Какво се случва с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва с мен?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 954 пъти
Здравейте,

Аз съм момиче на 25 години.
От известо време преминавам през някакъв вътрешен катаклизъм и не знам защо ми се случва всичко това.
Преди няколко месеца бях коренно различен човек, обичах шумните компании, купоните излизах по сред нощ за дискотека, а на другия ден отивах на работа и ми нямаше нищо. Забавлявах се, водех много по -социален живот. Харесвах работата си, приятелите си, бях удовлетворена от всичко около мен.
От известно време нищо не е същото и не мога да преценя дали това е добре или нещо се обърка. Напоследък ми се ходи на по-спокойни места и с хора, които наистина се вслушват в това, което им се говори, хора с дълбоки умове. Предпочитам книга и чай, вместо водка със сок. Сега всеки би казал, „какво лошо има в това просто порастваш“. Да така е, но аз сякаш губя всичко останало, което преди ме правеше щастлива. Когато не ми се излиза по барове и не ми се стои по кафета, не се виждам и с приятелите си и малко или много се асоциализирам. Също така вече не ми понася алкохола все едно някой махна с вълшебна пръчка и ми направи нещо, излизам и не мога да пия, не ми се и забавлява. Пийна ли повечко на другия ден не се понасям. Страх ме е да не изгубя приятелите си, имам чувството, че не ме разбират. Всеки ми казва, че съм се променила и съм станала скучна. Преди наистина бях в центъра на събитията и като казвам преди имам впредвид няколко месеца, не са минали години, за да се променя чак толкова. От няколко седмици, дори не ми се говори с никой, всеки очаква някакви неща от мен, които в момента не ми се правят и имам чувството че разочаровам близките си.
Какво се случва с мен? Започнах да ходя на психолог, много хора ми казват, че съм в депресия.
Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: ab9504a108
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизай според мен с хора както преди си правила и не отказвай на приятелите ти, когато те поканят някъде :)... същевременно продължавай да си четеш книги или да правиш д-р по-спокойно неща... и в двете неща може да намериш удовлетворение. Ако не желаеш да ходиш на дискотеки и кафета, предлагай им д-р опции така, че да не ти се сърдят (кино, разходка в парка, посещение на фитнес и т. н)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c5c86b1269
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам какъв е проблемът. В различно време да имаш различни потребности е напълно нормално. Човек се изхабява емоционално и е добре да си даде почивка, да презареди батериите. Аз съм страшен екстроверт, но имам периоди, в които не искам да виждам никого. Ако трябва да опиша съвършения съботен ден, то ще е така: спя до обяд, изпивам си с удоволствие кафето на терасата, после гледам някакъв филм, подремвам пак, ставам, вземам си книга, сгушвам се на дивана, чета и си похапвам плодове, вечерта си приготвям нещо вкусно, гледам новините, някаква развлекателна програма и си лягам рано отново с книжка. Рядко ми се случва това, защото съм омъжена и съпругът ми се прибира с неговите си потребности и проблеми, но когато е в командировка - това е сценарият. Иначе, постоянно съм сред хора. Довечера съм на филмова премиера, утре на представяне на нова книга, в други ден - на концерт, и тя, седмицата, минала, а през уикенда идва на гости приятел от Москва. Така че, авторке, за мен тези моменти, с които ти разполагаш спокойно, са направо мечтан лукс. Наслаждавай им се!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3c3e76829d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Напоследък ми се ходи на по-спокойни места и с хора, които наистина се вслушват в това, което им се говори, хора с дълбоки умове. " Писнало ти е от повърностност и хора, които желаят да се самоизявяват, но не успяват да вникват в нещата. Честито!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6609f175ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Растеш, какче. Всички го правим рано или късно. Гаргарата с водка е забавна до някакъв момент, но после почваш да виждаш монотонността на този живот. И това доскучава. Това не е по-различно от момента, в който децата оставят куклите. Алтернативата е много по-страшна - представи си цял живот да седиш само на едно дередже, никога да не се променяш. Аз съм на 28 и вече не мога дори да погледна насериозно хората на по 23. Доколкото приятелите, ще ги изгубиш, няма как. Аз дори вече не помня колко хора наричах приятели навремето. Някои обаче просто се промениха: едни почнаха наркотици и останаха с гимназиалния манталитет, други заминаха в чужбина и нямаме контакт, трети станаха арогантни лигльовци и т. н. Приятелството е една променлива величина. Не го съжалявай, няма смисъл. Някои просто не са годни да ти седят в битието завинаги. Бъди самодостатъчна, останалото е само допълнение.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e65ee3ff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да ти имам комплексарския проблем

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker