аз съм я чувала от бившия. Същия изрод, приех го обратно няколко пъти и всеки път го хващах в лъжа. И той така иначе не искаше да си тръгва, няма да си разваля рахатлъка я да размотава няколко жени. За обидите и заплахите му без причина, пък да не говоря. Няма оправия с такива, не се заблуждавай. Намери си някоя свестна.

А за това, че си осъзнал, че не е било правилно да я обиждаш си прав. Принизяваш се, не падай толкова ниско. Поговори с някой психолог, но най-вече не се събирй с такива жени, защото изкарват най-лошото в теб. Не си стеува.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: db0e5c6280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момко, само ще ти кажа, че с мъжа ми си вдигаме телефоните, когато някой от нас е в банята. Понякога го търсят и жени - познавам ги всичките: колежки, съседки, роднини и т.н. Но и да не ги познавам, само казвам: "Тони е в банята, звъннете след 15 минути ила да предам той да се обади". Той прави абсолютно същото с моите позвънявания. Ние си знаем паролите и за електронните пощи и за фейсбук и пин-кодовете за дебитните и кредитните карти. Т.е. никакви тайни. За мен това е нормалната връзка. В момента е у свой приятел да къркат. Пратих поздрави на жена му, на мен не ми се излизаше и си останах у дома. Той се забавлява. И какво? И нищо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 195b0a0f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Две години! Толкова е и гаранцията на всички уреди, които се продават в магазинната мрежа-от преносими батерии до хладилници! Явно и гаджелъкът си има гаранция-двегодишен гаранционен срок! Мине ли този срок, техниката и гаджето се сменят с нови! На практика така излиза!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: afafad8676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Супер много напрежение има при вас породено от нея. С жена не се спори, тя ще те обивни тебе за това, че тя е сбъркала. Ужасен парадокс!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker