Една объркана жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една объркана жена
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4605 пъти
Здравейте!

За първи път споделям моята история и дано се изразя добре.

Омъжена съм от 10г. Със съпруга преди да се оженим бяхме гаджета от 8г. През тези години сме имали раздели събирания и някак естествено и се взехме. Почна работа и с един колега имахме голямо привличане. На един банкет на фирмата с този колега правехме секс, после почнахме да се срещаме. Той също имаше сериозна връзка и мислех че всичко е само секс от негова страна. Аз се бях влюбила. Аз забременях от мъжа си и с това приключи всичко с колегата. Беше ми много трудно да го забравя, но останах с мъжа си и родих. Но от тогава не мога да правя секс с мъжа си. Мина време и се върнах но работа, бяха станали реформи във фирмата и аз станах шеф на този мой колега. И пак на един банкет разбрахме, че не са ни изстинали чувствата. Почнахме пак да се срещаме и си разкрихме чувствата един на друг. Както всяко начало всичко беше прекрасно с тази човек се чувствах жива. Исках да напусна мъжа си, почнаха едни разправии и кавги вкъщи. Моите родители бяха против, неговите също. Той си остави дългогодишната си приятелка, а аз не можах да напусна съпруга си. Той ме заплашваше и какво ли не. А и детето е много привързано към баща си.

С този мой колега продължихме да се срещаме, да мислим за общо бъдеще, а аз неможа да се реша на тази стъпка заради детето.

С течение на времето той се промени, стана от най милия и грижовен мъж в голям грубиянин, почна да ме ревнува от всичко и от всички, почнаха големи обиди.
Още повече, че ние и работим заедно, срещаме се с хора. Прави ми сцени пред други колеги и клиенти.
И така цели 4 години.

Мъжът ми не е лош човек, но с него не ми е така както с другия.

Сега колегата ми отива на море и ми даде срок до 15. 08 да реша или той или мъжът ми.
Помогнете ми!

Не знам какво да правя. Страх ме е да напусна мъжа си заради детето, а ме е страх да отида при другия заради неговата ревност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0bd605ec94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Ако нещата бяха сигурни с другия човек, щях да те посъветвам да бъдеш с него, защото наистина любовта е най-важното е една връзка. Но при положение, че още от сега имате някакви кавги и тн. не знам дали има смисъл да разрушиш едно семейство, една 10 годишна връзка, да нараниш детето си, мъжа си (който е бил до теб до сега и те е подкрепял). По принцип при брака "всичко излиза наяве" така да се каже- т. е вече не всичко е розово, разбираш малко по-малко и недостатъците на този човек. Ако с този твой колега от сега не се разбирате, представи си след 10 години какво ще е! Съвсем сигурна ли си, че с този човек ще си по-щастлива, а не обратното?

Дано съм ти помогнала с коментара си.

Ginger~~

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1b54a44a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът ти, според мен, е, че вземаш решения според обстоятелствата, а впоследствие не се придържаш към нито едно от тях! Влюбваш се в един, но забременяваш от приятеля си и някак "естествено" се жените. Не се отдаваш изцяло на брака си, защото пак започваш връзка с бившия. Но и с него не си докрай. Защо инициираш толкова значими за твоя и чуждите животи събития и не ги довършваш? Може би ти се иска винаги да имаш алтернатива, резервен вариант, за да си сигурна, че ако в единия случай нещо липсва, ще запълниш дупките с другия. Всичко ти е било окей, ама гаджето ти дърпа едното килимче с този ултиматум да избираш - и цялата ти удобна подредба отива по дяволите. Излишно е да ти казвам, че постъпваш егоистично и непочтено спрямо трима души!
Трябва да помислиш за отговорностите си, да станеш по-зряла, да заживееш простичко и чисто - сама с детето си, със семейството си или с приятеля си. Никой страничен човек не може да ти каже какво и кого да избереш - животът си е твой и ти отговаряш за себе си!
Все пак си задай няколко въпроса, може това да ти помогне да решиш какво да правиш: приятелят ти приема ли детето ти като част от теб, проблемите с мъжа ти само в секса ли са, респективно - с гаджето ти тръпката предимно сексуална ли е? Ако и двамата в някакъв момент решат да те натирят, ти при кого би искала да се върнеш? При кого от двамата се чувстваш наистина у дома?
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: acf9099e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами ти си ги съсипала и двамата, нормално е да те кара да избираш, да не ти е някоя държанка?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ba66718862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти ще си решиш, но искам да ти кажа само едно - некое дете няма да е щастливо, когато усеща, че родетелите му на се обичат. Винаги ще проличи, свремето ще съжаляваш все повечи и изобщо децата порастват, а жщом нещата са на такъв етап и всички засегнати знаят отстоявай правото да си щастлива. Приятелят ти те ревнува, защо не може да приеме да си с него и в същото време да си лягаш с мъжа си. Освен това никога един измамен мъж, както се чувства твоя няма да забрави това. Или ще ти го припомня, или то ще се отрази по някакъв начин негативно върху отношенията ви. И детето, в името на което се колебаеш ще страда.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cddc8c23b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами, 8 години гаджета и 10 години брак, предполагам че мъжът и е или първия или един от малкото мъже в живота ти до тук, поправи ме ако греша. Не мога да ти дам никакъв съвет, но твоя случай показва, защо хората не трябва да се женят без да имат необходимия опит. Просто е трябвало да се наживееш преди сватбата и сама си щяла да знаеш от какво имаш нужда, защото само казваш, с мъжа си не се чувстваш така, както с другия.
Успех.

Ale

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ef32763c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ел е права, но Ale - ти пък прати всички хора с дълги връзки едва ли не в графа „безнадеждни, имат опит“.
Трябвало е авторката повече да мисли и то с мозъка, не с онази си работа.
Друг извод е, че човек НИКОГА не бива да гради семейство заради „белята“, заради някакви навици. Връзките на "stand by", при които с течение на години двамата се карат и събират, също свършват зле, а авторката даже се е омъжила! за този човек!
Време е да действа решително - средно положение няма. Аз лично бих избрала мъжът, когото обичам.
Колкото до детето - за него е по-зле да живее в едно семейство без любов и без разбирателство, но с ежедневни скандали. Бащата не можеш да му отнемеш така или иначе, не виждам къде ти е дилемата и защо трябва да слушаш родители и хора, не може ли ти самата да вземеш веднъж едно решение и да действаш до край? Да поемаш и негативите от него, не само да чакаш розовото?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1ca06cd126
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6,
Не казвам това. Казвам, че преди човек да мисли за семейство и деца трябва първо да се е наживял, не като се задоми да реши че нещо му липсва и после "ами от другия получавам нещо, което не получавам от съпруга си" и т. н. Ако един човек е поживял достатъчно и ведял много след време ще може спокойно да прецени от какво има нужда и какво няма да му омръзне.
Иначе дългите и сериозни връзки са хубаво нещо, особено като има доверие, привличане и подкрепа. Дай боже всеки му.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 035401affc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   е, пак обобщаваш - не всеки има нуждата да се „наживее“, а и има хора, на които никога не им стига „наживяването“ и това им е стил и начин на живот - и преди, и по време, и след брака.
Човек трябва да знае просто какво иска в живота си и да - няма безплатен обяд, не можеш да имаш всичко, но авторката от това пускане по течението, слушане на чужди акъли и да - глупост, вече е създала и дете, забъркала се е в голям филм. С право нейният любовник ? е дал някакъв срок, такива жени искат всичко, но не искат да плащат цената.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ce4d1d4a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никога не съм си мислила, че някога ще се забъркам в такава история. Преде да стане съм вярвала, че такова нещто не може да ми се случи, но уви.
Знам, че постъпвам егоистично спрямо приятеля си, но неговата ревност е във всичко и си мисля, че тя ще унищожи всичко между нас и от части е почнала.
И най добре биха ме разбрали жени, които имат до себе си ревнивци. Той ревнува и от въздуха.
От друга страна е съпругът ми, който макар да знае всичко ме търпи, но от моя страна любовта я няма. И той го знае и ме държи с детето.
Достатъчно съм зряла за да знам, че решението е само мое и на никой друг, но исках да споделя с някого.

Благодаря на всички за съветите!
От авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ff22a74062
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, един съвет от жена в сходно положение: ПРЕКАСНИ ОТНОШЕНИЯ И С ДВАМАТА!
Разбира се, със съпруга си ще имате общи отговорности относно детето ви. Любовника си, ще виждаш в службата.
Нито ще бъдеш щастлива с мъж, когото не обичаш, нито с ревнив мъж! Второто е по-сигурно от първото ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4f01f2f965
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Остани при съпруга си. Той те разбира въпреки че му изневеряваш системно ( извини ме ако съм груб в изказването си), не разбивай семейството си. Помисли си колко мъже ще търпят тази ситуация? Още от самото начало е било грешка да се забъркваш с колега, глупаво от твоя страна ама станало, тури му пепел. Явно и с колегата няма да мелите брашно в бъдеще. Остани си при съпруга си, пък като искаш си намери любовник извън службата (е последното само в краен случай).
Успех
Д-р Хаус

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: acf9099e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ревнив е, защото не сте заедно. Това го измъчва и той реагира с ревност. Ако рискуваш -печелиш, ако не рискуваш ще живееш с мъжа ти и системно ще му изневеряваш, но не и с този човек. Ще си намери друга и ще те зареже, ще си принудена да го виждаш как гради нова връзка и как ще има деца от друга, ще се самоизяждаш с въпросите, дали ако бях постъпила различно нямаше да съм щастлива? Защото с мъжа ти няма да бъдеш. Рискувай, докато не е станало късно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3f22a0a414
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съгласна съм с номер 12. Преди 15 год. имах мимолетна връзка или поне така мислех. Разделихме се защото реших, че не искам да съм втората цял живот. Да ама той пак ме намери. В момента пак съм щастлива, но има една много силна ревност от негова страна и знам, че е заради това, че толкова години е бил лишаван от любовта, която съм раздавала на друг.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77a4cf4cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разделихме се с колегата.
Толкова ми е тежко. Сякаш светът свърши за мен.
Толкова болка и празнина има в душата ми.
Незнам как ще продължа.
Отчаяна съм

авторката

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f03fa01a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   О сестро здрава си, имаш дете и мъж колкото и дане го забелязваш сега. има жени които нямат и половината от това което имаш ти. тъи че вдигни главата и се огледаи. напии се с приятелки излез пък му тури кръста. знам че ти е криво ама и с две дини под една мишница е криво. радваи се на това което имаш че много хора го нямат и пак не се отчаиват, винаги има и по лош вариант

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c16865262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До авторката: Мила моя, нали знаеш, че всичко на този свят се връща! Каквото си си надробила това ще сърбаш! Хората са казали там където си изкарваш хляба, не си вади оная работа... Имаш златен мъж, че те търпи, като не си го искала за кво си се омъжила ми чак и дете си му родила... Ей някой жени са големи патки, чесно...
Едно момиче на 20

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e4b64474c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Няма да давам съвет защото виждам, че за сега нещата са се развлили в някаква посока. Ще кажа само, че четейки подобни истории в този сайт ще се постарая в живота си да не допускам подобни грешки.

Според мен ти не обичаш нито един от двамата, а повече себе си(така сме повечето хора де, да не си помислиш че те обвинвам нещо). Другият ти харесва повече защото отчасти е забранен. Ако беше смао с него щеше да ти писне и той. Такива сме хората и с вещите и с хората около нас.. Желаем нещо когато го нямаме, защото наистина не е възможно да желаеш силно нещо което вече имаш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker